Virsissä on hyvää sanomaa

Julkaistu 2 päivää sitten by Keijo

1.
Kiitä Herraa, yö ja päivä,
pimeys ja valokin!
Aurinko ja kuu, myös kiitä,
Hän on tehnyt teidätkin.
Taivaan tähdet, hiljaisella
matkallanne kiittäkää.
Lähde, virta, meren laine,
ylistykseen yhtykää.
Virsi 461

1.
Sun kätes, Herra, voimakkaan
suo olla turva Suomenmaan
niin sodassa kuin rauhassa
ja murheen, onnen aikana.
Virsi 557

1.
Jumalan kämmenellä
ei pelkää lintunen,
Jumalan kämmenellä
ei pelkää ihminen.
Kaikille tilaa riittää,
kaikille paikkoja on.
Jumalan kämmenellä
ei kukaan ole turvaton.
Virsi 449

Kommentoi

Oletko Korkeimman suojassa?

Julkaistu 2 päivää sitten by Keijo

Jos olet Jumalan lapsi niin olet.

Joka Korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, 
se sanoo: “Herra on minun turvani ja linnani, Hän on minun Jumalani, johon minä turvaan”. 

Et sinä pelkää

yön kauhuja

lentävää nuolta
 
et ruttoa

et kulkutautia

Korkeimman olet sinä ottanut suojaksesi.

Psalmi 91

Kommentoi

Mikänyt aiheuttaa eniten kuolemia suomessa?

Julkaistu 13 päivää sitten by Keijo

Linkki

Koronavirusepidemia ei ole lisännyt kuolleisuutta Suomessa. Tammi-maaliskuun aikana Suomessa kuoli noin 14 000 ihmistä, mikä on “Tilastokeskuksen tietojen mukaan hieman alhaisempi kuin alkuvuonna yleensä

ke 29.7. klo 15.10 Tautiin liittyviä kuolemia on raportoitu 329

Ei vara venettä kaada, mutta liikahuoli ja pelko ovat kuolemaksi.

Kommentoi

Työuupumus - Burnout

Julkaistu 21 päivää sitten by Keijo

Jos nykyajan saarnamiehet ja jokainen Jumalan lapsi, noudattaisivat Jeesuksen esimerkkiä, niin olisi vähemmän Burnout tapauksia. Asioiden tärkeysjärjestys?

Mutta sanoma Hänestä levisi vielä enemmän; ja paljon kansaa kokoontui kuulemaan Häntä ja parantuakseen vaivoistansa. Mutta Hän vetäytyi pois ja oleskeli erämaassa ja rukoili.
(Luuk 5:15-16)

Kommentoi

Raamatun luku

Julkaistu 25 päivää sitten by Keijo

Jos on jo kerran lukenut Raamatun läpi, niin suosittelen ottamaa seuraavaksi ajan jota käyttää päivittäin raamatunlukemiseen, sillä lukujen määrä laittaa lukemaan liian nopeasti (päivittäinen Raamatunlukusuunnitelma), kun taas, ajankäyttö sallii sinun lukemaan “syvemmin” ja tätä noudattaen olen saanut monia asioita, joita ennen ohitin.
Luin pari kertaa puhelimessa Raamatunlukusuunnitelman läpi, mutta nyt olen keskittynyt paperi versioon ja etenen, ei vuosisuunnitelman mukaan, vaan ottaen aikaa lukemiseen ei etenemiseen.

Kommentoi

Kaksi näkyprofetiaa eduskunnasta 2020

Julkaistu 36 päivää sitten by Keijo

Jouko Pihon sivulta mielenkiintoinen profetia.

Uskovan 27.4.2020 näkemä näky Suomen hallituksesta ja eduskunnasta, joita johtaa demoninen kapellimestari

Olin alkuviikosta rukouksessa, kun minulle näytettiin eduskuntasali, jossa Suomen hallitus seisoi.

Yhtäkkiä istuntosalin yläpuolella näkyi suuri olento, joka näytti kapellimestarilta, joka johti eduskuntaa ja hallitusta heiluttaen tahtipuikkoaan tarkasti. Kapellimestari oli hyvin itsetietoinen ja ylpeä, joten kaikki tottelivat häntä kiltisti.

Kapellimestari oli kuitenkin kaamean näköinen. Hänellä oli ikään kuin apinan kasvot ja luisevat raajat ja se oli pukeutunut valtavaan viittaan, joka koostui ohuista kultaketjuista. Sain selityksen, että kyseessä on demoninen henkivalta, joka johtaa Suomen eduskuntaa ja hallitusta. Viitta, joka koostui lukemattomista kultavitjoista, ovat suomalaisten verorahoja, jotka on puettu sen ylle. Eli suomalaisten verorahat eivät ole todellakaan menneet sinne minne pitäisi. Tämä henkivalta ohjaa Suomen taloutta.

Näin seuraavaksi pääkallon, joka tarkoittaa kuoleman henkeä. Pääkallo seisoi kauempana, mutta sillä oli yhteys tähän demoniolentoon. Maan johdossa olevien henkivoimien yksi vaikutus on siis tuottaa kuolemaa tässä maassa.

Näin tämän jälkeen neljä kuvaa, jotka on tarkoitettu rukousaiheiksi. Jumala haluaa asioitten muuttuvan tässä maassa, jonka takia meidän on rukoiltava näitä neljä asiaa:

1) Näin että tuo demoninen olento kiskottiin pois vallasta, sen nenärenkaaseen sidottiin köysi ja se tempaistiin pois, vain kultainen viitta jäi jäljelle.
2) Näin Juudan Leijonan (Suomen vaakunassa) seisovan valtavana eduskuntasalin keskellä, sen kasvot ja leijonan harja olivat kuin tulta, se oli täynnä Herran voimaa, kiivautta ja tulen hehkua.
3) Tuli, joka lähti Leijonasta, sulatti kultaisen viitan, ja osasta kultaa muodostui kruunu, joka laitettiin Leijonan päähän (näkyy vaakunassa). Herran kunnia nostetaan taas korkealle tässä maassa.
4) Loput kullasta sulatettiin ja valettiin ikään kuin päällysteeksi tasapuolisesti koko Suomen ylle. Suomen talouteen tulee oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, mikä tulee olemaan siunaus koko Suomelle, ja sitä kautta Suomi myös tehdään vahvaksi, jotta se kestäisi valtiona ja kansana paremmin, kun uudet iskut tulevat.

VIESTI JONKA SAIN TÄNÄÄN
Eräs esirukoilija 7.6.2020
12 miehen kanssa rukoilemassa Arkadianmäellä.
Vain 2h ennen valtionvarainministeri Kulmunin eroa näki Arkadian mäen eduskuntatalon halkeavan kahtia pylväineen, kun niitä lyötiin miekalla Aamos 9:1 mukaan.
Neljä (4) egyptiläistä epäjumalaa aulasta kaatui. Myös sisäpuolelta kultaiset kahleet kirposivat shekina kirkkauden voimasta. Pyhän Hengen TULI PUHDISTAA. :” Tehkää parannus ja uskokaa evankeliumi.” Pyhä Henki vapauttaa koko Suomen EU-, Brysselin, Berliinin orjuudesta siunaamaan ISRAELIA. Elinkeinot ELINKELPOISEKSI.
Hallituksen feministinen noitapiiri hajosi rukouksen kautta.”

Kommentoi

Haluatteko kuitin?

Julkaistu 38 päivää sitten by Keijo

Olen kolmena peräkkäisenä päivänä asioinut kolmessa eri kaupassa, ja jokaisessa on ollut virheellinen veloitus, siis liian suuri, (tuotteen ale hinta ei ole päätynyt kirjaukseen eli ei kassan virhe) yhdessä kaupassa huomasin kassalla ja sain erotuksen takaisin, mutta muissa olin jo lähtenyt, ja kuka nyt viitsii muutaman euron takia kuluttaa aikaansa. No lääkäritkin tekee virheitä saati sitten kaupat, mutta toi kysymys haluatteko kuitin tuntuu turhalta, ennen myös harmaan talouden myyjät sitä kysyivät. En mainitse kauppojen nimiä koska kaikkea voi sattua kaikille, ihmiset on ihmisiä ja sekaan mahtuu monenlaista viheltäjää, niinhän on seurakunnissakin. Ei koko yhteisöä voi parjata jonkun yksilön virheen takia.

Päivitys Nyt 16.7 Taas ostin 700g jauhelihapaketin 5,98€ mutta veloitettiin 2 pakettia eli 11,96€
vaikka 100% varmuudella ostin vain yhden, mutta katsoin vasta kotona kuittia.
Miten tuollainen vahinko tapahtuu, (kuitissa 5,98 × 2 11,96)

Kommentoi

Tähdenlennot - tähdet putoavat taivaalta

Julkaistu 40 päivää sitten by Keijo

Siis kiviä tulee jossain vaiheessa taivaalta…

Matt. 24:21  Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule.

Matt. 24:29  Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät.

Matt. 24:30  Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella. 

Ensimmmäinen tiedossa oleva suuri kivi on tulossa 2029

Mutta jos Karitsan häät alkavat 7 vuotta aikaisemmin, niin aikaa ei ole enää mene siihen pitkään. eli 22-23-24…

 

Kommentoi [1]

Mitä tapahtuu ja tulee tapahtumaan

Julkaistu 41 päivää sitten by Keijo

Sitten sanottiin: “Kaikki Hengen lahjat tulevat toimimaan seurakunnassa näinä viimeisinä
päivinä. Seurakunta tulee tekemään suurempia tekoja, kuin alkuseurakunta teki. Sillä on
oleva enemmän voimaa, suurempia merkkejä ja ihmeitä, kuin luetaan Apostolien teoissa.

Tämä oli osa kirjasta “Uskon näkyihin” luku tule tänne ylös s.35-49
Voit nämä sivut lukea tästä

Kommentoi [1]

JUENNINE'S VISION OF A NUCLEAR ATTACK ON AMERICA!

Julkaistu 44 päivää sitten by Keijo

27.6.2020 Juenninen näky tuntuu olevan samansuuntaista jo vuosikymmeniä sitten nähtyjen näkyjen kanssa, mutta vieläkin uskon että rukous ja kansallinen parannus voi muuttaa asioita niinkuin kävi Niiniveen kohdalla.
Videot on englanninkielisiä, mutta muistakaamme että suurin riski elämässä on elää ilman Jeesusta päivääkään, sillä emme tiedä hetkeä kun yhtäkkiä siirrymme ikuisuuteen.

Lainaisin virren 397 sanoja:

Kun on turva Jumalassa,
turvassa on paremmassa
kuin on tähti taivahalla,
lintu emon siiven alla.

A.A.Allenin näky

1933 William Branham saw this coming in the 7th Vision

Jotenkin tuntuu että ajat muuttuvat, johan korona viiruskin kosketti maailmaa, vaikka kyse oli vain viiruksesta, Johanneksen Ilmestys tuntuu olevan ajankohtaisempi kuin koskaan. Mutta ne jotka Herraan uskovat: Nostakaa päänne

Kommentoi

Päivän Sana

Minä sanoin: "Herra, ole minulle armollinen, paranna minun sieluni, sillä minä olen tehnyt syntiä Sinua vastaan."

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta