Osmo Haavisto: Hengen puu

Julkaistu 2 päivää sitten by Keijo

Osmo on tehnyt hyvän tietopaketin kuvien kanssa Hengen puusta, (Hengen hedelmä ja armolahjat) jota voit katsella täältä täältä, puhdasta ja tervettä Sanan tutkitelua. (huomaa kun klikkaat kuvan aiheita, niin saat heti sen kohdan eteesi)

Kommentoi

Niilo Yli-Vainion koskettava kirje 22.12.1977

Julkaistu 9 päivää sitten by Keijo

“Muuton pitää sinulle selvittää, että ei minulla mitään sairaitten parantamisen lahjaa ole, ettet luule liian suuria, ihmiset vain paranevat kun Pyhä Henki laskeutuu, se olisi tässä maassa nyt sama kuka näissä kokouksissa saarnaa ja rukoilee, niin Pyhä Henki toimii……”

Lue koko kirje täältä

Kommentoi

Suuri ilon lähde

Julkaistu 16 päivää sitten by Keijo

Jeesus Kristus saapuu pian.
On ihmeellistä olla siinä sukupolvessa jonka ei tarvitse kuolla ollenkaan , vaan meidän ruumis muutetaan yliluonnollisesti katoamattomaksi, siis saamme kokonaan uuden “majan” ja meidät temmataan pois maanpäältä ja lennämme kohti taivaita Jeesusta Kristusta vastaan ja alkaa todella uusi elämä, kaikin tavoin.
Miljoonat Biljoonat vuodet vuodet ovat edessämme valtavassa onnellisuudessa rauhassa ja seikkailussa. Ihmeellistä! Valtavaa!

Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme, yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme. (1Kor 15:51-52)

Mutta me emme tahdo pitää teitä, veljet, tietämättöminä siitä, kuinka poisnukkuneiden on, ettette murehtisi niinkuin muut, joilla ei toivoa ole. Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan. Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa. Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.
(1Th 4:13-18)

Kommentoi [1]

YK tulee hajoamaan

Julkaistu 22 päivää sitten by Keijo

Toinen enkeli
Sitten minä näin, että toisella enkelillä oli sirppi kädessään, sellainen mitä käytetään sadonkorjuussa. Tämä toinen enkeli sanoi: “Sadonkorjuun aika on tullut Israeliin ja maihin siitä itään päin aina Iraniin asti.” Minä näin nämä valtakunnat sekunnin murto-osassa. “Koko Turkki ja ne maat, jotka ovat kieltäneet minut ja vastustaneet minun rakkauden sanomaani, ne tulevat vihaamaan ja tappamaan toinen toisiansa.” Minä näin enkelin kohottavan sirppinsä ja tulevan alas kaikille näille Lähi-idän valtakunnille.

Minä näin Iranin (Persian), Armenian, Azerbaidzhanin, koko Georgian, Irakin, Syyrian, Libanonin, Jordanian, Israelin ja koko Vähä-Aasian täynnä verta. Minä näin verta kaikkialla näissä maissa. Ja minä näin tulta, sillä ydinaseita käytettiin monissa näissä maissa. Savu kohosi joka puolella. Yhtäkkinen tuho ja hävitys, kun ihmiset tuhosivat toinen toisiaan. Minä kuulin nämä sanat: “Israel, oi Israel, suuri tuomio on tullut!” Enkeli sanoi; “Jumalan valitut tullaan puhdistamaan. Jumalan Pyhä Henki on valmistava Jumalan lapset.” Minä näin tulta kohoavan taivaaseen. Enkeli sanoi: “Tämä on lopullinen tuomio. Jumalan seurakunta puhdistetaan ja varjellaan, ja se on valmis viimeisenä päivänä. Ihmisiä kuolee janoon. Vesi tulee olemaan harvinainen kaikkialla Lähi-idässä. Joet kuivuvat ja ihmiset riitelevät vedestä näissä maissa.” Enkeli näytti minulle, että Yhdistyneet Kansakunnat tulee hajoamaan palasiksi Lähi-idän kriisin takia, sitten ei enää ole Yhdistyneitä Kansakuntia. Enkeli, jolla on sirppi kädessään, tulee korjaamaan sadon.
Viiden enkelin sanomasta

Laitoin tämä, sillä ihmiset monet unohtaa ja nuoret ei tiedä ,tämä on varmalla tavalla ja luotettavalta taholta tullut Jumalan suuri ilmoitus.

Kommentoi

Jumalan armo mitättömäksi

Julkaistu 35 päivää sitten by Keijo

En minä tee mitättömäksi Jumalan armoa, sillä jos vanhurskaus on saatavissa lain kautta, silloinhan Kristus on turhaan kuollut. (Gal 2:21)

On ihmeellistä kuinka vaikeaa on joidenkin uskoa armoon, tähän valtavaan lahjaan jonka Jeesus Kristus meille toi, sanon tähän “usko ainoastaan”.

Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla ja saavat lahjaksi vanhurskauden Hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, (Rom 3:23-24)

Kukaan ei voi elää niin pyhää elämää, että hän kelpaisi taivaaseen, taivaaseen vaaditaan 100% täydellinen pyhyys, ja niin pyhäksi ei voi tulla kukaan, kuin yhdellä tavalla, se on:

Ja tämän tahdon perusteella me olemme pyhitetyt Jeesuksen Kristuksen ruumiin uhrilla kerta kaikkiaan. Heb 10:10)

Jeesus oli Puhdas Pyhä Viaton, mutta Hän otti sinun syntisi omikseen, jonka tähden Häntä rangaistiin, mutta näin Hän myös lahjoitti oman puhtautensa,pyhyytensä ja viattomuutensa sinulle, siis SINÄ OLET Puhdas Pyhä Viaton 100%:tisesti kun uskot Jeesukseen Kristukseen, sano Hänelle: Jeesus Kristus sinä olet minun Herrani.

Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.
(Room 10:9-10)

Kommentoi

Enkelin ilmoitus USA:sta

Julkaistu 39 päivää sitten by Keijo

Jos saarnaaja sanoisi että pahempia, niin epäilisin, mutta kun kerran Herran ENKELI sanoi, että ihmiset on pahempia, niin se kertoo missä ajassa elämme. Jos kerran USA:lle käy näin, niin miten sitten muille maille, meilläkin laisäädäntö on seurannut laittomuuden polkua. (parisuhdelaki, aborttilaki jne.) Suomi, suomi WARNING!

“Enkeli sanoi minulle (Sadhulle): Ihmisen poika, nämä ihmiset ovat pahoja ja uppiniskaisempia, PAHEMPIA, kuin Niinive, Somoma ja Gomorra.
kohdassa 10:40 videolinkki 3 massiivista maanjäristystä tulee USA:han Californiaan ja…

Tämä kertoo jotain USA:n Sodomasta ja Gomorrasta Mitä homoavioliitot tekivät Massachusettsille

Kommentoi

Jukka Rokka, kolmas maailmansota ja tempaus?

Julkaistu 43 päivää sitten by Keijo

Tämä on ajatuksia herättävä uni, koska se jatkui aina seuraavana yönä siitä mihin se oli jäänyt, ja myös teologiselta kannalta “unen mukaan” on täällä todella suuri ahdistuksen, aika ennenkuin tempaus tapahtuu, että ainakin jos näin tapahtuu, niin tiedämme sitten mitä tapahtuu ja missä vaiheessa, ja Japaniin on vietävä evankeliumi.
Keijo

Read on... · Kommentoi [2]

Synnin palkka on kuolema

Julkaistu 46 päivää sitten by Keijo

Enkeli sanoi eräälle Profeetalle että Los Angelesin synnit ovat nyt pahempia kuin Sodoman ja Gomorran synnit, joten ei ole hyvässä jamassa tämän maapallon asiat.

Ja Hän sanoi heille: “Niin on kirjoitettu, että Kristus oli kärsivä ja kolmantena päivänä nouseva kuolleista, ja että parannusta syntien anteeksisaamiseksi on saarnattava Hänen nimessänsä kaikille kansoille, alkaen Jerusalemista. (Luk 24:46-47)

Joten Israelin knessetin pitäisi kieltää kaikelaiset pride kulkueet, ne on kauhistuttavia, vielä Jumalan Kaikkivaltiaan maassa, pride kulkueet on sama kuin näyttäisi keskisormea Jumalalle.

Kommentoi

Kuolemansyyt 1.1 - 6.10.2017

Julkaistu 48 päivää sitten by Keijo

32 056 606 Abortteja tänä vuonna

9 905 780 Tartuntatautien aiheuttamat kuolemat tänä vuona

6 266 922 Syöpään kuolleita tänä vuonna

3 814 544 Tupakoinnin aiheuttamia kuolemia tänä vuonna

1 908 475 Alkoholin aiheuttamia kuolemia tänä vuonna

1 282 745 HIViin/AIDSiin kuolleita ihmisiä tänä vuonna

1 030 047 Liikenneonnettomuuksissa kuolleita tänä vuonna

818 262 Itsemurhia tänä vuonna

Luku muuttuu jatkuvasti ja ajankohtaisen näet täältä

Tästä vain huomaamme että ylivoimaisesti suurin kuolemansyy on kohtuun murhatut, muut ei edes yhteensä riitä siihen määrään. Onpahan taivaissa paljon lapsia.
Tämän valtavan murhaamisen kautta, ymmärtää Ilmestyskirjan valtavat tuomiot. Kun Jumala ei hyväksy murhaamista. Yksi Hänen käskyistää kuuluu:

ÄLÄ MURHAA – ÄLÄ TAPA

Kun katsoo muita kuolinsyitä, niin sen huomaa kuinka saatana on päässyt huiputtamaan ihmisiä, niinkuin Jeesus sanoi näin:

Varas ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys. (Joh 10:10)

Kommentoi

Annan varoitus Mauno Mattilasta

Julkaistu 50 päivää sitten by Keijo

Laitoin Annan kirjoituksen tänne koska se on asiaa, vaikka en mielelläni puhu pahaa kenestäkään, mutta koska tästä on hyötyä monelle, niin laitoin Blogiin, sillä Anna jos kukaan tuntee asiat tarkkaan ja on oikea henkilö kirjoittamaan asiasta.

Read on... · Kommentoi [1]

Päivän Sana

Ja Hänen tykönsä pyhäkössä tuli sokeita ja rampoja, ja Hän paransi heidät.

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta