Näkymätön todellisuus

Julkaistu 3 12 2017 - 02:44 by Keijo

Mistä Jeesus pelastaa, myös hyvät ihmiset “sillä KAIKKI ovat syntiä tehneet”.
Tämä Bill Wisen kokemus laittaa pelastuksen tärkeimmän asian eteemme, koska ihmiset ovat paljon kertoneet kuinka Jeesus on pelastanut huumeista, alkoholismista ynm. niin on tämä, ehdottomasti suurin asia mistä Jeesus pelastaa jäänyt varjoon, ja kun sen ymmärtää, niin ei voi riskeeraa pelastusta, eikä voi olla joka päivä kiittämättä tästä ihmeellisestä pelastuksesta. (tässä on kyse tuonelasta josta englannikielisessä maailmassa käytetään usein sanaa hell siis helvetti.) 23.11.1998 Bill Wise kertoo:

Read on... · Kommentoi

Kuolemasta palannut DANIEL EKECHUKWU

Julkaistu 24 11 2017 - 03:21 by Keijo

Kuuntele kuolleista heränneen kertomus tulkattu 31.12.2002 mp3

Lehtijuttu suomessa Danielista

Daniel Ekechukwu kuolleista heränneen puhe suomeksi 1.1.2003 mp3 m4a

Tämä kertomus valoittaa mikä on hyvin tärkeää elämässä.
Yli kaiken varottavan varjele sydämesi, sillä sieltä elämä lähtee.
(Sn 4:23)

Kommentoi

Kymmenykset?

Julkaistu 23 11 2017 - 09:30 by Keijo

Joissakin seurakunnissa opetetaan kymmenysten maksamisesta.
Joka merkitsee että jos on tulot 2000€/kk niin 10% on 200€ joten jää 1800€,
mutta jos tulot on 600€ niin 10% on 60€ joten jää itselleen 540€,
Joten 2000€ tuloista pitäisi antaa 1460€ siis 73% jotta jäisi 540€,
tai 3000€ tuloista pitäisi antaa 2460€ siis 78,4 % jotta jäisi 540€ ja oilisi tasan.

Joten on parempi puhua Uuden Testamentin antamisesta kuin kymmenyksistä.

Uhraaminen joka perustuu kymmenyksiin, luo ahdistusta köyhille.
Vaikka se on hyvä periaate varakkaille, raamatun esimerkin mukaan, mutta se on syntiä jos sitä vaaditaan tai syyllistetään ihmisiä.

Kuinka paljonkaan poimitaan käskyjä vanhasta liitosta, jonka Jumala teki juutalaisten kanssa Uuteen liittoon, johon ne eivät kuulu, Uuteen liittoon jonka Jumala teki kaikkien ihmisten kanssa meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta.

Vaan kootkaa itsellenne aarteita taivaaseen, missä ei koi eikä ruoste raiskaa ja missä eivät varkaat murtaudu sisään eivätkä varasta. Sillä missä sinun aarteesi on, siellä on myös sinun sydämesi. (Matt 6:20-21)

Ja eräs heistä, nimeltä Agabus, nousi ja antoi Hengen vaikutuksesta tiedoksi, että oli tuleva suuri nälkä kaikkeen maailmaan; ja se tulikin Klaudiuksen aikana. Niin opetuslapset päättivät kukin varojensa mukaan lähettää avustusta Juudeassa asuville veljille. (Apt 11:28-29)

Antakoon kukin, niinkuin hänen sydämensä vaatii, ei surkeillen eikä pakosta; sillä iloista antajaa Jumala rakastaa. (2Kor 9:7)

Sillä jos on alttiutta, niin se on otollinen sen mukaan, kuin on varoja, eikä sen mukaan, kuin niitä ei ole. Sillä ei ole tarkoitus, että muilla olisi huojennus, teillä rasitus, vaan tasauksen vuoksi tulkoon tätä nykyä teidän yltäkylläisyytenne heidän puutteensa hyväksi, että heidänkin yltäkylläisyytensä tulisi teidän puutteenne hyväksi, niin että syntyisi tasaus, niinkuin kirjoitettu on: “Joka oli paljon koonnut, sille ei jäänyt liikaa, ja joka oli koonnut vähän, siltä ei mitään puuttunut”. (2Co 8:12-15)

Kehoita niitä, jotka nykyisessä maailmanajassa ovat rikkaita, etteivät ylpeilisi eivätkä panisi toivoansa epävarmaan rikkauteen, vaan Jumalaan, joka runsaasti antaa meille kaikkea nautittavaksemme, kehoita heitä, että tekevät hyvää, hyvissä töissä rikastuvat, ovat anteliaita ja omastansa jakelevat, kooten itsellensä aarteen, hyvän perustuksen tulevaisuuden varalle, että saisivat todellisen elämän. (1Ti 6:17-19)

Keskiansiot 2016 Yle

Kommentoi

Osmo Haavisto: Hengen puu

Julkaistu 21 11 2017 - 13:19 by Keijo

Osmo on tehnyt hyvän tietopaketin kuvien kanssa Hengen puusta, (Hengen hedelmä ja armolahjat) jota voit katsella täältä täältä, puhdasta ja tervettä Sanan tutkitelua. (huomaa kun klikkaat kuvan aiheita, niin saat heti sen kohdan eteesi)

Kommentoi

Niilo Yli-Vainion koskettava kirje 22.12.1977

Julkaistu 13 11 2017 - 23:57 by Keijo

“Muuton pitää sinulle selvittää, että ei minulla mitään sairaitten parantamisen lahjaa ole, ettet luule liian suuria, ihmiset vain paranevat kun Pyhä Henki laskeutuu, se olisi tässä maassa nyt sama kuka näissä kokouksissa saarnaa ja rukoilee, niin Pyhä Henki toimii……”

Lue koko kirje täältä

Kommentoi

Suuri ilon lähde

Julkaistu 7 11 2017 - 17:20 by Keijo

Jeesus Kristus saapuu pian.
On ihmeellistä olla siinä sukupolvessa jonka ei tarvitse kuolla ollenkaan , vaan meidän ruumis muutetaan yliluonnollisesti katoamattomaksi, siis saamme kokonaan uuden “majan” ja meidät temmataan pois maanpäältä ja lennämme kohti taivaita Jeesusta Kristusta vastaan ja alkaa todella uusi elämä, kaikin tavoin.
Miljoonat Biljoonat vuodet vuodet ovat edessämme valtavassa onnellisuudessa rauhassa ja seikkailussa. Ihmeellistä! Valtavaa!

Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme, yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme. (1Kor 15:51-52)

Mutta me emme tahdo pitää teitä, veljet, tietämättöminä siitä, kuinka poisnukkuneiden on, ettette murehtisi niinkuin muut, joilla ei toivoa ole. Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan. Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa. Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.
(1Th 4:13-18)

Kommentoi [1]

YK tulee hajoamaan

Julkaistu 1 11 2017 - 14:50 by Keijo

Toinen enkeli
Sitten minä näin, että toisella enkelillä oli sirppi kädessään, sellainen mitä käytetään sadonkorjuussa. Tämä toinen enkeli sanoi: “Sadonkorjuun aika on tullut Israeliin ja maihin siitä itään päin aina Iraniin asti.” Minä näin nämä valtakunnat sekunnin murto-osassa. “Koko Turkki ja ne maat, jotka ovat kieltäneet minut ja vastustaneet minun rakkauden sanomaani, ne tulevat vihaamaan ja tappamaan toinen toisiansa.” Minä näin enkelin kohottavan sirppinsä ja tulevan alas kaikille näille Lähi-idän valtakunnille.

Minä näin Iranin (Persian), Armenian, Azerbaidzhanin, koko Georgian, Irakin, Syyrian, Libanonin, Jordanian, Israelin ja koko Vähä-Aasian täynnä verta. Minä näin verta kaikkialla näissä maissa. Ja minä näin tulta, sillä ydinaseita käytettiin monissa näissä maissa. Savu kohosi joka puolella. Yhtäkkinen tuho ja hävitys, kun ihmiset tuhosivat toinen toisiaan. Minä kuulin nämä sanat: “Israel, oi Israel, suuri tuomio on tullut!” Enkeli sanoi; “Jumalan valitut tullaan puhdistamaan. Jumalan Pyhä Henki on valmistava Jumalan lapset.” Minä näin tulta kohoavan taivaaseen. Enkeli sanoi: “Tämä on lopullinen tuomio. Jumalan seurakunta puhdistetaan ja varjellaan, ja se on valmis viimeisenä päivänä. Ihmisiä kuolee janoon. Vesi tulee olemaan harvinainen kaikkialla Lähi-idässä. Joet kuivuvat ja ihmiset riitelevät vedestä näissä maissa.” Enkeli näytti minulle, että Yhdistyneet Kansakunnat tulee hajoamaan palasiksi Lähi-idän kriisin takia, sitten ei enää ole Yhdistyneitä Kansakuntia. Enkeli, jolla on sirppi kädessään, tulee korjaamaan sadon.
Viiden enkelin sanomasta

Laitoin tämä, sillä ihmiset monet unohtaa ja nuoret ei tiedä ,tämä on varmalla tavalla ja luotettavalta taholta tullut Jumalan suuri ilmoitus.

Kommentoi

Jumalan armo mitättömäksi

Julkaistu 19 10 2017 - 00:33 by Keijo

En minä tee mitättömäksi Jumalan armoa, sillä jos vanhurskaus on saatavissa lain kautta, silloinhan Kristus on turhaan kuollut. (Gal 2:21)

On ihmeellistä kuinka vaikeaa on joidenkin uskoa armoon, tähän valtavaan lahjaan jonka Jeesus Kristus meille toi, sanon tähän “usko ainoastaan”.

Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla ja saavat lahjaksi vanhurskauden Hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, (Rom 3:23-24)

Kukaan ei voi elää niin pyhää elämää, että hän kelpaisi taivaaseen, taivaaseen vaaditaan 100% täydellinen pyhyys, ja niin pyhäksi ei voi tulla kukaan, kuin yhdellä tavalla, se on:

Ja tämän tahdon perusteella me olemme pyhitetyt Jeesuksen Kristuksen ruumiin uhrilla kerta kaikkiaan. Heb 10:10)

Jeesus oli Puhdas Pyhä Viaton, mutta Hän otti sinun syntisi omikseen, jonka tähden Häntä rangaistiin, mutta näin Hän myös lahjoitti oman puhtautensa,pyhyytensä ja viattomuutensa sinulle, siis SINÄ OLET Puhdas Pyhä Viaton 100%:tisesti kun uskot Jeesukseen Kristukseen, sano Hänelle: Jeesus Kristus sinä olet minun Herrani.

Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.
(Room 10:9-10)

Kommentoi

Enkelin ilmoitus USA:sta

Julkaistu 15 10 2017 - 16:59 by Keijo

Jos saarnaaja sanoisi että pahempia, niin epäilisin, mutta kun kerran Herran ENKELI sanoi, että ihmiset on pahempia, niin se kertoo missä ajassa elämme. Jos kerran USA:lle käy näin, niin miten sitten muille maille, meilläkin laisäädäntö on seurannut laittomuuden polkua. (parisuhdelaki, aborttilaki jne.) Suomi, suomi WARNING!

“Enkeli sanoi minulle (Sadhulle): Ihmisen poika, nämä ihmiset ovat pahoja ja uppiniskaisempia, PAHEMPIA, kuin Niinive, Somoma ja Gomorra.
kohdassa 10:40 videolinkki 3 massiivista maanjäristystä tulee USA:han Californiaan ja…

Tämä kertoo jotain USA:n Sodomasta ja Gomorrasta Mitä homoavioliitot tekivät Massachusettsille

Kommentoi

Jukka Rokka, kolmas maailmansota ja tempaus?

Julkaistu 11 10 2017 - 09:51 by Keijo

Tämä on ajatuksia herättävä uni, koska se jatkui aina seuraavana yönä siitä mihin se oli jäänyt, ja myös teologiselta kannalta “unen mukaan” on täällä todella suuri ahdistuksen, aika ennenkuin tempaus tapahtuu, että ainakin jos näin tapahtuu, niin tiedämme sitten mitä tapahtuu ja missä vaiheessa, ja Japaniin on vietävä evankeliumi.
Keijo

Read on... · Kommentoi [2]

Päivän Sana

Jeesus nuhteli saastaista henkeä ja paransi pojan ja antoi hänet takaisin hänen isällensä.

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta