04.01.2018 - PROFEETTA DR. OWUOR

Julkaistu 4 01 2018 - 17:45 by Keijo

“4.1.2018 TÄRKEÄ JA KIIREELLINEN PROFETIA! – PROFEETTA DR OWUOR
“http://www.repentfinland.fi/sisalto/412018-t%C3%A4rke%C3%A4-ja-kiireellinen-profetia-profeetta-dr-owuor

HERRA JEHOVA ELOHIM, HERRA JEHOVA ELOHIM, JEHOVA SEBAOT, JEHOVA EL OLAM JEHOVA ROHI, JEHOVA ELYON, JEHOVA EL GIBBOR, JEHOVA ELOHEINU, JEHOVA HOSEINU, JEHOVA ELI, HERRA JEHOVA ADONAI, VALTAVA JA VÄKEVÄ ISRAELIN JUMALA, ISÄNI JA YSTÄVÄNI, Hän on Puhunut kanssani, rakastetut ihmiset. HERRA Puhui kanssani hyvin hyvin valtavalla tavalla ja tämä on kiireellistä ja super tärkeää. Hän Puhui minulle viime yönä tänä aamuna oikeastaan hyvin hyvin shokeeraavalla tavalla. Hän vei minut keskellä yötä syvälle avaruuteen ja käski minua ravistelemaan maailmankaikkeutta ja galakseja ja oli valtava valtava ravistelu maailmankaikkeudessa ja galakseissa, joka tapahtui syvällä yöllä.

Sitten Hän näytti minulle kuinka ne galaksit ja planeetat tärisivät hyvin rajusti viime yönä keskellä yötä ja sitten näin joidenkin planeetoista ja auringoista jättävän asemansa ja näin toisen planeetan loistavan kuin aurinko. Nämä ovat planeettoja, jotka näyttävät aivan emeraldilta tai safiirilta. Ne ovat loistavia kuin lasi, mutta hyvin hyvin loistavia kuin emerald tai Safiiri. Ne kaksi loistivat toisiinsa ja näin niiden tulevan lähelle maata.

Sitten tänä aamulla sen keskustelun jälkeen syvällä yöllä. Tämä on kiireellisen tärkeää, super kiireellisen tärkeää. Tänä aamuna jälleen HERRA vei minut syvälle avaruuteen maan yläpuolella ja hän näytti minulle nyt kuinka ravistelin niitä planeettoja ja galakseja ja kuinka ne lähtivät asemastaan ja monet planeetat tulivat lähelle maata. Se on shokeeraava, shokeeraava, shokeeraava hetki. Shokki ja peljästys. Se on hyvin kauhistuttava hetki maailmalle, koska ne monet planeetat tulivat nyt lähelle maata uhaten osua maahan, uhaten tönäistä sen asemastaan, ne tulivat hyvin hyvin lähelle. Ensimmäistä kertaa siitä saakka kun taivaat ja maa luotiin. Kun tänä aamuna ne tulivat, HERRA näytti minulle sen ravistelun yöllä, kun Hän vei minut sinne.

Tänä aamuna Hän näytti minulle kuinka ravistelin niitä planeettoja vasemmalla profeetallisella kädelläni ja ne tulivat lähelle maata, suuret suuret planeetat, suuret planeetat, suuret. HERRA JUMALA kertoi äänellään, että nämä ovat paljon paljon paljon paljon suurempia kuin maa ja paljon paljon suurempia kuin aurinko. Ne ovat valtavan suuria planeettoja, valtavia.

Sitten näin, kun Hän näytti minulle ne kaksi planeettaa, jotka ovat hyvin hyvin loistavia ja ne säteilivät toisiinsa. Toinen on pienempi ja toinen isompi. Ne ovat suuria planeettoja, isoja planeettoja alkoi kulkemaan läheltä maata. Se on shokeeraavaa, se pelko, että ne voivat osua maahan. Se on hyvin shokeeraavaa kun ne kulkevat läheltä maata. Ne ovat hyvin suuria, suuria planeettoja, suurempia, absoluuttisesti suurempia kuin maa. Se oli uhkaava hetki, kun maata uhkasi olemassa oleva uhka. Ja HERRA sanoi, että ne ovat niin suuria, liian suuria. Jos jompi kumpi niistä iskee maahan, niin hei hei, ihmiskunta! Se on ohi. Ne tulivat kaikki samaan aikaan ja alkoivat kulkemaan maan läheltä. Se oli kauhun hetki maailmassa kun ne kulkivat niin läheltä maata.

Sitten näin ne planeetat, jotka loistivat kuin emerald ja safiiri, ne loistivat kuin lasi toisiinsa, säteillen toisiinsa, loistaen ja sitten näin myös toisen sarjan samoja planeettoja loistaen, säteillen paljon ja ne myös tulivat ja HERRA sanoi, että niiden koko oli liian suuri. Ne ovat paljon paljon paljon suurempia kuin maa ja suurempia kuin aurinko. Ne tulivat ja menivät hyvin läheltä. Se oli kauhun hetki ja shokeeraava ihmeen hetki ja ihmiset pelkäsivät. He sanoivat: Vau! Jos nämä iskevät maahan, niin olemme lopussa! Tulemme olemaan lopussa. Jos ne osuvat maahan, niin olemme lopussa!

Ja sen jälkeen HERRA JEHOVA tuossa hetkessä näytti minulle kiven, kiven, valtavan suuren kiven, joka tuli ylhäältä ja iski maahan. Voin nähdä sen muodon. Se kivi iskeytyi maahan ja porautui syvälle maahan. Ja he alkoivat kaivaa sitä kiveä ulos maasta. He alkoivat kaivamaan sitä. He alkoivat kaivamaan sitä kiveä ulos.

Monet tiedemiehet ja työntekijät alkoivat kaivamaan sitä kiveä ulos sieltä mihin se oli iskeytynyt. Se oli hyvin syvällä ja teki siihen reiän ja he vetäisivät ylös sen kiven, sen kiven avaruudesta, se on tulossa iskemään maahan. HERRA on käskenyt minua ravistelemaan maailmankaikkeutta. Olen ravistellut galakseja ja planeettoja, jotkut niistä ovat miljardeja kertoja isompia kuin maailma ja ne kaikki kulkivat läheltä maata, uhaten osua maahan, suuria, hyvin suuria, monumentaalisia. Se on shokeeraavaa! Se on ihme! Ihmiset olivat kauhuissaan ja sanoivat: Vau! Jos se tulee iskemään maahan kuolemme, olemme lopussa.

Ja se kivi tuli ja iski maahan ja porautui syvälle ja näin kuinka tiedemiehet kaivoivat sitä ulos. He kaivoivat ja kaivoivat sitä pois. Ja HERRA näytti minulle sen kiven. Hän näytti minulle sen kiven. Se on ihmeellistä, koska hän näytti sen kiven ja Hän kirjoitti siihen kiveen. Kun katsoin sitä kiveä, Hän kirjoitti Palvelijalleen tuohon kiveen. Ehkä ette voi nähdä sitä tuona päivänä kun se kivi on kaivettu, mutta näen hengellisesti ja Hän kirjoitti nimeni siihen ja kirjoitti minulle siihen tekstiä. Hän kirjoitti siihen kiveen minulle tekstiä. Tämä on valtavaa aikaa rakkaat ihmiset. Hän kirjoitti sen kiven pintaan minulle ja osoitti sen minulle. Se kaivettiin ylös. Tarkoitan, ehkä tuona päivänä ette pysty näkemään sitä, mutta Hän kirjoitti tekstin siihen Hänen Palvelijallensa. Kuinka ihmeellistä! Kuinka shokeeraavaa!

Ja sitten monia monia planeettoja, loistavia planeettoja, jotkut niistä säteilivät toisiinsa loistaen toisiinsa. Kaksi niistä tuli yhteen, mutta ne loistivat toisiinsa, kuin safiiri, kuin loistavia, loistavia, enemmän kuin hopea, safiiri, smaragdi, loistavia planeettoja, kaikki ne tulivat lähelle maata. HERRA on vienyt minut ylös syvälle avaruuteen. Ja Hän käski minua käyttämään vasenta profeetallista kättäni ravistelemaan koko maailmankaikkeutta. Ja olen nähnyt maailmankaikkeuden järkkyvän, planeetat irtosivat, ne murtautuivat pois asennoistaan ja irtautuivat, ja ne ajelehtivat kohti maapalloa todella shokeeraavassa shokeeraavassa shokeeraavassa ilmiössä, shokeeraavassa tapahtumassa.

Ja sitten sen jälkeen HERRA alkoi Puhumaan minulle ilolla, Hän Puhui minulle ilolla, HERRA JUMALA, Hän alkoi Puhumaan minulle ajasta sen jälkeen, kun päätän todistamiseni, kun minut tullaan tappamaan. Hän alkoi Puhumaan minulle ja Hän oli hyvin iloinen siitä hetkestä ja päivästä, kun olen päättänyt todistamiseni, ja sitten minut tullaan murhaamaan. Ja kolmen päivän jälkeen, ja sitten Hän Sanoi, sen jälkeen Hän ottaa minut Taivaaseen. Hän alkoi Puhumaan minulle Ilm. 11, kun olen saattanut päätökseen todistamiseni. Hän Puhui minulle Ilm. 11:7 eteenpäin, kun olen saattanut päätökseen todistamiseni, ja sitten minut tullaan murhaamaan, minut tullaan tappamaan kolmeksi päiväksi. Äänellään. Minut tullaan tappamaan ja makaan kuolleena kolme päivää. Sen jälkeen Hän tulee ottamaan minut ylös Taivaaseen. Valtavaa aikaa, rakkaat ihmiset. Äänellään. Aivan kuin Hän olisi hyvin iloinen, Hän oli hyvin iloinen, että sen jälkeen, kun päätän, niin Hän tulee ottamaan minut ylös. Rakkaat ihmiset, MESSIAS on tulossa!

On sanoinkuvaamaton aika, valtava aika seurakunnan historiassa. Shokeeraava hetki, shokeeraava shokeeraava shokeeraava hetki seurakunnassa! HERRA tänä yönä, keskellä yötä, Hän vei minut ylös avaruuden syvyyksien yläpuolelle, ja Hän käski minua käyttämään vasenta Profeetallista kättäni, JUMALAN peljättävää Kättä, jota kannan, ravistelemaan koko maailmankaikkeutta. Ja kun ravistelin koko maailmankaikkeutta, ne järkkyivät niin rajusti, että monet planeetat laukaistiin pois, ne siirtyivät galakseiltaan, asemistaan, ja ajelehtivat kohti maapalloa. Se oli shokeeraavaa! Suuret planeetat, todella suuret. Ja tänä aamuna Hän näytti minulle, kuinka ne saapuvat. Massiiviset planeetat, Hän Sanoi, paljon paljon paljon suuremmat kuin maapallo. Ne menivät maapallon ohitse maan yläpuolella täällä ja maapallon lähellä. Se oli shokeeraavaa shokeeraavaa shokeeraavaa! Se oli kauhun ja pelon hetki. Sillä pelko oli, että ne ohittaisivat liian läheltä, ja siten iskisivät maapallolle. Jotkut paljon paljon suurempia kuin maapallo. paljon paljon suurempia. HERRA Puhui Äänellään ja Hän Sanoi, nämä ovat paljon paljon suurempia kuin maapallo ja aurinko. Jos ne iskisivät maapallolle, niin hei hei ihmissuku! Ja sitten kun ne ohittivat, niin oli shokki.

Näen sellaiset todella loistavat, yksi tai kaksi niistä loistavat tosiinsa. Näen niiden loistavan toisiinsa mennen yhdessä tällä tavoin. Lopulta. Loistaen toisiinsa planeettojen lävitse, yksi isompi ja toinen pienempi. Ne loistavat kuin smaragdi, kuin safiiri. Ja sitten sen jälkeen, näin muiden loistavan sillä tavoin, kuin smaragdi, kuin safiiri. Se on ihme! Se on ihme, rakkaat ihmiset. Tämä on kiireellistä! Tämä tulee tapahtumaan todella todella pian. Tämä on super-kiireellistä! Kiireellistä kiireellistä kiireellistä! Todella kiireellistä! ja sitten planeetat tulevat todella lähelle. Sitten kivenlohkare, kivenlohkare. Se on aivan kuin littana, se on littanan muotoinen, littana. Ja sitten se tuli tänne ja se iski maahan. Kun se iski maapallolle, niin se meni alas syvälle maaperään. Ja ihmiset kaivoivat sen, he kaivoivat sen ulos, kunnes he poistivat sen. Ja kun he kaivoivat sen ulos, niin HERRA näytti sen minulle. Mutta Hän kirjoitti minulle viestin sinne, Hän kirjoitti minulle viestin, Hän osoitti sen minulle. Hän laittoi minun nimeni siihen. Ette ehkä näe sitä tuona päivänä, mutta olen nähnyt sen Hengessä, siinä on teksti, jonka Hän kirjoitti siihen. Kuinka valtavaa aikaa!

Ja sitten HERRA alkoi Puhumaan kanssani, koskien minun murhaani, kun minut murhataan sen jälkeen, kun olen todistanut, sen jälkeen, kun olen todistanut, sinä päivänä, sinä viimeisenä päivänä todistamiseni jälkeen, kun minut murhataan. Ja sitten kolmen päivän jälkeen. Hän Puhui niistä kolmesta päivästä, kun ruumiini makaa, kuollut ruumiini makaa siellä kolmen päivän ajan, minun hautajaisissani. Ja sitten kolmantena päivänä Hän ottaa minut ylös. Ja sitten Hän oli hyvin iloinen, Hän oli hyvin iloinen, Hän oli hyvin iloinen Hänen Palvelijastaan. Hän oli hyvin iloinen siitä, kun todistaminen on tehty.

Rakkaat ihmiset, MESSIAS on tulossa! MESSIAS on tulossa! Hän alkoi Puhumaan minulle Ilm. 11:7 eteenpäin, kun olen päättänyt todistamiseni, ja sitten nyt on se murhaaminen, kun minut teurastetaan ja murhataan sen pedon toimesta, joka nousee ulos kuilusta. Ja sitten kolmen päivän jälkeen, Hän ottaa minut nyt ylös. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Hän on tehnyt tämän. Mutta tällä kertaa Hän on antanut tarkempia yksityiskohtia. Kuinka valtavaa aikaa maailmassa. Kuinka minut tullaan murhaamaan Israelissa. Kuinka valtavaa aikaa. Kuinka minut tullaan murhaamaan Jerusalemissa. Ja ihmiset tulevat vaihtamaan lahjoja. Valtavaa aikaa, rakkaat ihmiset. Ja Hän oli todella iloinen.

Mutta nyt Hän on käskenyt minua käyttämään vasenta Profeetallista kättäni ja ravistelemaan maailmankaikkeutta. Ja maailmankaikkeus järkkyi todella rajusti, ja suuret planeetat laukaistiin sijoiltaan. Ne tulivat, ne tulivat kohti maapalloa, hyvin lähelle. Ja kivenlohkare iski maapallolle. MESSIAS on tulossa, rakkaat ihmiset! MESSIAS on tulossa! MESSIAS on tulossa! Valmistakaa HERRALLE tie. Luuk. 21:26 eteenpäin, Hän Sanoo:

26 Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät. 27 Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä suurella voimalla ja kirkkaudella.

Hän Sanoo:

28 Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.”

HERRA on käskenyt minua ravistelemaan maailmankaikkeutta, ja pian suuret planeetat tulevat ohittamaan maapallon, todella suuret. Jotkut niistä ovat todella loistavia, se tulee olemaan todella spektaakkelimaista, se tulee olemaan ihmeellistä. Kuitenkin se on kauhistuttavaa, sillä ne ovat niin suuria, todella suuria, suurempia kuin maapallo. Jos ne iskevät maapallolle, se tulee olemaan todella paha, se tulee olemaan katastrofi. Se tulee laittamaan maapallon ajelehtimaan pois suunnastaan syvälle unholaan. Mutta ne eivät tee sitä, se on vain kivenlohkare, joka iskee maapallolle. Ja kun tuo kivenlohkare iskee maapallolle, se tulee, se iskee alas syvälle. Monet ihmiset tulevat kaivamaan sitä.

MESSIAS on tulossa, rakkaat ihmiset, MESSIAS on tulossa! valmistakaa HERRALLE tie. Ja HERRA Puhui kanssani tästä missiosta, kun olen saanut päätökseen todistamiseni ja minut murhataan Jerusalemissa. Hän tulee kolmen päivän jälkeen ottamaan minut pois. Hän oli todella iloinen. Hän oli todella iloinen Hänen palvelijastaan, Hänen todistajastaan. He, joilla on korvat, valmistautukoot vanhurskaudessa. JUMALAN Valtakunta on lähellä, rakkaat ihmiset. Shalom toda. Toda raba.

(Suomennos Profetiasta 4.1.2018 / Profeetta Dr. Owuor / Jeesus on HERRA -Radiossa: www.jesusislordradio.info)

Kommentoi

  1. Hei.

    Tunsin Ruotsissa uskovan miehen joka joutui vähän samanlaisen harhan pauloihin (alussa palava uskova) lopussa hän sanoi mm. näin “hänen kautta on luotu planeettoja – hän oli suurempi kuin Jeesus omasta mielestään ,tapasin hänet myöhemmin Helsingissä – sanoin hänelle mitä sinulle kuuluu Väinö – takki liassa jne. hän vastasi “ minä en usko Jumalaan enkä perkeleisiin ….oli kova profetoimaan muutenkin . Hän muistaakseni oletti myös olevansa “säkkipukuinen “ mies!!
    Vieläkö te jaksatte hehkuttaa noin totaalisen utopisia vääriä profetioita ??

    — Henrik Kastikainen · 5 01 2018 - 16:34 · #

  Textile ohje

Päivän Sana

Ja astuessaan maihin Jeesus näki paljon kansaa, ja Hänen kävi heitä sääliksi, ja Hän paransi heidän sairaansa.

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta