3 mielenkiintoista profetiaa

Julkaistu 18 02 2018 - 02:57 by Keijo

16.2.2018
Profetia: viivyttely on ohi, nyt asiat alkavat tapahtua
Helmikuussa 2011 Fiorella Giordanon luona kävi enkeli, joka paljasti hänelle, että seitsemän seuraavaa vuotta tulisivat olemaan koettelemusten vuosia, jolloin monet asiat viipyvät ja lykkääntyvät ja toivokin siirtyy tuonnemmaksi aina helmikuuhun 2018 asti, jolloin Jumala alkaa nopeuttaa tapahtumia.
Enkeli puhui kolmannen päivän tulosta, mikä viittaa ylösnousemukseen.
Fiorella sai myös raamatunpaikan Hoosea 2:17: ”Minä muutan Akorinlaakson (Israelin tappion paikka) toivon portiksi.”
Helmikuusta 2018 alkaen menneiden vuosien kuolleet näyt ja unelmat heräävät henkiin. Helmikuun päivät 19-27 samoin kuin maaliskuun 8. päivä ovat tärkeitä. Suljetut ovet, mahdollisuudet ja ihmissuhteet avautuvat uudestaan. Tällä kertaa ne voivat näyttää erilaisilta kuin aiemmin, mutta kyseessä on sama asia, sama siemen.

16.2.2018
Profetia: Lähi-idässä syttyy sota ja Israel laajenee
Byron Searle on profetoinut, että kaikkien tulee seurata Israelia, joka on Jumalan ajankello. Israel tulee pian laajentamaan alueitaan. Maailma on nyt valmis sotaan. Punainen hevonen on kiihottanut pahojen ihmisten sydämiä, jotka ovat täynnä himoa ja kateutta.
Israel on valmis puolustautumaan. Koko maailma tulee haukkomaan henkeä nähdessään lopputuloksen. Sen seurauksena Israel tulee olemaan kaikkein vihatuin kansakunta. Myös Amerikka tulee tuomitsemaan Israelin kovin sanoin.

16.2.2018
Profetia: USA hyökkää Pohjois-Koreaan
Byron Searle on profetoinut, että Amerikka tulee ylpeydessään ja itseluottamuksessaan hyökkäämään Pohjois-Korean kimppuun Talviolympialaisten jälkeen. Sodassa saatu voitto tulee täyttämään amerikkalaiset ja presidentin entistä suuremmalla ylpeydellä.
Mutta ylpeys käy lankeemuksen edellä. Amerikkalaisissa on suurta ylpeyttä, joten heidän tuhonsa tulee olemaan myös suuri.

Nämä on kopioitu Jouko Pihon Profetia 65 sivulta

Myös Profeetta Dr,Owuor on profetoinut koreasta löydät Repent Finland

Kommentoi

Päivän Sana

Hän paransi monta, jonka tähden kaikki, joilla oli vaivoja, tunkeutuivat Hänen päälleen koskettaaksensa Häntä.

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta