Uni Turkki leviää kohti Israelia

Julkaistu 8 päivää sitten by Keijo

Eräs tuttu näki viime yönä 6.11.2019 unen jossa Turkki levisi kohti lähi-itää Israeliin saakka, kartalla punaisena värinä.

Joten jos se oli Herralta, niin saamme nähdä Turkin etenevän, ettei se jääkkään Syyrian rajalle vaan menee eteenpäin.

Kommentoi

Suomalaisuuden häpeä

Julkaistu 9 päivää sitten by Keijo

Yhä enemmän hävettää olla suomalainen, kun törmää toistuvasti typeryyteen mm. näissä vihapuhe asioissa.
Ymmärtäisin jos joku vähemmistöryhmä joka “vaahtoaa omia häpeitään” tekisi niin, mutta että suomen valtio on lähtenyt mukaan tähän esim. Päivi Räsäsen kohdalla, niin kyllä tuntuu jo että siniristilipun tilalla voisi olla rautaesirippu.
Nyt täytyy rukoilla että hallitus vaihtuisi kun kuulee mitä typerimpiä ehdotuksia, huumeet vapaaksi, jne. Kohta joku ministeri voi ehdottaa että eläinten kanssa voi mennä naimisiin, ja mahtuisihan nykyhallitukseen vielä petofiilipuolue.

Kuitenkin toisaalta näemme ennustusten toteutuva, mutta toivoisin että suomi olisi viimeisimpänä siihen ajautumassa.

Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia;
(2 Kirje Timoteukselle 3:1-4)

Mutta toista maata ovat hengelliset ihmiset, joissa vaikuttaa Kristuksen Henki, tuottaen hedelmää:

Mutta Hengen hedelmä on rakkaus, ilo, rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen.
(Kirje galatalaisille 5:22)

Vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on kansakuntien häpeä.
(Sananlaskujen kirja 14:34)

Kommentoi

Eero Sopasen kautta Pyhällä Hengellä täyttyneet

Julkaistu 16 päivää sitten by Keijo

Joista haastattelu TV7 isännän pöydässä.

Utti Hietala kun ohjelmaa on kulunut 6 minuuttia

Oiva Salli kun ohjelmaa on kulunut 10 minuuttia

Keijo Tertsunen kun ohjelmaa on kulunut reilut 4 minuuttia

Ehkä löytyy arkistosta muitakin, koska Siiloan seurakunnan paimen Eero Sopanen rukoili yli 10.000 puolesta jotka saivat Pyhän Hengen, tietenkin me tiedämme että Jeesuksen Kristuksen ansiosta jokainen anova saa Pyhän Hengen, mutta tarvitaan työmiehiä joilla on usko ja halu tähän toimintaan, sekä näkevät tärkeänä Pyhän Hengen kasteen. Josta myös Jeesus puhui ehtoollispuheessaan Johanneksen evankeliumin 14 ja 16 luvuissa. Niin myös on Apostolien teot luvuissa 1 , 2 , 10 ja 19 Kielilläpuhumisesta voi lukea 1 Korinttolaiskirjeen luvussa 14

Kommentoi

Mitä Ruotsissa pitää muuttua

Julkaistu 20 päivää sitten by Keijo

Jotta kansalaiset olisivat turvassa.

Lainsäädäntö ja esivallan kunnioitus/pelko

Srn 8:11 Milloin pahan teon tuomio ei tule pian, saavat ihmislapset rohkeutta tehdä pahaa

Rom 13:1 Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat.
Rom 13:2 Sentähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion.
Rom 13:3 Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen;
Rom 13:4 sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee.
Rom 13:5 Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden.
Rom 13:6 Sentähdenhän te verojakin maksatte. Sillä he ovat Jumalan palvelusmiehiä, ahkeroiden virassansa juuri sitä varten.
Rom 13:7 Antakaa kaikille, mitä annettava on: kenelle vero, sille vero, kenelle tulli, sille tulli, kenelle pelko, sille pelko, kenelle kunnia, sille kunnia.

1Ti 1:8 Mutta me tiedämme, että laki on hyvä, kun sitä lain mukaisesti käytetään
1Ti 1:9 ja tiedetään, että lakia ei ole pantu vanhurskaalle, vaan laittomille ja niskoitteleville, jumalattomille ja syntisille, epähurskaille ja epäpyhille, isänsä tappajille ja äitinsä tappajille, murhamiehille,
1Ti 1:10 haureellisille, miehimyksille, ihmiskauppiaille, valhettelijoille, valapattoisille ja kaikelle muulle, mikä on tervettä oppia vastaan –

Nämän (haureellisille, miehimyksille)eivät nykyään ole laittomuutta ihmisten silmissä, mutta Jumalan Sana ei ole muuttunut.

Ehdottaisin Ruotsalaisille että jos joku ei kunnioita lakia niin karkoitukseen/tai vankilaan. Esivaltaa pitää kunnioittaa vaikka olisi ugabuga maasta tullut.

Kommentoi [1]

Jeesus Kristus on Jumala ilmestynyt lihassa

Julkaistu 23 päivää sitten by Keijo

1Joh 5:20-21 Mutta me tiedämme, että Jumalan Poika on tullut ja antanut meille ymmärryksen, tunteaksemme sen Totisen; ja me olemme siinä Totisessa, Hänen Pojassansa, Jeesuksessa Kristuksessa. Hän on totinen Jumala ja iankaikkinen elämä.
Lapsukaiset, kavahtakaa epäjumalia.

Ihmiset yrittävät omalla ymmärryksellään selittää Jumalaa, ja monen on vaikea käsittää että on vai yksi Jumala, kun Hän on Isä, Poika ja Pyhä Henki. Vain uskon kautta me ymmärrämme tämän, siis että Jumalalle on kaikki mahdollista ja siksi Hän on kolminaisuus.

Kun huomasin kiinassa vaikuttavan harhaopin, kirjoitan tämän. Jeesus sanoi:

Matt 24:35 Taivas ja maa katoavat, mutta Minun sanani eivät koskaan katoa.

Siksi se mitä Hän sanoi, tulee olemaan muuttumattomana totuutena.
Tässä muutamia sanoja Johanneksen evankeliumista:

Joh 1:1-3 Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala.
Hän oli alussa Jumalan tykönä.
Kaikki on saanut syntynsä Hänen kauttaan, ja ilman Häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on.
Joh 1:14 Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme Hänen kirkkauttansa, senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja Hän oli täynnä armoa ja totuutta.

Joh 14:7-9 Jos te olisitte tunteneet Minut, niin te tuntisitte myös Minun Isäni; tästälähin te tunnette Hänet, ja te olette nähneet Hänet.
Filippus sanoi Hänelle: “Herra, näytä meille Isä, niin me tyydymme”.
Jeesus sanoi hänelle: “Niin kauan aikaa Minä olen ollut teidän kanssanne, etkä sinä tunne Minua, Filippus! Joka on nähnyt Minut, on nähnyt Isän; kuinka sinä sitten sanot: ‘Näytä meille Isä’?

Joh 14:19-20 Vielä vähän aikaa, niin maailma ei enää Minua näe, mutta te näette Minut; koska Minä elän, niin tekin saatte elää.
Sinä päivänä te ymmärrätte, että Minä olen Isässäni, ja että te olette Minussa ja Minä teissä.

Joh 17:6 Minä olen ilmoittanut Sinun nimesi ihmisille, jotka sinä annoit Minulle maailmasta. He olivat Sinun, ja sinä annoit heidät Minulle, ja he ovat ottaneet Sinun sanastasi vaarin.
Joh 17:12 Kun Minä olin heidän kanssansa, varjelin Minä heidät Sinun nimessäsi, jonka Sinä olet Minulle antanut, ja suojelin heitä, eikä heistä joutunut kadotetuksi yksikään muu kuin se kadotuksen lapsi, että kirjoitus kävisi toteen.

Joh 17:11 Ja Minä en enää ole maailmassa, mutta he ovat maailmassa, ja Minä tulen Sinun tykösi. Pyhä Isä, varjele heidät nimessäsi, jonka Sinä olet Minulle antanut, että he olisivat yhtä niinkuin Mekin.
Joh 17:12 Kun Minä olin heidän kanssansa, varjelin Minä heidät Sinun nimessäsi, jonka Sinä olet Minulle antanut, ja suojelin heitä, eikä heistä joutunut kadotetuksi yksikään muu kuin se kadotuksen lapsi, että kirjoitus kävisi toteen.

(Voit rukoilla Jumalaa Jeesuksen Kristuksen nimessä tai sitten voit rukoilla Jeesusta Kristusta, jolloin sinun ei tarvitse lisätä siihen että “Jeesuksen Kristuksen nimessä”)

Vaikka Raamatussa on paljon sanoja siitä että Jeesus on Jumala, niin otin vai muutaman esimerkin Johanneksen evankeliumista, mutta koska Juutalaiset uskovat vain vanhaan testamenttiin niin laitan yhden selvän jakeen myös sielä.
Ja se on Jouluna hyvin tuttu meillekin profeetta Jesajan kirjasta:

Jes 9:6 (9:5) Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja Hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä, Rauhanruhtinas.

Kommentoi

Usko että jokainen voi parantua kokouksessa

Julkaistu 30 päivää sitten by Keijo

Miten voi sanoa näin.

Raamatussa kerrotaan Jeesuksen tulevan hakemaan Häneen uskovia sillä tavalla ,että ihmiset eri puolilla maailmaa, samaan aikaan huomaavat ruumiinsa muuttuvan silmänräpäyksessä elinvoimaiseksi ja täydellisesti terveeksi, nousten ylös Herraa vastaan yläilmoihin, eikä mikään demooni tai toisten epäusko ei voi estää tätä tapahtumasta.

Tämä totuus tuo uskon siihen, että jos Jumala muuttaa, silmänräpäyksessä sadat miljoonat ihmiset tulevaisuudessa, niin eikö sama Jumala voi myös muutaman kymmenen, sadan tai tuhannen kokouksissa kohdata aivan jokaista.
Unohda paholaisten valheet ja epäuskoisten puheet, Jumala on AINA sama.

Tässä on raamatunkohdat jotka kertovat asiasta:

Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme,
yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme.
Sillä tämän katoavaisen pitää pukeutuman katoamattomuuteen, ja tämän kuolevaisen pitää pukeutuman kuolemattomuuteen. (1 Kirje korinttilaisille 15:51-53)

Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa. Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.
(1 Kirje tessalonikalaisille 4:16-18)

Uskoisin tämän tapahtuvan lähitulevaisuudessa, vuosien sisällä, ei vuosikymmenien.

Kommentoi

Armo ja rauha lisääntyköön

Julkaistu 37 päivää sitten by Keijo

1Kor. 1:3 Armo teille ja rauha Jumalalta, meidän Isältämme, ja Herralta Jeesukselta Kristukselta!
2Kor. 1:2 Armo teille ja rauha Jumalalta, meidän Isältämme, ja Herralta Jeesukselta Kristukselta!
Gal. 1:3 Armo teille ja rauha Jumalalta, meidän Isältämme, ja Herralta Jeesukselta Kristukselta,

2Piet. 1:2 Armo ja rauha lisääntyköön teille Jumalan ja meidän Herramme Jeesuksen tuntemisen kautta.

1Piet. 1:2 Isän Jumalan edeltätietämisen mukaan ovat Hengen pyhittämisen kautta valitut Jeesuksen Kristuksen kuuliaisuuteen ja Hänen verellänsä vihmottaviksi. Lisääntyköön teille armo ja rauha.

Joh 14:27 Rauhan minä jätän teille: Minun rauhani – sen Minä annan teille. En Minä anna teille, niinkuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö.

Kuinka paljon onkaan rauhasta sanoja, joita tässä vain muutamia, ja ajattelen että rauha on enemmän kuin ilo ja nauru, kun on ensinnäkin rauha sydämessä ja myös mielessä:
Room 5:1 Koska me siis olemme uskosta vanhurskaiksi tulleet, niin meillä on rauha Jumalan kanssa meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta,

Room 5:8 Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme.
Room 5:9 Paljoa ennemmin me siis nyt, kun olemme vanhurskautetut Hänen veressään, pelastumme Hänen kauttansa vihasta.

Kol 1:20 ja että Hän, tehden rauhan Hänen ristinsä veren kautta, hänen kauttaan sovittaisi itsensä kanssa kaikki, hänen kauttaan kaikki sekä maan päällä että taivaissa.

Rauha tulee Jeesuksen Kristuksen veren kautta, ja mielenrauha lisäntyy Jumalan Sanan kautta.
Fil 4:6 Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi,
Fil 4:7 ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.

Mutta ennen kaikkea tahdon alleviivata sitä rauhaa jonka Jeesus Kristus meille ristinkuolemallaan toi.

Jes 53:4 Mutta totisesti, meidän sairautemme Hän kantoi, meidän kipumme Hän sälytti päällensä. Me pidimme Häntä rangaistuna, Jumalan lyömänä ja vaivaamana,
Jes 53:5 mutta Hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli Hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja Hänen haavainsa kautta me olemme paratut.

Kommentoi

Autismista parantuminen

Julkaistu 51 päivää sitten by Keijo

Desmond Ooman jonka tapaus näkyy tässä videolla kun kelaat 9 minuutin kohdalle todella hieno, ja tuo toivoa niille kenellä on autistinen lapsi.

Tässä myös toinen video
Autistinen lapsi paranee ihmeellisesti terveeksi rukouksen voimalla.
Karen Cunningham on autismista parantuneen teini-ikäisen pojan äiti. Hänen poikansa lisäksi seitsemän muuta autistista lasta parani yliluonnollisesti sairaudestaan.

Kommentoi

Kuhmon ja Parikkalan välinen raja, profetia

Julkaistu 52 päivää sitten by Keijo

Jukka Rokka näki Kuhmon ja Parikkalan välisen rajan kautta tulevan juutalaisia ja kun sotilaat yrittivät estää, niin enkelit veivät ne vaunuilla yliluonnollisesti rajan yli eri puolelle suomea.
Myös Puolan rajalla tapahtui, joten tämä 1992 saatu näky on vielä toteutumatta, mutta luulisin ettei siihen enää kovin kauaa mene.
(Jukka Rokan kirjassa “Valtaistuinsalista” s.179 )

Kommentoi [2]

Linnea Saharin parantuminen

Julkaistu 66 päivää sitten by Keijo

Halvaannuin kainaloihin saakka

Se, mitä Herra teki silloin, oli minulle valtava kokemus, mutta ainahan se vihollinen yrittää meitä saada maailman tielle. Tapasin tulevan mieheni, joka ei ollut ollenkaan. Sitten tämä kaikki kohdallani uinui pikkuhiljaa pois. Lopulta meille tuli avioero, mutta sitä ennen minä halvaannuin kainaloihin saakka. Halvaus eteni koko ajan. Lääkärit sairaalassa yrittivät kaikkensa. Alussa en päässyt ollenkaan käymään kotona. Myöhemmässä vaiheessa sain luvan käydä kotona viikonloppuisin. Mieheni haki minut, kantoi sylissään ja kuljetti pyörätuolissa. Tässä vaiheessa olin ollut jo melkein vuoden halvaantuneena ja koko ajan sairaalassa.

Emme voi teitä auttaa

Minulta tuhoutuivat melkein kaikki hermoradat. Sairaus oli selkäytimessä, veressä ja ihan kaikkialla. Lääkärit sanoivat: ”Kaikkemme olemme yrittäneet, mutta mitään emme enää teille voi.” Sairaus tutkittiin tarkkaan, eikä siihen pystynyt mikään lääketiede. Ennuste oli, että halvaus etenee edelleen ja kohta lakkaa oma hengitys. ”Sitten teidät joudutaan laittamaan hengityskoneeseen”, lääkärit sanoivat. Siihen aikaan minua ei enää uskallettu päästää käymään kotona.

Soitto pastorille

Olin hoidettavana Hyksissä ja pyysin eräänä iltana hoitajia viemään minut puhelinkoppiin. Soitin sen seurakunnan vanhalle pastorille, jossa olin käynyt. Kerroin hänelle, mitä lääkärit ovat minulle sanoneet, etten voi enää koskaan kävellä ja olen kohta hengityskoneessa. Pastori kuunteli, sitten hän rukoili hyvin lyhyesti puolestani ja sanoi lopuksi: ”Jeesuksen Kristuksen nimi on tässä kirkastuva.” Kun lähdin puhelimesta, kiitin Jeesusta ja menin nukkumaan. Pastori oli jo hyvin iäkäs ja kuoli melko pian tämän jälkeen.

Minulla on jalat

Seuraavana aamuna mieheni tuli katsomaan minua sairaalaan. Siinä yhtäkkiä tunsin jalkani. Halvaantuneena en ollut tunnistanut raajojani. Sanoin miehelleni: ”Pääsenköhän minä kävelemään?” Mieheni, joka ei ollut millään tavalla uskossa, auttoi epäuskoisena minua pystyyn. Nousin ylös seisomaan ja pääsin täydellisesti kävelemään! Sitten tajusin, mitä oli tapahtunut. Sairaus oli tuhonnut osittain hermoratani, enkä voinut lainkaan koskea itseäni. Koskettaessa tuska oli niin kova, että sain kuin sähköiskun. Nyt olin ihan terve. Pystyin kävelemään täydellisesti ja hermoradat olivat korjaantuneet. Kaikki oli korjaantunut! Kiitin Jeesusta!

Olkaa onnellinen

Hoitajat huomasivat, että kävelen mieheni kanssa käytävällä ja menivät nopeasti kertomaan lääkärille. He ihmettelivät sitä kovasti. Sitten he päättivät lähettää minut kuntoutukseen, koska lihakset olivat ehtineet surkastua ja veltostua. Olin kuntoutuksessa, jonka jälkeen menin puolen vuoden päästä lopputarkastukseen samaan sairaalaan. Lääkäri kyseli, että miten sinä voit? Vastasin: ”Kiitos, ihan hyvin, mutta pitkillä matkoilla huomaan, että lihakset väsyvät.” Surkastuneet lihakseni vahvistuivat pikkuhiljaa. Lääkäri sanoi minulle: ”Kuulkaa rouva, olkaa onnellinen. Meillä oli samanlainen tapaus kuin te, teillä ja tällä toisella naisella oli vain kaksi vuotta ikäeroa. Tälle naiselle tehtiin kaikki sama kuin teille, ja paljon, paljon enemmän, mutta me emme voineet häntä auttaa.

Uusi elämä lehdessä

YouTube video

Kommentoi

Päivän Sana

Ja monet seurasivat Häntä, ja Hän paransi heidät kaikki,

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta