Betty Baxterin parantuminen

Julkaistu 17 tuntia sitten by Keijo

Ihmeellistä että Jumala antaa tarkan ajan parantumiseen.
Niin myös Armon Virta SRK pastori Asko Toivolan isoisä sai ajan jolloin joku paranee.

Betty Baxter oli syntynyt selkäranka kaksinkerroin. Jokainen nikama oli ollut pois paikaltaan ja kaikki luut yhdessä läjässä.

Tuossa tilassa hän joutui kärsimään 15 pitkää vuotta. Hän oli ollut joskus sokea, välillä kuuro, jopa mykkäkin. Hän oli kärsinyt mitä hirvittävintä tuskaa ja kipua.

Eräänä päivänä Jeesus ilmestyi hänelle ja ilmoitti päivälleen ja tunnilleen Bettyn paranemisen ajankohdan.
Betty Baxter todistus YouTube englaninkielisenä

Jumalalle on kaikki mahdollista

Read on... · Kommentoi

Profetia 1992 Neuvostoliitosta

Julkaistu 17 tuntia sitten by Keijo

( Mietin jos Islamin miekka on mukana, niin se voi olla syypää kristittyjen ja juutalaisten vainoon, eikä suinkaan Venäjä)

Helluntaiherätyksen Talvipäivillä Tampereella Rokka sai näkyprofetian, joka annettiin hänelle kolme kertaa, iltapäivällä, seuraavan päivän aamupäivänä ja vielä iltapäivällä. Kun Rokka mietti kuuluisiko hänen ilmoittaa kokouksessa nämä näkemänsä asiat, hän kuuli selvästi äänen sanovan että hänen pitää mennä eteen ja kertoa. Jukka Rokka: – Sallinette minun kertovan, mitä näin, koin ja kuulin. Näky annettiin minulle kolme kertaa; eilen, tänään aamupäivällä ja nyt kolmannen kerran. Näin tuolle harmaalle seinälle ilmestyvän entisen Neuvostoliiton eri osiin pirstoutuneiden kansojen kartan; nuo kansat korostuivat kartalta kuin verisin rajoin. Mutta niiden kansojen ylle laskeutui valoisa siunausten pilvi. Kuulin kaikkialta valtavaa kiitosta ja ylistystä. Se merkitsee, että Herra on laskeva väkevän herätyksen noiden kansojen keskuuteen. Mutta tuota siunausten aikaa ei kestä kauan. Kansojen karttaa katsellessani näin entisen Neuvostoliiton symbolin – sirppi ja vasara – kuin reväistynä kahtia. Sirppi heilui Moskovan yllä, mutta vasara jossain Ukrainan alueella. Yhtäkkiä näin leveäteräisen verta valuvan “islamin miekan” iskevän jostain Lähi-Idän suunnalta kohti Ukrainaa ja muita irti reväistyjä kansoja. Sitten nuo irrallaan olleet sirppi ja vasara alkoivat lähestyä toisiaan tihkuen verta: vainotuiksi joutuneiden juutalaisten ja kristittyjen verta. Yhdyttyään entiseen asentoonsa sirppi ja vasara laskeutuivat punaiselle vaatteelle, joka vähitellen muuttui verivirraksi. Kaikkialta alkoi kuulua itkua ja valitusta. Vainottujen itku ja vihaisten kansanjoukkojen kiroilu sekoittuivat toisiinsa. Vihaiset nyrkit kohottautuivat kohti taivasta ja hallitusta – kaiken pahan aiheuttajalle vaadittiin kostoa. Kun verivirrat huuhtoivat kansoja, kuulin väkevänä itkun ja valituksen keskeltä pyhien kiitosta ja ylistystä, sillä he ymmärsivät Jeesuksen tulemuksen olevan edessä. Mutta sirppi ja vasara sekä “islamin miekka” valuivat verta niin, että verivirrat huuhtoivat noiden hetken vapaudestaan huokailleiden kansojen ylitse. Kesken kaiken järkytyksen kuulin voimallisen huudon: “Työpäivänne on lyhyt mutta siunattu. Täyttykää Hengellä! Palatkaa alkulähteille, sillä ilman Pyhää Henkeä ette kestä, mitä edessä on. Katso, minä tulen pian, sanoo Herra.” (Ihmeitä läpi elämän. Sivut 95-96.) kirjoitti:

Kommentoi

David Yonggi Cho saarnoja suomeksi mp3

Julkaistu 2 päivää sitten by Keijo

David Yonggi Cho 14.02.1936 – 14.09.2021 hänen vaimonsa meni muutamaa kuukautta aikaisemmin kirkkauteen 11.02.2021, pitkän 56v avioliiton jälkeen jäi suuri kaipuu, mutta nyt he jälleen näkivät toisensa, kiitos Jumalalle.
Todellinen Jumalan mies, jonka saarnat 1979 Helsingin Saalemissa muistan vieläkin, ne niin siunasivat minua ja siunaavat edelleen, ristintie.com sivuilta.

Helsingin Saalemissa 1979
Cho Paul Y. Pyhän Hengen johto 1979
Cho Paul Y. Jeesus nimen voima 1979
Cho Paul Y. Täyden evankeliumin ilta 1979

“Maailman suurimman kristillisen seurakunnan johtaja David Yonggi Cho vierailee viikonloppuna Helsingissä. Cho on pääpuhujana Jäähallissa järjestettävässä Rukouskongressi-tapahtumassa.” Näin hesarissa 1996.

Cho David Yonggi – Adam missä olet 1996
Cho David Yonggi – Saarnaa Kristusta 1996
Cho David Yonggi – Miksi minun täytyy rukoilla osa 1.1996
Cho David Yonggi – Miksi minun täytyy rukoilla osa 2.1996
Cho David Yonggi – Rukouksen ilmestysmaja osa 1.1996
Cho David Yonggi – Rukouksen ilmestysmaja osa 2.1996

Kommentoi

Jim Woodford Yliluonnollista

Julkaistu 5 päivää sitten by Keijo

Kannattaa katsoa tämä jakso 593 niin tulet hyvälle mielelle.
Mies joka pelastui kun oli jo kuollut, mutta uskoisin perheen rukousten olleen vaikuttavin tekijä.
Todella hyvä että voimme katsoa näitä ihmisten kokemuksia taivas TV:stä, kun huonot uutiset ja saastat ovat täyttäneet median.

“Hän oli aivokuollut 11 mahtavaa tuntia. Hänet pelastettiin helvetistä ja näytettiin hänen elämän kirja taivaassa. Jim oli häpeissään, mutta Jeesus hymyili ja lähetti hänet takaisin.”

Ihmeellistä.

Kommentoi

Jom kippur tänään

Julkaistu 13 päivää sitten by Keijo

SUURI SOVITUSPÄIVÄ maailman suurin ja tärkein päivä.

Kirjoitin näin faceen, mutta koska siellä vain muutama ihminen lukee, niin laitoin tänne, sillä armo.info sivulla on noin 20.000 vierailua kuukausittain. Siksi haluan ennenkaikkea keskittyä tänne, johon kaikilla on vapaa pääsy. Siunausta kaikille.

“Sillä sinä päivänä toimitetaan teille sovitus teidän puhdistamiseksenne; kaikista synneistänne te tulette puhtaiksi Herran edessä.” (3. Mooseksen kirja 16:30, FinPR)

“Seitsemänkymmentä viikkoa on säädetty sinun kansallesi ja pyhälle kaupungillesi; silloin luopumus päättyy, ja synti sinetillä lukitaan, ja pahat teot sovitetaan, ja iankaikkinen vanhurskaus tuodaan, ja näky ja profeetta sinetillä vahvistetaan, ja kaikkeinpyhin voidellaan.” (Daniel 9:24, FinPR)

“Kun nyt Jeesus oli ottanut hapanviinin, sanoi hän: “Se on täytetty”, ja kallisti päänsä ja antoi henkensä.” (Johannes 19:30, FinPR)

“Ja tämän tahdon perusteella me olemme pyhitetyt Jeesuksen Kristuksen ruumiin uhrilla kerta kaikkiaan.”
“Ja kaikki papit seisovat päivä päivältä palvelustaan toimittamassa ja usein uhraamassa, aina samoja uhreja, jotka eivät ikinä voi syntejä poistaa;”
“mutta tämä on, uhrattuaan yhden ainoan uhrin syntien edestä, ainiaaksi istuutunut Jumalan oikealle puolelle,” (Heprealaiskirje 10:10-12, FinPR)⁶

Kommentoi

Sensaatiomaisia parantumisia

Julkaistu 19 päivää sitten by Keijo

Kirjasta Jumalan kenraalit

Jotkut parantumiset olivat sensaatiomaisia. Eräässä Los Angelesin kokouksessa 220 kiloinen nainen menetti 90 kiloa silmänräpäyksessä, kun Allen laittoi kätensä naisen päälle. Ihmiset todistivat náhneensä naisen ruumiin kutistuvan. To

Täyden evankeliumin saarnaaja, jonka käsissä oli alligaattorin suomuilta näyttävä ihosairaus lähes 50 vuotta, parantui puhujalavalla istuessaan Allenin takana. “Suomut” kuivuivat, putosivat pois, ja niiden paikalle ilmestyi uutta ihoa. Pastori saattoi nyt pitää lyhythihaisia paitoja.

Eräs mies ajoi autoa ja kuunteli Allenin radiotuntia. Mies koki jotakin sydämessään. Niinpä hän pysäytti auton, laittoi kätensä radion päälle ja rukoili Allenin perässä. Mies pyysi, että Jumala “laittaisi kaikki osat paikalleen”. Miehen oikea keuhko, kolme kylkiluuta ja rintaluu oli poistettu leikkauksessa. Lisäksi hän oli menettänyt vasemman jalan toisen varpaan sairauden seurauksena. Seuraavana yönä miehen varvas kasvoi paikalleen kokonaisen varpaankynnen kanssa. Kun lääkäri otti röntgenkuvat miehestä, hän hämmästyi nähdessään poistettujen luiden ja keuhkon olevan paikallaan.

Kommentoi

82 vuotias syövästä parantunut

Julkaistu 19 päivää sitten by Keijo

Kirjasta “Voittava rukous”

Jos Hänen sanansa pysyvät
meissä, meillä on perusta, jonka päällä voimme seistä.

Kerran menin rukoilemaan erään naisevankelistan
puolesta Fort Worthissa Teksasissa. Monet ihmiset olivat pelastuneet ja täyttyneet Pyhällä Hengellä hänen kauttaan.
Hän oli tuolloin 82-vuotias, ja hänelle oli tehty leikkaus,
jossa hänen ruumiistaan löydettiin seitsemän syöpäkasvainta. Lääkärit olivat vain ommelleet leikkaushaavat kiinni ja sanoneet hänelle, että hänellä ei ollut paljon elinaikaa jäljellä.

Monta kuukautta oli vierähtänyt, mutta nainen oli edelleen elossa, joskin vuoteenomana. Keskustellessani hänen
kanssaan hän sanoi olevansa kyllin vanha kuolemaan.
Mutta oli meitäkin, jotka sanoimme, että hänen pitäisi antaa Jumalan parantaa hänet ensin, sillä jos hän eläisi, hän voisi vielä voittaa monta sielua Jumalalle. Sitten luimme hänelle Sananl. 4:20-22:n, jakeet, ja
kehotimme häntä kuvittelemaan itsensä terveenä ja julistamassa Sanaa.

Tapasin samaisen naisen kahdeksan kuukautta
myöhemmin, kun hän oli pitämässä evankelioimiskokouksia.
Hän tuli luokseni yhden kokouksen aikana, kietoi kätensä
ympärilleni ja syleili minua. Minä pelästyin hieman, ja silloin hän tajusi, etten minä tunnistanut häntä. Hän näytti niin erilaiselta, koska hänen painonsa oli noussut ja hän näytti voivan erittäin hyvin. Hän sanoi iloitsevansa siitä, että me emme olleet antaneet hänen kuolla. Hän oli tehnyt juuri niin kuin me kehotimme häntä. Hän oli alkanut nähdä itsensä terveenä ja nyt hän oli taas liikkeellä tekemässä Jumalan valtakunnan työtä. Hän oli suunnitellut evankelioimiskokouksia koko kesäksi.

Kuulin myöhemmin, että nainen eli 92-vuotiaaksi. Hän ei kuollut syöpään, vaan hän sain tehdä vielä monet vuodet hedelmällistä työtä Herralle. Ennen parantumistaan hän oli nähnyt itsensä kuolleena. Mutta me saimme hänet näkemään, että hänellä oli se, mitä Jumala oli varannut hänelle. Meidän täytyy nähdä mielessämme, että meillä on se, mitä olemme pyytäneet.

Sananlaskut 4:20-22
20. Poikani, kuuntele minun puhettani, kallista korvasi minun sanoilleni. 21. Älkööt ne väistykö silmistäsi, kätke ne sydämesi sisimpään; 22. sillä ne ovat elämä sille, joka ne löytää, ja lääke koko hänen ruumiillensa.

Kommentoi

Tempauksen ajankohta?

Julkaistu 23 päivää sitten by Keijo

Tämä teksti on ilmestysblogista.fi ja antaa ajatuksen aihetta

“Sadhu Sundar Selvaraj piti profetaalista konferenssia USA:n Pennsylvaniassa vuonna 2019. Hän mainitsi pitämässään puheessaan kuinka Jeesus oli ilmestynyt hänelle ja istunut alas hänen sängylleen 90 minuutiksi opettamaan häntä. Jeesus opetti tuolloin Sadhulle lopunaikoihin liittyvistä asioista, sillä hänen käsityksensä näistä olivat Jeesuksen mukaan täysin vääriä. Tässä pätkä Sadhun puheesta:

Linkki Sadhun puheeseen

Nimikristityt, sekä myös ne jotka väittävät olevansa tosi Kristittyjä. Te ette ole valmiita. Syy miksi me emme ole valmiita on se koska meille on opetettu väärin että ennen tulevaa vainoa ja marttyyriutta, meidät temmataan pois. Joten kaikki tämä on valmiiksi meidän sisällämme, pakenijan teologia, mentaliteetti joka kertoo meille ettei ole mitään syytä huoleen… ennen kuin pedon merkki tulee meidät temmataan pois. Ennen kuin vaino tulee ja antikristus tulee, meidät kaikki temmataan pois. Joten meillä ei ole mitään syytä huolehtia näistä asioista.

Tiedättekös, tälläinen oppi on täysin väärässä. Aloitin palvelustyöni 80-luvulla, Helluntai oppien alaisena. Vanha Helluntailaisuus opettaa kaikea tätä ja minä kasvoi sen alla. Minä myös saarnasin sitä: – tempaus tulee ensin ja sitten sen jälkeen seuraavat muut asiat.

Vuonna 2006, Toukokuun viimeisellä viikolla, Herra Jeesus Kristus ilmestyi minulle. Hän sanoi, “On tullut aika että osa Matteus 24:8 tulee toteutumaan.” Minä katsoin minun raamattuani ja hän sanoi, “Nämä ovat synnytystuskien alkua”. Minä ihmettelin mitä tuo sana kirjaimellisesti tarkoitti, synnytystuskien alku? Minä pyysin Herraa Jeesukselta asiasta, sitten Hän selitti asian minulle – kaikki tämä vaino tulisi toinen toisensa jälkeen. Minä sanoin Herralle Jeesukselle, – mutta meidän ei tarvitse huolehtia kaikesta tästä, koska tempaus tulee ja meidät otetaan pois. Tämä on tärkeintä, eikö niin? – että meidän tulisi valmistautua tempauista varten. Herra Jeesus katsoi minua, Hän sanoi, “Te kaikki olette väärässä, koko teidän teologianne on väärä”. Sitten seuraavan 90 minutin ajan, Hän istuuntui minun sängylleni, käyden läpi Ilmestyskirjasta, selittäen hyvin selkeästi kuinka asiat tulisivat tapahtumaan, että ennen tempausta, tulisi vaino ja pedon merkki esille. Koko maailma tultaisiin koettelemaan, ja pakotettaisiin tekemään valinta sen suhteen kenen kanssa he ovat liitossa, joko ainoan oikean elävän Jumalan, Jehovan, tai sitten niin sanotulle itsensä tehneelle jumalalle, antikristukselle. Tämä haaste tulee olemaan meidän edessämme. Maailmanlaajuinen vaino joka saa aikaa marttyyriutta on tulossa koko maailmaan, ei vain yhteen tai kahteen kansakuntaan. Vaan joka puolelle maailmaa, myös USA:han. Tämä koskee jokaista ihmistä.

Corrie Ten Boom, nainen joka itse joutui kärsimään valtavasti Natsien keskitysleirillä, kirjoitti seuraavanlaisesti:

Minä olen ollut maissa missä pyhät kärsivät jo valtavaa vainoa. Kiinassa, Kristityille sanottiin, ‘Älä huole, ennen kuin ahdistuksen aika tulee, sinut temmataan.’ Sitten tuli kauheat vainot. Miljoonia Kristittyjä kidutettiin kuoliaaksi. Myöhemmin minä kuulin Kiinalaisen Piispan, surullista kyllä, sanovan, ‘Me olemme epäonnistuneet. Meidän olisi pitänyt tehdä ihmiset vahvaksi vainoa vastaan, sen sijaan että olisimme kertoneet heille että Jeesus tulee ensin. Kerro ihmisille kuinka he voivat olla vahvoja vainon aikana, kuinka kestää kun koettelemukset tulevat, kuinka seisoa pyörtymättä.’

Lopunaikojen merkki Matteus 24:3-14

Ja kun hän istui Öljymäellä, tulivat opetuslapset erikseen hänen tykönsä ja sanoivat: “Sano meille: milloin se tapahtuu, ja mikä on sinun tulemuksesi ja maailman lopun merkki?” Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: “Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä. Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: ‘Minä olen Kristus’, ja he eksyttävät monta. Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua. Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden. Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan. Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta. Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus. Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu. Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu.

Kommentoi [1]

Yliluonnollista

Julkaistu 23 päivää sitten by Keijo

Suuri armo kun voi katsella näitä siunattuja Sid Rothin ohjelmia, niillä on todella hyvä vaikutus, kiitos Jumalalle.

Tässä 735 jaksossa
on suora profetia tälle ajalle , kuinka todella saamme odottaa suuria. Smith Wigglesworthin profetia joka on täyttynyt viimeistä osaa lukuunottamatta.

Tämä jakso 177 on myös hyvin vaikuttava, ja myös uudessa blogissa Mikko kertoo tämä Bobby Connerin aikamatkasta uusi todella hyvä Ilmestysblogi.fi

Tämä jakso 672 todella koskettava uskoa tuova David Hoganin haastattelu

Tässä vain muutama joka kannattaa ehdottomasti katsoa

Kommentoi

Syöpä rokote, hyviä uutisia maailmalle.

Julkaistu 32 päivää sitten by Keijo

Mielenkiintoinen artikkeli syövän parantumiseen, Jumala antaa keksiä hyviä rokotteita, kiitos Jumalalle.

Israelille Jumala ilmoitti Mooseksen kautta:

5. Mooseksen kirja 7:14-15
14. Siunattu olet sinä oleva yli kaikkien muitten kansojen. Hedelmätöntä miestä tai naista ei ole sinun keskuudessasi oleva, ei myöskään sinun karjassasi yhtään hedelmätöntä. 15. Ja Herra on poistava sinusta kaikki sairaudet; ei ainoatakaan Egyptin kovista taudeista, jotka sinä tunnet, hän ole paneva sinun kärsittäväksesi, vaan hän antaa niiden tulla kaikkiin niihin, jotka sinua vihaavat.

Kommentoi

Päivän Sana

Hän antoi voimallisia tekoja, sitten armolahjoja parantaa tauteja

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta