Joh Fenn paljon hyviä kirjoituksia

Julkaistu 29 01 2023 - 23:51 by Keijo

Tässä osa kirjeestä
“Elämän nivomista, osa 1/4, Ole varovainen sen suhteen, ketä loukkaat”
joka valaisee hyvin miksi Ahitofel kääntyi Daavidia vastaan.

Meille kerrotaan 2. Sam. 11: 3:ssa, että Batseba oli Eliamin tytär. Se itsessään on jo riittävän mielenkiintoista, mutta kun luemme 2. Sam. 23:34:stä, että Eliamin isä oli ei kukaan muu kuin Daavidin suosikki neuvonantaja Ahitofel. Se tarkoittaa, että Batseba oli Ahitofelin pojantytär.

Miksi Ahitofel kapinoi kuningas Daavidia vastaan?
Koska hän oli paikalla näkemässä koko ruman totuuden. Hänen pomonsa kuningas otti omakseen hänen pojantyttärensä tuhoten kaiken kunnioituksen, joka hänellä oli kuningasta kohtaan. Hänen pojantyttärensä aviomies murhattiin, jotta kuningas saattoi kätkeä rakkaussuhteensa ja naisen raskauden. Ahitofel kantoi tuota loukkaantumista sydämessään, missä siitä tuli vihaa, lopulta hän juonitteli pomonsa, kuninkaan kuolemaa.

Jokaisen niiden neljän tilanteen pointti, joita tulemme tutkimaan, on se, kuinka Jumala nivoo asioita yhteen saadakseen suuremman tahtonsa toteutettua, joskus meistä itsestämme huolimatta. Kyse ei ole Ahitofelista ja Absalomista ja heidän juonestaan.

Ei, kyse on Isän Jumalan kyvystä antaa meille Salomo, Vanhan testamentin kaikista miehistä viisain. Kyse on siitä, kuinka huolimatta Daavidin synnistä, huolimatta hänen petoksestaan, Isä Jumala yhä antoi meille Salomon avioliitosta, joka alkoi mitä huonoimmissa olosuhteissa.

Kokonaisuudessaan tuon kirjeen monella kielellä ja monia muita voit lukea tuolta

Kommentoi

Utti Hietala: Filippuksen kyydillä venäläiseen vankilaan.

Julkaistu 19 01 2023 - 17:58 by Keijo

Utti Hietala Kertoo TV7 18.01.2023 Herätysliike ohjelmassa mm. Timothy Shermanin matkasta Neuvostoliittoon, olen myös itse tavannut hänet ja mielenkiintoisin siinä oli se että kuukausien aika mitä hän oli siellä, niin meni vain joku tunti ja hän oli jälleen usassa, joten tämä aikamatka vaikutti minuun niin että menin nukkumaan vaatteet päällä ja sanoin Herralle että Hän voisi lähettää minut vaikka viideksi vuodeksi julistamaan evankeliumia sinne missä ei ole siitä mitään tietoa, niin että aamulla olisin takaisin ja 5 vuotta olisi mennyt yhdessä yössä, jotkut on epäuskoisia ja luulevat ettei niin voi tapahtua, siihen sanon että JUMALALLE ON KAIKKI MAHDOLLISTA, uskotko sen?

Laitoin alunperin fasebookkiin mutta videon 397 näyttökertaa ei muuttunut yhtään, nyt laitoin tänne nähdäksen pysyykö näyttökerrat 397

Siis ohjema Filippuksen kyydillä venäläiseen vankilaan

Kommentoi

Ikuisuuden alku

Julkaistu 19 01 2023 - 11:29 by Keijo

Ensimmäinen luku kirjoittamastani kirjasta “Jumalan lahja”

Voitko käyttää hetken tärkeimmän asian
ääressä mikä koskaan voi tulla eteesi…

Read on... · Kommentoi

Profetia vuodelle 2023

Julkaistu 13 01 2023 - 11:47 by Keijo

Sana vuodelle 2023 ja siitä eteenpäin. Saatu perjantaina 8.12.2022. Luettu TV7:ssa 11.1.2023.

On aika luottaa Herraan vaikeuksien keskellä

Pyhä Henki antoi minulle näyn, jossa oli kirjoitettu valtavan isolla fontilla ”Vuosi 2023”, jossa kirjaimen koko voisi olla yli kaksi metriä. Näen seuraavaksi, miten valtava määrä ohjuksia ammutaan kohti kirjoitettua sanaa ”Vuosi 2023”.
Pyhä Henki näytti minulle, että vuosi 2023 tuo tullessaan monenlaisia muutoksia ympäri maailmaa. Lähi-itä tulee kokemaan pandemioiden lisäksi sotia. Israelilla tulee olemaan lisää vaikeuksia naapureidensa kanssa, mikä voi johtaa jopa Psalmissa 83 kerrottuun sotaan. Lähi-idän tilanne kärjistyy niin vaikeaksi, että on mahdollista, että Israel hyökkää vuosien 2023-2024 aikana Damaskokseen. Siitä seuraisi, että koko maailman kansat yhdistäisivät voimansa ja taistelisivat Israelia vastaan vuonna 2024 tai viimeistään vuonna 2025. Meidän täytyy ymmärtää, että elämme lopunaikoja, jolloin Jumalan Sanassa kirjoitettujen profetioiden tapahtumat ovat myös käsillä.
Euroopan ja Amerikan poliittinen valta heikkenee, koska Eurooppa ja Yhdysvallat muiden maiden tavoin taistelevat Jumalan sanaa ja hänen valittua kansaansa vastaan. Ihmiskunta tulee kärsimään Eurooppa ja Suomi mukaan lukien jo vuoden 2023 aikana jatkuen aina syksyyn 2025 saakka, jolloin tulemme kohtamaan jotakin ennen kokematonta. Tämä ilmenee luonnon katastrofeina, sotina, pandemioina ja muina yliluonnollisinakin tuhoina. Olemme nähneet ehkä jopa yli miljoonan ihmisen kuolevan vuoden 2022 aikana monista muista eri syistä kuin ihmiset kuolevat normaalisti. Minä näen Hengen johdattamana, että tämä määrä tulee vielä vähintään kolminkertaistumaan vuonna 2023.
Vuonna 2022 alkanut Venäjän sota Ukrainassa muistetaan pitkään, eikä se niin helposti edes lopu. Kannattaa pitää mielessä ja rukouksessa edelleen tulenarat tilanteet, kuten Kiina-Taiwan, Israel-Iran ja Israel-Syyria.
Tämän pitäisi olla seurakunnalle herätyssoitto, koska tuhot ovat ovella. Rukoilemme itsemme ja toistemme puolesta, jotta jaksaisimme näiden vaikeuksien keskellä. Uskovaisilla tulee olemaan monenlaisia vaikeuksia: poliittisten vaikeuksien lisäksi monien talous heikkenee ja jotkut seurakunnat voivat joutua joko sopeuttamaan tai supistamaan toimintaansa. Jumala tulee kuitenkin suojelemaan omaa kansaansa ja Hänen palvelijoitaan, jotka ovat uskollisia ja pelkäävät Häntä. Ne, jotka rakastavat maailmaa saavat myös kärsiä maailman kanssa. Antakoon Herra Armoa!
Nyt on aika kristittyjen elää luottaen Herraan vaikeuksien keskellä. Tehtävämme on olla nöyriä Herran edessä ja saarnata evankeliumia rohkeasti. Meidän täytyy olla valppaina, ettemme eksy (Matt. 24:4-5). Jeesus on itse tie, totuus ja elämä (Joh. 14:6). Meidän täytyy elää Jeesuksen totuuksien mukaan ja evankelioida, että mahdollisimman monet pääsisivät seuraamaan Jeesusta.
Jumala on tekemässä jotakin uutta vuoden 2023 aikana sinulle ja sinun perheellesi, mikäli luotat häneen.
Kristuksessa
Shaukat An

Kommentoi [1]

Iankaikkinen elämä (Johannes)

Julkaistu 3 01 2023 - 21:10 by Keijo

Johannes 3:15
että jokaisella, joka Häneen uskoo, olisi iankaikkinen elämä.

Johannes 3:16
Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka Häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

Johannes 3:36
Joka uskoo Poikaan, sillä on iankaikkinen elämä; mutta joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä.”

Johannes 5:24
Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka kuulee Minun sanani ja uskoo Häneen, joka on Minut lähettänyt, sillä on iankaikkinen elämä, eikä hän joudu tuomittavaksi, vaan on siirtynyt kuolemasta elämään.

Johannes 6:47
Totisesti, totisesti Minä sanon teille: joka uskoo, sillä on iankaikkinen elämä.

Johannes 6:54
Joka syö Minun lihani ja juo Minun vereni, sillä on iankaikkinen elämä, ja Minä herätän hänet viimeisenä päivänä

Johannes 17:3
Mutta tämä on iankaikkinen elämä, että he tuntevat Sinut, joka yksin olet totinen Jumala, ja Hänet, jonka sinä olet lähettänyt, Jeesuksen Kristuksen.

1. Johanneksen kirje 2:25
Ja tämä on se lupaus, minkä Hän on meille luvannut: iankaikkinen elämä.

1. Johanneksen kirje 5:13
Tämän minä olen kirjoittanut teille, jotka uskotte Jumalan Pojan nimeen, tietääksenne, että teillä on iankaikkinen elämä.

1. Johanneksen kirje 5:20
Mutta me tiedämme, että Jumalan Poika on tullut ja antanut meille ymmärryksen, tunteaksemme sen Totisen; ja me olemme siinä Totisessa, Hänen Pojassansa, Jeesuksessa Kristuksessa. Hän on totinen Jumala ja iankaikkinen elämä.

Kommentoi

Ennustus Damaskosta.

Julkaistu 3 01 2023 - 20:54 by Keijo

Katso, Damasko poistetaan kaupunkien luvusta ja luhistuu raunioiksi. Jesaja 17

Kommentoi [1]

2023 Israel sotaan 5.10 2023?

Julkaistu 1 01 2023 - 22:07 by Keijo

Rabbi Kaduri joka kuoli 2006 118 vuotiaana ja joka oli jättänyt jälkeensä messiaan Jeshuan nimen joka avattiin vuosi hänen kuolemansa jälkeen. ( Carl Gallups kirja “Rabbi Kenraali Messias” ) kirjasta saa käsityksen että voidaan olettaa Israeliin hyökättävän Hoshana Rabbana, sukkot juhlan seitsemäntenä päivänä.

Sukkot 2023. Alkaa illalla: perjantai, 29. syyskuuta Päättyy illalla: perjantai, 6. lokakuuta

Hoshana Rabbah 2023. Alkaa illalla: torstai, 5. lokakuuta Päättyy illalla: perjantai, 6. lokakuuta

Tapahtuuko sota siitä en tiedä, mutta näyttää olevan siihen suuntaan aihetta
Mutta mehän tiedämme että Jerusalem Jumalan asumus Pyhä Kaupunki, tulee vielä olemaan koko maailman pääkaupunki ja Israel korkein kaikista kansoista.

Vuodesta 2010 alkaen olen rukoillut ettei Israelissa räjähtäisi ydinkärkiä tästä johtuen:

“Julkaistu 21 05 2010 – 19:49 by Keijo
Luin Leo Mellerin toimittamaa kirjaa “Jukka Rokka” “Valtaistuisalista”
Siinä oli monia ennustuksia ja kerroin vaimolleni että olin lukenut siitä että:
Israeliin ammutaan ydinkärkiä ja Israel hyökkää Iraniin.
Mutta kun aloin etsimään kirjasta sitä paikkaa, en löytänytkään vaikka aivan selvästi .
Muistaakseni se oli sivun 137 ylänurkassa (en ole siitä ihan varma)
Rukoillaan ettei Israeliin putoaisi ainoatakaan ydinkärkeä.”

Rukoushan voi muuttaa asioita paljonkin;
Hesekiel 21:30 Minä etsin heidän joukostansa miestä, joka korjaisi muurin ja seisoisi muurinaukossa Minun edessäni maan puolesta, etten Minä sitä hävittäisi, mutta en löytänyt.

Kommentoi

Väsyttäviä rahapuheita

Julkaistu 24 12 2022 - 23:58 by Keijo

Olen 47 vuotta kuunnellut puheita ja olen lopen kyllästynyt ainaisiin raha puheisiin,
Yhdysvalloissa kun antamisen voi laittaa verovähennyksiin, niin se on tuottanut paljon ihmisiä jotka käyttävät Jumalisuutta voiton saamiseen.
Olen vain todennut sen, että missä Jumala todella liikkuu ei tarvitse pitää rahapuheita, en halua mennä kokouksiin joissa alituisesti puhutaan rahasta vaikka muuten olisi siunattuja. Yrjö Myller puhui Jumalalle ja ruokki 10.000 orpoa, mutta nyt tulee jatkuvasti intiasta ja afrikasta pyyntöjä ja sitten on kuvia orpolapsista, niin että ihmettelen niinkuin ei olisi Jumalaa olemassakaan, ja länsi ei ole mikään Jumala, “Mitä ikinä anotte minun nimessäni” sanoi Jeesus “mitä ikinä”
Matt.21:22 Ja kaiken, mitä te anotte rukouksessa, uskoen, te saatte.”
Kirjoitin myös Faceen seuraavan kommentin:

Joskus n .1985 oli rahat loppu ja kotia piti ylläpitää vaimoa ja 5 alle 9 vuotiaasta, joten päätin lainaa Herralta kun olin vuosikausia maksanut kymmenykset niin ajattelin että maksan nyt myöhemmin, kuitenkaan se ei riittänyt siihen kuukauteen joten ajattelin surkeana että nyt ei Herrakaan auta kun en ole sen kuun kymmenyksiä maksanut. Mutta sitten mieleeni tuli sanat “ en Minä sinusta sentähden pidä huolta kun maksat kymmenykset, vaan koska olet Minun lapseni ja Minä rakastan sinua” joten sanoin jos asia on näin niin teen kokeen etten vuoteen maksa kymmenyksiä, mutta koska se oli niin mukavaa niin jatkoin sitä niin että olen antanut vain sen mitä sydän vaati tai järki sanoo että kyllä pitää auttaa kustannuksissa ja koota aarteita taivaaseen, vapaasta tahdosta, ja olenkin sanonut että on hyvä antaa kymmenyksiä Raamatun esimerkin mukaan, mutta minulle se ei sovi kun tahdon ainoastaan luottaa Jumalan rakkauteen, Kristuksen Jeesuksen ansioon.

Kommentoi

Alku sokea sai näkönsä

Julkaistu 9 12 2022 - 16:31 by Keijo

Erikoisimmista ihmeistä joka jatkui yli 40 vuotta on tässä alkuosa kirjasta.
Tämä on automaattinen teköälykäännös joten sallittaneet muutamat virheet.

Read on... · Kommentoi

Turvaa Jumalaan

Julkaistu 6 12 2022 - 14:20 by Keijo

Joka Herraan turvaa, häntä ympäröitsee armo.
Autuas se mies, joka Häneen turvaa.
Turvaa Herraan ja tee sitä, mikä hyvä on.
Anna tiesi Herran haltuun ja turvaa Häneen.
Minä turvaan sinun siipiesi suojaan, kunnes onnettomuudet ovat ohitse.
Herra Sebaot, autuas se ihminen, joka sinuun turvaa.
Ei hän pelkää pahaa sanomaa, hänen sydämensä on vahva, sillä hän turvaa Herraan.
Joka painaa mieleensä sanan, se löytää onnen, ja autuas se, joka Herraan turvaa.
Vakaamieliselle Sinä talletat rauhan, rauhan, sillä hän turvaa Sinuun.
Siunattu on se mies, joka turvaa Herraan, jonka turvana Herra on.
Mooseksen, Jumalan miehen, rukous. Herra, sinä olet meidän turvamme.
Herra on minun turvani ja linnani, Hän on minun Jumalani, johon minä turvaa.
“Sinä, Herra, olet minun turvani”. -Korkeimman olet sinä ottanut suojaksesi.

Kommentoi

Päivän Sana

he toivat mukanaan rampoja, raajarikkoja, sokeita, mykkiä ja paljon muita, ja laskivat heidät Hänen jalkojensa juureen; ja Hän paransi heidät,

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta