Profetia ilmestys

Julkaistu 3 päivää sitten by Keijo

Sain tänään hyvän e-mailin jonka tähän kopioin:

Hei,

Koin kehotusta ottaa yhteyttä koskien tätä sivuillasi ollutta kysymystä voiko kansakunta syntyä yhdessä päivässä.

Olen nähnyt avoimen näyn tähän liittyen v 2013. Olin ollut Israelilaisten kanssa kauppaa tekemässä koko päivän ja kun olin lähdössä kotikokoukseen, bussipysäkillä Jumala avasi näyn ja voima joka vapautui oli niin suuri että tipuin polvilleni välittämättä ympärillä olevista ihmisistä.

Näyssä näin kuinka Jumalan Hengen vuodatus tulee yllättäen yhtäkkiä olemaan niin suuri, että samalla tavalla kuin minä notkistin Hengen vaikutuksesta polveni alkaa ympäri Suomea ihmisiä tulla uskoon kaduilla, toreilla, pelloilla jne Jumalan ilmestyessä ja vaikuttaessa ja ilmestyessä ihmisille niin että koko Suomi tulee uskoon ja alkaa valtava Jumalan tulen ja voiman vapautuminen, suuri herätyksen aalto, joka pitää sisällään valtavia ihmeitä ja merkkejä, parantumisia ym ja alkaa levitä siitä muualle maailmaan.

Olen ollut aiheen tiimoilta pitkään esirukouksessa ja nyt kun juutalaisen kalenterin mukainen helluntai ja sen mukanaan tuoma uusi Jumalan tulen ja Pyhän Hengen voiman vuodatus on lähtenyt uudella tavalla liikkeelle yhdistäen eri ihmisiä ja kutsuja, voimaannuttaen elon pellolla olevia työntekijöitä julistamaan rohkeasti voimassa todellista Jeesuksen Kristuksen Kirkkauden evankeliumia, Jumalan valtakuntaa joka tulee maan päälle, meidän ollessa elävän Jumalan temppeleitä, Jumalan poikia ja tyttäriä, joille on annettu valta julistaa Hengen inspiraatiossa (profetoida) Jumalan elävää sanaa siinä samassa voimassa, joka vapautui, kun Pietari julisti Korneliuksen talossa niin että Sana leikkaa kuin vasara ja murtaa kovatkin ikeet ja kylmän maaperän Herran ilmestyessä parantaen, vapauttaen, uutta luoden ym, koin olla teihinkin yhteydessä.

Kiitän Herraa siitä että hän vaikuttaa Henkensä kautta tässä hetkessä ja antaa lisääntyvää ilmestystä, viisautta, avaa silmiä näkemään, korvia kuulemaan ja sydämen silmiä ymmärtämään mikä on se pituus, syvyys, leveys ja korkeus joka tässä hetkessä on varattu heille, jotka Häntä rakastaa. Koen julistaa, että Herra laskee nyt uutta voimaa, voitelua, Pyhän Hengen vaikutusta ja vapauttaa, parantaa ja uudistaa nuoruutta voimallisesti sekä vie täysin uuteen aikakauteen meitä tekemään samoja ja suurempiakin tekoja kuin Hän teki.

Kommentoi

Evankeliumia vaatteissa

Julkaistu 3 päivää sitten by Keijo

Eilen kun kävin prismassa, niin 72v mies kysyi Jeesuksesta,
kun näki paidassani “Jesus loves you” .
Ja kun sitten facebookissa joku kysyi mistä paitoja hyvillä teksteillä.
Niin päätin laittaa netti kaupan
Lisäsin alvin ja postikulut paidan hintaan jotta näkee heti paljonko maksaa.
Eli silloin sain laittaa ilmainen kuljetus. Ja pikkuhiljaa lisään sinne kuvilla ja teksteillä vaatteita. Jos Herra suo.

Nyt on mahdollisuus mykillä ja niilläkin jotka muuten ovat arkoja menemään puhumaan ihmisille tilaisuus palvella Jumalaa, kun heidän vaatteensa julistaa hyvää uutista.
Se kuitenkin jo vaatii hieman rohkeutta, mutta ikuisuudessa siitäkin palkitaan sillä se on myös Jumalan palvelemista, hedelmän kantamista.

Sopivia sanoja asian puolesta:

Niin menkäämme siis Hänen tykönsä “ulkopuolelle leirin”, Hänen pilkkaansa kantaen; (Heb 13:13 Finnish PR)

Sillä joka häpeää Minua ja Minun sanojani tässä avionrikkojassa ja syntisessä sukupolvessa, sitä myös Ihmisen Poika on häpeävä, kun hän tulee Isänsä kirkkaudessa pyhien enkelien kanssa.”
(Mar 8:38 Finnish PR)

Ja Herra vastasi minulle ja sanoi: “Kirjoita näky ja piirrä selvästi tauluihin, niin että sen voi juostessa lukea”.
(Hab 2:2 Finnish PR)

Autuaita olette te, kun ihmiset minun tähteni teitä solvaavat ja vainoavat ja valhetellen puhuvat teistä kaikkinaista pahaa. Iloitkaa ja riemuitkaa, sillä teidän palkkanne on suuri taivaissa. Sillä samoin he vainosivat profeettoja, jotka olivat ennen teitä.
(Mat 5:11-12 Finnish PR)

El Gibbor = Mighty God

Kommentoi

Mitä Israelin on tehtävä?

Julkaistu 4 päivää sitten by Keijo

Kautta raamatun näemme kuinka Israelin kohtalo kääntyi kun he hylkäsivät epäjumalat ja tekivät parannuksen.

Tänä päivänä yksi suuri askel Jumalan puoleen on poistaa pridetapahtumat Israelista ja heidän toimistonsa ja vaikuttamisensa, sillä varmaa on ettei Messias tule hyväksymään yhtäkään niistä, kumpi on parempi Jumalan suosio vai pettävä maailman suosio?

Oi, jospa Minun kansani Minua kuulisi ja Israel vaeltaisi Minun teilläni, niin Minä pian masentaisin heidän vihollisensa ja kääntäisin käteni heidän vihamiehiänsä vastaan.

Ne, jotka Herraa vihaavat, matelisivat hänen edessään, ja heidän kohtalonsa kestäisi iankaikkisesti. Mutta kansaansa Hän ruokkisi parhaalla nisulla; Minä ravitsisin sinua hunajalla kalliosta.
(Psa 81:14-17 Finnish PR)

Kommentoi

Suurempi sota tulossa Israeliin?

Julkaistu 13 päivää sitten by Keijo

Näin on ilmoittanut Profeetta Owuor tässä 8 minuutin videolla , joka on muutenkin hyvä kun hän haastaa seurakuntaa seisomaan Israelin puolesta ja sen me voimme tehdä rukoilleen ja myös käytännössä.
LOHDUTTAKAA KANSAANI

Kommentoi

Rakkaus

Julkaistu 15 päivää sitten by Keijo

Sen suurempaa rakkautta ei ole kenelläkään, kuin että hän antaa henkensä ystäväinsä edestä. (Johannes 15:13)

Kommentoi

Joutuuko Suomi sotaan syys-lokakuussa 2024 ?

Julkaistu 23 päivää sitten by Keijo

Ainakin suuri vaara on olemassa, sen estämiseksi tarvitaan rukousta ja herätystä.
Näin Aki Kangasmäki sai Jumalalta tiedon, hän oli kuolleena 27 minuuttia.
Katso tämä 20 minuutin video Aki Kangasmäki 27.4.2024

Tai sitten voi katsoa tämän 3 ja puoli minuuttia asiasta lyhyesti jossa on myös subtitled in English Aki Kangasmäki about these days Onneksi ei sodoman kuningas tullut presidentiksi, sitten olisi jo ollut aika odotella tulta ja tulikiveä.

Kommentoi

Aletaanko aasiassa käytämään ydinaseita?

Julkaistu 23 päivää sitten by Keijo

Tämän sanoman on saanut tohtori Samuel Doctorian 20. päivä kesäkuuta 1998 Patmoksen saarella

“Minä näin Iranin (Persian), Armenian, Azerbaidzhanin, koko Georgian, Irakin, Syyrian, Libanonin, Jordanian, Israelin ja koko Vähä-Aasian täynnä verta. Minä näin verta kaikkialla näissä maissa*. Ja minä näin tulta, sillä *ydinaseita käytettiin monissa näissä maissa. Savu kohosi joka puolella. Yhtäkkinen tuho ja hävitys, kun ihmiset tuhosivat toinen toisiaan. Minä kuulin nämä sanat: “Israel, oi Israel, suuri tuomio on tullut!” Enkeli sanoi; “Jumalan valitut tullaan puhdistamaan. Jumalan Pyhä Henki on valmistava Jumalan lapset.” Minä näin tulta kohoavan taivaaseen. Enkeli sanoi: “Tämä on lopullinen tuomio. Jumalan seurakunta puhdistetaan ja varjellaan, ja se on valmis viimeisenä päivänä. Ihmisiä kuolee janoon. Vesi tulee olemaan harvinainen kaikkialla Lähi-idässä. Joet kuivuvat ja ihmiset riitelevät vedestä näissä maissa.” Enkeli näytti minulle, että Yhdistyneet Kansakunnat tulee hajoamaan palasiksi Lähi-idän kriisin takia, sitten ei enää ole Yhdistyneitä Kansakuntia.” Viisi enkeliä ilmestyi 20.06.1998

Kommentoi

Kuningas Salomo ja muukalaiset

Julkaistu 29 päivää sitten by Keijo

2.Aikakirja .2:17,18
Ja Salomo luetti kaikki muukalaiset miehet Israelin maassa, senjälkeen kuin hänen isänsä Daavid oli heidät luettanut. Ja heitä huomattiin olevan sata viisikymmentäkolme tuhatta kuusisataa.
Näistä hän teki seitsemänkymmentä tuhatta taakankantajiksi, kahdeksankymmentä tuhatta kivenhakkaajiksi vuoristoon ja kolmetuhatta kuusisataa työnjohtajiksi, joiden oli pidettävä väki työssä.

Viisas mies toi Salomo

Kommentoi

Jumalan lääke

Julkaistu 29 päivää sitten by Keijo

Saarnaaja kysyi toiselta saarnaajalta mitä lääkettä hän ottaa…
Hän vastasi:”otan sitä mitä julistan, jos se ei tehoa minuun, niin kuinka se sitten tehoaisi muihin.

Sn 4:20. Poikani, kuuntele minun puhettani, kallista korvasi minun sanoilleni.
21. Älkööt ne väistykö silmistäsi, kätke ne sydämesi sisimpään;
22. sillä ne ovat elämä sille, joka ne löytää, ja lääke koko hänen ruumiillensa.
23. Yli kaiken varottavan varjele sydämesi, sillä sieltä elämä lähtee.

Lääke ei hyödytä jos se vaan on kirjahyllyssä, ota säännöllisesti ohjeiden mukaan.
Psalmi 119

Kommentoi

Nuorisoherätys?

Julkaistu 34 päivää sitten by Keijo

Siiloanin Paimen Eero Sopanen kertoi aikoinaan näystä: Oli suuri puomi jonka takana oli valtava joukko nuoria, ja muutamia tuli sieltä, mutta kun puomi nousi, niin valtava joukko nuoria tuli pelastukseen ja se vaikutti sitten vanhempiin.

Joten jos milloinkaan tämän huumeiden ylitarjonnan ja kaiken roskaidelogian tarjonnan keskelle on aika nuorten saada todellinen vapaus ja iankaikkinenelämä.

Kopioitu Facebookista:

“ Helsingissä Suur-Helsingin seurakunta oli ääriään myöten täynnä. Illassa oli pitkä, tekstiä selittävä saarna ja perusteellinen evankeliumin esitys, joita nuoret kuuntelivat hievahtamatta. Kun puhuja antoi kutsun ottaa vastaan pelastus, jota Jeesus tarjoaa, yli 100 nuorta hyppäsi saman tien jaloilleen kääntyen Jeesuksen puoleen. Helsingin alueen nuorisopastorit ja vastuunkantajat toimivat rukouspalvelijoina ja johtivat kaikki jälleen uskoon henkilökohtaisesti. Kiertueen viimeisessä tilaisuudessa Tampereen helluntaiseurakuntaan ahtautui yli 1200 nuorta, vaikka salissa on istumapaikat vain kahdeksalle sadalle. Illan päätteeksi nuoria juoksi parvelta alttarille antaakseen elämänsä Jeesukselle ja loppujen lopuksi 117 kääntyi sinä iltana Jeesuksen puoleen.
En ole koskaan kokenut vastaavaa. Merkittävää on myös se, että jokaisella paikkakunnalla evankeliointikoulutukseen saapui kymmeniä tai jopa satoja nuoria. He suuntasivat ennakkoluulottomasti kaduille ja kauppakeskuksiin kohtaamaan ihmisiä ja todistamaan Jeesuksesta. En uskalla vielä puhua nuorisoherätyksestä, mutta jotain on perustavanlaatuisella tavalla toisin. Jumala on liikkeellä!
Nyt on aika olla rohkea!”
Henri Hermunen, Lahden vapaaseurakunnan Lähetysasema-lehdessä

Kommentoi

Päivän Sana

Minä sanoin: "Herra, ole minulle armollinen, paranna minun sieluni, sillä minä olen tehnyt syntiä Sinua vastaan."

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta