Sana tälle ajalle

Julkaistu 3 päivää sitten by Keijo

1. Korinttolaiskirje 7:31
tämän maailman muoto on katoamassa

Kun katselin tulvia YouTubesta ja mietin miksi näin tapahtuu, niin tuli mieleen tuo paikka.
Joten paluuta entiseen ei ole, vaan kohta alkaa 1000 vuoden rauhanajan jakso, kunhan ensin tapahtuu se mikä on kirjoitettu, Ilmestyskirjaan. Mutta lähellä todella on 1000 – Vuotinen valtakunta, jonka pääkaupunki on paikka jossa Jumala asuu, siis Jerusalem ja Kuningasten kuningas Jeesus Kristus hallitsee Jerusalemissa.

Johanneksen ilmestys 20:1-6

1. Ja minä näin tulevan taivaasta alas enkelin, jolla oli syvyyden avain ja suuret kahleet kädessään.

2. Ja hän otti kiinni lohikäärmeen, sen vanhan käärmeen, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi

3. ja heitti hänet syvyyteen ja sulki ja lukitsi sen sinetillä hänen jälkeensä, ettei hän enää kansoja villitsisi, siihen asti kuin ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet; sen jälkeen hänet pitää päästettämän irti vähäksi aikaa.

4. Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.

5. Muut kuolleet eivät vironneet eloon, ennenkuin ne tuhat vuotta olivat loppuun kuluneet. Tämä on ensimmäinen ylösnousemus.

6. Autuas ja pyhä on se, jolla on osa ensimmäisessä ylösnousemuksessa; heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he tulevat olemaan Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat hänen kanssaan ne tuhannen vuotta.

Kommentoi

Rukous

Julkaistu 6 päivää sitten by Keijo

Psalmit 17:6-8

6. Minä huudan sinua avukseni, sillä sinä vastaat minulle, Jumala; kallista korvasi minun puoleeni, kuule minun puheeni.

7. Osoita ihmeellinen armosi, sinä, joka pelastat vihamiesten vallasta ne, jotka turvaavat sinun oikeaan käteesi.

8. Varjele minua niinkuin silmäterää, kätke minut siipiesi suojaan

Kommentoi

Sadun v. 2014 näkemä uni valtavasta aallosta

Julkaistu 6 päivää sitten by Keijo

Unessa olin sisällä korkeassa hienossa kerrostalossa kotikaupunkini merenrannalla. Olohuoneen ikkunasta avautui suora näkymä merelle.

Asunnossa oli minun lisäksi muutama uskova ja lattialla leikkivä lapsi.

Ihastelin kaunista merinäkymää kun yhtäkkiä merelle katsellessani sain voimakkaan ymmärryksen siitä, että kohta tuolta mereltä nousee jättiläismäinen voimakas aalto, joka pyyhkäisee tämän todella korkean kerrostalonkin yli jättäen kaiken alleen, ellei ymmärrä lähteä alta pois.

Sanoin asunnossa oleville uskoville ystäville, että meidän täytyy heti lähteä sieltä pois, sillä mereltä on tulossa suuri aalto emmekä voi jäädä tänne.

Näin unen v. 2014, jolloin kaupungissani ei ollut yhtään tuollaista meren rannalla olevaa korkeaa rakennusta, minkä unessa näin tarkasti ulkoa ja sisältä.

Nyt vuonna 2021 sellainen täysin samanlainen rakennus on valmistunut, ja tänään kävin kuvaamassa sen. Näin että ensimmäiset asukkaat ovat jo muuttaneet taloon. Hämmästyin todella nähtyäni tuon talon, koska se oli juuri sellainen kuin unessa minulle 7 vuotta aiemmin näytettiin.

Myöhemmin näin v. 2019 samantyyppisen unen liittyen seurakuntaan ja siellä oleviin ihmisiin, jotka puuhastelivat ja valmistelivat kaikkea.

He olivat vanhassa hirsirakennuksessa, joka oli metrin paksuisesta hirrestä ja monia satoja vuosia vanha.

Katsoin ikkunasta ulos ja sain täysin saman ymmärryksen kun vuonna 2014 näkemässäni unessa: tuolta on tulossa suuri aalto, joka pyyhkäisee tästä yli eikä tämä rakennus tule kestämään.

Yritin unessa varoittaa pastoria ja seurakuntalaisia, mutta minua ei otettu todesta. Jouduin lähtemään sieltä, koska tiesin, että aalto tulee enkä voi jäädä sinne.

Kuvassa Sadun 16.7.2021 kuvaama tänä vuonna valmistunut korkea talo, jonka hän näki unessa v. 2014.

Tämä oli Jouko Pihon sivulta.

Kommentoi

Profetia suomessa 20.7.2021

Julkaistu 6 päivää sitten by Keijo

Sain eilen puhelun jossa eräs Kristitty kertoi näkemästään näystä ja saamastaan sanomasta, jossa hän näki suuren meteoriitin tulevan maahan ja aiheittavan paljon enemmän tuhoa kuin nykyajan aseet. Siinä muistin Tom Hornin samanlaisen profetian
Tom Horn sai nyt sanomalleen vahvistuksen suomesta jos on kyse samasta meteoriitista. Lisään tänne suomalaisen sanoman kunhan se julkaistaan.
Elämme todella niin lähellä Herran tulemusta että kaikki heräävät.

Kommentoi

Alpo Laitisen 9.5.2021 näkemä näky eduskuntatalosta

Julkaistu 15 päivää sitten by Keijo

Sen verran hyvä uutinen että laitoin tänne Pihon sivulta.

Alpo Laitisen 9.5.2021 näkemä näky eduskuntatalosta, jonka Jumalan kirkkaus täyttää

Olin 8.5.2021 rukoilemassa kahden uskonveljen kanssa Suomen puolesta eduskuntatalon edessä. Rukoilimme ennen kaikkea sitä, että EU:n velkaelvytyspaketti kaatuisi. Pyysimme siunausta tälle maalle ja rukoilimme myös jokaisen kansanedustajan puolesta, että Jumalan Pyhä Henki saisi koskettaa eduskuntaa.

Seuraavana päivänä 9.5.2021 näin näyn ja sain sanan Herralta.

Näin kun Suomen eduskuntatalo tärisi kuin maanjäristyksessä. Sen katto avattiin, ja Jumalan kirkkaus täytti koko talon. Mustia apinanmuotoisia demoneita kiipesi sisäseiniä pitkin ylös ja hyppäsi pois talosta.

Sain Herran Sanan: “Minä annan kirkkauteni levitä eduskuntaan. Minä olen suuri Jumala. Minulle on kaikki mahdollista. Minä laitan Pyhän Henkeni virtaamaan tämän kansan yllä. Jokainen saa tietää, että minä olen Jumala. Autuas se joka ottaa sanani vastaan, mutta voi niitä jotka eivät ota. Heille on varattu synkein pimeys. Minä olen A ja O. Kuulkaa minua, minun tuloni on lähellä. Puhdistautukaa lapseni, minä haluan ottaa teidät syliini. Minä haluan hoivata teitä, te minun omani. Vielä hetki, niin te näette minut kasvoista kasvoihin.”

Kommentoi

Sananlaskut 1938

Julkaistu 15 päivää sitten by Keijo

Salomon, Daavidin pojan, Israelin kuninkaan, sananlaskut, viisauden ja kurin oppimiseksi, ymmärryksen sanojen ymmärtämiseksi, taitoa tuovan kurin, vanhurskauden, oikeuden ja vilpittömyyden saamiseksi, mielevyyden antamiseksi yksinkertaisille, tiedon ja taidollisuuden nuorille. Viisas kuulkoon ja saakoon oppia lisää, ja ymmärtäväinen hankkikoon elämänohjetta ymmärtääkseen sananlaskuja ja vertauksia, viisasten sanoja ja heidän ongelmiansa.
(Snl 1:1-6)

Laitoin tämä, että voi kuunnella 1938 käännöstä ja koska se on hyvin luettu, lataa kännykkään tai kuuntele, Sananlaskut

Psalmit

Kommentoi

Valehtelu kadottaa ihmisen

Julkaistu 21 päivää sitten by Keijo

“Tehkää parannus ja uskokaa evankeliumi, ilosanoma”

Homous on vain yksi synti syntien joukossa jotka kadottavat ihmisen, vaikka sitä nykyään toitotetaan kovasti, niin ei se muuta ole kuin laittomuutta.

Eivät myöskään avionrikkojat, valehtelijat, juomarit, haurelliset, velhot jne. pääse taivaaseen jos eivät tee parannusta, siksi ihmisten pitää vain kysyä:

Kun he tämän kuulivat, saivat he piston sydämeensä ja sanoivat Pietarille ja muille apostoleille: “Miehet, veljet, mitä meidän pitää tekemän?” (Apt 2:37)

Synti hukuttaa ihmisen, oli se sitten pieni tai suuri, niinkuin pieni kivi ja iso kivi vajoaa mereen, siksi sanoma kuuluu tehkää parannus ja uskokaa evankeliumi.

Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema.”
(Ilm 21:8)

Pelkurit sanan ymmärtää tätä taustaa vasten:

Sentähden, jokaisen, joka tunnustaa minut ihmisten edessä, minäkin tunnustan Isäni edessä, joka on taivaissa. Mutta joka kieltää minut ihmisten edessä, sen minäkin kiellän Isäni edessä, joka on taivaissa. (Mat 10:32-33)

Sillä mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saattaisi itsensä kadotukseen tai turmioon? Sillä joka häpeää minua ja minun sanojani, sitä Ihmisen Poika on häpeävä, kun hän tulee omassa ja Isänsä ja pyhäin enkelien kirkkaudessa.(Luuk 9:25-26)

Kommentoi

Sukupolvi, täyttyykö 2028

Julkaistu 27 päivää sitten by Keijo

Luk 21:29  Ja hän puhui heille vertauksen: “Katsokaa viikunapuuta ja kaikkia puita. 
Luk 21:30  Kun ne jo puhkeavat lehteen, niin siitä te näette ja itsestänne ymmärrätte, että kesä jo on lähellä. 
Luk 21:31  Samoin te myös, kun näette tämän tapahtuvan, tietäkää, että Jumalan valtakunta on lähellä. 
Luk 21:32  Totisesti minä sanon teille: *tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin kaikki tapahtuu.* 

LASKETAAKO SUKUPOLVEKSI 80 VUOTTA?
Meidän elinpäivämme ovat seitsemänkymmentä vuotta taikka enintään kahdeksankymmentä vuotta; ja parhaimmillaankin ne ovat vaiva ja turhuus, sillä ne kiitävät ohitse, niinkuin me lentäisimme pois.
(Psa 90:10)

VAI ONKO SE PERÄTI ENEMMÄN?
Ja Herra sanoi Abramille: “Niin tiedä totisesti, että sinun jälkeläisesi tulevat elämään muukalaisina maassa, joka ei ole heidän omansa, ja heidän on niitä palveleminen, ja ne sortavat heitä neljäsataa vuotta. Mutta myös sen kansan, jota he palvelevat, minä tuomitsen; ja sitten he pääsevät lähtemään, mukanaan paljon tavaraa. Mutta sinä saat mennä isiesi tykö rauhassa, ja sinut haudataan päästyäsi korkeaan ikään. Ja neljännessä polvessa sinun jälkeläisesi palaavat tänne takaisin; sillä amorilaisten syntivelka ei ole vielä täysi.”
(1Mo 15:13-16)

Oli miten oli, niin lähellä on suuret asiat.

Kommentoi [1]

T.B.Joshua hautajaiset 5-11.7.2021

Julkaistu 30 päivää sitten by Keijo

Siis viikon kestävät hautajaiset, ellei sitten hän sitä ennen herää kuolleista, toisaalta edesmennyt Smit Wiggleswort elämänsä viimeisenä kuukautena, 87 vuotiaana totesi:

“Sain tänään postissa yhden kutsun Australiaan, yhden Intiaan ja Ceylonille ja yhden Amerikkaan. Ihmisten silmät ovat minussa.”

Suruissaan Smith alkoi itkeä.

“Voi Wigglesworth parkaa. Miten kauheaa, että ihmiset katsovat minuun. Jumala ei jaa kunniaansa kenenkään kanssa. Hän ottaa minut pois näyttämöltä”

Kirjasta Jumalan Kenraalit s.209

Smith ei etsinyt kunniaa, mutta ihmiset…

Afrikassa on tämä ongelma.

Jumalan tahto on pitkä ikä, mutta joskus Hän antaa marttyyri kuoleman tapahtua lahjaksi. Silti rukoilen että Herra Jeesus herättäisi T.B.Joshuan kuolleista sillä voihan ihminen ohjata kaiken ylistyksen Jeesukselle Kristukselle.

On monta miljardia ihmistä matkalla ikuisuuteen huonolle paikalle, siksi kaikki mikä avaa ihmisten silmät näkemään että Jeesus Kristus elää, ja että Hänessä on syntien anteeksianto ja suunnattoman onnellinen tulevaisuus ikuisesti.
Niin on hyvä, sanoi epäuskoinen uskonnollinen maailma mitä hyvänsä.

Kommentoi

Viikkopäivitykset

Julkaistu 30 päivää sitten by Keijo

Nyt oli taukoa, vaikka tarkoitus on kirjoittaa joka viikko, siksi siirryn muualta kirjoittamaan vain blogiin, sillä muissa näkyy paljon pienemmälle joukolle ja muutenkin monet sosiaalimediat ovat hyvin antikristillisiä Jumalan vastaisia.
Joten nyt alkaa enemmän näkymään armon blogissa.
Anteeksi laiminlyöntini.

Kommentoi

Päivän Sana

Ja monet seurasivat Häntä, ja Hän paransi heidät kaikki,

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta