Abortin tehneille hyvä uutinen.

Julkaistu 1 12 2008 - 13:17 by Keijo

Vaikka abortti onkin synti , niin onneksi se kääntyy hyväksi henkilölle joka ottaa vastaan Jumalan armon , niin taivaassa odottaa lapsi tai lapset äitiä innolla tulevaksi.
Koska kaikki abortoidut lapset pääsevät taivaaseen.

Kalevi Helimäki kertoo seuraavaa käynnistään taivaassa:

Sitten oppaani vei minut eteenpäin, ja näin miljoonia lapsia eri maista, kansoista ja kielistä. Ne olivat ikäryhmittäin, kansallisuuksittain ikään kuin lastentarhoissa ja enkelit hoivasivat heitä. Sitten siellä oli kupolikattoinen rakennus niin kuin suuri akvaario. Erikoisen näköiset ruohot heiluivat vedessä, altaan toisessa päässä vedessä oli ikään kuin katkarapuja ja altaan toisessa päässä ne saivat ihmishahmon. Sitten ne joutuivat enkelien kuin äitihahmojen hoiviin, jotka hoitivat niitä rakkaudella joka lämmitti meitäkin kuin pehmoinen untuvapeite. Olikohan nämä ihmisalut niitä, joiden ei sallittu ihmisten toimesta syntyä maan päälle?

Sitten oppaani kehotti minua katsomaan oikealle. Siinä seisoi hymyilevä nuorimies, minun poikieni näköinen. Ajattelin, jokohan minun vanhin poikani on joutunut tänne? Tässä on poikasi Jaakob, 28 vuotta vanha., sanoi oppaani. Silloin muistin kuinka vaimoni Marjatta oli neljännellä kuukaudella raskaan, kun suoritimme majanmuuttoa Fredrikinkadulle. Vaimoni rasittui tässä muutossa niin, että minä toimitin hänet kätilöopiston sairaalaan, ja siellä hänelle tapahtui keskenmeno, vanhin poikamme jätti äidin väsyneen kehon. Tämä keskosena ja kuolleena syntynyt poikamme oli kuitenkin tallella täällä taivaassa ja hän oli siellä kasvanut aikuiseksi, se oli ihmeellistä!

Kommentoi

Päivän Sana

Ja hän lähetti heidät julistamaan Jumalan valtakuntaa ja parantamaan sairaita.

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta