Pakanain ajat täyttyvät 2017

Julkaistu 30 11 2016 - 11:17 by Keijo

Olen ajatellut että pakanain ajat voisivat täyttyä päättyen tempaukseen, mutta kallistun siihen todennäköisyyteen, että Israelin valtiossa tapahtuu tänä vuonna suuri muutos, nimittäin jos otamme kirjaimellisesti sen mitä Jeesus sanoi Luukas 21:24:
Jerusalem on oleva pakanain tallattavana, kunnes pakanain ajat täyttyvät
Pakanoilla tarkoitetaan kaikkia ei Juutalaisia, eli myös minä olen pakanakristitty.
uskoon tullut pakana
Koska uskon että W.Branhamin profetia tapahtumista joiden pitää tapahtua ennen Herran tulemusta ja nainen USA:n johdossa ei ole vielä toteutunut.

Tempauksestahan on monta kirjoitusta blogissa jotka on asian pohtimista, mutta sääli olisi jättää yli 2 miljardia ihmistä jotka eivät ole kuulleet Jeesuksen ensimmäisestäkään tulemuksesta.

Tässä muistutuksena siitä, miksi uskon pakanain aikojen täyttyvän tänä vuonna:

Jussi Venäläinen oli Kohtauspaikassa Helsingintie 10 Järvenpäässä kokouksessa tiistaina 18.1.2011 ja kuuli saarnaajan kertovan kuinka hänen kotiinsa oli tullu pariskunta , joka oli lukenut Israel traktaattia jossa oli kirjoitettu “2017 pakanain ajat täyttyvät.” ja kun he vaimonsa kanssa olivat seuraavana aamuna tarkastaneet samaa traktaattia niin oli teksti hävinnyt. Soitin saarnaajalle koska halusin tietää oliko tämä todella juuri tapahtunut ja hän vahvisti että oli.

Toinen oli Olavi Syvännön puheesta 30.8.2009 Kangasalan helluntaiseurakunnassa pakanain aikojen täyttymisestä v. 2017
“Olavi näytti Israelin karttaa, johon oli liitetty tietoja Lähi-idän maista ja Israeliin historiaan liittyviä vuosilukuja. Siellä oli viimeisenä 1967 eli Kuuden päivän sota.
Olavi kertoi, että eräs uskovainen pariskunta tutkiskeli karttaa illalla ennen nukkumaan menoa. Mies huomasi, että eihän Kuuden päivän sota ollutkaan viimeinen, vaan siellä oli: “2017 pakanain ajat täyttyvät.” Mies näytti sitä vaimolleen, ja vaimokin näki tämän. Aamulla herättyään he katsoivat karttaa uudelleen, mutta nyt sitä 2017-kohtaa ei enää ollutkaan. He tulkitsivat asian näyksi ja ilmoittivat Syvännöille.”

Kommentoi

 1. Pitääkö kaikkien kuulla evankeliumi ennen Seurakunnan ylös ottoa ?
  Vastaus on EI.
  Perustelu !

  Kun on kysymys Seurakunnasta niin se on erillinen joukko “Kristuksen ruumis” ,kun luku on täysi niin silloin tapahtuu “tempaus” Armon ovea ei suljeta niin kauan kuin ihmisiä on maanpäällä ,jo nyt on kuollut satoja miljoonia ihmisiä kuulematta evankeliumia ja heti Jeesuksen tulemuksen jälkeen on taas iso joukko syntynyt lapsia jotka eivät voi kuulla ja päästä Seurakunnan joukkoon mukaan , Saamme olla varmoja ,että kyllä Jumala pitää huolen kaikista luoduistaan oman Aivoituksensa mukaan . Mutta nyt meille kuuluu huuto VALVOKAA !!

  — Henrik Kastikainen · 3 12 2016 - 17:28 · #

 2. “Sano meille: milloin se tapahtuu, ja mikä on sinun tulemuksesi ja maailman lopun merkki?”

  Niin tässä on kolme kysymystä. Milloin temppeli hävitetään, milloin Jeesus tulee (tempaus vai näkyvä tuleminen) Milloin on mailman (tai aikakauden) loppu.Siis mihin näistä viittaa seuraava jae?

  Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu.
  (Matteuksen evankeliumi 24:14)

  — Tutkija · 3 12 2016 - 17:49 · #

 3. “ mikä on sinun tulemuksesi JA maailman lopun merkki “
  siis ne ovat eri tapahtumia ,tuo viittaa siihen mitä siinä sanotaan , siis loppu ei tule ennen kuin Jumalan koko suunnitelma on saatu päätökseen .
  Tempaus on eriasia .“Toinen otetaan toinen jätetään”

  — Henkka · 3 12 2016 - 18:10 · #

Päivän Sana

Ja kaikki kansa tahtoi päästä koskettamaan Häntä, koska Hänestä lähti voima, joka paransi kaikki.

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta