Arto Lehkamo: tyttäreni kävi taivaassa

Julkaistu 15 07 2012 - 15:40 by Keijo

Tyttäreni kävi taivaassa! Arto Lehkamo

Tyttäreni kävi taivaassa!
14.7.2012 (päivitetty 13.7.2016)
Vaimoni lukee paljon hengellistä kirjallisuutta ja etenkin kirja Heaven is for Real * on innostanuthäntä kovin. Siinä 4-vuotias poika kävi taivaassa. Kirjan voi ostaa netistä ko. hakusanalla. Siinä oli myös pieni maininta eräästä vanhemmasta tytöstä, joka on käynyt monta kertaa taivaassa ja hän on piirtänyt hyvin tarkan kuvan Jeesuksen ulkonäöstä. Kerran vaimoni rukoili, että jospa meidän pikku tyttäremme (3v10kk) pääsisi käymään taivaassa. Tyttäremme kuuli rukouksen ja aamulla herättyään sanoi pettyneenä: “Emmä missään käynyt.”

Aikaa kului useita viikkoja ja me kaikki unohdimme koko asian. Mutta Jumala ei unohtanut! Eräänä yönä se sitten tapahtui. Aamulla tyttäreni heräsi ja kertoi kuinka hän oli käynyt taivaassa ja tapasi siellä vaarin, Jeesuksen ja Jumalan. Lisäksi hän sai ratsastaa hevosella ja syödä Jeesuksen kanssa jäätelöä. Taivaassa on sellaisiä värejä, joita ei löydy maan päältä ja paljon kukkia. Kukkaloisto on kuulemma hämmästyttävä ja kuten sanottu; läheskään kaikkia värejä ei ole maan päällä. Kukat ovat ensimmäinen asia mihin taivaassa kiinnittää huomion.

Kysyimme mille Jeesus näytti ja näytimme useita kuvia, mutta mikään ei ollut oikea. Sitten näytimme tämän useasti taivaassa käyneen tytön piirtämän kuvan ja heti tyttäreni tunnisti:“Tuon näköinen Jeesus on!”

Olimme menossa tuona päivänä Helsinkiin ja muiden asioiden lisäksi minun piti myydä kultaa. Automatkalla sanoin tyttärelleni leikilläni: “no…olikos taivaassa tällaisia?” Näytin 92% kultapitoisuuden 1 unssin Krugerrand kolikkoa. ( tiedoksi, että tunnen kullan aika hyvin ). Tyttäreni sanoi, “kyllä siellä oli, mutta se oli puhdasta kultaa.” Voin vannoa, ettei kukaan muu meidän perheessä tiedä mikä on puhdasta kultaa ja mikä ei. Ei etenkään alle 4-vuotias lapsi!

Äitini luona Katajanokalla näytin kuvia 6 vuotta sitten kuolleesta isästäni, joka otti Jeesuksen kuolinvuoteellaan vastaan. Sain johdattaa hänet taivastielle vain 5 tuntia ennenkuin hän nukkui pois. ( saarnaan tästä aina silloin tällöin eri seurakunnissa, eikä kuulijakunnassa ole kenelläkään silmät kuivina sen saarnan jälkeen! ) Mutta vaikka näytimme nuoruudenkuvia ja vanhuudenkuvia, tyttäreni ei tunnistanut häntä. Ajoimme kotiin (minä olin aika pettynyt) ja vaimoni taas otti yhden kirjan iltalukemisekseen ja se oli hänen vaarinsa (tyttäreni isovaarin) kirjoittama. Tyttäreni huomasi kannessa vaarin kuvan ja sanoi: “Tuossahan vaari onkin!” Eli kyseessä oli hänen isovaarinsa, joka on ollut kuolleena suunilleen yhtä kauan kuin me olemme olleet naimisissa. Tämä vaari muuten vihki meidät Puotilan kappelissa keväällä 1992 ja kuoli saman vuoden syksynä.

“Taivaassa kaikilla on siivet ja ne vauvat jotka lähetetään sieltä maan päälle ovat sellaisen kuplan tai munan sisällä ja sieltä alhaalta ne sitten tulevat pää edellä ulos kun heidät lähetetään syntymään. Näin myös Alexandran pikkusiskon siellä ja se käveli sillälailla hassusti (tyttäreni näytti miten) vaikka se oli vielä tosi pikkunen.” Alexanrda on tyttäremme pikkusisko, joka eilen täytti vuoden eikä vielä kävele, mutta tämä tyttölapsi, jonka tyttäreni näki taivaassa oli helmikuussa keskenmenossa kuollut lapsemme – siis Alexandraa pienempi, mutta jo kävelee!

“Tapasin taivaassa pikkusiskoni ja myös kaksi serkkuani, ne oli poikia, minua vähän vanhempia….”(keskenmenoja on ollut muillakin, mutten halua tässä puhua toisten asioista!) Me emme ole sanaakaan puhuneet keskenmenosta tyttärellemme, joten miten hän voi nähdä Alexandran pikkusiskon taivaassa!!?? Tai serkkunsa – taatusti emme tämmöisiä asioita juttele kotona!!!

“Mun mielivärini on pinkki ja Jeesus antoi minun ratsastaa myös pinkillä hevosella hurjaa vauhtia, mutta mä en pudonnut. Näin Jumalankin, Hän istui auringossa. Hän kutitti minun jalkapohjiani ja silitti minun päätäni. Ai niin….Jeesuksella on muuten käsissä ja jaloissa jotain outoa.” Kysyimme, missä kohtaa ja tyttäremme näytti käsissä ja jalkapöydässä sekä jalkapohjassa paikan, josta naulat on lyöty läpi.Jeesuksella on pukuna valkoinen vaate ja Hänellä on myös vyö.

“Sitten Jeesus vei minut taloon joka on valmistettu meille taivaassa ja odottaa meitä. Se on valkoinen ja iso ja meille kaikille on omat huoneet.” “Mutta se pikkuinen nukkuu Assun (Alexandran) kanssa samassa huoneessa.”

“Jeesus sanoi, että hän hakee minut vielä uudestaan taivaaseen. ( Tätä emme tietenkään uskoneet, mutta n. viikon päästä tyttäreni pääsi sinne uudestaan ). Tällä toisella kerralla Jeesus sanoi, että seuraavan kerran te tulette sitten koko perhe tänne ja olette täälllä yön yli ja sitten menemme yhdessä takaisin maan päälle. Tällä toisella kertaa Jeesus kantoi tyttäreni myös jollekin vuorelle ja näytti sen huipun. Tällä toisella kertaa tyttäreni tapasi miehen, jonka nimi oli Unto ja joka oli “ihan iskän näköinen…..” (JESS!)

Tyttäreni kertoi monia sellaisia asioita mitä tähän en halua julkisesti laittaa esille vaikka mieleni kyllä tekisi! Yksi pikku detalji oli se, kuinka hän piteli taivaassa pienen pientä kissanpoikasta sylissään ja yllättäen vanhin lapsemme ( 15v.) otti viikko sitten salaa kissanpoikasen meille ja kuinka ollakaan: täysin samanlainen kuin mitä tyttäremme oli aiemmin taivaassa pidellyt!

“Minä pystyin lentämään niillä siivillä mitkä minun selässäni olivat ja sitten minä nukahdin Jeesuksen syliin ja Jeesus laski minut hyvin, hyvin varovasti äidin viereen sängylle nukkumaan ja otti minun siipeni pois.”

“Taivaassa oli paljon ihmisiä, mutta en minä tuntenut niitä. Mutta vaarin (isovaarin) kanssa minä juttelin tosi pitkään ja se kyseli kaikennäköistä, mm. “Asutteko te nyt siellä Kokemäellä?”

Haluan tähän yhteyteen mainita, ettemme ole tentanneet tai tiukanneet tyttäreltämme yhtään mitään. Annamme hänen itse kertoa tai olla kertomatta. Me emme missään nimessä ole painostaneet häntä emmekä sitä tule tekemään. Hän on lapsi ja hän saa itse kertoa tai olla kertomatta lapsen sanoin asioita, kuten: “Taivaassa on myös leijonia ja tiikereitä, mutta ne on kilttejä eikä satuta ketään.”

Haluan myös sanoa sen, että jos tämä ei kolahda sinun teologiaasi, niin en voi mitään. Olen kirjoittanut asiat niinkuin alle 4-vuotias tyttäreni on kertonut.

Lisäksi sanon: Vaimoni on nyt parantunut, mutten koskaan enää halua takaisn tuota aikaa mitä viime talvi ja kevät piti sisällään.

  • Googlaa Heaven is for real ja kuvahaku niin saat esiin kuvan Jeesuksen ulkonäöstä niiden ihmisten mukaan, jotka taivaassa ovat käyneet.

Kommentoi

  1. Tämä kertomus vahvistaa minulle sen että Jumala on hoitamassa meidän suurissa vaikeuksissa olevien perheiden lapsia. Herätessään 11.12.11 lapseni Justus (10v) kertoi käyneensä taivaassa. Hän on nähnyt sukulaisiamme, joita kuvaillut tarkasti. Mummeli ja Justus kulkivat taivaassa pehmeätä ruohomaista tietä. Kaukana häämötti pitkä pöytä. Justus ihmetteli mikä siellä on. Mummeli näytti pöydän herkkuja: Omenia, kaikenlaisia kakkuja ja rypäleitä: Pöytä notkui herkuista, Ihmiset olivat ottamassa herkkuja. Jeesus istui pöydän päässä. Jeesus katsoi kaikkia silmiin. Jeesuksella oli vitivalkoiset vaatteet ja hohtavat hiukset. Jeesuksella oli kaunis, kaikuva ääni. Juhlapöydässä oli liina ja posliiniastioita, laseissa vettä. Taivaassa on raikas ilma ja Justusta nauratti siellä paljon. Taivaassa enkeleitä. Naisen näköinen enkeli hoiti vauvoja. Sotaenkelit enemmän miehen näköisiä, joukossa oli myös naisen näköisiä. Nämä enkelit olivat kuninkaallisia. Kookkaita, pidempiä kuin vauvoja hoitavat enkelit. Heillä oli keihäät kädessään. Nämä seisoivat paikoillaan: toisella puolella seitsemän ja toisella puolella seitsemän. Taivaassa puhuttiin kielillä ja siellä oli paljon kultaisia raamattuja. Ja paljon muuta Justus kertoi ja mummi kirjoittanut ylös.

    — Susanna · 6 08 2012 - 22:34 · #

  2. Ihanna tämä .. vahvistaa

    — kikka ahlström · 6 04 2014 - 12:21 · #

Päivän Sana

Ja hän lähetti heidät julistamaan Jumalan valtakuntaa ja parantamaan sairaita.

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta