Facebook ?

Julkaistu 18 02 2018 - 01:10 by Keijo

Olen nyt harvemmin kirjoittanut blogiin johtuen osittain siitä kun olen käyttänyt facebookkia, mutta nyt päätin keskittyä enemmän blogiin, koska facebook varastaa helposti liikaa aikaa, ja on rajoitettu lukijakunta, kun taas täällä blogissa käy reilusti yli kymmenentuhatta vierailijaa joka kuukausi, joten päätin tästedes rukoilla mistä joka viikko kirjoittaisin blogiin, koska Herralta se on tullut.

Näin tällä viikolla saman unen kaksi kertaa ja ymmärsin sen tarkoittavan facebookissa tapahtuvaa toisten kristittyjen parjaamista ja jopa väärähenkiseksi leimaamista.
Ja itsekin puutuin siihen, mutta se on kuin lisäisi halkoja tuleen, enkä tahdo osallistua siihen. Sillä tiedän että Pyhä Henki johtaa jokaisen kaikkeen totuuteen jos sydän on avoin, kysymys on siis asenteesta, kun joku ajattelee että hänellä on kirkkain valo, niin kirkas että muista pitää varoittaa, niin siinä jo mennään harhaa, Jumalan Sana ja Pyhä Henki ohjaa suoraan, Herran sanat ovat selkeitä sanoja.

Unet meni suunnilleen näin; (ensimmäisen näin alkuviikosta ja toisen näin torstaina.)

Uni 1. Tietokoneesta nousi vähän savua ja kun otin tietokoneesta sivuseinän irti niin sisältä pöllähti paljon vaaleanharmaata savua, mutta ei tulta näkynyt.

Uni 2. Tietokoneesta on nousi vähän enemmän savua ja kun otin sivuseinän irti niin sisältä pöllähti paljon harmaata ja mustaa savua, joka täytti huoneen, niin että oli paljon savua , mutta sitten savu haihtui ja tietokone ei ollut tulessa.

Kommentoi

Miksi Jumalan Sana on korkein auktoriteetti ?

Julkaistu 4 02 2018 - 13:44 by Keijo

Kovaa tekstiä, Vanhasta testamentista, jota ei kuulu Kristityn noudattaa, sillä olemme uudessa paremmassa liitossa, Uudessa Testamentissa, mutta silti hyvä kuva asennoitumisesta Jumalan sanan auktoriteettiin.

Read on... · Kommentoi

Ilmestyskirjan Profeetta on täällä

Julkaistu 4 02 2018 - 01:27 by Keijo

Profeetta joka mainitaan Ilmestyskirjassa (Ilm 11:1-14)

Read on... · Kommentoi [1]

Ruotsin esivalta kunniaan

Julkaistu 29 01 2018 - 14:27 by Keijo

On suorataan ällistyttävää lukea että veljeskansassamme Ruotsissa on alueita jonne poliisilla ei ole asiaa. Uskomatonta että kansanedustajat antaa vallan pahalle,vaikka esivaltaa pitää kunnioittaa, ja jos käy esivaltaa vastaan niin vankilaan tai karkoitus, oikeus ja turvallisuus pitää olla taattu kansalle.

Jos jumalaton saa armon, ei hän opi vanhurskautta; oikeuden maassa hän tekee vääryyttä eikä näe Herran korkeutta. (Jes 26:10)

Kunnon rangaistukset yhteiskunnan omaisuuden ja kansalaisten omaisuuden tuhoojille, ja kapinoitsijoille, “sentähden te verojakin maksatte” , esivalta on Jumalan asettama.

Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sentähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee. Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden. Sentähdenhän te verojakin maksatte. Sillä he ovat Jumalan palvelusmiehiä, ahkeroiden virassansa juuri sitä varten. (Rom 13:1-6)

Kommentoi [2]

Suomi auta Jumalan kansaa

Julkaistu 27 01 2018 - 03:30 by Keijo

Jumala ei ole kokonaan hylännyt kansaansa Israelia, vaikka Hän käänsikin heille selkänsä syntien tähden, mutta Sanansa mukaa Israel tulee olemaan korkein kansoista ja siunauksena jokaiselle joka katsoo sen parasta. Suomen tulevaisuus riippuu sen suhtautumisesta Juutalaisiin, Israeliin, Jerusalemiin joka ei tule koskaan olemaan jaettu pääkaupunki. Tämä sana on myös Presidentille ja hallitukselle.

Mutta älä katso iloiten veljesi päivää, hänen onnettomuutensa päivää; älä ilku juutalaisia heidän turmionsa päivänä äläkä suullasi suurentele ahdistuksen päivänä. Älä tunkeudu sisään minun kansani portista heidän hätäpäivänänsä. Älä katso iloiten, myös sinä, hänen onnettomuuttansa hänen hätäpäivänänsä. Älä ojenna kättäsi hänen rikkauteensa hänen hätäpäivänänsä. Älä seiso tienhaarassa hävittämässä hänen pelastuneitansa. Älä luovuta hänen pakoonpäässeitänsä ahdistuksen päivänä. Sillä lähellä on Herran päivä kaikkia pakanakansoja: Niinkuin sinä olet tehnyt, niin sinulle tehdään; kosto sinun teostasi kohtaa sinun omaa päätäsi. (Oba 1:12-15)

Vielä Juutalaisia vainotaan, mutta älköön Suomi osallistu siihen, ei eu:n ei yk:n kanssa, eikä missään muodossa, vaan päinvastoin, siunatkaa että siunauksen perisitte.

Sentähden, katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin ei enää sanota: ‘Niin totta kuin Herra elää, joka johdatti israelilaiset Egyptin maasta’, vaan: ‘Niin totta kuin Herra elää, joka johdatti israelilaiset pohjoisesta maasta ja kaikista muista maista, joihin hän oli heidät karkoittanut’. Sillä minä palautan heidät heidän omaan maahansa, jonka minä annoin heidän isillensä. Katso, minä käsken tulemaan monta kalastajaa, sanoo Herra, ja ne heitä kalastavat, ja sen jälkeen Minä käsken tulemaan monta metsästäjää, ja ne heitä metsästävät kaikilta vuorilta ja kaikilta kukkuloilta ja kallioiden rotkoista. (Jer 16:14-16)

Jos ja kun saamme tilaisuuden auttaa Juutalaisia, niin käyttäkäämme tilaisuutemme.

Kommentoi

Jerusalem kuuluu Israelille

Julkaistu 16 01 2018 - 12:13 by Keijo

On kummallista ja todella typerää väittää jotain muuta, tuhansia vuosia sitten Jumala valitsi Jerusalemin ja Israelin itsellensä, kauan ennen kuin ainoatakaan muslimia oli syntynyt. Kuinka kehtaa kukaan väittää jotain muuta, helpompi väittää ettei Helsinki ole Suomen, ei Moskova Venäjän tai Lontoo englannin jne. Sillä vain Israelilla on tuhansien vuosien historia Jerusalemissa. Kaikki nämä Raamatunpaikat jotka ovat kirjoitetut ennen ajanlaskumme alkua, tuovat esiin kenelle Jerusalem kuluu ja tulee kuulumaan, me suomalaiset jotka tiedämme totuuden, tulemme aina seisomaan Israelin ja Jerusalemin rinnalla, vaikka koko maailma olisi sitä vastaan.
Tässä joitakin Kaikkivaltiaan Luojamme sanoja Jerusalemista:

Read on... · Kommentoi [1]

Israel ajan kello.

Julkaistu 15 01 2018 - 06:52 by Keijo

Daarejaveksen, Ahasveroksen pojan, ensimmäisenä hallitusvuotena, Enkeli kertoi Danielille (Jeesuksen kuolevan) sovittaen synnit 490 vuoden kuluttua: “synti sinetillä lukitaan, ja pahat teot sovitetaan, ja iankaikkinen vanhurskaus tuodaan” Raamattu Danielin kirja Luku 9 jae 24 eli vuonna 33
Daniel näki Raamatusta että 70 vuotta kestää pakkosiirtolaisuus ja siksi hän rukoili sen tapahtumista, mutta sai myös samalla tiedon maailman täkeimmästä tapahtumasta.

Vähän sen jäkeen Uusi kuningas Koores (eli Kyyros II suuri ) vapautti Juutalaiset pakkosiirtolaisuudesta, mutta wikipedian ajat eivät ole Jumalan Sanaa sillä jos vähennämme 490 vuotta , vuodesta 549 eKr. niin pääsemme vuoteen 59 eKr. Ja Jeesus kuoli vuonna 33 jKr. eli muutamalla kymmenellä vuodella noi ajanlaskut heittää. Mutta Israel on todella ajan kello, joten näemme maailman kohtalon Israelin tapahtumista, ja sentähden paholainen ja hänen orjansa vihaavat Israelia.

“Kyyros II Suuri sallii juutalaisten palata Baabelin vankeudesta Jerusalemiin ja rakentaa uudelleen kaupungin ja temppelin.
Kyyros aloitti sotaretken Babyloniaa vastaan. Vuonna 539 eaa. hän kukisti babylonialaiset ja otti itselleen uuden tittelin Babylonian kuningas, Sumerin ja Akkadin kuningas. Kun Kyyroksen kenraali Gobryas marssi joukkoineen lokakuun 13. päivänä 539 Babyloniaan”
Lainaus Wikipedia

Kommentoi

Paavi on väärä profeetta?

Julkaistu 14 01 2018 - 14:31 by Keijo

Jukka Rokka julisti aikoinaan että Paavi on väärä profeetta joka hallitsee tempauksen jäkeen 3 ja puoli vuotta ja sen jälkeen antikristus toiset 3 ja puoli vuotta siis yhteensä 7 vuotta.
Kuuntele tästä
Vaikka koko sanoman voi kuunnella kokonaan kun siinä on voimakas neuvo/kehoitus niille jotka ovat jääneet tempauksesta.

Erikoista on se että Profeetta Sadhu Sundar Selvaraj on vuosikausia myöhemmin julistanut Paavista samaa. Katso tuolta

Kommentoi

Risto Rytin uskoontulo - Rukous voi paljon

Julkaistu 14 01 2018 - 14:17 by Keijo

Kirjeessään Kenraali Oeschin sisarelle, Risto Ryti mainitsi: “Kenraali Oesch on täällä vankilassa tullut uskoon ja täällä monia muita kenraaleja ja ministereitä sotarikollisia tullut uskoon, Frang Mangs vieraili täällä vankilassa ja julisti evankeliumia… ja täällä minäkin olen löytänyt Kristuksen, Veljesi Kristuksessa” Risto Ryti Voit kuunnella sen täältä

Presidentti Risto Rytin puoliso Gerda Ryti vetosi Suomen kansaan jatkosodan vuonna 1944, että jokainen suomalainen hiljentyisi rukoukseen maamme puolesta Turun tuomiokirkon kellon lyödessä 12: ”Hiljentyköön siis jokainen kansamme jäsen tuona hetkenä rukoukseen Kaikkivaltiaan eteen”.

Samoin Mannerheim ilmoitti eräälle ruotsalaiselle lähetyssaarnaajalle , jonka Jukka Rokka tapasi Japanissa että Hän rukoilee joka päivä polvillaan ja lukee joka päivä Raamattua
Kuuntele tästä

Tosiasia on että jos Suomen uskovaiset eivät olisi rukoilleet, niin Suomi olisi nyt kauheassa kohtalossa. Rukous muuttaa kansojen kohtalot.

Kommentoi

Niinistö valitaan uudelleen profetia

Julkaistu 7 01 2018 - 18:07 by Keijo

“Hyvin aikaisin tänä aamuna minulle tuli Herran sana Suomen kansalle. Herra puhui minulle, että Suomen kansa on äkillisen Pyhän Hengen vuodatuksen partailla. Suomeen lasketaan (vapautetaan) sen historiassa ennenkokematon Pyhän Hengen herätys ja se tapahtuu yhtäkkiä! Näin hengessä kuinka Raamatun pyhä kirjoitus (Apt 2:2-4) roikkui kansakunnan yllä käden muotoisesta pilvestä: ”Yhtäkkiä kuului taivaalta kohahdus, kuin olisi käynyt raju tuulenpuuska, ja se täytti koko sen talon, jossa he olivat. He näkivät tulenlieskoja, kuin kieliä, jotka jakautuivat ja laskeutuivat itse kunkin päälle. He tulivat täyteen Pyhää Henkeä ja alkoivat puhua eri kielillä sitä mitä Henki antoi heille puhuttavaksi.” Jumala lähetää uuden kohahduksen taivaasta, valtavan herätyksen kaatosateen, joka saa maan vapisemaan. Kuulin, kuinka Herra julisti Suomen ylle: “Laitan uuden laulun kansani suuhun, ylistyslaulu nousee kansan sydämen syvimmästä osasta. Monet näkevät minut kasvoista kasvoihin ja he panevat luottamuksensa tähän uuteen osoitettuun (tai annettuun) armoon.” ”Minä avaan heidän huulensa ylistämään kiitoksella nimeäni, ja he palvovat minua kuin muinaisina päivinä “ Minä näin, kuinka presidentti Sauli Niinistö valittiin uudelleen toiselle kaudelle johtamaan Suomen kansaa, koska Jumala on hänet siihen profeetallisesti asettanut. Hänen toisella kaudellaan tulee tapahtumaan voimakas Herran kohtaaminen, jonka johdosta hänen sydämensä palaa ilmiliekeissä Herran asioiden puolesta. Tämä asettaa kansaan voimakkaan halun palata Herran luo. Kuulin Herran sanovan: “Lapsen syntymä on merkkinä uuden päivän aamunkoitosta Suomessa ja siitä, että laajennan ja kasvatan valtani kunniaa kansan keskuudessa. Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, Hänen hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä, Rauhanruhtinas. Herraus on oleva suuri ja rauha loppumaton Daavidin valtaistuimella ja hänen valtakunnallansa; se perustetaan ja vahvistetaan tuomiolla ja vanhurskaudella nyt ja iankaikkisesti. Herran Sebaotin kiivaus on sen tekevä.” “Sillä Suomi laulaa ylistystä Poikani voimasta; kyllä, sinä iloiten laulaen ylistät Hänen rakkaudesta, kun kansa nousee kohti minun aamunkoittoani. Sillä Kristus on ollut sinun linnoituksesi ja turvapaikkasi, kun kansalla on ollut menneinä vuosina ahdistusta. Kuuntele minua Suomi, asun korkealla ja pyhällä paikalla mutta olen myös katuvien ja nöyrämielisten kanssa nostaakseni heidät ja uudistaakseni heidän katuvat sydämensä. Kutsun sinua Suomi, syvempään suhteeseen kanssani. Minä lähetän kirkkaudestani valon ja sanani totuuden vetämään sinut minun lähelleni. Minä johdatan sinut pyhälle vuorelle ja asuinpaikalleni, jonka minä olen varannut sinulle. Rukouksen alttari täyttyy liekeistä ja väkevästi ylistävistä ihmisistä. Sinä poistat vieraat jumalat ja epäjumalan kuvat Herran temppelistä, niinkuin poistat kaikki väärät alttarit, jotka on rakennettu Herran huoneen vuorelle, sinä heität ne alas. Sinä valmistat rukouksen ja ylistyksen alttarin tuleville sukupolville, jotta he voivat nähdä. Ihmiset kokoontuvat päiviksi koroittamaan nimeäni, myös öinä ja päivinä he kokoontuvaat yhteen. Herätys, Hengen vuodatus, järisyttää maata ja tapahtuu pelastumisia ja ihmeitä. Valmistaudu taivaan sateelle, sillä tulee herätys, joka pyyhkii pois kaikki aiemmat kivut. Herran voima on esillä ja moni todistaa, että kirkkaus lankeaa maahan kuin sade.”

Prophet Charlie Shamp Alkuperäinen täällä

Kommentoi

Päivän Sana

Herra, minun Jumalani, sinua minä huusin, ja Sinä paransit minut.

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta