Kiireellinen rukouspyyntö

Julkaistu 7 päivää sitten by Keijo

Rukoillaan että Profeetta T.B Joshua- Temitope Balogun Joshua
(12 Kesäkuu 1963 – 5 Kesäkuu 2021) heräisi kuolleista, sillä eloa on paljon mutta työmiehiä vähän, varsinkin hänen kaltaisiaan. Joshualle voitto, mutta seurakunnalle ja maailmalle tappio.

MEIDÄN HERRAMME KAIKKIVATIAS JUMALA HERÄTÄ T.B.JOSHUA ELÄMÄÄN.
jEESUKSEN KRISTUKSEN NIMESSÄ!

AMEN AMEN AMEN

Kommentoi

KORONAROKOTUS

Julkaistu 12 päivää sitten by Keijo

Kun olen lukenut rokotteista ja niiden sivuvaikutuksista, niin voin olla onnellinen, kun saan luottaa Jumalaa Psalmi 91 mukaan.
Aluksi ajattelin kun Israel laittoi rokoutuspakon maahan saapuville turisteille, että voin ottaa sen, jotta ei matkustaminen estyisi.
Kun kuitenkin enemmän sain tietoa, johti se päätökseen, etten koskaan mene Israeliin tai mihinkään muuhun maahan joka vaatii rokotuksen, paitsi jos he poistaa sen pakon tai Jos Jumala sanoo että ota.
Sillä Jumala on voimallinen varjelemaan kaikista sivuvaikutuksista.
Markuksen evankeliumin 16 luvun mukaan.

Täällä enemmän videoita asiasta rapsodia.fi

Kommentoi

Luova parantuminen radio-ohjelman kautta

Julkaistu 24 päivää sitten by Keijo

“Eräs mies ajoi autoa ja kuunteli Allenin radiotuntia. Mies koki jotakin sydämessään. Niinpä hän pysäytti auton, laittoi kätensä radion päälle ja rukoili Allenin perässä.
Mies pyysi, että Jumala laittaisi kaikki osat paikalleen.
Miehen oikea keuhko, kolme kylkiluuta ja rintaluu oli poistettu leikkauksessa. Lisäksi hän oli menettänyt vasemman jalan toisen varpaan sairauden seurauksena.
Seuraavana yönä miehen varvas kasvoi paikalleen kokonaisen varpaankynnen kanssa.
Kun lääkäri otti röntgenkuvat miehestä, hän hämmästyi nähdessään poistettujen luiden ja keuhkon olevan paikallaan. “ Kirjasta Jumalan kenraalit R.L

Tunnen miehen joka myös parani TV7 ohjelman kautta.
Nämä olivat suoria lähetyksiä, mutta on ihmisiä parantunut myös nauhoitettujen ohjelmien kautta, niin kuin tämä rouva joka sai kuulon kuuroon korvaan videoa katsellessa. Katso tästä tekstitetty suomeksi

Kommentoi

Elinsiirrot taivaan varastosta

Julkaistu 25 päivää sitten by Keijo

Joidenkin taivaskäynteihin on liittynyt varastossa käynti, jossa on kaikenlaisia “varaosia” tänne maan päälle, niitä voi ottaa uskon kautta ja jakaa muillekin.
Otin kolme esimerkkiä ja myöhemmin voin ehkä laittaa lisää.

Jokainen näistä on alle 3 minuutin osa, jotka alkavat juuri siitä kohdasta kun on asiasta kysymys (tämä on hyvä uudistus tv7 arkiston nauhoituksissa) joten katso jokaista pari minuuttia ja muista Jumalalle on KAIKKI mahdollista.

Kohta 17:45-20:00 Michele Perry

Kohta 16:00-17:30 Shawn Bolz

Kohta 12:26-14;06 Jennifer ja Jonatan Toledo. Osa 2

Kommentoi

Outo viikko

Julkaistu 34 päivää sitten by Keijo

Ramadan 2021.
Alkaa illalla: maanantai, 12. huhtikuuta
Päättyy illalla: keskiviikko, 12. toukokuuta
Joten 12-13 päivä on odotettavissa….

Lauantaina 15.5 on odotettavissa…
15. toukokuuta Egypti, Jordania, Syyria, Libanon ja Irak hyökkäsivät Israeliin.

Mutta vaikka noi suuret valtiot hyökkäsivä Israeliin niin eivät ne voineet voittaa eivätkä tule voittamaan:

Rom 8:31  Mitä me siis tähän sanomme? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan? ”

Mutta on ehkä odotettavissa “rauhan uskonnolta” jotain…

Kommentoi

Luuston haurastuminen

Julkaistu 39 päivää sitten by Keijo

Jes_58:11  Ja Herra johdattaa sinua alati ja ravitsee sinun sielusi kuivissa erämaissa; Hän vahvistaa sinun luusi, ja sinä olet oleva niinkuin runsaasti kasteltu puutarha, niinkuin lähde, josta vesi ei koskaan puutu.

Onko olemassa voimakkaampaa esimerkkiä kuinka haurastunut luusto muuttuu.
Ja sen minkä Jumala on tehnyt toiselle, sen Hän tekee myös sinulle, “pyydä ano etsi kolkuta, sinä saat sen jos et hellitä.”

Katso kuinka suuri muutos:

Delores Winder 1/2

Delores Winder 2/2

Nämä on todella ilahduttavia.

Kommentoi

Jooga guru Mike Shreve

Julkaistu 49 päivää sitten by Keijo

Niille jotka tahtovat saada selvän kuvan mistä jooga on, niin tämä kannattaa katsoa ja muutenkin on tässä monia hyviä pointteja. Vieraana Mike Shreve Jaksonumero: 109

Kommentoi

Profetia tapahtumista ennen tempausta.

Julkaistu 49 päivää sitten by Keijo

Robin Harfouche kävi taivaassa ja Jeesus kertoi hänelle seuraavaa:

“Jeesus sanoi, etä Hän halusi minun palaavan maan päälle ja olemaan Hänen silmänsä ja korvansa, ja että kertoisin ihmisille Jumalan luovien ihmeiden liikkeestä, joka tulee ennen lopullista tempausta. Hän kertoi siitä, kuinka tärykalvoja ja ruumiinosia luotaisiin uudelleen. Jäsenet kasvaisivat uudelleen. Hän sanoi, että se tapahtuisi kaikkien nähden maailmassa. Hän sanoi että tulisi media – tämä tapahtui 1986 – tulisi media, joka mahdollistaisi koko maailman näkevän samat asiat samaan aikaan”

Todella valtavia asioita on tapahtumassa, voit katsoa profetia haastattelussa, Vieraina Dr. Christian & Dr. Robin Harfouche (alkaa juuri kohdasta 14:14)

Ps. tarkoitus on kirjoittaa joka viikko blogiin, mutta nyt oli mennyt enemmän aikaa, mutta koitan parantaa tapani ja pitäytyä tarkoituksessani.

Kommentoi

Sisäasiainministeri Urho Kekkonen vastasi hyvin kommunistin kysymykselle

Julkaistu 67 päivää sitten by Keijo

Sisäasiainministeri Urho Kekkonen: Eduskunnan Herra Puhemiehelle.

Valtiopäiväjärjestyksen 37 §:n 1 momentissa mainitussa tarkoituksessa olette Te, Herra Puhemies, kuluvan huhtikuun 27 päivänä tietooni ja vastattavakseni saattanut kansanedustaja Mauri Ryömän esittämän seuraavan kysymyksen:

“Onko Hallitus kiinnittänyt huomiota eräiden parhaillaan Helsingissä vierailevien amerikkalaisten “ihmeparantajien” vahingolliseen toimintaan; ja jos on,

niin mitä Hallitus aikoo tehdä tällaisen vahingollisen toiminnan ehkäisemiseksi?”

Tämän johdosta saan kunnioittaen esiintuoda seuraavaa:

Kysymyksestä ja sen perusteluista käy ilmi, että siinä mainituilla “ihmeparantajilla” tarkoitetaan amerikkalaista William Branhamia ja hänen avustajiaan, jotka täkäläisen Saalem-seurakunnan kutsumina vierailevat Suomessa ja esiintyvät mainitun seurakunnan ja Filadelfia Församlingen-seurakunnan järjestämissä kokoustilaisuuksissa puhujina ja sairaiden parantajina. Branham, joka saapui Suomeen 14.4.1950, oli esittänyt viisumi-pyyntönsä New Yorkissa olevalle pääkonsulinvirastolle, joka hallitukselta tiedustelematta oli antanut hänelle 5.4.1950 maahantulo- ja oleskeluluvan 30 päivän ajaksi. Täällä on Branham esiintynyt Helsingissä ja Kuopiossa. Niiden kokemusten perusteella, mitä muissa maissa ja lähinnä Ruotsissa on saatu mainitunlaisten “ihmeparantajien” toiminnasta, on viranomaisten taholta jatkuvasti seurattu Branhamin esiintymisiä ja tällöin todettu, että tilaisuudet ovat olleet hartaudenharjoitustilaisuuksia ja lienevät ulkonaisilta muodoiltaan ominaisia ko. seurakuntien tavanmukaisille tilaisuuksille. Branhamin esiintyminen on kuitenkin aiheuttanut sen, että niihin on kertynyt poikkeuksellisen runsaasti yleisöä ympärimaata, niin että Helsingissä järjestetyissä tilaisuuksissa on arvioitu olevan noin 75 % muualta tulleita. Tilaisuudet on aloitettu uskonnollisilla lauluilla, rukouksilla ja puheilla, joita suomalaiset saarnaajat ovat pitäneet. Branham on myöskin esiintymisensä alussa pitänyt puheen ja rukoillut, ryhtyen vasta sen jälkeen parannustoimeensa. Itse “parantaminen” tapahtuu sen jälkeen rukoilemalla joko yksityisten potilaiden tai potilasryhmien puolesta. Yleisö osallistuu koko ajan hartaudenharjoituksiin ja rukouksiin.

Kysymyksen perusteluissa on edellä selostetun toiminnan vahingollisuus nähty lähinnä siinä, että yksinkertaiset, herkkäuskoiset ihmiset ovat maan eri puolilta matkustaneet näihin tilaisuuksiin parantumisen toivossa ja siten aiheuttaneet itselleen tarpeettomia matkakustannuksia minkä ohessa he ovat saattaneet laiminlyödä tai viivytellä pätevään lääkärinhoitoon turvautumista, jolloin heidän todelliset paranemismahdollisuutensa ovat voineet huonontua. Ihmeparantajien toimintaa tarkkailtaessa ei voikaan välttyä vaikutelmalta, että huomattava osa tilaisuuksiin saapuneista on lähtenyt matkalle hakeakseen parannusta ruumiillisille sairauksilleen ja että ainakin suurin osa näistä on tehnyt matkansa kokonaan turhaan. Luotettavasti on ainakin selvittämättä toistaiseksi onko edes yhtään todellista paranemista näissä tilaisuuksissa tapahtunut, joskin useat henkilöt ovat sellaisista kertoneet. Tilaisuuksien järjestäjät eivät ainakaan julkisesti ole kuitenkaan mitään ehdotonta parantumista luvanneetkaan ja Branhamkin on nimenomaisesti asettanut totisen uskon mahdollisen paranemisen perusedellytykseksi. Tilaisuuksien runsas yleisömenestys pikemminkin on laskettava tilaisuuksia selostavien sanomalehtiuutisten ja joko todellisista tai kuvitelluista “ihmeteoista” kertovien ihmisten levittämien huhujen ansioksi. Mitään ilmoitusta petollisesta menettelystä tai muusta suoranaisesta vääryydestä ei viranomaisille ole tehty.

Vain eräissä erittäin vaarallisiksi katsottavissa tarttuvissa taudintapauksissa on kansalaisten velvollisuus alistua ammattitaitoisen lääkärin hoidettavaksi. Muunlaisissa sairauksissa saa kukin sen sijaan mielensä mukaan ratkaista haluaako hän sairaudessaan hakeutua lääkärin hoitoon vai mieluummin turvautua Jumalan voimaan, jonka välittäjä mm. William Branham väittää olevansa. Branhamin kautta apua hakeneista lienee suurin osa sellaisia, joiden sairaus on ollut sitä laatua, että lääkäri ei voi heidän sairaudelleen mitään. Tämän vuoksi lieneekin pelko siitä, että he Branhamiin turvautumalla olisivat menettäneet ajoissa annettavan, pätevän lääkärinhoidon suomat paranemismahdollisuudet jokseenkin aiheeton.

Tammikuun 23 päivänä 1925 annetussa laissa lääkärintoimen harjoittamisesta rangaistaan luvaton lääkärintoimen harjoittaminen. Branhamin toiminta ei kuitenkaan voi olla siinä tarkoitettua ammattimaista lääkärintoimen harjoittamista, koska hänen ei ole todettu ottavan toiminnastaan mitään maksua. On nimittäin huomattava, että mainituissa tilaisuuksissa, jotka on järjestetty julkisen uskonnon harjoituksen muotoon, kerätty tavanmukainen kolehti on lain mukaan sallittu eikä siihen osallistuminen voi merkitä maksua mahdollisesti saatavasta lääkärinavusta edes niissäkään tapauksissa, joissa potilas itse sen ehkä sellaiseksi käsittää. Tästä myöskin johtuu, ettei “ihmeparantajien” toimintaa ole voitu katsoa sellaiseksi ansiotyöksi, jonka harjoittamiseen olisi vaadittava erityinen työlupa. Ei-ammattimainen lääkärintoimen harjoittaminen taas on lain mukaan rangaistavaa vain silloin, kun parannuskäsittelyksi tarkoitetusta toiminnasta on ollut sairaalle hengen tai terveyden vaaraa. Tällaisesta vaarasta ei viranomaisille ole tehty ilmoitusta eikä sellaista muutenkaan ole voitu todeta, koska asianomainen parantaja ei edes varsinaisesti “käsittele” potilasta. Ihmeparantajien toiminta on ollut sekä lääkintöhallituksen että Helsingin Terveydenhoitolautakunnan tiedossa, mutta eivät nämäkään ole katsoneet aiheelliseksi ryhtyä asiassa toimenpiteisiin.

Kuten edelläolevasta selviää, ei viranomaisilla enemmän kuin hallituksellakaan ole ollut mahdollisuuksia puuttua kyselyssä tarkoitettujen “ihmeparantajien” toimintaan, vaikka hallituskin pitää näiden toimintaa tarpeettomana ja toivoisi sellaisesta päästävän.

Helsingissä 29 huhtikuuta 1950.

_____________________________________________________________________

Helsingin sanomat sunnuntaina 16. huhtikuuta 1950

Helsinkiläisen helluntaiseurakunnan Saalemin eilisiltainen kokous Messuhallissa amerikkalaisvieraineen oli koonnut salin ääriään myöten. Eräs reumatismin runtelema tuotiin kokoukseen ambulanssilla. Tungos oli sellainen, että vastaavaa lienee harvoin nähty Messuhallissa.

Amerikkalaiset saarnaajavieraat William Branhamin, William Baxterin, Thomas Mooren ja James Lindsayn toivotti tervetulleeksi Saalem-seurakunnan johtaja, metsänhoitaja Eino Manninen, joka suoritti myös kokouksen alkurukouksen.

- – - Branham käsitteli sen jälkeen kaikkiaan kahdeksan sairasta. Hän ilmoitti näille sairauden, joka asianomaista vaivaa, ja nämä todistivat näkevänsä merkin hänen kädessään. Joukossa oli syöpäpotilaita, sydänvikaisia, kasvia sairastavia, likinäköisiä.

Kaikille Branham selitti, että Jumala on parahtanut heidät. Lopuksi hän laski kätensä muutamien nenäliinojen ylle rukoillen samalla niille parantavaa voimaa.

W.M.Branham

Kuuromykän todistus 20 vuotta jalkeen parantumisen

Kommentoi

Pelko jota hiipii maailmaan

Julkaistu 69 päivää sitten by Keijo

Jos ihmisen tieto koronasta perustuu valtamediaan niin silloin on huonossa jamassa.
Koska paholainen on tämän maailman jumala ja se käyttää hyväksi hallituksia ja tiedonvälineitä, luodakseen pelon ihmisiin ja sitä kautta hallittavaksi.

Tämä video auttaa käsittämään pelon kylvön jota paholainen tekee.

Tässä on englanninkielinen video Puolalaisesta pastorista joka vastusti poliiseja jotka tulivat häiriköimään pääsiäisjumalanpalvelukseen Canadassa.

Kommentoi

Päivän Sana

Ja Hänen tykönsä pyhäkössä tuli sokeita ja rampoja, ja Hän paransi heidät.

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta