Sana tälle ajalle

Julkaistu 24 07 2021 - 01:18 by Keijo

1. Korinttolaiskirje 7:31
tämän maailman muoto on katoamassa

Kun katselin tulvia YouTubesta ja mietin miksi näin tapahtuu, niin tuli mieleen tuo paikka.
Joten paluuta entiseen ei ole, vaan kohta alkaa 1000 vuoden rauhanajan jakso, kunhan ensin tapahtuu se mikä on kirjoitettu, Ilmestyskirjaan. Mutta lähellä todella on 1000 – Vuotinen valtakunta, jonka pääkaupunki on paikka jossa Jumala asuu, siis Jerusalem ja Kuningasten kuningas Jeesus Kristus hallitsee Jerusalemissa.

Johanneksen ilmestys 20:1-6

1. Ja minä näin tulevan taivaasta alas enkelin, jolla oli syvyyden avain ja suuret kahleet kädessään.

2. Ja hän otti kiinni lohikäärmeen, sen vanhan käärmeen, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi

3. ja heitti hänet syvyyteen ja sulki ja lukitsi sen sinetillä hänen jälkeensä, ettei hän enää kansoja villitsisi, siihen asti kuin ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet; sen jälkeen hänet pitää päästettämän irti vähäksi aikaa.

4. Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.

5. Muut kuolleet eivät vironneet eloon, ennenkuin ne tuhat vuotta olivat loppuun kuluneet. Tämä on ensimmäinen ylösnousemus.

6. Autuas ja pyhä on se, jolla on osa ensimmäisessä ylösnousemuksessa; heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he tulevat olemaan Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat hänen kanssaan ne tuhannen vuotta.

Kommentoi

Päivän Sana

Ja monet seurasivat Häntä, ja Hän paransi heidät kaikki,

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta