Varoitukset ovat yleensä meidän parhaaksi

Julkaistu 2 päivää sitten by Keijo

Ronald Buck kirjoitti:
Rautatien tasoristeyksessä vilkkuu punainen valo silloin, kun
juna on tulossa. Sen tarkoituksena on suojella meitä!
Paloauton sireeni varoittaa meitä auton lähestymisestä!
Ambulanssin ja poliisiauton katolla vilkkuva valo varoittaa
vaarasta ja niiden sireeni kehottaa meitä siirtymään syrjään ja
antamaan tietä.
Kuume varoittaa meitä sairaudesta ja tulehduksesta.
Kaikki nämä merkit ovat hyviä ja tarpeellisia niin kuin Jumalan
varoitusmerkitkin. Ne estävät meitä saamasta surmaamme
(hengellisesti) yhtä tehokkaasti kuin rautatien tasoristeyksen vilkkuva
valo estää meitä syöksymästä surman suuhun! Jumala rakastaa
meitä niin paljon, että Hän on asettanut järvelle jossa iloitsemme
varoitustauluja suojellakseen meitä!

älkäämme jättäkö omaa seurakunnankokoustamme, niinkuin muutamien on tapana, vaan kehoittakaamme toisiamme, sitä enemmän, kuta enemmän näette tuon päivän lähestyvän. (Heb 10:25)

Muista että olet vaarassa, jos tunnet itsesi väsyneeksi
ja kylmäksi, et jaksa oikein keskittyä mihinkään ja ajattelet:
“Taas on kulunut viikko ja minun on mentävä kirkkoon.
Miten vastenmielistä!” VARO! VAARA! HEIKKOA JÄÄTÄ!
VAROITUS! EPÄUSKO!
Jumala haluaa, että meillä on elävä tietoisuus siitä, mitä Hän
tekee. Hän haluaa meidän uskovan yliluonnollisiin tapahtumiin,
sillä Hän on yliluonnollinen Jumala. Jos olet sydämessäsi välinpitämätön,
ole varuillasi! “Katsokaa, veljet, ettei vain kenelläkään
teistä ole paha, epäuskoinen sydän, niin että hän luopuu elävästä
Jumalasta” (Hebr 3:12).

(Joillekin on vaikea päästä seurakuntaan, mutta onneksi meillä Suomessa on TV7 joka myös on “Herran temppeli” monille joiden on vaikeaa mennä kokouksiin. Keijo )

Kommentoi

Uskovien tuomio on siis palkinto

Julkaistu 9 päivää sitten by Keijo

Roland Buck:
Kaikkein jännittävin kokemukseni oli kuitenkin, kun pääsin vilkaisemaan Aabrahamin ja Saaran kirjoja. Niitä selaillessani havaitsin asioita, jotka olivat minulle ennestään täysin tuntemattomia. Näin muistiinpanoja Aabrahamin ja Saaran muukalaisia kohtaan osoittamasta vieraanvaraisuudesta. He olivat armeliaita ja ymmärtäväisiä niitä kohtaan, joiden asema oli vaikea. He juottivat vieraidensa kamelit, tarjosivat näille yösijan ja jakoivat ruokansa näiden kanssa. Jumala arvosti näitä tekoja ja ne merkittiin muistiin. En ollut kuitenkaan aikaisemmin kiinnittänyt huomiotani tällaisiin seikkoihin lukiessani Ensimmäistä Mooseksenkirjaa!
En löytänyt lainkaan Aabrahamin virheistä ja kompastuskivistä tehtyjä mainintoja. Kirjoissa ei kerrottu, kuinka Aabraham valehteli Egyptin kuninkaalle Saaran olevan hänen sisarensa! Muistiinpanoissa ei myöskään mainittu sitä, että Aabraham epäili
Jumalan lupausta ja nauroi epäuskoisena, kun sai kuulla tulevansa isäksi vielä vanhoilla päivillään.
“Herra, missä on toinen kirja?”
”Ei minulla ole uskovista toista kirjaa.”
”Mihin sitten olet merkinnyt Aabrahamin epäonnistumiset, joista olen lukenut Sanastasi?”
“Minulla ei ole muita muistiinpanoja.
TAIVAASSA EI PIDETÄ KIRJAA EPÄONNISTUMISISTA!” Katso Hebr 10:17- 18
Tämä lause tarjoaa ihmeellisen toivon koko ihmiskunnalle! Iankaikkiset kirjat eivät muistuta ihmisten laatimia muistiinpanoja. Ne ovat paljon täydellisempiä, ja niihin on merkitty muistiin vähäpätöisimmätkin seikat. Juuri näitä muistiinpanoja tarkastellaan silloin, kun kirjat avataan uskovien tullessa tuomiolle. Taivaallinen kirjanpito on tällainen. Se on iankaikkinen arkisto, joka eroaa täysin tämän maailman tietopankeista.

Kommentoi

Hyvät miehet kiivastuivat

Julkaistu 9 päivää sitten by Keijo

Niin Barnabas tahtoi ottaa mukaan Johanneksenkin, jota kutsuttiin Markukseksi. Mutta Paavali katsoi oikeaksi olla ottamatta häntä mukaan, koska hän oli luopunut heistä Pamfyliassa eikä ollut heidän kanssaan lähtenyt työhön. Ja he kiivastuivat niin, että erkanivat toisistaan, ja Barnabas otti mukaansa Markuksen ja purjehti Kyproon.
(Apt 15:37-39)

Mutta myöhemmin, kun parannuksessa elettiin niin:

Sillä tähän nykyiseen maailmaan rakastuneena jätti minut Deemas ja matkusti Tessalonikaan, Kreskes meni Galatiaan ja Tiitus Dalmatiaan. Luukas yksin on minun kanssani. Ota Markus mukaasi ja tuo hänet tänne, sillä hän on minulle hyvin tarpeellinen palvelukseen. (2Tim 4:10-11)

Kommentoi

Valtavaa kun on näin hyviä ohjelmia

Julkaistu 18 päivää sitten by Keijo

Tämä todella lisää uskoamme, tämä kannattaa ehdottomasti katsoa, tämä koskettaa jokaista hyvällä tavalla, tämä on siunaus jokaiselle katsojalle.
James Maloney
Ensilähetys: lokakuu 26, 2018, Taivas TV7
Jaksonumero: 606 Kesto: 30 min Puhutut kielet: englanti Tekstitykset: suomi

Aikaisempi jakso 405 kannattaa myös katsoa
James Maloney
Ensilähetys: toukokuu 29, 2015, Taivas TV7
Jaksonumero: 450 Kesto: 30 min Puhutut kielet:englanti
Tekstitykset: suomi, viro, ruotsi

Minulla oli viisumi Uzbekistaniin Taskentiin 1990, mutta matka jäi tekemättä kun olin niin sidottu pienen seurakunnan jokapäiväiseen toimintaan. (kaduin kyllä jälkeenpäin, kun olin laittanut tärkeysjärjestyksen väärin, sellaisia me jotkut olemme, mutta Jumala on hyvä)
Löytyy myös Facebook sivu, joka näkyy vaikka et olisikaan Facebookissa

Kommentoi

Pidän oman hyvyyteni roskana että...

Julkaistu 23 päivää sitten by Keijo

vaikka minulla on, mihin luottaa lihassakin. Jos kuka muu luulee voivansa luottaa lihaan, niin voin vielä enemmän minä, joka olen ympärileikattu kahdeksanpäiväisenä ja olen Israelin kansaa, Benjaminin sukukuntaa, hebrealainen hebrealaisista syntynyt, ollut lakiin nähden fariseus, intoon nähden seurakunnan vainooja, lain vanhurskauteen nähden nuhteeton. Mutta mikä minulle oli voitto, sen minä olen Kristuksen tähden lukenut tappioksi. Niinpä minä todella luen kaikki tappioksi tuon ylen kalliin, Kristuksen Jeesuksen, minun Herrani, tuntemisen rinnalla, sillä hänen tähtensä minä olen menettänyt kaikki ja pidän sen roskana – että voittaisin omakseni Kristuksen
(Fil 3:4-8)

Monesti on käytetty sanaa “pidän kaiken roskana” tarkoittaen että kaikki mitä maailma tarjoaa on roskaa Jeesuksen tuntemisen rinnalla, ja vaikka se onkin totta, niin ei tässä sitä tarkoiteta.

Vaan Paavali kertoo: olen ympärileikattu kahdeksanpäiväisenä ja olen Israelin kansaa, Benjaminin sukukuntaa, hebrealainen hebrealaisista syntynyt, ollut lakiin nähden fariseus, intoon nähden seurakunnan vainooja, lain vanhurskauteen nähden nuhteeton.

Siis hän tarkoin noudatti sitä lakia jonka Jumala oli antanut israelille ja hänellä oli täydet oikeudet liiton lupauksiin Israelin kansaan kuuluvana. Paavali eli kaiken Mooseksen lain mukaa, eläen rehellistä ja nuhteetonta elämää, maksaen kymmenykset, uhraamalla määrätyt uhrit, almuja antaen ja paastoamalla määrätyt päivät, jopa hän noudatti enemmän Mooseksen lakia kun monet aikalaisensa, kun hän vainosi kristittyjä, koska luuli sen olevan Jumalan tahto, hän ei tehnyt sitä pahuuttaan, vaan oli kuuliainen Mooseksen laille, joka käski hävittämään ne jotka eksyttivät kansaa palvelemaan muita jumalia.

Ne kaikki olivat ansioita Jumalan edessä, mutta Paavali piti kaiken nuhteettoman elämänsä ja asemansa tuoman vanhurskauden ansion roskana, ettei hänellä ollut mitään omaa vanhurskautta Jumalan edessä, vaan lahjavanhurskaus, joka ainoastaan riittää Jumalan edessä, koska se on absoluuttisen täydellinen, jokaiselle hyvälle ja “huonolle” ihmiselle. Niinkuin Paavali sanoi:

ja minun havaittaisiin olevan Hänessä ja omistavan, ei omaa vanhurskautta, sitä, joka laista tulee, vaan sen, joka tulee Kristuksen uskon kautta, sen vanhurskauden, joka tulee Jumalasta uskon perusteella;
(Fil 3:9)

Mutta nyt Jumalan vanhurskaus, josta laki ja profeetat todistavat, on ilmoitettu ilman lakia, se Jumalan vanhurskaus, joka uskon kautta Jeesukseen Kristukseen tulee kaikkiin ja kaikille, jotka uskovat; sillä ei ole yhtään erotusta. Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla ja saavat lahjaksi vanhurskauden Hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa,
(Rom 3:21-24)

Kommentoi

Oletko valmis?

Julkaistu 27 päivää sitten by Keijo

Jeesus tulee oletko valmis?
Jos et ole, niin ei se mitään, sillä viimeistään silloin, kun huomaat että tempaus on tapahtunut ja miljoonat ovat hävinneet maan päältä, niin se on merkki että on aika tehdä parannus ja pelastautua iankaikkiseen elämään, uskomalla Herraan Jeesukseen, kieltäytyen ottamasta ostamisen ja myymisen mahdollistamaa merkkiä (sirua) oikeaan käteensä tai otsaansa.
Kuolema tulee oletko valmis?
Tämä on todella tärkeä kysymys, sillä jos et ole valmis, niin saatat joutua iankaikkiseen helvettiin, ja sitä on mahdoton kuvailla, kuitenkin on muutama harva pelastunut kuolemansa jälkeen, kun on huutanut:”Jeesus pelasta minutsiitä tämä video
Kuolema voi tulla vaikka tänään, siksi kehoitan sinua uskomaan Jeesukseen Kristukseen, aloittaen lukemaan Johanneksen evankeliumia ja sanoen vaikka näin:

“Herra Jeesus Kristus, minä haluan vastaanottaa Sinut pelastajanani ja tunnustaa että Sinä Jeesus ole minun Herrani. Tule elämääni ja sydämeeni nyt, Kiitos kun kuolit syntieni tähden, annan elämäni Sinulle tässä ja nyt, amen.

Jos lausut tämän rukouksen, niin KAIKKI sinun syntisi on anteeksiannettu, Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Kommentoi

Jeesuksen sanoma

Julkaistu 37 päivää sitten by Keijo

Sillä en minä itsestäni ole puhunut, vaan Isä, joka on minut lähettänyt, on itse antanut minulle käskyn, mitä minun pitää sanoman ja mitä puhuman. Ja minä tiedän, että hänen käskynsä on iankaikkinen elämä. Sentähden, minkä minä puhun, sen minä puhun niin, kuin Isä on minulle sanonut.”
Johannes 12:49‭-‬50

Kommentoi

Ilmestyksen kautta saatu kirja parantumisesta.

Julkaistu 40 päivää sitten by Keijo

Osmo Haavisto kertoi 8.10.2018 kotonamme, kuinka hän oli saanut ensimmäisen kirjan kirjoittaa, nimittäin kun Osmo alkoi kirjoittamaa, niin Jeesus ilmestyi näkyvänä hänen huoneeseensa joka päivä, 15 päivän ajan, ja vei Osmon Genesaterin järven pohjoispuolelle Galileaan ja Osmo sai nähdä kuinka Jeesus toimi ja paransi sairaat.
Tallensin 7 minuutin videon , ja lisään kirjan sivuja tähän sitä mukaan kun saan tehtyä.

Read on... · Kommentoi

Niin lähellä kuolemaa

Julkaistu 52 päivää sitten by Keijo

Kirjoitan tämän kun muistin tänään kuinka monta kertaa olin kuolla, ja kyyneleet tulivat silmiini tästäkin tapauksesta:

Rakas äitini oli kuollut ja join välillä alkoholia ja muutakin, kerran taas kun olin lukenut “Sinuhe egyptiläinen” jossa kerrottin itsemurhasta, niin ajattelin noudattaa samaa keinoa ja menin kylpyyn ja vedin partakoneenterällä useita kymmeniä viiltoja käsivarteeni, niin että veri suihkusi noin puolimetriä ylöspäin, ja viimeinen mitä muistin, oli se että voipunut ääneni huusi Sirpa, ja siihen muisti katkesi.

Sirpa on rakas siskoni joka oli onneksi kuullut huutoni ja soittanut ambulanssin, mutta jos hän ei olisi kuullut niin olisin nyt tuonelassa odottamassa viimeistä tuomiota.
vieläkin kyyneleet tulevat silmiini, kun kirjoitan tätä, sillä niin suuri on Jumalan hyvyys ja armo, kun ei sallinut minun kuolla, vaan varjeli minut pelastukseen ja Jeesus antoi minulle elämän, ja elämän halun, kuinka kiitänkään Jumalaa tästä. En saanut lahjaksi vain iankaikkista elämää, vaan myös tämän elämä, sillä ilman Jeesusta olisin jo kauan sitten kuollut. Pyydä sinäkin Häntä elämääsi sanoen: Jeesus tule minun sydämeeni, tahdon ottaa sinut vastaan Pelastajajani ja Herranani, kiitos että kuolit syntieni tähden, amen.

Kommentoi

Jäähallissa merkityksellinen tapahtuma

Julkaistu 58 päivää sitten by Keijo

Su 7.10 klo 15.00 ja 18.00
Jumala on – Reinhard Bonnke ja Gary Wilkerson Jäähallissa.
Ei omaa tilaisuutta Risteyspaikassa

Tekisipä muutkin seurakunnat Risteyspaikkaseurakunnan esimerkin mukaan,
jättäkää muut iltapäivän tai illan kokoukset, ja tulkaa kaikki Jäähalliin, Jumalan valtakunnan tilaisuuteen, jonne kaikki ovat tervetulleita. (vapaa pääsy)

“ja te juoksette kukin oman huoneenne hyväksi.”

Kommentoi

Päivän Sana

Herran voima vaikutti, niin että Hän paransi sairaat.

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta