Matti Mäen parantuminen

Julkaistu 11 10 2020 - 16:36 by Keijo

TV7 lehdessä oli hieno artikkeli otsikolla “Lapsuus koirankopissa” josta osa tässä:

Syyskuussa 2000 Matti oli työssään rakentamassa kattoa. Hän liukastui ja putosi lähes 20 metriä. Hänen selkä-rankansa ruhjoutui neljästä kohdasta ja hän vaipui koomaan. “Minulta lähti muisti, puhekyky ja käsien toiminta. Selkärankani raudoitettiin paikalleen. Ensin lapsilleni kerrottiin, että jään todennäköisesti tiedottomaan tilaan. Sen jälkeen sanottiin, että en kävelisi. Kärsin pitkään kovista kivuista”, Matti kertoo. “Jumalan sanassa kuitenkin luvataan, että Jeesus kantoi kaikki kipuni ristillä. Usein sanotaan, että Jeesus kantoi syntimme ristillä, ja saamme siksi syntimme anteeksi. Se on totta, mutta samalla ristillä Hän kantoi sairautemmekin. Sellaista sairautta ei olekaan, jota tuo lupaus ei koskisi.”
Matti on omakohtaisesti kokenut lupauksen voiman. “Leikkauksessa titaania laitettiin selkääni useampaan kohtaan. Saunassa se kuumotti kaulassa niin, ettei voinut ottaa kovia löylyjä. Pää ei myös kääntynyt kunnolla”, Matti luettelee. “Mutta Äänekoskella seurakunnassa puolestani rukoiltiin. Seuraavana päivänä saunassa havahduin, kun kuuma löyly ei tuntunutkaan. Fysioterapiassa pääni kääntyi pidemmälle kuin koskaan 18 vuoden aikana.”
Myös levinneestä paksusuolen syövästä Matti on parantunut ihmeellisesti. “Jumala parantaa tänä päivänä samoin kuin apostolien aikana. Sinullakin on sama mahdollisuus antaa elämäsi Herralle, saada syntisi anteeksi ja nauttia ikuisesta elämästä jo nyt.”
Kuulet lisää Matin ihmeellisestä elämän-tarinasta, kun katsot hänen haastattelunsa TV7:n ohjelma-arkistosta Isännän pöydässä -ohjelman jaksosta 355

Kommentoi

Päivän Sana

Ja astuessaan maihin Jeesus näki paljon kansaa, ja Hänen kävi heitä sääliksi, ja Hän paransi heidän sairaansa.

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta