Niin lähellä kuolemaa

Julkaistu 27 09 2018 - 21:15 by Keijo

Kirjoitan tämän kun muistin tänään kuinka monta kertaa olin kuolla, ja kyyneleet tulivat silmiini tästäkin tapauksesta:

Rakas äitini oli kuollut ja join välillä alkoholia ja muutakin, kerran taas kun olin lukenut “Sinuhe egyptiläinen” jossa kerrottin itsemurhasta, niin ajattelin noudattaa samaa keinoa ja menin kylpyyn ja vedin partakoneenterällä useita kymmeniä viiltoja käsivarteeni, niin että veri suihkusi noin puolimetriä ylöspäin, ja viimeinen mitä muistin, oli se että voipunut ääneni huusi Sirpa, ja siihen muisti katkesi.

Sirpa on rakas siskoni joka oli onneksi kuullut huutoni ja soittanut ambulanssin, mutta jos hän ei olisi kuullut niin olisin nyt tuonelassa odottamassa viimeistä tuomiota.
vieläkin kyyneleet tulevat silmiini, kun kirjoitan tätä, sillä niin suuri on Jumalan hyvyys ja armo, kun ei sallinut minun kuolla, vaan varjeli minut pelastukseen ja Jeesus antoi minulle elämän, ja elämän halun, kuinka kiitänkään Jumalaa tästä. En saanut lahjaksi vain iankaikkista elämää, vaan myös tämän elämä, sillä ilman Jeesusta olisin jo kauan sitten kuollut. Pyydä sinäkin Häntä elämääsi sanoen: Jeesus tule minun sydämeeni, tahdon ottaa sinut vastaan Pelastajajani ja Herranani, kiitos että kuolit syntieni tähden, amen.

Kommentoi

Päivän Sana

Kun tämä oli tapahtunut, tulivat muutkin sairaat, mitä saarella oli, ja heidät parannettiin.

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta