Ansaitsematon rakkaus

Julkaistu 20 tuntia sitten by Keijo

“Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne maksa kymmenyksiä eivätkä uhraa eivätkä tee muuta kuin laulavat ja teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne. Ettekö te ole paljoa suurempiarvoiset kuin ne?” (Matteus 6:26, FinPR)

“Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne kylvä eivätkä leikkaa eivätkä kokoa aittoihin, ja teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne. Ettekö te ole paljoa suurempiarvoiset kuin ne?” (Matteus 6:26, FinPR)

Kommentoi

Siivoan tietokonetta

Julkaistu 3 päivää sitten by Keijo

Olen aloittanut siivoamaan tietokonetta tupla tiedostoista eikä vaan tupla vaan joitakin on 3-5 samaa, toiselta kovalevyltä sain poistaa 500gb ja nyt toiselta 813gb (176.676 file)
Onpas kätevää, voi olla ilmaisojelmia mutta itse ostin tämän. DuplicateCleaner5

Kommentoi

Ihmeet ja merkit 171 Kitarakuorolauluja

Julkaistu 5 päivää sitten by Keijo

1.Ihmeet ja merkit taas ilmenee, valmistaen morsiamen,
nukkuvat Henki herättelee, kiitos soi Jeesuksen.
”Sairaat jo saavat terveyden halvattu rampa käy riemuiten
sokea kuuro myös avun saa, kiittäen Jumalaa.”

2.Taivaiset voimat nyt vaikuttaa, kuin ennenkin kuin ennenkin,
armonsa Herra myös lahjoittaa, vahvistaa heikonkin.
”Sairaat jo saavat terveyden halvattu rampa käy riemuiten
sokea kuuro myös avun saa, kiittäen Jumalaa.”

3.Jumalan Henki väkevä on, viel tänäänkin viel tänäänkin,
samoin on syvä muuttumaton rakkaus Mestarin.
”Sairaat jo saavat terveyden halvattu rampa käy riemuiten
sokea kuuro myös avun saa, kiittäen Jumalaa.”

4. Astu sä virtaan nyt elämän, lupaus on horjumaton,
tautimme kantoi ristillä, Hän voittonsa suuri on.
”Sairaat jo saavat terveyden halvattu rampa käy riemuiten
sokea kuuro myös avun saa, kiittäen Jumalaa.”

Kommentoi

Jeesus ei tule ennen vuotta 2029

Julkaistu 6 päivää sitten by Keijo

Ainakin tämän mukaan:

Paavo Järvisen näky asteroidista (2013)

Anokaa uskossa : Paavo Järvisen esirukousohjelma. Ensilähetys: 14.2.2013 21:10, Taivas TV7 Jaksonumero: 21

Ajattelin ensiksi etten sanoisi ollenkaan tätä, mutta olen nähnyt tämän näyn niin monta kertaa tänä iltana, niin ajattelin tuoda sen myös sinulle tiettäväksi. Minä näin sellaisen näyn, että avaruudessa kiertää sellainen kooltaan iso ”möhkäle” tai jokin sen tapainen. Sitten siitä irtoaa yllättäen suuri palanen, ikään kuin rautainen kivi ja se sinkoutuu eri radalle ja tulee törmäämään maahan. Törmäyksen voimasta syntyy valtavat tsunamit. Aivan käsittämättömän korkeat aallot lähtee siitä liikkeelle. Kallioita murskaantuu ja alkaa esiintymään maanjäristyksiä. Ihmisiä kuolee paljon tuossa katastrofissa. Tunnen sydämessäni kun Raamattu sanoo että ”kerran vielä minä järkytän maat”, eli Jumala tulee ravistelemaan maata. Jotenkin tunnen kehoituksena sanoa, että tämä ravistelu tulee olemaan konkreettinen ja kova. Se tulee syntien ja tottelemattomuuden tähden, kun ihmiset on laiminlyöneet Jumalan sanan sekä poikenneet pois ja koska he tekevät niin hirvittävästi vääryyttä ja syntiä, niin tuomiot tulevat ihmiskunnalle. Ja kun tuo tapahtuu, siitä ei mene kauan kun Jeesus noutaa omansa kotiin. Alkaa karitsan häät. Niille ihmisille, jotka jäävät tänne, alkaa sen jälkeen hyvin vaikeat ajat. Eli kannattaa nyt jos koskaan huutaa Jumalan puoleen, että Herra auta minua, että olisin valmis siirtymään taivaaseen kun sinä tulet. Jeesuksen nimessä.

Tietenkin jos Paavo Järvisen näky toteutuu ennen Tom Hornin näkyä, niin silloin voi tapahtua jo aikaisemmin, mutta aika samantapaisia ovat, se nähdään pian koska komeetan pitäisi näkyä aikaisemmin.

Tom Hornin näky tästä

Kommentoi

Joh Fenn paljon hyviä kirjoituksia

Julkaistu 6 päivää sitten by Keijo

Tässä osa kirjeestä
“Elämän nivomista, osa 1/4, Ole varovainen sen suhteen, ketä loukkaat”
joka valaisee hyvin miksi Ahitofel kääntyi Daavidia vastaan.

Meille kerrotaan 2. Sam. 11: 3:ssa, että Batseba oli Eliamin tytär. Se itsessään on jo riittävän mielenkiintoista, mutta kun luemme 2. Sam. 23:34:stä, että Eliamin isä oli ei kukaan muu kuin Daavidin suosikki neuvonantaja Ahitofel. Se tarkoittaa, että Batseba oli Ahitofelin pojantytär.

Miksi Ahitofel kapinoi kuningas Daavidia vastaan?
Koska hän oli paikalla näkemässä koko ruman totuuden. Hänen pomonsa kuningas otti omakseen hänen pojantyttärensä tuhoten kaiken kunnioituksen, joka hänellä oli kuningasta kohtaan. Hänen pojantyttärensä aviomies murhattiin, jotta kuningas saattoi kätkeä rakkaussuhteensa ja naisen raskauden. Ahitofel kantoi tuota loukkaantumista sydämessään, missä siitä tuli vihaa, lopulta hän juonitteli pomonsa, kuninkaan kuolemaa.

Jokaisen niiden neljän tilanteen pointti, joita tulemme tutkimaan, on se, kuinka Jumala nivoo asioita yhteen saadakseen suuremman tahtonsa toteutettua, joskus meistä itsestämme huolimatta. Kyse ei ole Ahitofelista ja Absalomista ja heidän juonestaan.

Ei, kyse on Isän Jumalan kyvystä antaa meille Salomo, Vanhan testamentin kaikista miehistä viisain. Kyse on siitä, kuinka huolimatta Daavidin synnistä, huolimatta hänen petoksestaan, Isä Jumala yhä antoi meille Salomon avioliitosta, joka alkoi mitä huonoimmissa olosuhteissa.

Kokonaisuudessaan tuon kirjeen monella kielellä ja monia muita voit lukea tuolta

Kommentoi

Utti Hietala: Filippuksen kyydillä venäläiseen vankilaan.

Julkaistu 16 päivää sitten by Keijo

Utti Hietala Kertoo TV7 18.01.2023 Herätysliike ohjelmassa mm. Timothy Shermanin matkasta Neuvostoliittoon, olen myös itse tavannut hänet ja mielenkiintoisin siinä oli se että kuukausien aika mitä hän oli siellä, niin meni vain joku tunti ja hän oli jälleen usassa, joten tämä aikamatka vaikutti minuun niin että menin nukkumaan vaatteet päällä ja sanoin Herralle että Hän voisi lähettää minut vaikka viideksi vuodeksi julistamaan evankeliumia sinne missä ei ole siitä mitään tietoa, niin että aamulla olisin takaisin ja 5 vuotta olisi mennyt yhdessä yössä, jotkut on epäuskoisia ja luulevat ettei niin voi tapahtua, siihen sanon että JUMALALLE ON KAIKKI MAHDOLLISTA, uskotko sen?

Laitoin alunperin fasebookkiin mutta videon 397 näyttökertaa ei muuttunut yhtään, nyt laitoin tänne nähdäksen pysyykö näyttökerrat 397

Siis ohjema Filippuksen kyydillä venäläiseen vankilaan

Kommentoi

Ikuisuuden alku

Julkaistu 16 päivää sitten by Keijo

Ensimmäinen luku kirjoittamastani kirjasta “Jumalan lahja”

Voitko käyttää hetken tärkeimmän asian
ääressä mikä koskaan voi tulla eteesi…

Read on... · Kommentoi

Profetia vuodelle 2023

Julkaistu 22 päivää sitten by Keijo

Sana vuodelle 2023 ja siitä eteenpäin. Saatu perjantaina 8.12.2022. Luettu TV7:ssa 11.1.2023.

On aika luottaa Herraan vaikeuksien keskellä

Pyhä Henki antoi minulle näyn, jossa oli kirjoitettu valtavan isolla fontilla ”Vuosi 2023”, jossa kirjaimen koko voisi olla yli kaksi metriä. Näen seuraavaksi, miten valtava määrä ohjuksia ammutaan kohti kirjoitettua sanaa ”Vuosi 2023”.
Pyhä Henki näytti minulle, että vuosi 2023 tuo tullessaan monenlaisia muutoksia ympäri maailmaa. Lähi-itä tulee kokemaan pandemioiden lisäksi sotia. Israelilla tulee olemaan lisää vaikeuksia naapureidensa kanssa, mikä voi johtaa jopa Psalmissa 83 kerrottuun sotaan. Lähi-idän tilanne kärjistyy niin vaikeaksi, että on mahdollista, että Israel hyökkää vuosien 2023-2024 aikana Damaskokseen. Siitä seuraisi, että koko maailman kansat yhdistäisivät voimansa ja taistelisivat Israelia vastaan vuonna 2024 tai viimeistään vuonna 2025. Meidän täytyy ymmärtää, että elämme lopunaikoja, jolloin Jumalan Sanassa kirjoitettujen profetioiden tapahtumat ovat myös käsillä.
Euroopan ja Amerikan poliittinen valta heikkenee, koska Eurooppa ja Yhdysvallat muiden maiden tavoin taistelevat Jumalan sanaa ja hänen valittua kansaansa vastaan. Ihmiskunta tulee kärsimään Eurooppa ja Suomi mukaan lukien jo vuoden 2023 aikana jatkuen aina syksyyn 2025 saakka, jolloin tulemme kohtamaan jotakin ennen kokematonta. Tämä ilmenee luonnon katastrofeina, sotina, pandemioina ja muina yliluonnollisinakin tuhoina. Olemme nähneet ehkä jopa yli miljoonan ihmisen kuolevan vuoden 2022 aikana monista muista eri syistä kuin ihmiset kuolevat normaalisti. Minä näen Hengen johdattamana, että tämä määrä tulee vielä vähintään kolminkertaistumaan vuonna 2023.
Vuonna 2022 alkanut Venäjän sota Ukrainassa muistetaan pitkään, eikä se niin helposti edes lopu. Kannattaa pitää mielessä ja rukouksessa edelleen tulenarat tilanteet, kuten Kiina-Taiwan, Israel-Iran ja Israel-Syyria.
Tämän pitäisi olla seurakunnalle herätyssoitto, koska tuhot ovat ovella. Rukoilemme itsemme ja toistemme puolesta, jotta jaksaisimme näiden vaikeuksien keskellä. Uskovaisilla tulee olemaan monenlaisia vaikeuksia: poliittisten vaikeuksien lisäksi monien talous heikkenee ja jotkut seurakunnat voivat joutua joko sopeuttamaan tai supistamaan toimintaansa. Jumala tulee kuitenkin suojelemaan omaa kansaansa ja Hänen palvelijoitaan, jotka ovat uskollisia ja pelkäävät Häntä. Ne, jotka rakastavat maailmaa saavat myös kärsiä maailman kanssa. Antakoon Herra Armoa!
Nyt on aika kristittyjen elää luottaen Herraan vaikeuksien keskellä. Tehtävämme on olla nöyriä Herran edessä ja saarnata evankeliumia rohkeasti. Meidän täytyy olla valppaina, ettemme eksy (Matt. 24:4-5). Jeesus on itse tie, totuus ja elämä (Joh. 14:6). Meidän täytyy elää Jeesuksen totuuksien mukaan ja evankelioida, että mahdollisimman monet pääsisivät seuraamaan Jeesusta.
Jumala on tekemässä jotakin uutta vuoden 2023 aikana sinulle ja sinun perheellesi, mikäli luotat häneen.
Kristuksessa
Shaukat An

Kommentoi [1]

Iankaikkinen elämä (Johannes)

Julkaistu 32 päivää sitten by Keijo

Johannes 3:15
että jokaisella, joka Häneen uskoo, olisi iankaikkinen elämä.

Johannes 3:16
Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka Häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

Johannes 3:36
Joka uskoo Poikaan, sillä on iankaikkinen elämä; mutta joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä.”

Johannes 5:24
Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka kuulee Minun sanani ja uskoo Häneen, joka on Minut lähettänyt, sillä on iankaikkinen elämä, eikä hän joudu tuomittavaksi, vaan on siirtynyt kuolemasta elämään.

Johannes 6:47
Totisesti, totisesti Minä sanon teille: joka uskoo, sillä on iankaikkinen elämä.

Johannes 6:54
Joka syö Minun lihani ja juo Minun vereni, sillä on iankaikkinen elämä, ja Minä herätän hänet viimeisenä päivänä

Johannes 17:3
Mutta tämä on iankaikkinen elämä, että he tuntevat Sinut, joka yksin olet totinen Jumala, ja Hänet, jonka sinä olet lähettänyt, Jeesuksen Kristuksen.

1. Johanneksen kirje 2:25
Ja tämä on se lupaus, minkä Hän on meille luvannut: iankaikkinen elämä.

1. Johanneksen kirje 5:13
Tämän minä olen kirjoittanut teille, jotka uskotte Jumalan Pojan nimeen, tietääksenne, että teillä on iankaikkinen elämä.

1. Johanneksen kirje 5:20
Mutta me tiedämme, että Jumalan Poika on tullut ja antanut meille ymmärryksen, tunteaksemme sen Totisen; ja me olemme siinä Totisessa, Hänen Pojassansa, Jeesuksessa Kristuksessa. Hän on totinen Jumala ja iankaikkinen elämä.

Kommentoi

Ennustus Damaskosta.

Julkaistu 32 päivää sitten by Keijo

Katso, Damasko poistetaan kaupunkien luvusta ja luhistuu raunioiksi. Jesaja 17

Kommentoi

Päivän Sana

Ja monet seurasivat Häntä, ja Hän paransi heidät kaikki,

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta