Onko nyt tullut aika?

Julkaistu 10 10 2023 - 16:45 by Keijo

Vuodelta 1984 Tukholman profetia kertoo suomen uusista rajoista.

Myöhemmin myös Niilo Yli-Vainio ilmoitta saman.
“Voi Suomi rukka, minä aina sanon etten voi kaikkea kertoa, Kekkoselle jo kirjoitin kirjeen ja sille kerroin mitä tiedän: että Suomi siltä kohtaa kuin kerron ja mihin kotona nuppineuloilla karttaan merkkasin, tullaan vinosti leikkaamaan halki, idästä alenpaa ja ylös pohjoisemmas poikki vinosti ja antamaan pois se ylempi osa, sen olen nähnyt ja tiedän, että kun Eurooppa itkee ja sen äidit ja lapset, vastaakohan…Saksaan on mentävä Niilon. Siksi minä sanoin Alpolle, että Tornioon pitää mennä jos ne pyytää, koska ne ovat pian surkeassa asemassa ihmisraukat.”
sivulta 234 kirjasta Saarnaaja
Niilo Yli-Vainion taistelu, testamentti ja päiväkirjat. wsoy Mauno Saari

Itse olin kerran kuuntelemaassa Saarnaaja Pekka Karjalaista joka kertoi tavanneensa Niilon Tukholman Arlandan lentokentällä ja vaikka heillä oli liput eri lentoihin, niin Niilo meni toimistoon ja buukasi heidät molemmat samalle lennolle suomeen.
Ylivainio kertoi silloin Pekalle näystään jonka hän oli nähnyt kun oli polvistuneena hotellihuoneessa, kun yksi seinä oli kokonaan muuttunut kuin elokuvateatteriksi ja Niilo sai katsoa tulevia tapahtumia suomesta, jota myös päiväkirjassa mainitaan. että Suomi siltä kohtaa kuin kerron ja mihin kotona nuppineuloilla karttaan merkkasin, tullaan vinosti leikkaamaan halki, idästä alenpaa ja ylös pohjoisemmas poikki vinosti ja antamaan pois se ylempi osa, sen olen nähnyt

Itseasiassa aloin kirjoittaa tätä törmätessäni samaan asiaan nyt tällä vuosituhannella ja koska Jumalan kello liikahti viime lauantaina kun Israel on ajan kello.

Siksi laitoin jo Blokiinkin tämän Nuutisen sanoman jossa myös on lisänä Suvi Kivelän näky suomen kartasta

Alunperin en välittänyt tukholman profetiasta (no onhan profetoiminen vajavaista) mutta kun on vuosien mittaan toistunut asia, niin näyttää siltä että vain kansan parannus rukous voi enää muuttaa asiaa, ja sitä kun en ole havainnut, vaan päivastoin laittomuus on vain lisääntynyt Suomessa. Uskovien on kyllä hyvä osata ulkoa Psalmi 91

Kommentoi

Rangaistaanko tämän tehneitä

Julkaistu 10 10 2023 - 07:07 by Keijo

Kommentoi [1]

Ajankohtaista Israelille

Julkaistu 10 10 2023 - 05:49 by Keijo

‭‭Hesekiel‬ ‭36:1‭-‬38‬ ‭
“Ja sinä, ihmislapsi, ennusta Israelin vuorista ja sano

Read on... · Kommentoi

Profetia kun suomi liittyy Natoon...

Julkaistu 7 10 2023 - 05:20 by Keijo

Heimo Nuutisen kirjan Raamatun profetiat toteutuvat 2. Kuule maa, tiedä seurakunta” vuodelta 2008. Otteita kirjasta:

“Venäjä sitoo itseensä hinnalla mil- lä tahansa Valko-Venäjän, Georgian ja Ukrainan. Ne saavat pitää niin sanotun itsenäisyyden, jos kulissien taka- na tottelevat Googin käskyjä — Atomi- aseita sijoitetaan Kaliningradiin. Venäjä tarvitsee sinne paremmat maa- yhteydet, joten sen on neuvoteltava armeijan avustuksella kulissien taka- na Baltian maiden kanssa niidenkin “itsenäisyydestä”. Ne alistuvat, koska EU ja YK ovat hampaattomia eivätkä pysty antamaan apua. Natollakin on muualla tarpeeksi tekemistä.”

“Suomi liittyy Natoon ja saa kurituksen Venäjältä – ei Natoon liittymisestään, vaan jumalattomasta elämäntyylistään ja antikristillisistä laeistaan. Suomea ei varsinaisesti vallata — verenvuodatus jää vähäiseksi. Taloudellinen sekasotku on valtava“. “Väkivalta on noussut vitsaksi jumalattomuudelle”, Hes. 7:11.

Poimin tämän YouTube videosta

Kommentoi

7 vuotta sitten Homoista

Julkaistu 4 10 2023 - 21:11 by Keijo

Netissä törmää välillä hyviinkin mielipiteisiin, joten poimin tämä 7 vuotta vanhan kommentin, ajatellen onko pertsan näky toteutunut?

“Ilmestyskirja:
18:4 Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: “Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa. David Wilkerson Näky – kirjasta :
-Sodoman synti toistuu jälleen meidän sukupolvemme aikana. On olemassa kaksi voimaa, jotka estävät homoseksuaaleja antautumasta täydellisesti syntiinsä: yhteiskunta ei hyväksy heitä ja kirkko vastustaa heitä opetuksillaan. Mutta nämä esteet häviävät, ja yhteiskunta ei enää vastusta heidän syntiään eikä pidä sitä epänormaalina, vaan rohkaisee heitä siinä, ja kun kirkko ei enää saarnaa heidän synnistään, vaan tukee heitä heidän homoseksuaalisissa toiminnoissaan.

Tulvaportit ovat auki, ja homoseksuaaleja rohkaistaan jatkamaan synnissään. Näyssäni olen nähnyt, että nämä kaksi estettä pyyhitään pois tieltä, ja kun ne otetaan pois, seuraa kaaos. Pian homoseksuaalit tulevat niin röyhkeiksi, että he pöyhkeilevät synnillään televisiossa pertsa”

Kommentoi

ME muutumme

Julkaistu 27 09 2023 - 02:13 by Keijo

Tämä on suuri ihme tulevaisuudessa.
Siis me jotka uskomme Jeesukseen, muutumme samaan aikaan silmäräpäyksessä 100% terveiksi ja nuorekkaan elinvoimaisiksi joka puolella maailmaa.
Me jotka olemme elossa nyt, niin meidän ei tarvitse kokea fyysistä kuolemaa, jos elämme täällä vielä vähän aikaan, sillä muutaman vuoden sisällä tulee tapahtumaan tämä valtava asia kaikkialla maailmassa. Se tieto tuo myös uskoa tähän hetkeen, kun tiedämme että mikään henkivalta tai epäuskoiset ihmiset eivät voi millään estää sitä että meidän ruumiimme muutetaan hetkessä katoamattomaksi ruumiiksi, siis Jumalan Henki tekee sen ympäri maailmaa samalla sekunnilla, Hän on rajoittamaton kaikkivaltias.
Sitä kutsutaan tempaukseksi, mutta tästä myös ymmärrämme että Pyhä Henki voi tänä päivänäkin koskettaa meidän kehoamme voimallansa, sillä Hän on rajoittamaton.
Se tapahtuu uskon, Herran Jeesuksen Kristuksen kautta. Rukoile siis niidenkin puolesta jotka ovat toisella puolella maapalloa, sillä Jumalalle ei mikään ole mahdotonta.
Hän on samaan aikaan läsnä täällä kuin siellä, usko ainoastaan, ylistäen Häntä.

Mutta tämän minä sanon, veljet, ettei liha ja veri voi periä Jumalan valtakuntaa, eikä katoavaisuus peri katoamattomuutta. Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme, yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme. Sillä tämän katoavaisen pitää pukeutuman katoamattomuuteen, ja tämän kuolevaisen pitää pukeutuman kuolemattomuuteen.
(1Co 15:50-53)

Kommentoi

Israeliin liittyvää ajankohtaista profetiaa

Julkaistu 26 09 2023 - 17:38 by Keijo

Pariskunta katsoi Israelin karttaa, johon oli liitetty tietoja Lähi-idän maista ja Israeliin historiaan liittyviä vuosilukuja. Siellä oli viimeisenä 1967 eli Kuuden päivän sota.
Pariskunta tutkiskeli karttaa illalla ennen nukkumaan menoa. Mies huomasi, että eihän Kuuden päivän sota ollutkaan viimeinen, vaan siellä oli: “2017 pakanain ajat täyttyvät.” Mies näytti sitä vaimolleen, ja vaimokin näki tämän. Aamulla herättyään he katsoivat karttaa uudelleen, mutta nyt sitä 2017-kohtaa ei enää ollutkaan.

Toinen vastaava tapaus tapahtui suomessa:
Jussi Venäläinen oli Kohtauspaikassa Helsingintie 10 Järvenpäässä kokouksessa tiistaina 18.1.2011 ja kuuli saarnaajan kertovan kuinka hänen kotiinsa oli tullu pariskunta , joka oli lukenut Israel traktaattia jossa oli kirjoitettu “2017 pakanain ajat täyttyvät.” ja kun he vaimonsa kanssa olivat seuraavana aamuna tarkastaneet samaa traktaattia niin oli teksti hävinnyt. Soitin saarnaajalle koska halusin tietää oliko tämä todella juuri tapahtunut ja hän vahvisti että oli.

Joten olen tullut siihen tulokseen ettei Roomaliskirjeen kohta:
Sillä minä en tahdo, veljet – ettette olisi oman viisautenne varassa – pitää teitä tietämättöminä tästä salaisuudesta, että Israelia on osaksi kohdannut paatumus – hamaan siihen asti, kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut,  (Rom 11:25)

Ei merkitse tempausta tai sitä ettei enää sisälle pääse muita kuin juutalaisia, vaan se tarkoittaa sitä mitä siinä sanotaan “että Israelia on osaksi kohdannut paatumus”

Joten elämme jo Messiaanista aikaa jolloin Israelissa silmät avautuvat enenevässä määrin, ja vielä koko Israel on pelastuva.

Huom “ pakanain ajat täyttyvät”

Tässäkin on ajattelemisen aihetta, kopioin vanhemmasta kirjoituksesta, kun monet eivät ole niitä lukeneet.:

“Arvostettu israelilainen rabbi Moshe Shternbuch on ilmoittanut seuraajilleen salaisuuden, joka on hänen mukaansa periytynyt eräältä juutalaisen maailman tunnetuimmalta oppineelta, Vilna Gaonilta. Tämä 1700-luvun lopulla kuollut rabbi on Shternbuchin mukaan välittänyt ennen kuolemaansa eteenpäin tiedon, joka koskee Venäjää ja Krimiä.

- Kun kuulette, että Venäjän joukot valtaavat Krimin, tietäkäätte, että messiaaninen aika on alkanut ja hänen askeleensa alkavat kuulua. Sitten kun kuulette, että Venäjän joukot ovat saavuttaneet Konstantinopolin, teidän on syytä laittaa yllenne sapattivaatteet, koska se tarkoittaa, että Messias tulee millä hetkellä hyvänsä, kuuluu ennustus Shternbuchin mukaan.” YLE UUTISET

Vuonna 1217 juutalainen Rabbi Judah Ben Samuel profetoi että kymmenennen riemuvuoden aikana Jerusalem olisi juutalaisten hallinnassa ja Messiaaniset “lopunajat” alkaisivat. Kymmenes riemuvuosi alkoi vuonna 1967 ja päättyy vuonna 2017.”

Kommentoi

Inside the Gates of Heaven by Oden Hetrick

Julkaistu 14 09 2023 - 06:41 by Keijo

Tässä on englanninkielinen linkki josta voit lukea paljon taivaasta.
Mutta voi kyllä google kääntäjälläkin kääntää suomeksi, se näkyy sivun vasemmassa yläreunassa.
suomi
Palvelun tarjoaa Google Kääntäjä

THIS BOOK IS DEDICATED TO A MAN SENT FROM GOD WHOSE NAME IS JOHN AND TO MY DEDICATED FAMILY
C O N T E N T S
PART ONE: Testimony of Oden Hetrick
Chapter 1 — Angels from Heaven
Chapter 2 — My First Visit to Heaven
Chapter 3 — The Three Divisions of Heaven
Chapter 4 — The Outer Suburbs of Heaven
Chapter 5 — Learning a Spiritual Principle
Chapter 6 — A Beautiful Secret
Chapter 7 — Companionship in Heaven
Chapter 8 — Questions Answered
Chapter 9 — Through the Gates
Chapter 10 — Into the City
Chapter 11 — Garments of Heaven
Chapter 12 — The City Mansion
Chapter 13 — The Temple of Heaven
Chapter 14 — The Temple Wall
Chapter 15 — The Children’s Nursery Class
Chapter 16 — A Class for Covenant Companions
Chapter 17 — Seven Spiritual Intimacies
Chapter 18 — The Chamber Mansion
Chapter 19 — The Throne of God and of The Lamb
Chapter 20 — The Face of God
Chapter 21 — Bright Clouds

Kommentoi

Usko on luja luottamus

Julkaistu 13 09 2023 - 02:07 by Keijo

Jumala on ainoa viisas.
Jos todella luotat Häneen, niin se tuo rauhan ja levon.
Kun kuulen sanonnan “Jumala on viisampi kuin paholainen” niiin se tuntuu todella typerältä, yleensäkin Jumalaa ei voi verrata mihinkään, sillä Hänen viisautensa ja voimansa on rajaton. Hän kyllä tarkkaan tietää miten me uskomme siis luotamme Häneen, ei meidän tarvitse sitä Hänelle vakuuttaa, Hän on sydänten tuntija.

Jumala joka on luonut koko maailmankaikkeuden, niin mikro kuin makro kosmoksen, sekä kaiken näkyväisen ja näkymättömän. Asettanut toimimaan elämän, tähtien kulun, lehtivihreän, kaiken. Niin kuinka ihmeessä voidaan Häntä verrata mihinkään.
Niin kuin sanoisin, että pumpuli on pehmeämpää kuin teräs. (sehän on selvä)

Mitä enemmän käsittää ja tuntee Jumalan, sitä enemmän on syytä luottaa Häneen, Hän ei tee virheitä. Jos olet antanut elämäsi Jeesuksen Kristuksen käsiin, niin vapaudu peloista, huolista, kuinka valtava Jumala meillä on, tiedosta se Hän on sinun Isäsi ja Hän rakastaa sinua enemmän kuin kukaan tässä maailmankaikkeudessa, voitko luottaa Häneen?

Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi,
(Philippians 4:6 Finnish PR)

Hän kyllä kaiken tietää, mutta Hän haluaa että mekin sen tiedämme, että Hän tietää, ja siksi “saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi”

ja “heittäkää kaikki murheenne Hänen päällensä, sillä Hän pitää teistä huolen”.
(1 Peter 5:7 Finnish PR)

Kommentoi

Profetia tulevasta tulva-aallosta

Julkaistu 1 09 2023 - 03:59 by Keijo

En laita näitä pelottaakseni uskovaisia, sillä eihän meidän tarvitse pelätä mitään kun luotamme Jumalaan.
Mutta niille jotka eivät vielä ole Jumalan yhteydessä, olkoon tämä kutsu, tule, Jumalan yhteyteen, niin ei tarvitse pelätä mitään, ja uskoville muistuttakoon tämä tästä:

“Kehoita niitä, jotka nykyisessä maailmanajassa ovat rikkaita, etteivät ylpeilisi eivätkä panisi toivoansa epävarmaan rikkauteen, vaan Jumalaan, joka runsaasti antaa meille kaikkea nautittavaksemme,” (1Tim 6:17, FinPR)

Kommentti blogista vuonna 2008
OLEN MYÖS NÄHNYT USEITA KERTOJA UNIA ETTÄ TÄNNE ETELÄ-RANNKOLLE TULEE TULVA-AALTO JOKA ON NIIN KORKEA ETTÄ SATOJA HUKKUU.UNISSA ON AINA SELLAINEN YKSITYISKOHTA ETTÄ NÄYTETÄÄN KUINKA JUURI RIKKAAT JOILLA ON KOKO ELÄMÄ OLLUT YHTÄ MATERIAN HANKKIMISTA EIVÄT USKO KUOLEMAN HETKELLÄKÄÄN ETTÄ KAIKKI LOPPUU NYT.ITSE NÄEN AALLON TULEVAN IHMISTEN SELÄN TAKAA JA HUUDAN KAIKINVOIMIN:HUUTAKAA JEESUSTA!TIEDÄN ETTÄ MUUTAMAT VIELÄ PELASTUVAT TUON HUUTONI TAKIA,TIEDÄN MYÖS ETTÄ ITSEKIN TULEN FYYSISESTI KUOLEMAAN MUIDEN MUKANA. TIINA · 07 05 2008 – 06:35 ·

Tom Horn puhuu tv7 vaikka en tiedä onko tämä eri kun muistan jonkun suomalaisen näheen Suomen lähelle mereen pudonneesta kivestä.

Kommentoi [1]

Päivän Sana

Ja astuessaan maihin Jeesus näki paljon kansaa, ja Hänen kävi heitä sääliksi, ja Hän paransi heidän sairaansa.

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta