Katsottava profetaallinen video

Julkaistu 21 05 2018 - 01:03 by Keijo

Jack Seffield yliluonnollista ohjelmassa.

Antaa osviittaa herätyksen tänään ja Jeesuksen tulemisesta, kun ottaa huomioon iän.

(En ole päässyt tietokoneelta on kirjoittamaan, kun se kaatuu , mutta nyt saan puhelimesta lähettää tämän, sillä haluan pysyä tuossa ainakin kerran viikossa.)

Kommentoi

 1. On sulla Keijo paljon ihmeitä ja profetioita.
  Itseäni kiinnostaa enemmän Jeesus ja armontunto kuin ihmeet.
  Monet uskovat haluavat nähdä ja jopa vaatia ihmeitä todistuksena elävästä uskosta. Usko ei kuitenkaan ole näkemistä vaan uskomista.
  Autuaat ne, jotka eivät näe ja kuitenkin uskovat.

  — Sakari Saarinen · 22 05 2018 - 13:54 · #

 2. Ihmeet ja merkit seuraavat niitä jotka uskovat.
  Jeesus tekee ihmeitä,me uskovaiset olemme Jumalan työtovereita. Kun he panevat kätensä sairasten päälle,ne tulevat terveiksi.amen.
  usko ilman tekoja on kuollut,tehdään Jumalan tekoja,saarnataan evankeliumia ja uskotaan mitä raamattuun on kirjoitettu,Jeesus on Sana.Ei anneta epäuskon tulla,vastustetaan perkelettä,niin se pakenee,ja vangitaan kaikki turhat ajatukset ja epäilyt ja ollaan kuuliaiset Kristukselle Jeesukselle.Hän on välimies ihmisten ja Jumalan välillä.Hän on voittaja.amen
  Puhutaan kielillä ja rakennumme sisäisesti ja muistetaan,että kielilläpuhuminen on Jumalan antama lahja,pidetään esillä sitä, ei laiteta piiloon tuotakaan arvokasta lahjaa,se kuuluu uskovalle.
  Jeesus rakastaa Sinua.
  siunausta ja luetaan raamattua,usko kasvaa ja tajuamme että Hän on sama tänäänkin,Hän ei muutu, Hän pelastaa ihmiset,jotka pyytävät Jeesusta elämäänsä,sydämeensä asumaan,Hän parantaa sairaat ja Hän täyttää Pyhällä Hengellä ja kaikkea ihanaa Hän antaa meille ja auttaa jokaista joka Häntä avukseen pyytää.

  — uskovainen · 1 07 2018 - 10:03 · #

Päivän Sana

Kun tämä oli tapahtunut, tulivat muutkin sairaat, mitä saarella oli, ja heidät parannettiin.

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta