Taivaat julistaa Jumalan kunniaa

Julkaistu 2 päivää sitten by Keijo

Psa 19 Taivaat julistavat Jumalan kunniaa, taivaanvahvuus ilmoittaa Hänen kättensä tekoja. Psa 136:5 Häntä, joka on taidolla tehnyt taivaat

“Linnunrata on se galaksi, jossa Aurinkokunta ja siten myös Maa sijaitsevat. Linnunrata sisältää 200–600 miljardia tähteä, ja kaikki Maasta nähtävät tähdet kuuluvat juuri Linnunrataan.” Tieteen kuvalehti

“Hubble Space Telescope -sivustolla kerrotaan, että aiemmin maailmankaikkeudessa arveltiin olevan 100 – 200 miljardia galaksia. Nyt arvioita joudutaan säätämään ainakin kymmenen kertaa suuremmaksi.

Tutkijat käyttivät mm. Hubblen ottamia kuvia syvästä avaruudesta ja käyttivät laskennassa uusia matemaattisia malleja tehdäkseen johtopäätöksiä sellaisista galakseista, joita nykyiset teleskoopit eivät vielä kykene havainnoimaan.

Tutkijoiden saamat tulokset osoittivat, että 90 prosenttia galakseista on liian himmeitä ja liian kaukana, jotta niitä voitaisiin vielä havaita.”

Job 26:14 Katso, nämä ovat ainoastaan Hänen tekojensa äärten häämötystä, ja kuinka hiljainen onkaan kuiskaus, jonka Hänestä kuulemme! Mutta kuka käsittää Hänen väkevyytensä jylinän?”

Psa 115:16 Taivas on Herran taivas, mutta maan Hän on antanut ihmisten lapsille.

Jes_65:17 Sillä katso, minä luon uudet taivaat ja uuden maan.

Kommentoi

Jumala on

Julkaistu 5 päivää sitten by Keijo

Jumala on rakkaus

Herra, Herra on laupias ja armahtavainen Jumala, pitkämielinen ja suuri armossa ja uskollisuudessa

Katso, minkä minä olen tullut näkemään, on hyvää ja kaunista syödä ja juoda ja nauttia hyvää kaiken vaivannäkönsä ohessa, jolla ihminen itseänsä vaivaa auringon alla lyhyinä elämänsä päivinä, jotka Jumala on hänelle antanut; sillä se on hänen osansa.

Kommentoi

Jumalisuus keinona voiton saamiseen

Julkaistu 16 päivää sitten by Keijo

On Jumalan tahto: että kaikessa menestyt
Menestyminen on siunaus, mutta miten sen ihminen sitten käyttää, on valinta.

Erityisesti kun Apostoli varoittaa Timoteusta, niin se koskee sitä ettei Timoteus käyttäisi hyväksi uhrirahoja omaksi menestymisekseen, niinkuin tänä päivänä jotkut saarnamiehet niin tekevät.

Jumala siunasi Apostoli Paavalin telttabisneksen, niin että hän maksoi omat ja matkatoveriensa kulut.

En minä ole halunnut kenenkään hopeata tai kultaa tai vaatteita;
te tiedätte itse, että nämä minun käteni ovat työllänsä hankkineet, mitä minä ja seuralaiseni olemme tarvinneet. Apt.20:33-34

Herra on säätänyt että evankeliumin julistajan pitää saada evankeliumista elatuksensa mutta ei ylellisyyttä, ja siitä Paavali erikoisesti Timoteusta varoittaa kirjeessään:

3 Jos joku muuta oppia opettaa eikä pitäydy meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen terveisiin sanoihin eikä siihen oppiin, joka on jumalisuuden mukainen,
4 niin hän on paisunut eikä ymmärrä mitään, vaan on riitakysymyksien ja sanakiistojen kipeä, joista syntyy kateutta, riitaa, herjauksia, pahoja epäluuloja,
5 alituisia kinastuksia niiden ihmisten kesken, jotka ovat turmeltuneet mieleltään ja totuuden menettäneet ja jotka pitävät jumalisuutta keinona voiton saamiseen.
6 Ja suuri voitto onkin jumalisuus yhdessä tyytyväisyyden kanssa.
7 Sillä me emme ole maailmaan mitään tuoneet, emme myös voi täältä mitään viedä;
8 mutta kun meillä on elatus ja vaatteet, niin tyytykäämme niihin.
9 Mutta ne, jotka rikastua tahtovat, lankeavat kiusaukseen ja paulaan ja moniin mielettömiin ja vahingollisiin himoihin, jotka upottavat ihmiset turmioon ja kadotukseen.
10 Sillä rahan himo on kaiken pahan juuri; sitä haluten monet ovat eksyneet pois uskosta ja lävistäneet itsensä monella tuskalla.
11 Mutta sinä, Jumalan ihminen, pakene semmoista, ja tavoita vanhurskautta, jumalisuutta, uskoa, rakkautta, kärsivällisyyttä, hiljaisuutta.
12 Kilvoittele hyvä uskon kilvoitus, tartu kiinni iankaikkiseen elämään, johon olet kutsuttu ja johon hyvällä tunnustuksella olet tunnustautunut monen todistajan edessä.

Menestys joka auttaa evankeliumia eteenpäin ja siunaa köyhiä, on hyvä asia, mutta jos haluaa rikastua seurakuntalaisten rahoilla niin on heikoilla jäillä vaarassa eksyä.

“Älä sido puivan härän suuta”, ja: “Työmies on palkkansa ansainnut”. 1 Tim.4:18
Kyllä härkäkin on ruokansa ansainnut, mutta timantein koristetut “valjaat”, voi jättää.

Tähän voisi vielä lisätä sen, että jos joku rakkaudesta antaa toiselle jotain kallisarvoista, niin se on ihan hyvä, niinkuin: “Maria otti naulan oikeata, kallisarvoista nardusvoidetta ja voiteli Jeesuksen jalat ja pyyhki ne hiuksillaan; ja huone tuli täyteen voiteen tuoksua.”

Kommentoi

82 vuotias paavi väärä profeetta?

Julkaistu 26 päivää sitten by Keijo

Näin kertoo Sadhu Sundar-Selvaraj tällä videolla
Sadhu kertoo olleensa eräänä iltapäivänä odottamassa Jumalaa, kun Herra Jeesus ilmestyi hänelle ja puhui hänelle väärästä profeetasta joka on mainittu Ilmestyskirjan luvussa 13 ja sitten hyvin yksinkertaisesti ja selvästi, Jeesus sanoi, että nykyinen paavi Francis on ennustettu väärä profeetta, ja paavi tulee kokoamaan yhteen kaikki maailman suuret uskonnot yhdeksi.
Monet helluntalaiset ja karismaattiset ovat olleet Vatikaanissa ja heillä on hyvät suhteet paaviin.

Tässä pääpiirteittäin tästä 2 minuutin videoklipistä, mutta ratkaisevinta siinä on että Herra Jeesus ilmestyi näkyvänä, ei siis unessa, ja sanoi nämä asiat.
Joten nyt ei muuta kuin seurata uutisia, että käykö näin.
Jos näin on, niin ymmärrämme kuinka lähellä olemme Herran tulemusta, kun paavikin täyttää tänä vuonna 17.12 83 vuotta.

Kommentoi

Profetian sana 7.7.2019

Julkaistu 34 päivää sitten by Keijo

Tämä on todella voimallinen ja perinteisiä näkemyksiä muuttava sana, jossa Sadhu kertoo kuinka Jeesus ilmesteyi hänelle ja opetti 40 minuuttia Matteuksen evankeliumista ja sitten toinen kerta 19 minuuttia Ilmestyskirjasta, kasvoista kasvoihin, niinkuin Mooseksen kanssa.

Ja Herra sanoi: “Kuulkaa minun sanani. Jos keskuudessanne on profeetta, niin minä ilmestyn hänelle näyssä, puhun hänen kanssaan unessa.
Niin ei ole minun palvelijani Mooses, hän on uskollinen koko minun talossani;
hänen kanssaan minä puhun suusta suuhun, avoimesti enkä peitetyin sanoin, ja hän saa katsella Herran muotoa. Miksi ette siis peljänneet puhua minun palvelijaani Moosesta vastaan?” 4Moos 12:6-8

Yritän löytää suomentajan tälle sanomalle, tai sitten poimia osia siitä ja kirjoittaa ne.
Englanninkielisenä voit katsoa sen täältä Judgement Over America | Repent America | Sadhu Sundar Selvaraj

Tämä on todella tärkeä.

Kommentoi

Kokemus taivaasta

Julkaistu 42 päivää sitten by Keijo

Huomasin että yli 10 vuotta sitten oli laittanut blogiin osan Kalevi Helimäen näystä.
Mutta nyt sen voi kuunnella youtuben kautta kokonaan täältä

Myös tässä myöhempi haastattelu nauhoitus. Kalevi Helimäki Petri Mäkilän haastateltavana.

Kommentoi

Lähivuosien tapahtumat

Julkaistu 42 päivää sitten by Keijo

Voi olla toisinkin mutta tämä on minun ajatukseni tällä hetkellä.

1. Jeesus tulee hakemaan kuolleet ja elävät uskovat Häihin

2Tess 2:1-4 Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin – se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, (antikristus) tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.

1 Tess. 4:16-17 Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin, sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.

Ilm.6:14 “Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.

Ilm. 19:9 “Kirjoita: Autuaat ne, jotka ovat kutsutut Karitsan hääaterialle!” Vielä hän sanoi minulle: “Nämä sanat ovat totiset Jumalan sanat”.

2. Sen jälkeen tulee suuri herääminen ja ne jotka jäivät maanpäälle, joutuvat valitsemaan ottavatko he Pedon merkin käteensä tai otsaansa jotta saisivat ostaa ja myydä, jos he eivät ota niin heillä on mahdollisuus pelastua, ja Jeesus herättää heidät tuhannen vuoden valtakunnan alussa. (se on jo aikaisemmin käytössä, mutta tulee kaikille pakolliseksi, kun antikristus saa täyden vallan)

2 Ja minä näin ikäänkuin lasisen meren, tulella sekoitetun, ja niiden, jotka olivat saaneet voiton pedosta ja sen kuvasta ja sen nimen luvusta, seisovan sillä lasisella merellä, ja heillä oli Jumalan kanteleet.
3 Ja he veisasivat Mooseksen, Jumalan palvelijan, virttä ja Karitsan virttä,

Juud.1:14 Katso, Herra tulee tuhannen tuhansine pyhinensä

Ilm.18:14 Ja häntä seurasivat ratsastaen valkoisilla hevosilla taivaan sotajoukot, puettuina valkeaan ja puhtaaseen pellavavaatteeseen.

Ilm. 20:4 minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.
5. Muut kuolleet eivät vironneet eloon, ennenkuin ne tuhat vuotta olivat loppuun kuluneet. Tämä on ensimmäinen ylösnousemus.

Kommentoi

Onko julistettava parannusta?

Julkaistu 52 päivää sitten by Keijo

Matt 4:17 Siitä lähtien Jeesus rupesi saarnaamaan ja sanomaan: “Tehkää parannus, sillä taivasten valtakunta on tullut lähelle”.

Mark 6:12 Niin he lähtivät ja saarnasivat, että oli tehtävä parannus.

Apt 2:38 Niin Pietari sanoi heille: “Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan.

Apt 3:19 Tehkää siis parannus ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois,

Apt 17:30 Noita tietämättömyyden aikoja Jumala on kärsinyt, mutta nyt hän tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus.

Luuk 24:47 ja että parannusta syntien anteeksisaamiseksi on saarnattava Hänen nimessänsä kaikille kansoille, alkaen Jerusalemista.

Jeesus sanoi sen jälkeen kun Hän oli noussut kuolleista:”että parannusta syntien anteeksisaamiseksi on saarnattava

Myös uskovien on tehtävä parannusta, Ilmestyskirja:
2:5 tee parannus
2:16 Tee siis parannus
3:3 ota siitä vaari ja tee parannus
3:19 ahkeroitse siis ja tee parannus.

Kommentoi [1]

Olin TV7 haastattelussa

Julkaistu 64 päivää sitten by Keijo

Tietenkin sitä jännitti, kun ei ole niin usein ollut televisiossa.
Mutta laitoin tänne ohjelman TV7 Isännän pöydässä
Niin ainakin jotain kuvaa saa blogin kirjoittajasta.

Kommentoi [2]

Israeliin matkustavalle

Julkaistu 64 päivää sitten by Keijo

Perustin kaupan, jotta saan tilattua itselleni halvemmalla sellaisia paitoja joita haluan,
Ja kun olin toukokuussa Israelissa, huomasin kuinka Hebreankielinen teksti vanhasta testamentista on hyvin vaikuttava ja kontakteja luova, siksi suosittelen sitä jokaiselle Israeliin matkaavalle. Tuolta voit tilata niitä

Kommentoi

Päivän Sana

Ja kaikki kansa tahtoi päästä koskettamaan Häntä, koska Hänestä lähti voima, joka paransi kaikki.

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta