Elokuva Noah 2014

Julkaistu 2 04 2014 - 18:48 by Keijo

Elokuva vedenpaisumuksesta Finnkino

Kävimme katsomassa elokuvan ja olen iloinen siitä, voimakkaasti jää mieleen koko maailman hukkuminen veteen joka on hyvin tehty ja laittaa ajattelemaan, nyky tekniikalla kun saa niin hyvin tuotua asiat joita ennen oli vaikeaa kuvata.

Eikä hän säästänyt muinaista maailmaa, vaikka varjelikin Nooan, vanhurskauden saarnaajan, ynnä seitsemän muuta, vaan antoi vedenpaisumuksen tulla jumalattomain maailman päälle. Ja hän poltti poroksi Sodoman ja Gomorran kaupungit ja tuomitsi ne häviöön, asettaen ne varoitukseksi niille, jotka vastedes jumalattomasti elävät. (2Pi 2:5-6)

Elokuvassa oli rakennettu juoni jossa oli taiteilijan vapautta , johon tietenkin kirjanoppineet kompastuvat, mutta jokainenhan voi lukea itse tarkan kuvauksen Raamatusta lukemalla 1 Mooseksen kirjan luvut 5 – 9

Me uskovat saamme kiittää Jumalaa että vielä näytetään Jumalan teoista elokuvia, ja kyllä Noah elokuva puhuttelee jokaista katsojaa tavalla ja toisella.
Joten suosittelen!

Kommentoi

  1. Olen -00 syntynyt tyttö ja menen katsomaan Noah elokuvan sunnuntaina. Olen uskossa ja on mahtavaa tietää että Raamattuun perustuvia elokuvia vielä tehdään.

    — Jenssi · 9 04 2014 - 06:10 · #

  Textile ohje

Päivän Sana

Herra, minun Jumalani, sinua minä huusin, ja Sinä paransit minut.

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta