Sadun v. 2014 näkemä uni valtavasta aallosta

Julkaistu 20 07 2021 - 15:38 by Keijo

Unessa olin sisällä korkeassa hienossa kerrostalossa kotikaupunkini merenrannalla. Olohuoneen ikkunasta avautui suora näkymä merelle.

Asunnossa oli minun lisäksi muutama uskova ja lattialla leikkivä lapsi.

Ihastelin kaunista merinäkymää kun yhtäkkiä merelle katsellessani sain voimakkaan ymmärryksen siitä, että kohta tuolta mereltä nousee jättiläismäinen voimakas aalto, joka pyyhkäisee tämän todella korkean kerrostalonkin yli jättäen kaiken alleen, ellei ymmärrä lähteä alta pois.

Sanoin asunnossa oleville uskoville ystäville, että meidän täytyy heti lähteä sieltä pois, sillä mereltä on tulossa suuri aalto emmekä voi jäädä tänne.

Näin unen v. 2014, jolloin kaupungissani ei ollut yhtään tuollaista meren rannalla olevaa korkeaa rakennusta, minkä unessa näin tarkasti ulkoa ja sisältä.

Nyt vuonna 2021 sellainen täysin samanlainen rakennus on valmistunut, ja tänään kävin kuvaamassa sen. Näin että ensimmäiset asukkaat ovat jo muuttaneet taloon. Hämmästyin todella nähtyäni tuon talon, koska se oli juuri sellainen kuin unessa minulle 7 vuotta aiemmin näytettiin.

Myöhemmin näin v. 2019 samantyyppisen unen liittyen seurakuntaan ja siellä oleviin ihmisiin, jotka puuhastelivat ja valmistelivat kaikkea.

He olivat vanhassa hirsirakennuksessa, joka oli metrin paksuisesta hirrestä ja monia satoja vuosia vanha.

Katsoin ikkunasta ulos ja sain täysin saman ymmärryksen kun vuonna 2014 näkemässäni unessa: tuolta on tulossa suuri aalto, joka pyyhkäisee tästä yli eikä tämä rakennus tule kestämään.

Yritin unessa varoittaa pastoria ja seurakuntalaisia, mutta minua ei otettu todesta. Jouduin lähtemään sieltä, koska tiesin, että aalto tulee enkä voi jäädä sinne.

Kuvassa Sadun 16.7.2021 kuvaama tänä vuonna valmistunut korkea talo, jonka hän näki unessa v. 2014.

Tämä oli Jouko Pihon sivulta.

Kommentoi

Päivän Sana

Ja monet seurasivat Häntä, ja Hän paransi heidät kaikki,

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta