Linnea Saharin parantuminen

Julkaistu 8 päivää sitten by Keijo

Halvaannuin kainaloihin saakka

Se, mitä Herra teki silloin, oli minulle valtava kokemus, mutta ainahan se vihollinen yrittää meitä saada maailman tielle. Tapasin tulevan mieheni, joka ei ollut ollenkaan. Sitten tämä kaikki kohdallani uinui pikkuhiljaa pois. Lopulta meille tuli avioero, mutta sitä ennen minä halvaannuin kainaloihin saakka. Halvaus eteni koko ajan. Lääkärit sairaalassa yrittivät kaikkensa. Alussa en päässyt ollenkaan käymään kotona. Myöhemmässä vaiheessa sain luvan käydä kotona viikonloppuisin. Mieheni haki minut, kantoi sylissään ja kuljetti pyörätuolissa. Tässä vaiheessa olin ollut jo melkein vuoden halvaantuneena ja koko ajan sairaalassa.

Emme voi teitä auttaa

Minulta tuhoutuivat melkein kaikki hermoradat. Sairaus oli selkäytimessä, veressä ja ihan kaikkialla. Lääkärit sanoivat: ”Kaikkemme olemme yrittäneet, mutta mitään emme enää teille voi.” Sairaus tutkittiin tarkkaan, eikä siihen pystynyt mikään lääketiede. Ennuste oli, että halvaus etenee edelleen ja kohta lakkaa oma hengitys. ”Sitten teidät joudutaan laittamaan hengityskoneeseen”, lääkärit sanoivat. Siihen aikaan minua ei enää uskallettu päästää käymään kotona.

Soitto pastorille

Olin hoidettavana Hyksissä ja pyysin eräänä iltana hoitajia viemään minut puhelinkoppiin. Soitin sen seurakunnan vanhalle pastorille, jossa olin käynyt. Kerroin hänelle, mitä lääkärit ovat minulle sanoneet, etten voi enää koskaan kävellä ja olen kohta hengityskoneessa. Pastori kuunteli, sitten hän rukoili hyvin lyhyesti puolestani ja sanoi lopuksi: ”Jeesuksen Kristuksen nimi on tässä kirkastuva.” Kun lähdin puhelimesta, kiitin Jeesusta ja menin nukkumaan. Pastori oli jo hyvin iäkäs ja kuoli melko pian tämän jälkeen.

Minulla on jalat

Seuraavana aamuna mieheni tuli katsomaan minua sairaalaan. Siinä yhtäkkiä tunsin jalkani. Halvaantuneena en ollut tunnistanut raajojani. Sanoin miehelleni: ”Pääsenköhän minä kävelemään?” Mieheni, joka ei ollut millään tavalla uskossa, auttoi epäuskoisena minua pystyyn. Nousin ylös seisomaan ja pääsin täydellisesti kävelemään! Sitten tajusin, mitä oli tapahtunut. Sairaus oli tuhonnut osittain hermoratani, enkä voinut lainkaan koskea itseäni. Koskettaessa tuska oli niin kova, että sain kuin sähköiskun. Nyt olin ihan terve. Pystyin kävelemään täydellisesti ja hermoradat olivat korjaantuneet. Kaikki oli korjaantunut! Kiitin Jeesusta!

Olkaa onnellinen

Hoitajat huomasivat, että kävelen mieheni kanssa käytävällä ja menivät nopeasti kertomaan lääkärille. He ihmettelivät sitä kovasti. Sitten he päättivät lähettää minut kuntoutukseen, koska lihakset olivat ehtineet surkastua ja veltostua. Olin kuntoutuksessa, jonka jälkeen menin puolen vuoden päästä lopputarkastukseen samaan sairaalaan. Lääkäri kyseli, että miten sinä voit? Vastasin: ”Kiitos, ihan hyvin, mutta pitkillä matkoilla huomaan, että lihakset väsyvät.” Surkastuneet lihakseni vahvistuivat pikkuhiljaa. Lääkäri sanoi minulle: ”Kuulkaa rouva, olkaa onnellinen. Meillä oli samanlainen tapaus kuin te, teillä ja tällä toisella naisella oli vain kaksi vuotta ikäeroa. Tälle naiselle tehtiin kaikki sama kuin teille, ja paljon, paljon enemmän, mutta me emme voineet häntä auttaa.

Uusi elämä lehdessä

YouTube video

Kommentoi

Rakkauteen juurtuneena

Julkaistu 8 päivää sitten by Keijo

Kristuksen asua uskon kautta teidän sydämissänne,
niin että te, rakkauteen juurtuneina ja perustuneina, voisitte kaikkien pyhien kanssa käsittää, mikä leveys ja pituus ja korkeus ja syvyys on,
ja oppia tuntemaan Kristuksen rakkauden, joka on kaikkea tietoa ylempänä; että tulisitte täyteen Jumalan kaikkea täyteyttä. Efe 17-3:19

Vaikka nykymaailma on vääristänytkin rakkauden, niin se ei tee tyhjäksi sitä että on todellinen rakkaus olemassa, ja sen on Jumala luonut, mutta paholainen vääristänyt ja mustamaalannut.

“Kamelikurjen siipi lepattaa iloisesti, mutta asuuko sen sulissa ja höyhenissä haikaran hellyys? – Se on tyly poikasilleen, niinkuin ne eivät olisikaan sen omia”

Jeesus ei ole viranomainen, vaan todellinen hyvä rakastava omainen, johon voi luottaa ja tukeutua koko sydämestään, eikä tule koskaan pettymään, Jeesus rakastaa sinua.

Kommentoi

Suurin niistä on rakkaus

Julkaistu 10 päivää sitten by Keijo

Jumalan rakkauteen voi vedota jos tuntuu ettei ole uskoa, sillä Hänen rakkautensa ylittää ehdot ja lait jotka Hän on antanut, ja vaikka kaikki on mahdollista sille joka uskoo, niin kaikki on mahdollista Jumalalle, joka on rakkaus, vaikka ei ihminen uskoisikaan.

Laupias ja armahtavainen on Herra, pitkämielinen ja suuri armossa.
Ei Hän aina riitele eikä pidä vihaa iankaikkisesti.
Ei Hän tee meille syntiemme mukaan eikä kosta meille pahain tekojemme mukaan.
Sillä niin korkealla kuin taivas on maasta, niin voimallinen on Hänen armonsa niitä kohtaan, jotka Häntä pelkäävät.
Niin kaukana kuin itä on lännestä, niin kauas Hän siirtää meistä rikkomuksemme.
Niinkuin isä armahtaa lapsiansa, niin Herrakin armahtaa pelkääväisiänsä.
Sillä Hän tietää, minkäkaltaista tekoa me olemme: Hän muistaa meidät tomuksi.
Psalmi 103

Kommentoi

Syyteharkinta Jumalaa vastaan

Julkaistu 23 päivää sitten by Keijo

Roomalaiskirje 1 luku

Julkaisemalla tämän, tulee esivallan joka on Jumalan palvelusmies, laittaa Jumala ja minut syyteharkintaa, en voi muuta sanoa kuin että voi pyhä yksinkertaisuus

Hyvä että Jumalan Sanaa on tullut lehdistöön, näkeepä kaikki mitä mieltä Jumala on;

“Olen edelleen samaa mieltä, että Pride-tapahtuman ideologia on jyrkässä ristiriidassa Raamatun opetusten kanssa, Räsänen sanoo tiedotteessaan.

Räsänen vetoaa Uuteen testamenttiin
Päivi Räsänen sanoo hänen tviittinsä oleellisen sisällön tulevan Uudesta testamentista, jossa todetaan: ”Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.”

ILTALEHTI 24.8.2019

Kommentoi

Tehokas evankeliointitapa

Julkaistu 30 päivää sitten by Keijo

parantakaa sairaat siellä ja sanokaa heille: ‘Jumalan valtakunta on tullut teitä lähelle
Luuk. 10:19 (1938)

parantakaa kaupungin sairaat ja kertokaa kaikille: ‘Jumalan valtakunta on tullut teitä lähelle.’ (1992)

paratka Sairahita iotca henesse ouat ia sanocat heille/ Jumalan Waldakunda on lehes teite tullut. (1548)

heal the sick that are therein, and say unto them, The kingdom of God is come nigh unto you. (King James Version 1611)

Kommentoi

Taivaat julistaa Jumalan kunniaa

Julkaistu 33 päivää sitten by Keijo

Psa 19 Taivaat julistavat Jumalan kunniaa, taivaanvahvuus ilmoittaa Hänen kättensä tekoja. Psa 136:5 Häntä, joka on taidolla tehnyt taivaat

“Linnunrata on se galaksi, jossa Aurinkokunta ja siten myös Maa sijaitsevat. Linnunrata sisältää 200–600 miljardia tähteä, ja kaikki Maasta nähtävät tähdet kuuluvat juuri Linnunrataan.” Tieteen kuvalehti

“Hubble Space Telescope -sivustolla kerrotaan, että aiemmin maailmankaikkeudessa arveltiin olevan 100 – 200 miljardia galaksia. Nyt arvioita joudutaan säätämään ainakin kymmenen kertaa suuremmaksi.

Tutkijat käyttivät mm. Hubblen ottamia kuvia syvästä avaruudesta ja käyttivät laskennassa uusia matemaattisia malleja tehdäkseen johtopäätöksiä sellaisista galakseista, joita nykyiset teleskoopit eivät vielä kykene havainnoimaan.

Tutkijoiden saamat tulokset osoittivat, että 90 prosenttia galakseista on liian himmeitä ja liian kaukana, jotta niitä voitaisiin vielä havaita.”

Job 26:14 Katso, nämä ovat ainoastaan Hänen tekojensa äärten häämötystä, ja kuinka hiljainen onkaan kuiskaus, jonka Hänestä kuulemme! Mutta kuka käsittää Hänen väkevyytensä jylinän?”

Psa 115:16 Taivas on Herran taivas, mutta maan Hän on antanut ihmisten lapsille.

Jes_65:17 Sillä katso, minä luon uudet taivaat ja uuden maan.

Kommentoi

Jumala on

Julkaistu 36 päivää sitten by Keijo

Jumala on rakkaus

Herra, Herra on laupias ja armahtavainen Jumala, pitkämielinen ja suuri armossa ja uskollisuudessa

Katso, minkä minä olen tullut näkemään, on hyvää ja kaunista syödä ja juoda ja nauttia hyvää kaiken vaivannäkönsä ohessa, jolla ihminen itseänsä vaivaa auringon alla lyhyinä elämänsä päivinä, jotka Jumala on hänelle antanut; sillä se on hänen osansa.

Kommentoi

Jumalisuus keinona voiton saamiseen

Julkaistu 47 päivää sitten by Keijo

On Jumalan tahto: että kaikessa menestyt
Menestyminen on siunaus, mutta miten sen ihminen sitten käyttää, on valinta.

Erityisesti kun Apostoli varoittaa Timoteusta, niin se koskee sitä ettei Timoteus käyttäisi hyväksi uhrirahoja omaksi menestymisekseen, niinkuin tänä päivänä jotkut saarnamiehet niin tekevät.

Jumala siunasi Apostoli Paavalin telttabisneksen, niin että hän maksoi omat ja matkatoveriensa kulut.

En minä ole halunnut kenenkään hopeata tai kultaa tai vaatteita;
te tiedätte itse, että nämä minun käteni ovat työllänsä hankkineet, mitä minä ja seuralaiseni olemme tarvinneet. Apt.20:33-34

Herra on säätänyt että evankeliumin julistajan pitää saada evankeliumista elatuksensa mutta ei ylellisyyttä, ja siitä Paavali erikoisesti Timoteusta varoittaa kirjeessään:

3 Jos joku muuta oppia opettaa eikä pitäydy meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen terveisiin sanoihin eikä siihen oppiin, joka on jumalisuuden mukainen,
4 niin hän on paisunut eikä ymmärrä mitään, vaan on riitakysymyksien ja sanakiistojen kipeä, joista syntyy kateutta, riitaa, herjauksia, pahoja epäluuloja,
5 alituisia kinastuksia niiden ihmisten kesken, jotka ovat turmeltuneet mieleltään ja totuuden menettäneet ja jotka pitävät jumalisuutta keinona voiton saamiseen.
6 Ja suuri voitto onkin jumalisuus yhdessä tyytyväisyyden kanssa.
7 Sillä me emme ole maailmaan mitään tuoneet, emme myös voi täältä mitään viedä;
8 mutta kun meillä on elatus ja vaatteet, niin tyytykäämme niihin.
9 Mutta ne, jotka rikastua tahtovat, lankeavat kiusaukseen ja paulaan ja moniin mielettömiin ja vahingollisiin himoihin, jotka upottavat ihmiset turmioon ja kadotukseen.
10 Sillä rahan himo on kaiken pahan juuri; sitä haluten monet ovat eksyneet pois uskosta ja lävistäneet itsensä monella tuskalla.
11 Mutta sinä, Jumalan ihminen, pakene semmoista, ja tavoita vanhurskautta, jumalisuutta, uskoa, rakkautta, kärsivällisyyttä, hiljaisuutta.
12 Kilvoittele hyvä uskon kilvoitus, tartu kiinni iankaikkiseen elämään, johon olet kutsuttu ja johon hyvällä tunnustuksella olet tunnustautunut monen todistajan edessä.

Menestys joka auttaa evankeliumia eteenpäin ja siunaa köyhiä, on hyvä asia, mutta jos haluaa rikastua seurakuntalaisten rahoilla niin on heikoilla jäillä vaarassa eksyä.

“Älä sido puivan härän suuta”, ja: “Työmies on palkkansa ansainnut”. 1 Tim.4:18
Kyllä härkäkin on ruokansa ansainnut, mutta timantein koristetut “valjaat”, voi jättää.

Tähän voisi vielä lisätä sen, että jos joku rakkaudesta antaa toiselle jotain kallisarvoista, niin se on ihan hyvä, niinkuin: “Maria otti naulan oikeata, kallisarvoista nardusvoidetta ja voiteli Jeesuksen jalat ja pyyhki ne hiuksillaan; ja huone tuli täyteen voiteen tuoksua.”

Kommentoi

82 vuotias paavi väärä profeetta?

Julkaistu 57 päivää sitten by Keijo

Näin kertoo Sadhu Sundar-Selvaraj tällä videolla
Sadhu kertoo olleensa eräänä iltapäivänä odottamassa Jumalaa, kun Herra Jeesus ilmestyi hänelle ja puhui hänelle väärästä profeetasta joka on mainittu Ilmestyskirjan luvussa 13 ja sitten hyvin yksinkertaisesti ja selvästi, Jeesus sanoi, että nykyinen paavi Francis on ennustettu väärä profeetta, ja paavi tulee kokoamaan yhteen kaikki maailman suuret uskonnot yhdeksi.
Monet helluntalaiset ja karismaattiset ovat olleet Vatikaanissa ja heillä on hyvät suhteet paaviin.

Tässä pääpiirteittäin tästä 2 minuutin videoklipistä, mutta ratkaisevinta siinä on että Herra Jeesus ilmestyi näkyvänä, ei siis unessa, ja sanoi nämä asiat.
Joten nyt ei muuta kuin seurata uutisia, että käykö näin.
Jos näin on, niin ymmärrämme kuinka lähellä olemme Herran tulemusta, kun paavikin täyttää tänä vuonna 17.12 83 vuotta.

Kommentoi

Profetian sana 7.7.2019

Julkaistu 65 päivää sitten by Keijo

Tämä on todella voimallinen ja perinteisiä näkemyksiä muuttava sana, jossa Sadhu kertoo kuinka Jeesus ilmesteyi hänelle ja opetti 40 minuuttia Matteuksen evankeliumista ja sitten toinen kerta 19 minuuttia Ilmestyskirjasta, kasvoista kasvoihin, niinkuin Mooseksen kanssa.

Ja Herra sanoi: “Kuulkaa minun sanani. Jos keskuudessanne on profeetta, niin minä ilmestyn hänelle näyssä, puhun hänen kanssaan unessa.
Niin ei ole minun palvelijani Mooses, hän on uskollinen koko minun talossani;
hänen kanssaan minä puhun suusta suuhun, avoimesti enkä peitetyin sanoin, ja hän saa katsella Herran muotoa. Miksi ette siis peljänneet puhua minun palvelijaani Moosesta vastaan?” 4Moos 12:6-8

Yritän löytää suomentajan tälle sanomalle, tai sitten poimia osia siitä ja kirjoittaa ne.
Englanninkielisenä voit katsoa sen täältä Judgement Over America | Repent America | Sadhu Sundar Selvaraj

Tämä on todella tärkeä.

Kommentoi

Päivän Sana

Hän lähetti sanansa ja paransi heidät ja pelasti heidät haudasta.

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta