Ylöstempaus / Rapture milloin?

Julkaistu 31 07 2021 - 18:33 by Keijo

Mihin tulokseen tullaan, kun Raamattu ilmoittaa että tempaus tapahtuu viimeisen pasuuna soidessa, ja muut jakeet tukevat sitä. Luule että nykyinen uskomus perustuu Ilmestyskirjan 7 lukuun jossa kuudes sinetti avataan ja Johannes näkee suuren joukon ihmisiä “ jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat”, jonka jälkeen avataan 7 sinetti jolloin 7 enkeliä valmistautuu puhaltamaan 7 pasuunaan.

1. Korinttolaiskirje 15:51-52
51. Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme,
52. yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme.

1. Tessalonikalaiskirje 4:16-17
16. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa“, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; 17. sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.

Johanneksen ilmestys 10:6-7
6. ja vannoi hänen kauttansa, joka elää aina ja iankaikkisesti, hänen, joka on luonut taivaan ja mitä siinä on, ja maan ja mitä siinä on, ja meren ja mitä siinä on, ettei enää ole oleva aikaa,
7. vaan että niinä päivinä, jolloin seitsemännen enkelin ääni kuuluu hänen puhaltaessaan pasunaan, Jumalan salaisuus käy täytäntöön sen hyvän sanoman mukaan, jonka hän on ilmoittanut palvelijoillensa profeetoille.

Johanneksen ilmestys 11:15
Ja seitsemäs enkeli puhalsi pasunaan; niin kuului taivaassa suuria ääniä, jotka sanoivat: “Maailman kuninkuus on tullut meidän Herrallemme ja hänen Voidellullensa, ja hän on hallitseva aina ja iankaikkisesti”.

Kommentoi

  1. Niin. Jos ylöstempaus tapahtuu seitsemännen pasunan jälkeen (tai soidessa), ei todella ole silloin vaikea tietää, missä ajassa olemme ja mikä on pian odotettavissa, kun 1/3 maailman ihmisistä on kuollut (Ilm 9:18).

    Jos taas – kuten itse ajattelen – ylöstempaus tapahtuu kuudennen sinetin jälkeen (Ilm 6:12), niin niitä kuolinsyitä, sota, kulkutaudit, maanjäristykset, nälänhätä (Ilm 6, Matt 24 ja Luuk 21), on aina ollut historiassa, joten osa maailman ihmisistä ja uskovistakin ei näe varoitusmerkkejä JA
    SIKSI Herran tulemus tapahtuu yllättäen.

    Esko Nurminen · 31 10 2021 - 17:03 · #

Päivän Sana

Ja hän lähetti heidät julistamaan Jumalan valtakuntaa ja parantamaan sairaita.

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta