Raamattu ei voi raueta tyhjiin

Julkaistu 9 07 2018 - 16:11 by Keijo

Juutalaiset vastasivat hänelle: “Hyvän teon tähden me emme sinua kivitä, vaan jumalanpilkan tähden, ja koska sinä, joka olet ihminen, teet itsesi Jumalaksi”. Jeesus vastasi heille: “Eikö teidän laissanne ole kirjoitettuna: ‘Minä sanoin: te olette jumalia’? Jos Hän sanoo jumaliksi niitä, joille Jumalan sana tuli – ja Raamattu ei voi raueta tyhjiin , niin kuinka te sanotte sille, jonka Isä on pyhittänyt ja lähettänyt maailmaan: ‘Sinä pilkkaat Jumalaa’, sentähden että minä sanoin: ‘Minä olen Jumalan Poika’? (Joh 10:33-36)

If he called them gods, unto whom the word of God came, and the scripture cannot be broken; (Joh 10:35)

Jeesus rinnasti psalmit lakiin siis Jumalan antamaan Sanaan ja sanoi ettei se voi (koska se on Jumalan antamaa sanaa) raueta tyhjiin.

Vaikka kirjoitukset on jaettu eri nimikkeillä laki, profeetat, psalmit, sananlaskut, evankeliumit jne. niin yksi yhteinen tekijä on se että ne ovat Jumalan antamia, joten me sanomme että Jumalan Sanaa , ja kun Jumala ei valehtele eikä ole väärässä, niin me tiedämme ettei Raamattu voi raueta tyhjiin.

Jeesus vetosi tähän kirjoitukseen:
Minä sanon: Te olette jumalia ja kaikki tyynni Korkeimman poikia; kuitenkin te kuolette, niinkuin ihmiset kuolevat, ja kaadutte niinkuin kuka ruhtinas tahansa.
(Psa 82:6-7)

Joillakin on se käsitys että kaikki ovat Jumalan lapsia, mutta Jumalan lapsiksi tullaan uskomalla Jumalan sana ja vastaanottamalla sen, Jeesus Kristus on Jumalan Sana joka tuli lihaksi.

ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias”. (2Ko 6:18)

Mutta kaikille, jotka ottivat Hänet vastaan, Hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat Hänen nimeensä, jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta.
(Joh 1:12-13)

Älä ihmettele, että Minä sanoin sinulle: teidän täytyy syntyä uudesti, ylhäältä.
(Joh 3:7)

Jokainen, joka uskoo, että Jeesus on Kristus, on Jumalasta syntynyt-
(1Jo 5:1)

Uudestisyntyminen ei ole välttämättä kokemus, vaan se on Jumalan vaikuttama usko meissä että Jeesus on Hän josta Mooses, Profeetat ja muut kirjoitukset ovat puhuneet.

Jeesus on Kristus, ja Kristus tarkoittaa Messias (voideltu, hepreaksi מָשִׁיחַ, mashiach) (kreik. Χριςτος), joka on Messias-nimen kreikankielinen käännös.

Siis se joka uskoo että Jeesus on Messias מָשִׁיחַ, mashiach on Jumalasta syntynyt.

Kommentoi

Päivän Sana

Hän, joka antaa kaikki sinun syntisi anteeksi ja parantaa kaikki sinun sairautesi,

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta