Tempauksen ajankohta?

Julkaistu 5 09 2021 - 04:34 by Keijo

Tämä teksti on ilmestysblogista.fi ja antaa ajatuksen aihetta

“Sadhu Sundar Selvaraj piti profetaalista konferenssia USA:n Pennsylvaniassa vuonna 2019. Hän mainitsi pitämässään puheessaan kuinka Jeesus oli ilmestynyt hänelle ja istunut alas hänen sängylleen 90 minuutiksi opettamaan häntä. Jeesus opetti tuolloin Sadhulle lopunaikoihin liittyvistä asioista, sillä hänen käsityksensä näistä olivat Jeesuksen mukaan täysin vääriä. Tässä pätkä Sadhun puheesta:

Linkki Sadhun puheeseen

Nimikristityt, sekä myös ne jotka väittävät olevansa tosi Kristittyjä. Te ette ole valmiita. Syy miksi me emme ole valmiita on se koska meille on opetettu väärin että ennen tulevaa vainoa ja marttyyriutta, meidät temmataan pois. Joten kaikki tämä on valmiiksi meidän sisällämme, pakenijan teologia, mentaliteetti joka kertoo meille ettei ole mitään syytä huoleen… ennen kuin pedon merkki tulee meidät temmataan pois. Ennen kuin vaino tulee ja antikristus tulee, meidät kaikki temmataan pois. Joten meillä ei ole mitään syytä huolehtia näistä asioista.

Tiedättekös, tälläinen oppi on täysin väärässä. Aloitin palvelustyöni 80-luvulla, Helluntai oppien alaisena. Vanha Helluntailaisuus opettaa kaikea tätä ja minä kasvoi sen alla. Minä myös saarnasin sitä: – tempaus tulee ensin ja sitten sen jälkeen seuraavat muut asiat.

Vuonna 2006, Toukokuun viimeisellä viikolla, Herra Jeesus Kristus ilmestyi minulle. Hän sanoi, “On tullut aika että osa Matteus 24:8 tulee toteutumaan.” Minä katsoin minun raamattuani ja hän sanoi, “Nämä ovat synnytystuskien alkua”. Minä ihmettelin mitä tuo sana kirjaimellisesti tarkoitti, synnytystuskien alku? Minä pyysin Herraa Jeesukselta asiasta, sitten Hän selitti asian minulle – kaikki tämä vaino tulisi toinen toisensa jälkeen. Minä sanoin Herralle Jeesukselle, – mutta meidän ei tarvitse huolehtia kaikesta tästä, koska tempaus tulee ja meidät otetaan pois. Tämä on tärkeintä, eikö niin? – että meidän tulisi valmistautua tempauista varten. Herra Jeesus katsoi minua, Hän sanoi, “Te kaikki olette väärässä, koko teidän teologianne on väärä”. Sitten seuraavan 90 minutin ajan, Hän istuuntui minun sängylleni, käyden läpi Ilmestyskirjasta, selittäen hyvin selkeästi kuinka asiat tulisivat tapahtumaan, että ennen tempausta, tulisi vaino ja pedon merkki esille. Koko maailma tultaisiin koettelemaan, ja pakotettaisiin tekemään valinta sen suhteen kenen kanssa he ovat liitossa, joko ainoan oikean elävän Jumalan, Jehovan, tai sitten niin sanotulle itsensä tehneelle jumalalle, antikristukselle. Tämä haaste tulee olemaan meidän edessämme. Maailmanlaajuinen vaino joka saa aikaa marttyyriutta on tulossa koko maailmaan, ei vain yhteen tai kahteen kansakuntaan. Vaan joka puolelle maailmaa, myös USA:han. Tämä koskee jokaista ihmistä.

Corrie Ten Boom, nainen joka itse joutui kärsimään valtavasti Natsien keskitysleirillä, kirjoitti seuraavanlaisesti:

Minä olen ollut maissa missä pyhät kärsivät jo valtavaa vainoa. Kiinassa, Kristityille sanottiin, ‘Älä huole, ennen kuin ahdistuksen aika tulee, sinut temmataan.’ Sitten tuli kauheat vainot. Miljoonia Kristittyjä kidutettiin kuoliaaksi. Myöhemmin minä kuulin Kiinalaisen Piispan, surullista kyllä, sanovan, ‘Me olemme epäonnistuneet. Meidän olisi pitänyt tehdä ihmiset vahvaksi vainoa vastaan, sen sijaan että olisimme kertoneet heille että Jeesus tulee ensin. Kerro ihmisille kuinka he voivat olla vahvoja vainon aikana, kuinka kestää kun koettelemukset tulevat, kuinka seisoa pyörtymättä.’

Lopunaikojen merkki Matteus 24:3-14

Ja kun hän istui Öljymäellä, tulivat opetuslapset erikseen hänen tykönsä ja sanoivat: “Sano meille: milloin se tapahtuu, ja mikä on sinun tulemuksesi ja maailman lopun merkki?” Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: “Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä. Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: ‘Minä olen Kristus’, ja he eksyttävät monta. Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua. Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden. Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan. Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta. Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus. Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu. Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu.

Kommentoi

  1. Jeesus vastasi opetuslapsille, juutalaisille hänen tulemusta Öljymäelle edeltäviä tapahtumia,ja 24 luku on käsitettävä vihan ajan tapahtumaksi. Paavali opettaa ettei seurakuntaa ole määrätty tulevaan vihaan. Sillä kaikki jotka Raamatun ilmoituksen jälkeen saavat ilmestyksiä uudesta toisenlaisesta se on hylättävä.

    — mice · 6 09 2021 - 19:45 · #

Päivän Sana

Minä sanoin: "Herra, ole minulle armollinen, paranna minun sieluni, sillä minä olen tehnyt syntiä Sinua vastaan."

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta