Jeesus noutaa uskovaiset pois ennen vihaa

Julkaistu 25 12 2021 - 14:44 by Keijo

Tuleva ahdistuksen aika (Ronald Buck )

Ollessani Jeesuksen luona minulle näytettiin tulevan ahdistuksen ajan hirvittävyys sellaisena kuin Jumala sen näkee. Käsitän, että suuresta ahdistuksesta on olemassa hyvin monenlaisia näkemyksiä ja haluan kertoa vain sen, minkä Jumala antoi minun nähdä.

Suuri ahdistus on oleva maailmalle hirvittävää aikaa. Kohtasin monia Gabrielin alaisia enkeleitä jotka on määrätty suorittamaan erilaisia tehtäviä suuren ahdistuksen kestäessä.

Jumala osoitti minulle myös sen, etteivät enkeleiden toiminta ja niiden suorittamat tehtävät ole sattumanvaraisia. Ne kuuluvat osana Hänen iankaikkiseen suunnitelmaansa. Enkeleiden toiminta on aivan yhtä aktiivista kuin muulloinkin, vaikka me emme ole kenties tätä havainneet. Enkelit ovat toimineet Jumalan ihmeellisen suunnitelman mukaan koko ajan, alusta asti.

Sain kohdata myös Mikaelin jolla on tärkeä tehtävä suoritettavanaan suuren ahdistuksen aikaan. Jeesus sanoi, ettei edes ahdistus voi erottaa meitä Hänen rakkaudestaan, ja että miljoonat ihmiset pelastuvat kuoleman kautta siksi, että he päättävät seurata Jeesusta. Jeesus kertoi, että Jumalan lasten rukoukset rakkaittensa puolesta vaikuttavat vielä suuren ahdistuksenkin aikana, ja että nämä saavat kerran kohdata läheisensä jotka ovat ehtineet taivaaseen ennen tuota hirvittävää aikaa. Tämä on osoituksena siitä, että Jumala rakastaa meitä ja haluaa pelastaa niin monet kuin mahdollista.

Auttaakseen minua ymmärtämään kokemani Herra viittasi Ilmestyskirjan 7. luvun jakeisiin 9—14 joissa Hän antoi Johanneksen nähdä pelastuneiden suuren joukon. Hän sanoi: “Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli suuri joukko, jota ei kukaan voinut lukea … ja ne seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä puettuina pitkiin valkeihin vaatteisiin.”

Enkeli kysyi, tiesikö Johannes keitä nämä olivat ja sanoi sitten: ”Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.” Nämä ihmiset eivät olleet valinneet Jeesusta ennen ahdistusta ja joutuivat siksi kokemaan tuon hirvittävän ajan. He kuulivat Jeesuksen kutsun, mutta työnsivät sen syrjään aina ahdistuksen aikaan asti. He joutuivat kärsimään ja kuolemaan, mutta pääsivät sen jälkeen Jumalan luo. Jumala rakastaa heitä ja Jeesus on rukoillut heidän puolestaan niin, ettei ahdistuskaan kykene erottamaan heitä Hänen rakkaudestaan.

Kun suuri ahdistus on ohi, koittaa ylösnousemuksen aika. Silloin he saavat elää ja hallita Jeesuksen kanssa tuhannen vuoden ajan.

( Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta. (Ilm 20:4) Raamatunpaikka lisätty )

Tämä ei suinkaan rohkaise tai kehota ihmisiä kärsimään aikaa, jolloin Jumala vuodattaa vihansa maljat maan ylle ja antaa ahdistuksen langeta. Herra haluaa meidän kuitenkin tietävän, että silloinkin, vihan raivotessa ja ahdistuksen ollessa raskaimmillaan, Hän välittää ja rakastaa. Jeesus antoi minun nähdä ja kuulla muutamia niistä viesteistä joita enkelit tulevat antamaan ihmisille ennen Jumalan vihan vuodattamista. Silloin he julistavat maailmalle: “Jumala on vanhurskas! ”

Ethän jää ahdistukseen ?

Vaikka en voikaan paljastaa vielä kaikkea näkemääni, haluan kertoa kokemuksestani ja Jumalan antamasta sanomasta. Maailmassa vallitsee sekasorto ja epätoivo. Ihmiset luulevat, että Jumala on rikkonut tai rikkoo vastedes lupauksensa. Ystäväni, haluan vakuuttaa sinulle, että Herran sana pitää! Ne, jotka ovat panneet toivonsa Jeesukseen ja uskovat Häneen, saavat pian huomata olevansa matkalla Hänen luokseen!

Sinä et varmasti haluaisi jäädä ulkopuolelle kun tämä tapahtuu? Älä siksi torju Herran kutsua! Älä jää suuren ahdistuksen aikaan!

Sinä olet valinnan edessä.

Valitse oikein – valitse Jeesus!

Roland Buck

Kirjassa “Näin Jeesuksen taivaassa”

Kommentoi

Päivän Sana

Ja astuessaan maihin Jeesus näki paljon kansaa, ja Hänen kävi heitä sääliksi, ja Hän paransi heidän sairaansa.

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta