Niilo Yli-Vainio JEESUS PARANTAJA

Julkaistu 8 03 2021 - 15:21 by Keijo

PARANTAAKO JEESUS?
Evankeliumin sanomaan kuuluu syntien anteeksiantamuksen, Pyhällä Hengellä täyttymisen ja iankaikkisen elämän lupauksen lisäksi valtava sanoma siitä, että Jeesus Kristus on sairauksien parantaja. Tahdothan uskoa Raamatun sanan siitä, että »Jeesus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti» (Hebr. 13:8). Jeesuksen toimintaan kuului erottamattomasti sairaitten parantaminen. Kun luet evankeliumeja ja Apostolien tekoja, saat havaita, kuinka yllättävän keskeisellä sijalla ovat kertomukset niistä, jotka kokivat parantumisen Jeesuksen nimessä. Oli siis aivan luonnollista, että kun Jeesus tuli, sairaat kokoontuivat Hänen luokseen ja Hän paransi heidät. »Mutta sanoma hänestä levisi vielä enemmän, ja paljon kansaa kokoontui kuulemaan häntä ja parantuakseen vaivoistansa» (Luuk. 5:15). Jeesus saarnasi evankeliumia ja ‘paransi kaikkinaisia tauteja’. (Matt. 4:23,24).
Jos uskot Raamatun sanan siitä, että Jeesus on sama tänäänkin, siitä on vain yksi johtopäätös. Nytkin Hän parantaa sairaita.

KANTOIKO JEESUS SAIRAUTENI?
Evankeliumiin kuuluu se, että Jeesus on jo ottanut kantaakseen sinun sairautesi. Jesaja sanoo ihanassa ennustuksessaan: »Mutta totisesti, meidän sairautemme hän kantoi, meidän kipumme HÄN SÄLYTTI PÄÄLLENSÄ» (Jes. 53:4). Ajattele sinun sairautesi laskettiin Jeesuksen päälle. Kun Vapahtaja joutui taivuttamaan selkänsä roomalaisen sotilaan ruoskittavaksi, samalla Häneen lyötiin sinun sairautesi, koska Jumala näki hyväksi lyödä Häntä sairaudella. Ajattele, sinun syöpäsi, sinun astmasi, sinun selkä- ja lonkkavikasi, sinun sydänsairautesi ja sinun kuuroutesi, ja mikä sinua vaivanneekin, nämä kaikki lyötiin sinun Mestariisi, Vapahtajaan, Jeesukseen Kristukseen.
Miksi? Siksi, että sinä saat olla vapaa. Kiitos Jumalalle! Evankeliumin sanoma Kristuksesta on täydellinen vapauden sanoma. Sinä saat vapautua tässä ja nyt, tätä lukiessasi, Jeesuksen nimessä, koska Jeesusta on lyöty sinun sairaudellasi ja Hän on ottanut sen kantaakseen.
PARANTAJA TÄNÄÄN.
Erityisesti tämän lehtisen tullessa lukijoiden käsiin elämme sellaista aikaa, jolloin Jumala on herätellyt meitä kuin uudelleen tästä totuudesta. Me olemme saaneet lisää uskoa siihen, että Jeesus haluaa toimia samalla tavalla tänäänkin. Kansanjoukot ovat jälleen lähteneet liikkeelle. Olemme saaneet monia valtavia todistuksia siitä, miten Herra on kohdannut ja parantanut. Kun olemme saaneet laskea samoin kuin opetuslapset ennen kätemme sairaitten päälle ja vapauttaa heidät Jeesuksen nimessä, on Pyhän Hengen voima laskeutunut heidän ylleen.

SINULLE!
Lukijani, tahdon rohkaista sinua tällä valtavalla evankeliumin sanomalla Jeesuksesta, joka on ottanut pois maailman synnin, joka kastaa Pyhällä Hengellä ja tulella ja joka parantaa sairauksista, koska Hän itse on ne jo kantanut ristille. Mikä ihana sanoma. Sinä voit nyt heti yhtyä kiittämään ja ylistämään tätä Jeesusta ja Hänen tekojaan. Ja sinä saat myös kokea ne tosiksi.

Kommentoi

Päivän Sana

Ja monet seurasivat Häntä, ja Hän paransi heidät kaikki,

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta