Sana musiikissa

Julkaistu 4 päivää sitten by Keijo

Vuodesta 1975 alkaen olen aina halunnut lauluja joissa on puhdasta Jumalan Sanaa, mutta taidot eivät ole riittäneet siihen. Kuitenkin Siiloanissa Kari.H teki hyvän raamattukasetin psalmeista ja Myöhemmin myös Mika Piirto joita kuuntelin ja opin Sanaa ulkoa.

Nyt kuitenkin olen tekoälyn eli AI kautta saanut tehdä Sanan lauluja käyttämällä kuvien tekemiseen ChatGPT-Dalle ohjelmaa ja laulun sekä säestyksen olen tehnyt Suno AI ohjelmalla johon sanoitukset lisään suoraan Raamatusta 1938 käännöksestä.

Siis vihdoinkin saan tehdä eläviä, elämää, uskoa, viisautta, terveyttä ja pelastusta tuottavaa musiikkia.
Koska ihmiset ovat niin erillaisia musiikin kuuntelijoita niin koitan tehdä monenlaista kategoriaa, kirjanoppineiden kanssa en jaksa väitellä.

Teinkin YouTubeen oman sivun Ai Raamattu musiikkia varten, kappaleet on vajavaisia mutta Sana on tärkeintä, oppia sitä ulkoa. Ajan kanssa lisään jatkuvasti sinne , minusta on mukavaa tehdä Raamatun sanoista lauluja, siinä itsekin saa paljon.

“Pidä sinä itselläsi Jumalan edessä se usko, mikä sinulla on. Onnellinen on se, joka ei tuomitse itseään siitä, minkä hän oikeaksi havaitsee.” Room.14:22

Kommentoi

Olkaa hengessä palavat

Julkaistu 8 päivää sitten by Keijo

“Kärpäset eivät viihdy kuuman hellan päällä.”

Kommentoi

Hamas tiedonlähde?

Julkaistu 11 päivää sitten by Keijo

Hamas uutislähteenä ylelle, sitä variksetkin nauraa.
Israel on ainoa maa joka etukäteen varoittaa ja pyytää siviilejä poistumaan alueelta kun Israel jahtaa näitä joukkomurhaajia, joita ei voi edes ihmiseksi sanoa. Toisin on muu maailma.
Jos nyt Helsinkiä varoitettaisiin että sinne hyökätään määrättynä aikana, niin kuka jäisi Helsinkiin?
Mutta eihän kukaan kerro, ettei menettäisi yllätysetua ja ettei Helsinki ehtisi varustautua, vaan ainoastaa Israel toimii näin kunnioitettavasti, mutta ei toiset sitä tahdo ymmärtää vaikka rautalangasta vääntäisi.

(kirjoitin tämän faceen mutta laitoin Blogiin, kun aion keskittyä enemmän tänne)

Kommentoi

Hyvä sana

Julkaistu 21 päivää sitten by Keijo

Oi, että Israelin pelastus tulisi Siionista! Kun Herra kääntää kansansa kohtalon, silloin Jaakob riemuitsee, Israel iloitsee. (Ps 14:7)

Kommentoi

Monenlaista antamista

Julkaistu 23 päivää sitten by Keijo

Olen ollut aika aktiivinen facessa nyt, mutta kun vaalit on ohi niin jätän taas sen, sillä olen omasta puolestani koittanut saada ihmisiä ymmätämään ettei miehimys sovi presidentiksi. Ja siksi olen ollut somessa aktiivisempi, ja niinollen kirjoittanut myös muilta tiimoilta. Mutta vaalien jälkeen keskityn enemmän blogiin.
Kirjoitin facebookissa tämän kommentin, ja kopioin sen tähän:

Mulle lapset on antanut monta kertaa “korban” lahjoja.

“Te hylkäätte Jumalan käskyn ja noudatatte ihmisten perinnäissääntöä.” Ja hän sanoi heille: “Hyvin te kumoatte Jumalan käskyn noudattaaksenne omaa perinnäissääntöänne. Sillä Mooses on sanonut: ‘Kunnioita isääsi ja äitiäsi’, ja: ‘Joka kiroaa isäänsä tai äitiänsä, sen pitää kuolemalla kuoleman’. Mutta te sanotte, että jos ihminen sanoo isälleen tai äidilleen: ‘Se, minkä sinä olisit saava minulta hyväksesi, on korban’ – se on uhrilahja — ja niin te ette enää salli hänen antaa mitään avustusta isälleen tai äidilleen. Te teette Jumalan sanan tyhjäksi perinnäissäännöllänne, jonka olette säätäneet. Ja paljon muuta samankaltaista te teette.”
(Mar 7:8-13)

Sitten lapset on tukenut myös lähetystyötä, kun olen opettanut että se on leiviskän antamista rahanvaihtajille:

“Sinun olisi siis pitänyt jättää minun rahani rahanvaihtajille, niin minä tultuani olisin saanut omani takaisin korkoineen.” (Mat 25:27)

Tätä myös muistettiin monesti muistuttaa alukutaipaleellani:

Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan.(Mat 6:33)

Siiloan seurakunnassa jossa täytyin Hengellä ja olin ensimmäiset 10 vuotta, oli tosi alttiita ihmiset antamaan ja etsi tilaisuuksia jotta voisi antaa, ei vain rahaa vaan muutakin ja itsensä. Siellä ei kymmenyksistä saarnattu mutta usein tätä painotettiin:

“Mutta kun Ihmisen Poika tulee kirkkaudessaan ja kaikki enkelit hänen kanssaan, silloin hän istuu kirkkautensa valtaistuimelle. Ja hänen eteensä kootaan kaikki kansat, ja hän erottaa toiset toisista, niinkuin paimen erottaa lampaat vuohista. Ja hän asettaa lampaat oikealle puolelleen, mutta vuohet vasemmalle. Silloin Kuningas sanoo oikealla puolellaan oleville: ‘Tulkaa, minun Isäni siunatut, ja omistakaa se valtakunta, joka on ollut teille valmistettuna maailman perustamisesta asti. Sillä minun oli nälkä, ja te annoitte minulle syödä; minun oli jano, ja te annoitte minulle juoda; minä olin outo, ja te otitte minut huoneeseenne; minä olin alaston, ja te vaatetitte minut; minä sairastin, ja te kävitte minua katsomassa; minä olin vankeudessa, ja te tulitte minun tyköni.’ Silloin vanhurskaat vastaavat hänelle sanoen: ‘Herra, milloin me näimme sinut nälkäisenä ja ruokimme sinua, tai janoisena ja annoimme sinulle juoda? Ja milloin me näimme sinut outona ja otimme sinut huoneeseemme, tai alastonna ja vaatetimme sinut? Ja milloin me näimme sinun sairastavan tai olevan vankeudessa ja tulimme sinun tykösi?’ Niin Kuningas vastaa ja sanoo heille: ‘Totisesti minä sanon teille: kaikki, mitä olette tehneet yhdelle näistä minun vähimmistä veljistäni, sen te olette tehneet minulle’. Sitten hän myös sanoo vasemmalla puolellaan oleville: ‘Menkää pois minun tyköäni, te kirotut, siihen iankaikkiseen tuleen, joka on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleillensä. Sillä minun oli nälkä, ja te ette antaneet minulle syödä; minun oli jano, ja te ette antaneet minulle juoda; minä olin outo, ja te ette ottaneet minua huoneeseenne; minä olin alaston, ja te ette vaatettaneet minua; sairaana ja vankeudessa, ja te ette käyneet minua katsomassa.’ Silloin hekin vastaavat sanoen: ‘Herra, milloin me näimme sinut nälkäisenä tai janoisena tai outona tai alastonna tai sairaana tai vankeudessa, emmekä sinua palvelleet?’ Silloin hän vastaa heille ja sanoo: ‘Totisesti minä sanon teille: kaiken, minkä olette jättäneet tekemättä yhdelle näistä vähimmistä, sen te olette jättäneet tekemättä minulle’. Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään.”
(Mat 25:31-46)

Uudessa testamentissa on paljon antamisesta.
Kirsi Toivola kertoi keskiviikkona että lännessä vain 4% maksaa kymmenyksiä, sanoinkin sitten puheenvuorossani että kuulun niihin 96%,.
Kymmenykset ylittyvät kyllä paljon monesti minulla , mutta ne eivät mene vain yhteen paikkaan vaan useampaan, mutta en laske paljonko annan.
Paavali sanoi:

Vai olenko tehnyt syntiä siinä, että – alentaessani itseni, jotta te ylenisitte – olen ilmaiseksi julistanut teille Jumalan evankeliumia? Muita seurakuntia minä riistin, ottaessani heiltä palkkaa palvellakseni teitä. Kun olin teidän luonanne ja kärsin puutetta, en rasittanut ketään. Sillä mitä minulta puuttui, sen täyttivät veljet, jotka tulivat Makedoniasta; ja kaikessa minä varoin olemasta teille rasitukseksi, ja olen vastakin varova. Niin totta kuin Kristuksen totuus on minussa, ei tätä kerskausta minulta riistetä Akaian maanäärissä. (2Ko 11:7-10)

Kommentoi

Luulen että meidät temmataan pois ennen 13.4.2029

Julkaistu 32 päivää sitten by Keijo

Jos katsot tämän videon niin huomaat kuinka edellinen ennustus Paavista toteutui tarkkaan, vaikka oli todella epätodennäköinen, kun ei ollut 600 vuoteen sellaista tapahtunut, mutta Tom oli niin varma asiasta että ilmoitti siitä etukäteen vaikka ensin sen ei luultu tapahtuneen, mutta se oliko ikäänkuin ennakkovahvistus siitä että seuraavakin tulee toteutumaan. Kohosin joitakin artikkeleita jotka vakuuttavat ettei näin tapahdu, jotka voit lukea tästä:

Read on... · Kommentoi

Presidentinvaalit 2024

Julkaistu 37 päivää sitten by Keijo

Koska olen uskossa niin mieluiten olisin äänestänyt KD Saria, mutta kun ei äänet riitä niin, Halla-Aho on varteenotettava ainakin on järkevä , ensimmäinen toiveeni on ettei Haavistoa valita presidentiksi, se olisi masentavaa.
Aikoinaan, vuosia sitten huomasin eduskunnassa 2 naista ja silloin ajattelin toivottavasti noista ei kumpikaan tule johtavaan asemaan suomessa. Ja kuinka ollakkaan nythän ovat laittaneet vaaleihin huutamaan, no kai se on heidän akendansa. Yleensä en pahemmin välitä politiikasta,mutta kun äänestämättä jättäminenkin on toimenpide jolla ei ole hyvää hedelmää, niin tietenkin käymme äänestämässä. Vaikka uskon että rukouksella voi vaikuttaa suuresti, joten molempi parempi. Jumalahan tuntee jokaisen ehdokaan sydämen ja tulevaisuuden, joten rukoillaan että antaa armostaan parhaimman vaihtoehdon nykytilanteen ja tulevaisuuden huomioon ottaen. Jumala on ainoa viisas.

…vanhurskaan rukous voi paljon, kun se on harras.
Elias oli ihminen, yhtä vajavainen kuin mekin, ja hän rukoili rukoilemalla, ettei sataisi; eikä satanut maan päällä kolmeen vuoteen ja kuuteen kuukauteen.
Ja hän rukoili uudestaan, ja taivas antoi sateen, ja maa kasvoi hedelmänsä. Jaakob 5

Mielenkiintoinen profetia jossa selvitetään millaisen presidentin ja miksi USA tarvitsee, sitä voisi soveltaa Suomeenkin, englanninkielinen mutta saa tietokoneella Suomen tekstityksen WORLD WAR III IS COMING. WHAT SHOULD THE CHURCH DO

Kommentoi

Suomen Presidentinvaalit 2024

Julkaistu 43 päivää sitten by Keijo

Ammattiyhdistykset koittavat kovasti vaikuttaa Suomen vaaleihin kun ovat järjestämässä suuret lakot juuri ennen kun käydään toista kierrosta Presidentin valitsemiseksi 11.2.2024 En tiedä mihin he pyrkivät tuolla , mutta rukoilen että heidän suunnitelmilleen käy samoin kuin Ahitofelin neuvolle. Daavid sanoi: “Herra, käännä Ahitofelin neuvo hulluudeksi”

Mutta kun Ahitofel näki, ettei hänen neuvoansa noudatettu, satuloi hän aasinsa, nousi ja lähti kotiinsa omaan kaupunkiinsa, ja kun hän oli toimittanut talonsa, hirttäytyi hän; niin hän kuoli, ja hänet haudattiin isänsä hautaan.
(2Sa 17:23)

Sinut ajetaan pois ihmisten seasta, ja kedon eläinten parissa on sinun asuinpaikkasi oleva; sinä joudut syömään ruohoa niinkuin raavaat, ja niin on sinulta kuluva seitsemän aikaa, kunnes tulet tuntemaan, että Korkein hallitsee ihmisten valtakuntaa ja antaa sen, kenelle Hän tahtoo.”
(Dan 4:29)

RUKOUS VOI PALJON

Kommentoi

Sanoja vuodelle 2024

Julkaistu 60 päivää sitten by Keijo

Vuosi 2024 on hyvä vuosi niille jotka uskovat Jeesukseen Kristukseen.

Sananl. 4:18 “Mutta vanhurskasten polku on kuin aamurusko, joka kirkastuu kirkastumistaan sydänpäivään saakka.”

Älä anna heidän pelkonsa peljättää itseäsi!
Tiedämme että maapallon synnytystuskat lisääntyvät ja ihmiset menehtyvät peljätessään mikä maanpiiriä kohtaa, mutta se joka uskoo Jeesukseen ja on ottanut hänet vastaan, niin hänen ei todellakaan tarvitse pelätä, vaan päinvastoin:

Luuk 21:28  Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.“ 

Jeesus on meidän paimenemme ja me voimme sanoa psalmin 23 sanoin:
“ Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä Sinä olet minun kanssani “

Jeesus sanoi Johanneksen evankeliumin kymmenessä luvussa:
“Minun lampaani kuulevat Minun ääntäni, ja Minä tunnen ne, ja ne seuraavat Minua. *Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys.* 
Ja Minä annan heille iankaikkisen elämän, ja he eivät ikinä huku, eikä kukaan ryöstä heitä Minun kädestäni. 
Minun Isäni, joka on heidät Minulle antanut, on suurempi kaikkia, eikä kukaan voi ryöstää heitä Minun Isäni kädestä.
Minä ja Isä olemme yhtä.“ 

Kommentoi

"Suomi liittyy Natoon" vuodelta 2008

Julkaistu 72 päivää sitten by Keijo

Venäjä sitoo itseensä millä hinnalla tahansa Valko- Venäjän, Georgian ja Ukrainan. Ne saavat pitää niin sanotun itsenäisyyden, jos kulissien takana tottelevat Googin käskyjä. Silloin karhu on ottanut kolme kyl- kiluuta suuhunsa, Atomiaseita sijoitetaan Kaliningra- diin. Venäjä tarvitsee sinne paremmat maayhteydet, joten sen on neuvoteltava armeijan avustuksella
80
kulissien takana Baltian maiden kanssa niidenkin “itsenäisyydestä.” Ne alistuvat, koska EU ja YK ovat hampaattomia eivätkä pysty antamaan apua. Natol- lakin on muualla tarpeeksi tekemistä. Suomi liittyy Natoon ja saa kurituksen Venäjältä – ei Natoon liit- tymisestään vaan jumalattomasta elämäntyylistään ja antikristillisistä laeistaan. Suomea ei varsinaisesti vallata. Suomenkin sotilasjohto on kyllin viisas, ettei lähde asein puolustautumaan vaan tekee sopimuksen, jolloin verenvuodatus jää vähäiseksi. Taloudellinen sekasotku on valtava. Tämä kestää kuitenkin vähän aikaa, ja Venäjä poistuu vapaaehtoisesti, kun sen tehtävä on suoritettu. Samoihin aikoihin toteutuu lo- pullinen isku Amerikkaan. Tätä iskua varten Venäjä tarvitsee Norjan länsirannan torjuakseen mahdolliset torjuntaohjukset mahdollisimman kaukana itsestään.

Sivuilta 80-81

Raamatun profetiat toteutuvat 2

Omakustanne

Kirjapaino MYLLYPAINO 2008 Leväsjoki

Kirjaa voi tilata:

Heimo Nuutinen Jämsäntie 41 42300 Jämsänkoski Puh. 040 531 4537

Kommentoi

Päivän Sana

Minä parannan hänet

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta