Fishing With William Branham

Julkaistu 31 08 2018 - 11:33 by Keijo

There’s a great revival, coming, don’t you know?
“Suuri herätys on tulossa, etkö tiedä sitä”
Tämä on englanninkielinen mutta ajankohtainen, (jos joku kääntäisi vaikka kommenteihin?)

Read on... · Kommentoi

Rukouksen "ehtoja"

Julkaistu 24 08 2018 - 13:28 by Keijo

Joka korvansa kääntää kuulemasta lakia, sen rukouskin on kauhistus. (Snl 28:9)

Rakkaani, jos sydämemme ei syytä meitä, niin meillä on uskallus Jumalaan, ja mitä ikinä anomme, sen me Häneltä saamme, koska pidämme Hänen käskynsä ja teemme sitä, mikä on Hänelle otollista. (1Joh 3:21-22)

Jos te pysytte Minussa ja Minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen. (Joh 15:7)

Vielä minä sanon teille: jos kaksi teistä maan päällä keskenään sopii mistä asiasta tahansa, että he sitä anovat, niin he saavat sen minun Isältäni, joka on taivaissa.
(Mat 18:19)

ja mitä hyvänsä te anotte Minun nimessäni, sen minä teen, että Isä kirkastettaisiin Pojassa. Jos te anotte Minulta jotakin Minun nimessäni, niin minä sen teen.
(Joh 14:13-14)

Ja tämä on se uskallus, joka meillä on Häneen, että jos me jotakin anomme Hänen tahtonsa mukaan, niin Hän kuulee meitä. Ja jos me tiedämme Hänen kuulevan meitä, mitä ikinä anommekin, niin tiedämme, että meillä myös on kaikki se, mitä olemme Häneltä anoneet. (1Jo 5:14-15)

Totisesti Minä sanon teille: jos joku sanoisi tälle vuorelle: ‘Kohoa ja heittäydy mereen’, eikä epäilisi sydämessään, vaan uskoisi sen tapahtuvan, minkä hän sanoo, niin se hänelle tapahtuisi. Sentähden minä sanon teille: kaikki, mitä te rukoilette ja anotte, uskokaa saaneenne, niin se on teille tuleva. Ja kun te seisotte ja rukoilette, niin antakaa anteeksi, jos kenellä teistä on jotakin toistansa vastaan, että myös teidän Isänne, joka on taivaissa, antaisi teille anteeksi teidän rikkomuksenne.”
(Mar 11:23-25)

Mutta anokoon uskossa, ollenkaan epäilemättä; sillä joka epäilee, on meren aallon kaltainen, jota tuuli ajaa ja heittelee. Älköön sellainen ihminen luulko Herralta mitään saavansa, (Jaak 1:6-7)

Teillä ei ole, sentähden ettette ano. Te anotte, ettekä saa, sentähden että anotte kelvottomasti, kuluttaaksenne sen himoissanne. (Jaak 4:2-3)

minä sanon teille: vaikka hän ei nousekaan antamaan hänelle sentähden, että hän on hänen ystävänsä, nousee hän kuitenkin sentähden, että toinen ei hellitä, ja antaa hänelle niin paljon, kuin hän tarvitsee. Niinpä minäkin sanon teille: anokaa, niin teille annetaan; etsikää, niin te löydätte; kolkuttakaa, niin teille avataan. Sillä jokainen anova saa, ja etsivä löytää, ja kolkuttavalle avataan. (Luk 11:8-10)

Kuitenkin ne Jotka tuntevat Jumalan ja Hänen Sanansa, kiinnittävä rukouksen “ehdoista” mielensä seuraaviin jakeisiin:

Sillä Kristus ei mennyt käsillä tehtyyn kaikkeinpyhimpään, joka vain on sen oikean kuva, vaan itse taivaaseen, nyt ilmestyäkseen Jumalan kasvojen eteen meidän hyväksemme. (Heb 9:24)

Mutta missä nämä ovat anteeksi annetut, siinä ei uhria synnin edestä enää tarvita. Koska meillä siis, veljet, on luja luottamus siihen, että meillä Jeesuksen veren kautta on pääsy kaikkeinpyhimpään, (Heb 10:18-19)

Ristin valtava ihmeellinen salaisuus on Jeesuksen kärsimyksien merkitys ja hedelmä, jonka kautta tiedämme Hänen varmasti kuulevan meitä.

Kommentoi

Ennen tempausta pitäisi toteutua nämä

Julkaistu 13 08 2018 - 14:03 by Keijo

W.M.Branham: 1933 Herra näytti mitkä asiat tapahtuvat ennen kuin Hän tulee
ja suurin osa on toteutunut tarkasti, mutta vielä nämä on toteutumatta

“ -suuria edistysaskeleita tieteessä, jotka tulisivat toisen maailmansodan jälkeen. Se päättyi näyllä autosta, jossa oli kattona muovikupla, ja se kiisi kauniita valtateitä pitkin kauko-ohjauksen alaisena, niin että ihmiset näyttivät istuvan tässä autossa ilman ohjauspyörää ja he pelasivat jonkinlaista peliä huvitellaksensa.”
(Tämäkin on hyvin lähellä toteutumista)

“-nousi USA:ssa esiin mitä kaunein, mutta julma nainen. Hän piti ihmisiä täydellisessä hallinnassaan” (tätä odotellaan)

“-kuulin mitä kauheimman räjähdyksen. Kun käännyin katsomaan, en nähnyt muuta kuin pirstaleita, kraatereita ja savua yli koko Amerikan.”
(olisiko mahdollisesti valtava luonnononnettomuus? )

JUKKA ROKAN 3 OSAISESTA UNESTA 1959 (uni jatkui aina seuraavana yönä)

Koko maailman sota ja luonnonvoimien purkaukset

(II osa edellä kertomaani unta näytettiin minulle seuraavana yönä, eli huhtikuun 25. päivänä 1959.) Nuo kauheat taistelut näyttivät levittäytyvän yli koko Euroopan ja Aasian pelottavalla nopeudella. Maa toisensa jälkeen joutui sodan pyörteisiin, halusi tahi ei – kukapa olisi halunnut! Sen tuhoavat aallot vyöryivät myöskin yli Kaukoidän. Sodan alkuvaiheessa karttoivat suurvallat atomipommien käyttöä, mutta nyt näytti kuin kaikki helvetin ja taivaan voimat olisivat yhtyneet tuohon hirvittävään, historian suurimpaan verilöylyyn. Kuin kaiken tuhoava ja allensa murskaava pyörremyrsky se levisi yli maitten, kaupunkien ja kylien. Näytti kuin avaruus olisi täyttynyt suurilla jättiläislintuparvilla, niin suurina lentueina vyöryivät kaupunkeja tuhoavat teräslintulaivueet.

Muitten muassa Japanin saarimaa joutui hirveitten pommitusten kohteeksi. Seurasin Japanin tuhoa mitä syvimmän järkytyksen vallassa. Sodan yllättämät japanilaiset olivat kauhuissaan, sillä Hiroshiman ja Nagasakin päivät näyttivät tulleen – nyt koko tuon 100-miljoonaisen kansan osaksi – sellainen oli noitten kaameitten pommitusten vaikutus! Yhtäkkiä alkoi kuulua mahtavia räjähdyksiä, niin että tuntui kuin maa kaikkialla olisi sortunut ja repeillyt. Tokion kohdalta levittäytyi yli koko Japanin mantereen synkkä, melkein kaiken yöksi muuttava pimeys, jota kesti vain hetkisen. Sitten alkoi tuon pimeyden keskeltä syöksyä liekehtivää ainetta kohti avaruutta. Se nousi valtavalla ryskeellä, saaden taivaan näyttämään liekehtivältä tulimereltä. Sitä seurasi useampia maanjärähtelyjä. Tuntui kuin tuo saarivaltakunta olisi hajoamaisillaan tahi vaipumassa meren syvyyteen. Ilma alkoi täyttyä polttavalla, tuhkamaisella kaasulla, niin että ihmisten oli aina Kioton alueilla saakka hakeuduttava suojaan…

Asama! Asama!! Se purkautuu!! kuului epätoivoinen ääni tuhansien suusta. Ja todellakin. Nyt näkyi selvästi kuinka valtavat, punaisina hehkuvat laavamassat syöksyivät korkeuteen, josta ne sitten alkoivat laskeutua, peittäen allensa koko mantereen leveydeltä kaikki kaupungit ja kylät. Asamaa seurasi Fuji-vuoren purkaus, sekä monien muitten tuliperäisten vuorten maata järisyttävät tärähtelyt. Myöskin Tokion ja Jokohaman kaupungit näyttivät peittyvän kokonaan tuon palavan massan alle. Tuntui kuin nuo tulivuoret olisivat saaneet täysosuman atomipommeista, joitten häiritsemänä niissä piilevät luonnon voimat alkoivat purkaantua.

Suurvaltojen ydinaseet olivat toiminnassa. Atomipommien pelottavat voimat raatelivat maaparkaa, repivät ja polttivat kaupunkeja sekä korvensivat niissä olevia kansanmassoja. Samankaltainen hävitys näytti olevan kaikkien kansakuntien yllä. Luonnonvoimien valtavat purkaukset järkyttivät maan kaikkia osia. Maanjäristykset, patojen sortumiset, hävittävät tulvat, palavat kaupungit, kaatuneitten suuret ruumisröykkiöt, kuolevien ja haavoittuneitten kaameat avunhuudot, niin luomakunnan historian kaiken ylittävä hävitys ja tuho vyöryi yli koko maan piirin. Tuomioitten aika oli tullut “Oi Jumalani, onko tämä kaiken elämän loppu!?”…
Heräsin. Ympärilläni vallitsi hiljaisuus ja rauha… “Oi, Herra, oliko tämäkin vain unta?! Vai – oliko se edellisen yön näyn jatkoksi annettua profeetallista kieltä tulevista tuomioista?” värisi sydämeni vanhurskaan Jumalan tuomioitten pelosta.

KOLMANTENA NÄYTETTIIN YLÖSTEMPAUKSEN TAPAHTUVAN SODAN KESKELLÄ

“Yhtäkkiä alkoi kuulua eri puolilta huuto: “Katsokaa, mitä tapahtuu! Mitä tapahtuu!” Huutajiksi huomasin ns. “nimikristittyjen” joukon. Jotkut heistä väittivät näkevänsä, kuinka osa ihmisiä muuttuu valkoisiksi olennoiksi ja he kohoavat maasta. Täysin pakanat sanoivat näkevänsä monien katoavan yhtäkkiä, mutta mitään “valkoiseksi muuttumista” enempää kuin “ylöskohoamistakaan” he eivät sano nähneensä.

7 asiaa ennen Herran tulemusta voi lukea täältä kokonaisuudessaan

Jukka Rokan 3 osaisen unen voi lukea täältä kokonaisuudessaan

Kommentoi

Ylipäällikkö profetia 28.4.2011

Julkaistu 5 08 2018 - 20:19 by Keijo

Sana jonka Jumala antoi vuosia ennen, kun Trump tuli presidentiksi,
Nyt jo näemme osan toteutuneen, todella hienoa.

“Jumalan Henki sanoo: – Olen valinnut Donald Trumpin
juuri tällaista aikaa varten.
Niin kuin Netanjahu on Israelille,
tämä mies on USA:lle.
Palautan hänen kauttaan
Amerikan entisen loiston ja aseman.
Siitä tulee Israelin jälkeen
maailman vahvin ja vaurain valtio.
Dollarista tulee historiallisen vahva.
Vertailukohta muille valuutoille.

Vihollinen vapisee
ja pelkää tätä miestä.
Se vapisee, kun hän kertoo
pyrkivänsä presidentiksi.
Se kysyy: “Mitä nyt teemme?
Hän tuntee temppumme ja juonemme.
Olemme ryöstäneet Amerikkaa
vuosikymmeniä.”

Henki sanoo: Kukaan ei pysäytä tätä.
Vihollinen on ryöstänyt Amerikkaa.
Se loppuu nyt.
Tämä mies korjaa sadon ja ottaa sen,
minkä vihollinen on varastanut, – ja palauttaa sen USA:lle
seitsenkertaisesti.

Vihollinen kysyy: “Entä Israel?
Suojeleeko Amerikka taas Israelia?”
Henki sanoo: Suojelee. USA ja Israel
seisovat taas käsi kädessä.
Maiden suhde on vahvempi kuin ikinä.
Israel kukoistaa enemmän kuin ikinä.
Jumalan Henki:
Suojelen Amerikkaa ja Israelia.
Trump pitää sanansa. Kun hän puhuu,
maailma kuuntelee ja tietää, – että hänessä on jotain suurempaa.
Hän tekee sen mitä lupaa.
Kaikki tietävät sen. Vihollinen
pelkää, sillä tämä mies on peloton.

Amerikalle koittaa taloudellisen
ja hengellisen sadonkorjuun aika.
Trumpin vaalivoitto yritetään
estää miljoonilla dollareilla ― turhaan.
Tuhlatkoot he rahansa. Raha tulee
pahalta, mutta se ei onnistu.
Tulevat vaalit voittaa valitsemani mies.
Vihollinen sanoo hänestä asioita,
mutta se ei koske häneen.
Se juoksee kuin vesi hanhen selästä.
Samoin sulkani suojelevat häntä.
Mies ja hänelle antamani lahjat
kiinnittävät valtamedian huomion.
Se on hänen kanssaan samaa mieltä,
sanoo Jumalan Henki.”

Enemmän sanomaa voit katsoa TV7 Vieraina Mark Taylor ja Mary Colbert

Kommentoi

Todellinen nykyajan apostoli

Julkaistu 30 07 2018 - 03:10 by Keijo

Tämä video kannattaa katsoa, David Hogan suosikki julistajani, tätä ei kannata missata, todella monia hyviä pointteja, ihmeelliset ovat Herran tiet.Katso tästä

Kommentoi

Profeetta Sundar Selvaraj Sadhu

Julkaistu 23 07 2018 - 08:48 by Keijo

Pidän kovasti tästä Profeetasta, vahinko että videot on englanninkielisiä.
Olisi hyvä kun joku Suomentasi.

Intercession

Prophecy 2018 Devil Appears on Earth

Kommentoi

Ja Jeesus itki

Julkaistu 22 07 2018 - 00:53 by Keijo

Kaksi kertaa kerrotaan Jeesuksen itkeneen.

1. Luukas 19:41-42
Ja kun hän tuli lähemmäksi ja näki kaupungin, itki hän sitä ja sanoi: Jospa tietäisit sinäkin tänä päivänä, mikä rauhaasi sopii! Mutta nyt se on sinun silmiltäsi salattu.

Jeesus näki mitä Jerusalemille tulee käymään ja Hän itki sentähden.

2. Johannes 11:33-35
Kun Jeesus näki hänen itkevän ja hänen kanssaan tulleiden juutalaisten itkevän, joutui Hän hengessään syvän liikutuksen valtaan ja vapisi; ja hän sanoi: Mihin te panitte hänet? He sanoivat hänelle: Herra, tule ja katso. Ja Jeesus itki.

Jeesus itki muiden surua, Hän sääli, vaikka tiesi kohta surun muuttuvan iloksi. Niin silti Hän itki.

Jeesus on ainoa joka todella tietää mitä me tunnemme. Hän sanoo: Minä ymmärrän.

Kommentoi

Raamattu ei voi raueta tyhjiin

Julkaistu 9 07 2018 - 15:11 by Keijo

Juutalaiset vastasivat hänelle: “Hyvän teon tähden me emme sinua kivitä, vaan jumalanpilkan tähden, ja koska sinä, joka olet ihminen, teet itsesi Jumalaksi”. Jeesus vastasi heille: “Eikö teidän laissanne ole kirjoitettuna: ‘Minä sanoin: te olette jumalia’? Jos Hän sanoo jumaliksi niitä, joille Jumalan sana tuli – ja Raamattu ei voi raueta tyhjiin , niin kuinka te sanotte sille, jonka Isä on pyhittänyt ja lähettänyt maailmaan: ‘Sinä pilkkaat Jumalaa’, sentähden että minä sanoin: ‘Minä olen Jumalan Poika’? (Joh 10:33-36)

If he called them gods, unto whom the word of God came, and the scripture cannot be broken; (Joh 10:35)

Jeesus rinnasti psalmit lakiin siis Jumalan antamaan Sanaan ja sanoi ettei se voi (koska se on Jumalan antamaa sanaa) raueta tyhjiin.

Vaikka kirjoitukset on jaettu eri nimikkeillä laki, profeetat, psalmit, sananlaskut, evankeliumit jne. niin yksi yhteinen tekijä on se että ne ovat Jumalan antamia, joten me sanomme että Jumalan Sanaa , ja kun Jumala ei valehtele eikä ole väärässä, niin me tiedämme ettei Raamattu voi raueta tyhjiin.

Jeesus vetosi tähän kirjoitukseen:
Minä sanon: Te olette jumalia ja kaikki tyynni Korkeimman poikia; kuitenkin te kuolette, niinkuin ihmiset kuolevat, ja kaadutte niinkuin kuka ruhtinas tahansa.
(Psa 82:6-7)

Joillakin on se käsitys että kaikki ovat Jumalan lapsia, mutta Jumalan lapsiksi tullaan uskomalla Jumalan sana ja vastaanottamalla sen, Jeesus Kristus on Jumalan Sana joka tuli lihaksi.

ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias”. (2Ko 6:18)

Mutta kaikille, jotka ottivat Hänet vastaan, Hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat Hänen nimeensä, jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta.
(Joh 1:12-13)

Älä ihmettele, että Minä sanoin sinulle: teidän täytyy syntyä uudesti, ylhäältä.
(Joh 3:7)

Jokainen, joka uskoo, että Jeesus on Kristus, on Jumalasta syntynyt-
(1Jo 5:1)

Uudestisyntyminen ei ole välttämättä kokemus, vaan se on Jumalan vaikuttama usko meissä että Jeesus on Hän josta Mooses, Profeetat ja muut kirjoitukset ovat puhuneet.

Jeesus on Kristus, ja Kristus tarkoittaa Messias (voideltu, hepreaksi מָשִׁיחַ, mashiach) (kreik. Χριςτος), joka on Messias-nimen kreikankielinen käännös.

Siis se joka uskoo että Jeesus on Messias מָשִׁיחַ, mashiach on Jumalasta syntynyt.

Kommentoi

Ylellinen elämä on synti niitä vastaan joilla ei mitään ole.

Julkaistu 28 06 2018 - 19:55 by Keijo

Ja suuri voitto onkin jumalisuus yhdessä tyytyväisyyden kanssa. Sillä me emme ole maailmaan mitään tuoneet, emme myös voi täältä mitään viedä; mutta kun meillä on elatus ja vaatteet, niin tyytykäämme niihin. Mutta ne, jotka rikastua tahtovat, lankeavat kiusaukseen ja paulaan ja moniin mielettömiin ja vahingollisiin himoihin, jotka upottavat ihmiset turmioon ja kadotukseen. Sillä rahan himo on kaiken pahan juuri; sitä haluten monet ovat eksyneet pois uskosta ja lävistäneet itsensä monella tuskalla.
(1Tim 6:6-10)

Kehoita niitä, jotka nykyisessä maailmanajassa ovat rikkaita, etteivät ylpeilisi eivätkä panisi toivoansa epävarmaan rikkauteen, vaan Jumalaan, joka runsaasti antaa meille kaikkea nautittavaksemme, kehoita heitä, että tekevät hyvää, hyvissä töissä rikastuvat, ovat anteliaita ja omastansa jakelevat, kooten itsellensä aarteen, hyvän perustuksen tulevaisuuden varalle, että saisivat todellisen elämän. Oi Timoteus, talleta se, mikä sinulle on uskottu, ja vältä tiedon nimellä kulkevan valhetiedon epäpyhiä ja tyhjiä puheita ja vastaväitteitä, (1Tim 6:17-20)

Rikastumisen halu ylellisen elämän tähden on huono asia.
Rikastumisen halu auttamisen ja kannattamisen takia on hyvä asia.

Uusi auto ei ole ylellistä elämää ellei se ole esim: Lamborghini Veneno Roadster, vm. 2014. 6,5-litrainen V12, 750 hevosvoimaa. 0-100 km/h: 2,9 sek. Hinta: 3 530 000 euroa

Kommentoi

PUKEUTUMINEN "PYHYYTEEN"

Julkaistu 25 06 2018 - 12:26 by Keijo

PUKEUTUMINENPYHYYTEEN” (tarkoittanee siveyttä) ulkonaisesti on helppoa, (sitä tekevät jumalattomatkin) mutta pukeutuminen pyhyyteen sisäisesti vaatii paljon enemmän ja on mahdollista kokonaisuudessa vain uudestisyntyneelle ihmiselle.

PUKEUTUKAA SIIS te, jotka olette Jumalan valituita, pyhiä ja rakkaita, SYDÄMELLISEEN ARMAHTAVAISUUTEEN, YSTÄVÄLLISYYTEEN, NÖYRYYTEEN, SÄVYISYYTEEN, PITKÄMIELISYYTEEN, kärsikää toinen toistanne ja antakaa toisillenne anteeksi, jos kenellä on moitetta toista vastaan. Niinkuin Herrakin on antanut teille anteeksi, niin myös te antakaa. Mutta kaiken tämän lisäksi PUKEUTUKAA RAKKAUTEEN, mikä on täydellisyyden side.
(Kol 3:12-14)

Älköön teidän kaunistuksenne olko ulkonaista, ei hiusten palmikoimista eikä kultien ympärillenne ripustamista eikä koreihin vaatteisiin pukeutumista, vaan se olkoon salassa oleva SYDÄMEN IHMINEN, hiljaisen ja rauhaisan hengen katoamattomuudessa; TÄMÄ ON JUMALAN SILMISSÄ KALLIS.
(1Pi 3:3-4)

Samoin te, nuoremmat, olkaa vanhemmille alamaiset ja PUKEUTUKAA KAIKKI KESKINÄISEEN NÖYRYYTEEN, sillä “Jumala on ylpeitä vastaan, mutta nöyrille Hän antaa armon”.
(1Piet. 5:5)

Jos äärimmäinen pukeutuminen olisi pyhää niin silloinhan naisten pitäisi pukeutua niinkuin äärimuslimit, verkko vielä silmien edessä, sillä pelkkä silmien näkeminen saa jotkut viettelykseen.

Mutta niinkuin järjettömät, luonnostaan pyydystettäviksi ja häviämään syntyneet eläimet, niin joutuvat myös nämä, kun herjaavat sitä, mitä eivät tunne, häviämään omaan turmelukseensa, saaden vääryyden palkan; he pitävät nautintonaan elää päivänsä hekumassa; he ovat tahra- ja häpeäpilkkuja; he herkuttelevat petoksissaan, kemuillessaan teidän kanssanne; HEIDÄN SILMÄNSÄ OVAT TÄYNNÄ HAUREUTTA eivätkä saa kylläänsä synnistä; he viekoittelevat horjuvia sieluja, heillä on ahneuteen harjaantunut sydän; he ovat kirouksen lapsia.
(2Pie 2:12-14)

Kauneus on Jumalan lahja:

Ja Leealla oli sameat silmät, mutta Raakelilla oli kaunis vartalo ja kauniit kasvot.
(1Moo 29:17)

Kauneus on myös siunaus, mutta on ihmisiä joiden ajatukset on saataiset vaikka olisi kuinka pukeutunut, niin kuin apostoli heistä kirjoittaa:

Eikä ollut koko maassa niin kauniita naisia kuin Jobin tyttäret; ja heidän isänsä antoi heille perintöosan heidän veljiensä rinnalla.
(Job 42:15)

Miehen nimi oli Naabal, ja hänen vaimonsa nimi oli Abigail. Vaimo oli hyvin ymmärtäväinen ja vartaloltaan kaunis, mutta mies oli tyly ja menoissaan raaka; hän oli kaalebilainen.
(1Sa 25:3)

Kommentoi

Päivän Sana

Ja astuessaan maihin Jeesus näki paljon kansaa, ja Hänen kävi heitä sääliksi, ja Hän paransi heidän sairaansa.

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta