Kärsivällinen Nooa

Julkaistu 13 09 2015 - 11:54 by Keijo

Jaa |

Jumala sulki Nooan arkin oven helmikuun 17 päivä 1956 (laskettuna Aatamin syntymästä) ja antoi sataa ja myös tulla maan sisältä niin paljon vettä 40 päivää, niin että vesi lopulta nousi yli seitsemän metriä vuorten yli koko maapallolla.

150 päivän jälkeen kun vesi oli alkoi vähentyä , heinäkuun 17 päivänä, arkki pysähtyi Araratin vuorelle, ja lokakuun 10 päivä tulivat vuorten huiput näkyviin ja marraskuun 11 päivä avasi Nooa arkin puoli metriä korkean ikkunan ja laski korpin ja kyyhkysen ikkunasta. Uudenvuoden päivänä 1.1.1657 Nooa poisti katon arkista ja katseli kun maanpinta oli kuivunut.

Kuitenkaan jo lähes vuoden tunkkaisessa arkissa ollut Nooa ei lähtenyt arkista vaan odotti Jumalaa vielä melkein kaksi kuukautta ja silloin 27 helmikuuta Jumala puhui Nooalle sanoen: Lähde arkista

Joten voimme nähdä tästä sen kuinka Jumalaa saa odottaa joskus pitkääkin, ja sehän on monesti vaikeaa, niin kuin psalmissa sanotaan:

Miksi murehdit, minun sieluni, ja miksi olet minussa niin levoton? Odota Jumalaa. Sillä vielä minä saan kiittää Häntä, minun kasvojeni apua, minun Jumalaani. Ps 43:5

(Käytin suomalaista kalenteria asian helpommin ymmärtämiseen, mutta kirjanoppineille tässä Juutalainen kalenteri )

Kommentoi

Turvapaikanhakijoiden jako Eu

Julkaistu 3 09 2015 - 21:39 by Keijo

Jaa |

Tänään uutisissa oli että:

“Eurooppalaisille lehdille vuodettujen tietojen mukaan Euroopan komissio suunnittelee 120 000 – 160 000 turvapaikanhakijan siirtämistä Kreikasta, Italiasta ja Unkarista muihin EU-maihin.”

Puhutaan taakan jakamisesta, miten sen sitten jaetaankin.
Mutta jos jaettaisiin niin Euroopan unionin jäsenvaltioiden yhteenlaskettu väkiluku on yli 500 miljoonaa ja pinta-ala 4 324 782 neliökilometriä

ja Suomi 5,5 miljoonaa asukasta . Suomen pinta-ala on 338 435 km².

Niin suomen osuus olisi pinta-alan mukaan 7,83% 160.000:nesta n.12000
Niin suomen osuus olisi asukasluvun mukaan n.1,08% 160.000:nesta n. 1700

Mutta olen kyllä sitä mieltä että voisi ottaa paljon enemmänkin, sillä nämä ihmiset ovat Jumalan silmissä yhtä arvokkaita kuin minä ja sinä.
Ja sitä paitsi suurella osalla ei ole sitä onnea ollut, että olisivat saaneet syntyä maassa missä on iankaikkinen elämä tarjolla niin runsaana.
Joten on erittäin hyvä että he saavat tulla maahan jossa heillä on tilaisuus vastaanottaa iankaikkinen elämä, Jeesus Kristus, heidän pelastajansa ja lunastajansa.
On todellista sokeutta ja itsekkyyttä jos joku Kristitty ei halua näitä iankaikkisia sieluja Suomeen, se on heidän pelastumisensa estämistä ja jumalaton teko.
On hyvä että kerrankin Suomi tekee jotain kaunista Jumalan silmissä.
Niin ettei vain pelkästään synnin lemu kohoa tästä maasta, aborttien ja jumalattomien lakien ja synnin muodossa. Tulkoon vaikka kaikki 160.000 pakolaista Suomeen, kyllä tänne mahtuu. “eikö sama Jumala ole meitä luonut”
Jumala siunaa Suomea kun Suomi vastaanottaa pakolaisia.
Kun me emme ole menneet kaikkeen maailmaan, niin Jumala armossaan tuo “kaiken maailman tänne”. Kiitetty olkoon Herran Pyhä Nimi.

Kommentoi [3]

Hyvä Jumala parantaa

Julkaistu 1 09 2015 - 17:40 by Keijo

Jaa |

“Minä olen Herra, sinun parantajasi”. (2Mo 15:26)

Jumalan yksi piirre on se että Hän on parantaja.

Täällä maanpäällä parantajat ja lääkärit yleensä tekevät työtänsä palkkaa vastaan, ja toiset säälistä sekä hyvästä tahdosta.
Kuitenkin jos on kysymys perheen jäsenestä, niin silloin autetaan jos voidaan koska rakkaus vaatii sitä.

Joten jos selvitämme itsellemme millainen parantaja Jumala on ja kuinka paljon Hän välittää meistä, niin voimme löytää yllättävä levon ja rauhan kun on kysymys terveydestämme.

On hyvin helppo löytää Raamatusta paljon parantumisia joita Jumala on tehnyt, jopa Kuningas Daavid ylisti Jumalaa siitä että Hän parantaa kaikki sairaudet.
Ja kaikki todella tarkoittaa kaikki, siis syöpä, reuma, sokeritauti, ihosairaudet, verisuonet, mielisairaudet jne.
Täällä maailmassa ei ole ainuttakaan lääkäriä tai sairaalaa joka voisi luvata sinulle samaa, siksi on täysi loogista että me jotka olemme Jumalan yhteydessä käännymme Hänen puoleensa, Hän ei todellakaan syytä sinua siitä että luotat Häneen liikaa.

Jumala rakastaa sinua niin paljon että Hän antoi ainokaisen poikansa Jeesuksen Kristuksen kärsiä ristillä puolestasi.
Jumala lähetti Jeesuksen taivaasta pelastamaan sinut ja Hänen tulonsa maanpäälle oli jo uhri, niinkuin myös laulamme:

“Mun tähteni Sä jätit loiston taivaan, Sä puhdas, viaton ja synnitön.
Maan päälle tulit alas tuskaan, vaivaan mun tähteni, näin halvan hylkiön.
Maan päälle tulit alas tuskaan, vaivaan mun tähteni, näin halvan hylkiön.”

Kuinka siis on mahdollista epäillä Jumalan rakkautta meitä kohtaan,
eihän kukaan voi rakastaa meitä niin paljon kuin Hän.

Joten eikö ole silloin loogista luottaa siihen että parantaa kaikki meidän sairautemme, jos Hän voi, ja kyllä Hän todella voi, Jumalalle on kaikki mahdollista.

Kommentoi

Live Eldoretista: 28-31.8

Julkaistu 26 08 2015 - 09:43 by Keijo

Jaa |

Parantumistilaisuudet lauantaina 29.- sunnuntaina 30.8.2015

USTREAM

NTV live

Jesus is Lord radio alkaen 26.8 – 1.9 (1.9 pastorikonferenssi, tulkkausta myös suomeksi.)

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus päästä todistamaan omin silmin livenä suoraa lähetystä ihmeparantumisista joita Jumala tekee ihmisille! Tuhansia ja tuhansia ihmisiä tulee parantumaan. Sinä myös voit kokea sen ruudun äärellä sillä:

”Jotkut sairaista, jotka ovat olleet vuoteen omia heidän sängyissään, voivat jopa siellä kodeissaan laittaa Jesus is Lord Radion päälle, Herra tulee parantamaan heidät valtavissa määrin.” (Profeetta Dr. Owuor. 1.8.2015)

Olenko minä Jumala vain lyhyeltä matkalta, sanoo Herra; enkö ole Jumala myöskin kaukaa? (Jer 23:23)

Katso, ei Herran käsi ole liian lyhyt auttamaan, eikä hänen korvansa kuuro kuulemaan (Jes 59:1)

Sillä Herran silmät tarkkaavat kaikkea maata, että Hän voimakkaasti auttaisi niitä, jotka ovat ehyellä sydämellä antautuneet Hänelle.(2Ai 16:9)

Kommentoi

Valtavaa tapahtumassa !!!

Julkaistu 22 08 2015 - 18:10 by Keijo

Jaa |

Jumala on näyttänyt Profeetta D.R.Owuorille mitä pian tapahtuu, lue profetiat:
Profetia 13.8.2015: Valtava histoarillinen Herran vierailu tulossa…
Profetia 3.8.2015: Ennätyksellinen parantumisvoitelu tulee…
Profetia 1.8.2015: Massiivinen parantumisen aalto tulossa…
Profetia 30.7.2015: Historiallisin Jumalan vierailu tulossa..

TERVETULOA megasuureen herätys ja parantumiskokoukseen Keniaan, elokuussa Matka-aika 27.8.-3.9. Aivan kaikki hotellimajoitukset, aamiaiset, päivälliset, illalliset ja kuljetukset on hoidettu ja maksettu puolestanne Siunauksena. Kokoukset ovat ilmaisia ilman rahan keräämistä. LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Suomesta lähdössä iso ryhmä ja kaikki on ilmaista Kenian päässä. Yhteydenotot ja lisätietoa: 045 6040288 / repentfinland@gmail.com (tulkkaus suomeksi!)

Kommentoi

Ystävä

Julkaistu 20 08 2015 - 15:52 by Keijo

Jaa |

Ystävyyttä on monenlaista, mutta “ystäväsi, joka on sinulle kuin oma sielusi” on harvinainen, ja minulle se oli paras ystäväni 25.7.2015 kirkkauteen siirtynyt Jussi Pertti Juhani Venäläinen, jonka kassa saimme tehdä ihmeellisiä matkoja Neuvostoliitossa, ennen kuin siitä tuli Venäjä ja opimme luottamaan toisiimme..
Kun Jussi tuli meille niin hän toi aina hyvän ilmapiirin ja erikoista hänessä oli se kun hän ei puhunut kenestäkään pahaa, ei vaikka hänelle olisi tehty vääryyttä ja hän ei pitänyt sellaisesta lauseesta kuin “ois pitänyt” se olikin ainoa mistä hän minua nuhteli.
Viimeisellä elämänsä viikolla sanoin hänelle “että tiedät ettei minulla ole ketään samanmielistä, älä luovuta” mutta Jumala rakasti niin paljon Jussia että Hän otti hänet kirkkauteen riemuitsemaan.

Tänään aamulla kun olin rukouksessa ja ajattelin miksi Jussi oli niin positiivinen sanoissaan levittäen aina uskoa ymmärrystä ja rohkaisua, niin sain vastauksen Herralta:
Että Jussi oli laittanut tämän sanan sydämeensä:

…jos sinä tuot esiin jaloa, et arvotonta, niin sinä saat olla minun suunani.(Jer 15:19)

Jussilta jäi seitsemän jo täysi-ikäistä lasta ja olin kiitollinen kun he välittivät minulle viestin mitä Jussi oli edellisenä iltana ennen poismenoaan sanonut tytärilleen.

Olen kiitollinen että sain jutella Jussin kanssa kahtena viimeisenä iltana, vaikka en tiennyt että Herra ottaa hänet tykönsä.
Jussi oli todellinen Hengen mies ja paljon puuttuu elämästäni kun hän meni pois.
Kiitos Jumalalle Jussista!

Kommentoi [1]

Hallitukselle

Julkaistu 18 08 2015 - 18:51 by Keijo

Jaa |

Kun nyt kohta joudutte kovan eteen, niin suosittelen parannusta ensinnäkin lainsäädännössä joista on muutettava:

1. “Aborttilaki “ vain äidin hengen pelastamiseksi voi sallia.
2. “Parisuhdelaki” ei ole olemassakaan muita liittoja kuin miehen ja naisen solmima avioliitto, joka on ensimmäinen Jumalan säädös ihmiskunnalle.

Kaikki muut liitot ovat vain synnin harjoittamista, eivätkä tarvitse lain suojaa, vaan parannuksen tekemistä, jotka haluavat elää synnissä eläköön, mutta ei valtion siunauksella, sillä tuomio odottaa sitten maailman lopulla, joten koko lain voi pyyhkiä pois.

11 Ja minä näin suuren, valkean valtaistuimen ja sillä istuvaisen, jonka kasvoja maa ja taivas pakenivat, eikä niille sijaa löytynyt.
12 Ja minä näin kuolleet, suuret ja pienet, seisomassa valtaistuimen edessä, ja kirjat avattiin; ja avattiin toinen kirja, joka on elämän kirja; ja kuolleet tuomittiin sen perusteella, mitä kirjoihin oli kirjoitettu, tekojensa mukaan (ilmestyskirja 20)

Yhteiskunnan talouden nostamiseksi on ennenkaikkea kunnioitettava Jumalaa, mutta myös kansalaisten ei pitäisi pitää kiinni näistä palkallisista vapaapäivistä jotka ovat olleet kyllä mukava etu Suomessa, mutta niistä voisi karsia kilpailukyvyn parantamiseksi.
Työaika meillä muutenkin on helppo verrattuna aikaan jolloin työpäiviä oli 6 ja päivittäin 12 tuntia

Kommentoi

Usa:n presidentti ja tempaus

Julkaistu 13 08 2015 - 20:16 by Keijo

Jaa |

Tässä vähän pohdittavaa asian tiimoilta, tuleekohan Jeesus …..

Matti Kettunen 6.11. 1992

Kun minä ruumiista lähdin pois, ei oltukaan yksin enää, minulla oli opas vastassa, se oli mieshenkilö suunnilleen 20-25 vuoden ikäinen, se oli enkeli.
Kävelin ulos ja huomasin etteivät seinät eikä mitkään pitäneet mitään, minä meni suoraan läpi sen.
Minä tulin meille kotia, sairaalasta tulin meille pihaan ja meillä on ollut kaksi susikoiraa, niin molemmat koirat haukkuivat ja alkoivat katsomaan pitkään minua.
Minä kysyin siltä oppaalta: Tämähän liikkumine käy kätevästi, tässähän voisi mennä käymään suomessa. Opas sanoi: Ei, sinä voit mennä mutta siitä ei ole mitään hyötyä, sinulla ei ole aikaa.
Matti: kauanko ottaisi mennä? Opas: alta sekunnin.
Tämä väli ei merkitse mitään mutta sinulla ei ole aikaa sinun täytyy mennä takaisin.
Ja minä näin itseni siinä makaamassa ja minä aloin katsomaan, sitä on ihan saman näköinen. (oliko samanlainen vatsa? ei tullut vatsaa katsottua)
Mutta sen minä huomasin että sitä ajattelee samalla lailla kun siihen asti on ajatellut, kun lähtee ruumiistaan pois.
Minä olisin halunnut tulla vaimoni luokse kotiin, mutta se (enkeli) sanoi että täytyy lähteä takaisin, ei ole aikaa enää.

Mutta siinä en tuntenut kylmää enkä kuumaa, siinä vaiheessa minulla oli niin hyvä olla etten olisi halunnut lähteä takaisin.
Menin ruumiiseeni ja sen jälkeen tunsin kylmää, sairaanhoitaja kysyi missä sinä olit, missä kävit, sanoin sille että minä kävin kotona.
Sen jälkeen minut siirrettiin yksityishuoneeseen josta tavallisesti lähdetään jalat edellä.
Yöllä minä nukahdin mutta heräsin siihen että minua otettiin kädestä kiinni, aloin katsomaan sitä että se on lääkäri ja sillä oli valkoinen puku päällä,
se piti kädestäni ikään kuin olisi kuunnellut valtimoa ja minä katsoin ja huomasin arven kädessä, ja kun näin sen käännyin heti katsomaan ja näin toisen käden ja siinäkin oli arpi.
Silloin minä katsoin silmiin ja tunsin heti että hän on Jeesus.
Jeesus alkoi puhumaan ja sanoi ettei Hän ole vielä tullut sinua noutamaan sinulla on vielä tehtävä täällä.
Hän laittoi toisen kätensä otsani päälle ja alkoi puhumaan.
Tunsin että olen ilmassa ja minulla oli niin hyvä olla ja Jeesus sanoi sitten että Hän tulee takaisin, Hän tulee takaisin mikä hetki tahansa, aikaa ei ole paljon.
Keskustelimme asioista ja osasta Jeesus kielsi ettei saa puhua, ei kenellekään ennen kuin Hän antaa luvan.
Hän sanoi “sinä panet käden sairaan päälle ja sairas tulee terveeksi”.
JEESUKSEN TOINEN TULEMUS
Minä kysyin Jeesukselta milloin se tapahtuu kun Hän tulee, tahtoisin tietää onko siihen aikaa, Hän sanoi että sitä ei ole tarvis sanoa tarkkaa aikaa, mutta sanoi sen tulevan tapahtumaan mikä hetki tahansa. Tulee uusi presidentti ja hänen nimensä (Clinton), Jeesus sanoi ensimmäinen quoda, toinen quoda sinä välisenä aikana kun se on vallassa tapahtuu,
mutta siinä ensimmäisen quodan aikana tapahtuu jotakin semmoista että me ei tiedetä..(Kuuntele n.19.min kohdalla)
Jeesus sanoi että ensimmäinen ylösnousemus tulee tapahtumaan tänä aikana.
Minä ensin luulin että ymmärsin asian väärin kun Hän puhui presidentti Clintonista, minä rupesin ajattelemaan että käsitin varmaan väärin, mutta nyt kun minä näin presidenttiehdokkaat,
niin ohhoh tässä se on. Mutta Herra sanoi menkää ja todistakaa toinen toisillenne, kertokaa Hänen takaisintulemisestaan, se on tärkeintä ja se että on mentävä sinne missä ihmiset ovat ja todistaa niille.
Jeesus puhui kolmesta quodasta näiden jaksojen aikana tulee ensimmäinen ylösnousemus tapahtumaan. ( nauhasta ensimmäiset 20.min 20 sekuntia vapaasti lyhennellen kirjoitettu )

Kommenttini:
Clinton Bill presidenttinä 1993-2001 kaksi quodaa kolmas Clinton quoda on tulematta, onko se vaimo vai tytär sen näemme tulevaisuudessa.
Olen iloinen kun Jeesus tulee aivan kohta, niin ei tarvitse enää kokea kuolemaa, surua ja eroa, vaikka onkin hieman itsekkäästi ajateltu kun 2 miljardia odottaa hyvää uutista

William Branham’s PROPHECY of America in the End Times

Kommentoi [1]

Ylellisyys

Julkaistu 22 07 2015 - 09:08 by Keijo

Jaa |

Tuntuu ikävältä kuulla sokeudesta, joka saa saarnaajan hankkimaan monta kymmentä miljoonaa maksavan yksityiskoneen, jonka ylläpidossakin on kustannuksia, kun samaan aikaan on satoja miljoonia ihmisiä joilla ei ole mahdollista kuulla iankaikkisesta elämästä, koska puuttuu lähettäjiä, tai lähettäjien uhrit menevätkin johonkin muuhun.

Ylellisyydellä tarkoitan sitä mikä menee huimasti yli normaalin tarpeen.
Hyvä Jumala antaa kyllä meille runsaasti kaikkea nautittavaksemme, on hyvä kun on hyvä auto, kesämökki, terveellinen ruoka jne. eihän Jumala kiellä mitään hyvää niiltä jotka nuhteettomasti vaeltavat ja sekin on Jumalan lahja jos Jumala kenelle ihmiselle antaa rikkautta ja tavaraa, onpa sitten mistä voi antaa, kun Herra johtaa.

Mutta evankeliumin Sana kyllä antaa selvät ohjeet “ylellisyydestä”:

niin myös, että naiset ovat säädyllisessä puvussa, kaunistavat itseään kainosti ja siveästi, ei palmikoiduilla hiuksilla, ei kullalla, ei helmillä eikä kallisarvoisilla vaatteilla,
(1Ti 2:9)

Kehoita niitä, jotka nykyisessä maailmanajassa ovat rikkaita, etteivät ylpeilisi eivätkä panisi toivoansa epävarmaan rikkauteen, vaan Jumalaan, joka runsaasti antaa meille kaikkea nautittavaksemme, kehoita heitä, että tekevät hyvää, hyvissä töissä rikastuvat, ovat anteliaita ja omastansa jakelevat, kooten itsellensä aarteen, hyvän perustuksen tulevaisuuden varalle, että saisivat todellisen elämän.
(1Ti 6:17-19)

Kuulkaa nyt, te rikkaat: itkekää ja vaikeroikaa sitä kurjuutta, joka on teille tulossa. Teidän rikkautenne on mädännyt, ja teidän vaatteenne ovat koin syömät; teidän kultanne ja hopeanne on ruostunut, ja niiden ruoste on oleva todistuksena teitä vastaan ja syövä teidän lihanne niinkuin tuli. Te olette koonneet aarteita viimeisinä päivinä. Katso, työmiesten palkka, jonka te vainioittenne niittäjiltä olette pidättäneet, huutaa, ja leikkuumiesten valitukset ovat tulleet Herran Sebaotin korviin.
(Jak 5:1-4)

Ja kansa kysyi häneltä sanoen: “Mitä meidän siis pitää tekemän?” Hän vastasi ja sanoi heille: “Jolla on kaksi ihokasta, antakoon toisen sille, joka on ilman; ja jolla on ruokaa, tehköön samoin”.
(Luk 3:10-11)

Paavalikin joka oli yksi suurimmista Apostoleista kirjoitti Timoteukselle:

Tuo tullessasi päällysvaippa, jonka jätin Trooaaseen Karpuksen luo, ja kirjat, ennen kaikkea pergamentit. (2Ti 4:13)

Olkaa keskenänne yksimieliset. Älkää korkeita mielitelkö, vaan tyytykää alhaisiin oloihin. Älkää olko itsemielestänne viisaita.
(Rom 12:16)

Sillä me emme ole maailmaan mitään tuoneet, emme myös voi täältä mitään viedä; mutta kun meillä on elatus ja vaatteet, niin tyytykäämme niihin.
(1Ti 6:7-8)

Forum Missio joka kannattaa Intian pastoreita, jotka menevät kyliin maaseudulla, joissa ei ole ollenkaan julistettu ilosanomaa, kannattaisi paljon useampaakin julistajaa joita on kyllä siellä monia valmiina lähtemään jos olisi lähettäjiä.

Forum Missio on hyvä kanava koota aarteita taivaaseen:

Älkää kootko itsellenne aarteita maan päälle, missä koi ja ruoste raiskaa ja missä varkaat murtautuvat sisään ja varastavat. Vaan kootkaa itsellenne aarteita taivaaseen, missä ei koi eikä ruoste raiskaa ja missä eivät varkaat murtaudu sisään eivätkä varasta. Sillä missä sinun aarteesi on, siellä on myös sinun sydämesi. Silmä on ruumiin lamppu. Jos siis silmäsi on terve, niin koko sinun ruumiisi on valaistu.
(Mat 6:19-22)

Kommentoi

Maailman tärkein asia kristitylle

Julkaistu 19 07 2015 - 17:59 by Keijo

Jaa |

On olla lähtijä tai lähettäjä, jos emme ole kumpaakaan, niin silloin on huolestuttavaa.

Katso tämä alle 5:den minuutin, erittäin hyvä video, joka kertoo nykytilanteen.

Sillä jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu. Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa? Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? Niinkuin kirjoitettu on: “Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!”
(Rom 10:13-15)

Kommentoi

Päivän Sana

Ja he ajoivat ulos monta riivaajaa ja voitelivat monta sairasta öljyllä ja paransivat heidät.

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta