Estonian uppoamisen sanoma

Julkaistu 9 08 2021 - 14:42 by Keijo

Wikipedia

Aamos Tekoalaisen viesti:
“Estonian uppoamisen sanoma Jumalan Sanasta, ja Israelista!
Aikoinaan kun Venäjä salli juutalaisten maastamuuton vuodesta 1992 alkaen, Suomen ja muiden Pohjoismaiden kautta Israeliin, tapahtui kummia kaikkien Ruotsin kautta muuttoa yrittäneiden 501:n hengen kohdalla. Jokainen muuttaja kiersi Viron kautta ja tuli Estonia lautalla.
Siinnä kuitenkin kävi niin, että Tukholman tullipoliisi käännytti joka ainoan muuttajan takaisin Venäjälle, jossa juutalaiset joutuivat suurin vaikeuksiin. Ruotsi uhkasi, että jos tämä tieto julkistetaan niin he kieltävät kaiken muuton Ruotsin kautta.
Sitten tuli tuo kohtalokas syyskuun 27 pv. Estonia oli tulossa taas Tukholmaan, mutta tällä kertaa siinnä poikkeuksellisesti ei ollutkaan yhtään juutalaista. Laivalla oli silloin Tukholman tullipoliisin koko henkilöstö 70 henkeä pitämässä aikaista pikkujoulua.
Estonia haaksirikkoutui, ja ruotsalaisia hukkui tuo sama määrä jonka he olivat käännyttäneet juutalaisia, eli 501 henkeä.
Koko tullipoliisin 70 hengen ryhmä hukkui mukana, eikä ainoakaan heistä pelastunut vaikka ruotsalaisia pelastuikin.
Huomatkaa ettei voi olla sattuma koska 501 henkeä Ruotsi käännytti ja 501 ruotsalaista hukkui, ja käännytyksestä vastanneet kaikki. Suomi oli asetanut juutalaisille muuttajille kiintiön, 10 henkeä kuukaudessa. Suomalasisia hukkui 10 henkeä, eli juuri tuo kiintiö, jolla olivat rajoittaneet Jumalan kansan paluuta.
Nämä eivät ole huhuja vaan asiatiedot ovat varmat.
Mitä Jumalan Sana sanoo tästä?
“+
Obadja:14. Älä seiso tienhaarassa hävittämässä hänen pelastuneitansa. Älä luovuta hänen pakoonpäässeitänsä ahdistuksen päivänä.
15. Sillä lähellä on Herran päivä kaikkia pakanakansoja: Niinkuin sinä olet tehnyt, niin sinulle tehdään; kosto sinun teostasi kohtaa sinun omaa päätäsi.
Toinen kohta.
Jer.1:12. Herra sanoi minulle: “Sinä olet nähnyt oikein; sillä minä valvon
(2) sanaani toteuttaakseni sen”.

Kommentoi

Päivän Sana

Ja monet seurasivat Häntä, ja Hän paransi heidät kaikki,

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta