Tuomion sanomat ovat ehdollisia

Julkaistu 8 10 2022 - 19:13 by Keijo

Rukous voi paljon.
Minä etsin heidän joukostansa miestä, joka korjaisi muurin ja seisoisi muurinaukossa minun edessäni maan puolesta, etten minä sitä hävittäisi, mutta en löytänyt.
Hes 22:30

Kansan kohtalo voi myös muuttua kun hallitus vaihtuu.
Yhden kerran minä uhkaan temmata pois, hajottaa ja hävittää kansan ja valtakunnan;
Jer 18:7
mutta jos se kansa kääntyy pois pahuudestaan, josta minä sitä uhkasin, niin minä kadun sitä pahaa, jota ajattelin tehdä sille.
Jer 18:8
Toisen kerran taas minä lupaan rakentaa ja istuttaa kansan ja valtakunnan;
Jer 18:9
mutta jos se tekee sitä, mikä on pahaa minun silmissäni, eikä kuule minun ääntäni, niin minä kadun sitä hyvää, jota olin luvannut tehdä sille.
Jer 18:10

Jukka Rokan profetia vuonna 1959 on todenäköisesti muuttunut

Profeetta Owuor on myös Jumalan profeetta, sen Jumala minulle teki selväksi vuonna 2013 siksi on ikävää kun jotkut nimittävät häntä vääräksi profeetaksi, parempi olisi olla vaikka hiljaa, kuin että riskeeraa omaa ikuisuuttaan.

Kuitenkin sanomia saadaan eri tavoilla, niinkuin esimerkiksi Jukka Rokka näki unessa 1959 sodan, mutta myöhemmin hän sai myös hereillä valveilla ollessaan katsella tunnin näkyä tulevaisuudesta vuonna 2001 mutta luulen että sekin uhka rukoiltiin pois.

Emme elä maallisen pelossa vaan ikuisuuden pelossa.
Sillä Herran silmät tarkkaavat vanhurskaita ja hänen korvansa heidän rukouksiansa, mutta Herran kasvot ovat pahantekijöitä vastaan.”
1Pi 3:12
Ja kuka on, joka voi teitä vahingoittaa, jos teillä on kiivaus hyvään?
1Pi 3:13
Vaan vaikka saisittekin kärsiä vanhurskauden tähden, olette kuitenkin autuaita. “Mutta älkää antako heidän pelkonsa peljättää itseänne, älkääkä hämmästykö”,
1Pi 3:14

Lopuksi eri profetioilla on oma painoarvonsa.
Minä olen kuullut, mitä sanovat nuo profeetat, jotka ennustavat minun nimessäni valhetta sanoen: ‘Minä olen nähnyt unta, olen nähnyt unta’.
Jer 23:25
Kuinka kauan? Mitä on mielessä noilla profeetoilla, jotka ennustavat valhetta, ennustavat oman sydämensä petosta?
Jer 23:26
Aikovatko he unillaan, joita he kertovat toinen toisellensa, saattaa minun kansani unhottamaan minun nimeni, niinkuin heidän isänsä ovat unhottaneet minun nimeni Baalin tähden?
Jer 23:27
Se profeetta, jolla on uni, kertokoon unensa; mutta se, jolla on minun sanani, puhukoon minun sanani uskollisesti. Mitä tekevät oljet jyvien seassa? sanoo Herra.
Jer 23:28
Eikö minun sanani ole niinkuin tuli, sanoo Herra, ja niinkuin vasara, joka kallion murtaa?
Jer 23:29

Joten kaikki pitää koetella Jumalan Sanalla ja Pyhässä Hengessä.

Kommentoi

 1. No, jos sinulla olisi se mitä väität koettelusta, niin tietäisit että Rokan näky vuodelta 2001 toteutuu pian, se alkoi toteutua kun suomalaiset häpäisivät Itsenäisyytensä polttamalla provokatiivisesti Venäjän valtion lipun Itsenäisyyspäivänä 612-marssilla Helsingin Hietaniemessä, koska nyt Venäjän karhu on suututettu ja sen sotilaat tulevat Suomeen, eikä sitä estä mikään rukous.
  Enkeli Turun Tuomikirkossa 1920 vuonna antoi myös sanoman miekasta, joka lyö Suomea kolmesti, jos Suomen kansa ei tee parannusta kaikesta mistä parannusta täytyy tehdä ja uudestisynny ylhäältä,ja täyty Pyhällä Hengellä ja jos Suomen kristityt ei palaa noudattamaan Raamattua, niin miekka lyö Suomea kolmannen kerran ja silloin osuu miekan terä kahvaan asti ja Suomelta menee siinä Itsenäisyys ja se tapahtuu 3.Maailmansodan syttymisen yhteydessä”, näin varoitti enkeli.
  Tuo enkeli sanoi tämän silloiselle arkkipiispa Gustav Johanssonille, Turun Tuomiokirkossa vuonna 1920. -Laita hakusana hakukoneeseen “Enkeli ilmestys Gustav Johanssonille” löydät sanoman.
  Itä-Suomen rukoilijat soittivat kerran Patmoksen radio-ohjelmaan ja väittivät saaneensa tiedon, että tuo enkeli oli ylienkeli Gabriel.
  Jos näin, niin Suomi ei ole silloin mikään pakanakansa, koska enkelit Mikael ja Gabriel operoivat yleensä vain Israelin kansan ja sen jäännösten tykönä Jumalan lähettämänä.

  — M · 11 12 2022 - 18:50 · #

Päivän Sana

he toivat mukanaan rampoja, raajarikkoja, sokeita, mykkiä ja paljon muita, ja laskivat heidät Hänen jalkojensa juureen; ja Hän paransi heidät,

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta