Voiko jotain lisätä Jeesuksen uhriin?

Julkaistu 11 09 2018 - 22:07 by Keijo

Laitoin otsikon, koska olen huomannut 43 vuoden uskossaoloaikanani kuinka soudetaan ja huovataan tässäkin asiassa, siis tunnustetaan että se on oikein, mutta toisella sanalla taas vesitetään sitä, näin on myös parantumisasiassa.

Raamatun mukaan Jeesuksen uhri, kun Hän tuli taivaasta ja meni ristille kärsimään meidän syntiemme tähden ja vanhurskauttamisen tähden, on ainoa mikä kelpaa Jumalalle.

Mikä todella tarkoittaa että jokainen joka uskoo Häneen, saa kaikki syntinsä anteeksi ja omistaa samalla Jeesuksen puhtauden ja vanhurskauden uskon kautta.
Siis täydellisyyden Jumalan edessä, ja se on myös avannut taivaan ovet kaikkeen mitä elämässä tarvitaan, koskien Jumalan huolenpitoa.

Kuitenkin jo nuorena silloisen seurakunnan paimen monesti vetosi vanhaan testamenttiin jossa Hiskia rukoili “muista kuinka olen vaeltanut…jne” minkä kyllä ymmärtää kun ei Hiskia mitään Jeesuksesta vielä tiennyt. Mutta me emme vetoa siihen kuinka me olemme vaeltaneet, vaan vetoamme Jeesuksen vaellukseen ja sovitukseen golgatalla.

Ikävä kyllä monet tänäpäivänäkin syyllistävät ihmisiä vanhanliiton asioilla vaikka elämme ihan eri liittoa, milloin taitavasti lypsetään rahaa tai painostetaan tekemään, antaen ymmärtää että jos niin teet Jumala kuulee sinua paremmin.

Pois se minusta että minä muuhun vetoaisin kuin Jeesuksen ristintyohön, jonka tähden Jumala kuulee täydellisesti niitä jotka ristin kautta Jumalan eteen tulevat, siis uskovat että Jeesus on yhdellä ainoalla uhrilla tehnyt heidät täydellisiksi Jumalan edessä.
ps. myöhemmin laitan uuden blogikirjoituksen, johon kerään Raamatunpaikat asiasta.

Kommentoi

Päivän Sana

Sillä hetkellä Hän juuri paransi useita taudeista ja vitsauksista ja pahoista hengistä, ja monelle sokealle Hän antoi näön

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta