Suomalaisten "vaatimattomuus"

Julkaistu 18 06 2018 - 07:13 by Keijo

Onkohan mikään muu kansa niin “vaatimaton” kuin Suomi, ja hyvähän nöyryys on, kuitenkin oikeassa mitassa ja asiassa.

Suomessa tapahtuu paljon Jeesuksen tekemiä parantumisihmeitä, joista monikaan ei ole kuullut, ja se on väärää nöyryyttä olla kertomatta niistä, sillä eihän niitä ihminen tee vaan Jumala, sehän on ihan ABC asiaa, ja sen ymmärtää “Erkkikin”

Mm. jo aikaa sitten eläkkeelle siirtynyt luterilainen pastori Jussi Brummer, kertoi minulle rukoilleen mm. 40.000 ihmisen puolesta joiden jalka oli kasvanut puhumattakaan monista parantumisihmeistä joita Jumala hänen kauttansa teki. (ihme jos et ole kuullut)

Myös Pikko Jalovaaraa on Jumala voimakkaasti käyttänyt, mutta saatanallinen vastustus on enimmäkseen tuonut valhellisia ja tehtyjä parjaus syytöksiä häntä kohtaa. Mutta Jumala kuitenkin käyttää häntä tänä päivänä, vaikka jotkut ovet sulkeutuivat, mutta Jumala on voimallinen avaamaan, sitähän ei voi kukaan estää.
Täältä löytyy Suomalaisten kertomuksia, kuinka Jumala on käyttänyt Pirkkoa heidän kohdallaa, vaikka annammenkin kiitoksen ensisijaisesti Jumalalle, niin kyllä nämä ahkerat miehet ja naiset myös ansaitsevat tunnustuksen. Ja tämähän on vain pintaraapaisua.

Kommentoi

Päivän Sana

Hän, joka antaa kaikki sinun syntisi anteeksi ja parantaa kaikki sinun sairautesi,

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta