Ruotsin esivalta kunniaan

Julkaistu 29 01 2018 - 15:27 by Keijo

On suorataan ällistyttävää lukea että veljeskansassamme Ruotsissa on alueita jonne poliisilla ei ole asiaa. Uskomatonta että kansanedustajat antaa vallan pahalle,vaikka esivaltaa pitää kunnioittaa, ja jos käy esivaltaa vastaan niin vankilaan tai karkoitus, oikeus ja turvallisuus pitää olla taattu kansalle.

Jos jumalaton saa armon, ei hän opi vanhurskautta; oikeuden maassa hän tekee vääryyttä eikä näe Herran korkeutta. (Jes 26:10)

Kunnon rangaistukset yhteiskunnan omaisuuden ja kansalaisten omaisuuden tuhoojille, ja kapinoitsijoille, “sentähden te verojakin maksatte” , esivalta on Jumalan asettama.

Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sentähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee. Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden. Sentähdenhän te verojakin maksatte. Sillä he ovat Jumalan palvelusmiehiä, ahkeroiden virassansa juuri sitä varten. (Rom 13:1-6)

Kommentoi

  1. https://yesthattrue.blogspot.fi/2018/01/kun-… olen shokissa aloin kun näin trumpin syntyneen verikuun aikana sekin uutinen jäi toiseksi kun aloin etsiä veri,sininen super kuu ja pimennys yhdistelmää ja informaatiota kävi ilmi että tälläinen on ollut viimeksi vuonna 1866 se löi ällikällä koska suomen kansa kuoli 10% nälkään nälkä ruotsissa ja euroopassa samanlaisen ilmiön tullessa taivaalle katsokaa pariisia suomen jokia edellinen vilja meni ja viljelijät pelkää kevättä kosteuden takia muistakaa mustan hevosen laukkapohjoisiin maihin varautukaan ihmiset olen shokissa enkä muuta voi..veljennne henry älkää kivittäkö tästä

    — HENRY SUMUVUORI · 30 01 2018 - 19:31 · #

  2. olen shokissa aloin kun näin trumpin syntyneen verikuun aikana sekin uutinen jäi toiseksi kun aloin etsiä veri,sininen super kuu ja pimennys yhdistelmää ja informaatiota kävi ilmi että tälläinen on ollut viimeksi vuonna 1866 se löi ällikällä koska suomen kansa kuoli 10% nälkään nälkä ruotsissa ja euroopassa samanlaisen ilmiön tullessa taivaalle katsokaa pariisia suomen jokia edellinen vilja meni ja viljelijät pelkää kevättä kosteuden takia muistakaa mustan hevosen laukkapohjoisiin maihin varautukaan ihmiset olen shokissa enkä muuta voi..veljennne henry älkää kivittäkö tästä

    HENRY SUMUVUORI · 30 01 2018 - 19:36 · #

  Textile ohje

Päivän Sana

Minä olen nähnyt hänen tiensä, mutta Minä parannan hänet ja johdatan häntä ja annan jälleen lohdutuksen

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta