Minä olen tullut taivaasta - osa Joulun sanomaa

Julkaistu 9 12 2013 - 12:07 by Keijo

Jaa |

Jeesuksen Kristuksen syntymä, oli Hänen tulonsa taivaasta, Hänen joka oli ennenkuin ainoatakaan atomia, alkuainetta , enkeliä tai edes tyhjyyttä oli luotu.

Jeesuksessa Kristuksessa luotiin kaikki, mikä taivaissa ja mikä maan päällä on, näkyväiset ja näkymättömät, olkoot ne valtaistuimia tai herrauksia, hallituksia tai valtoja, kaikki on luotu Jeesuksen Kristuksen kautta ja Jeesukseen Kristukseen Kol 1:6

Alussa oli Jeesus Kristus, ja Jeesus Kristus oli Jumalan tykönä, ja Jeesus Kristus oli Jumala. (Joh 1:1) Jeesus Kristus oli alussa Jumalan tykönä. (Joh 1:2)
Kaikki on saanut syntynsä Jeesuksen Kristuksen kautta, ja ilman Jeesusta Kristusta ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on. (Joh 1:3)

Maailmassa Jeesus Kristus oli, ja maailma on Jeesuksen Kristuksen kautta saanut syntynsä, ja maailma ei Jeesusta Kristusta tuntenut. (Joh 1:10)

Jeesus Kristus tuli Juutalaisten tykö, ja Jeesuksen Kristuksen omat eivät ottaneet Häntä vastaan. (Joh 1:11)
Mutta kaikille, jotka ottivat Jeesuksen Kristuksen vastaan, Jeesus Kristus antoi oikeuden tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat Jeesuksen Kristuksen nimeen, (Joh 1:12)

Jeesus sanoi heille: “Totisesti, totisesti minä sanon teille: ennenkuin Aabraham syntyi, olen minä ollut”. (Joh 8:58)

Ja tämä on Hänen käskynsä, että meidän tulee uskoa Hänen Poikansa Jeesuksen Kristuksen nimeen ja rakastaa toinen toistamme, niinkuin Hän on meille käskyn antanut. (1Jo 3:23)

Tämän minä olen kirjoittanut teille, jotka uskotte Jumalan Pojan nimeen, tietääksenne, että teillä on iankaikkinen elämä. (1Jo 5:13)

Voit lukea omasta Raamatustasi nämä jakeet , mutta itse kirjoitin ne tähän vähän eri tavalla jotta se auttaisi näkemään sen että Jeesus Kristus on Jumalan poika.

Kommentoi

Joulun sanomaan liittyen

Julkaistu 30 11 2013 - 02:03 by Keijo

Jaa |

Hänessä (Jeesuksessa Kristuksessa) meillä on lunastus, syntien anteeksisaaminen, (Kol 1:14)
ja Hän on näkymättömän Jumalan kuva, esikoinen ennen kaikkea luomakuntaa. (Kol 1:15)
Sillä Hänessä luotiin kaikki, mikä taivaissa ja mikä maan päällä on, näkyväiset ja näkymättömät, olkoot ne valtaistuimia tai herrauksia, hallituksia tai valtoja, kaikki on luotu Hänen kauttansa ja Häneen, (Kol 1:16)

Auttakoon tämä ymmärtämään että ennen kuin yksikään enkeli, alkuaine ja tyhjyys oli olemassa. Niin oli vain Jeesus Kristus jonka kautta kaikki on luotu olemaan.
Niinkuin Pyhä Henki kertoo meille Johanneksen evankeliumissa_

Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala. (Joh 1:1)
Hän oli alussa Jumalan tykönä. (Joh 1:2)
Kaikki on saanut syntynsä Hänen kauttaan, ja ilman Häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on. (Joh 1:3)

Joulu kertoo sanoman kuinka Jeesus Kristus astui alas taivaasta ja syntyi ihmisenä maan päälle, joka oli kuin roskalaatikko taivaaseen verrattuna , ja siitä olemme kiitollisia kun Hän tuli pelastamaan meidät ikuisuuden kärsimyksistä.

Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa, senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta. (Joh 1:14)

Olkoon teillä se mieli, joka myös Kristuksella Jeesuksella oli, (Fil 2:5)
joka ei, vaikka Hänellä olikin Jumalan muoto, katsonut saaliiksensa olla Jumalan kaltainen, (Fil 2:6)
vaan tyhjensi itsensä ja otti orjan muodon, tuli ihmisten kaltaiseksi, ja Hänet havaittiin olennaltaan sellaiseksi kuin ihminen; (Fil 2:7)
Hän nöyryytti itsensä ja oli kuuliainen kuolemaan asti, hamaan ristin kuolemaan asti. (Fil 2:8)

Jeesus ei vain astunut taivaan kirkkaudesta alas maan päälle vaan Hän otti itsellensä tämän alennustilan ruumiin voidakseen pelastaa meidät.
Kiitos Jeesus kun tulit tänne maan päälle “savimajaan asumaan” jouluna pelastaaksensa meidät huonoimmatkin ihmiset.
Kiitos Jeesus !

Vanhan laulun sanat (pitkä kirja 234)

1. On Jeesus tullut tänne taivahasta. Hän jätti taivaan loiston ihanan.
Kun auttaa tahtoi orjaa, ihmislasta, sai orjan muodon Poika Jumalan….

Kommentoi

Pelastakaa ihmiset !

Julkaistu 19 11 2013 - 06:51 by Keijo

Jaa |

On monenlaista pelastakaa toimintaa ja ne ovat arvokkaita asioita ja toiset vähemmän arvokkaita, mutta kaikki kalpenevat sen rinnalla kun joku pelastetaan helvetistä, enkä tarkoita sitä kun joku täällä maan päällä elää helvetinmoisissa oloissa, siis niinkuin sanotaan että jonkun elämä voi olla helvettiä.

Mutta se “helvetti” ei kestä kuin enintään sataa vuotta, mutta helvetti joka kestää tuhat vuotta kertaa miljoona vuotta kertaa miljardi vuotta kertaa biljoona vuotta kertaa triljoona vuotta jne. joka alkaa kun matkustamme täältä ajasta ikuisuuteen.
Niin kaikkein ehdottomasti tärkein ja kallisarvoisin asia on pelastaa ihmiset siltä.

Sillä mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saisi sielullensa vahingon? Taikka mitä voi ihminen antaa sielunsa lunnaiksi (Mat 16:26)

Kommentoi

Valtava Jumala

Julkaistu 16 11 2013 - 23:50 by Keijo

Jaa |

Tänään tuli mieleeni Jumalan Sana ja kun avasin Raamatun se oli suoraan edessäni:

Kun minä katselen sinun taivastasi, Sinun sormiesi tekoa, kuuta ja tähtiä, jotka Sinä olet luonut, niin mikä on ihminen, että Sinä häntä muistat, tai ihmislapsi, että pidät hänestä huolen? (Psa 8:4-5)

Galaksimme, linnunrata johon maapallo kuuluu ja jossa on satoja miljardeja tähtiä, on vain pieni osa siitä valtavasta universumista jossa galaksejakin on sata biljoonaa 100.000.000.000.000 (joten jokaiselle maapallon 7 miljardille ihmiselle riittäisi yli 14000 galaksia) ja yhdessä suurimmassa galaksissa voi olla triljoona tähteä 1000.000.000.000.000.000 ( joten jokaiselle maan 7 miljardille ihmiselle riittäisi yli 140 miljoonaa tähteä) , meidän linnunradassamme vain n.100 miljardia tähteä ,eihän nää ihmisten luvut niin tarkkoja ole, kun eivät edes pysty kovin pitkälle näkemään tai mittaamaan.
On oikeastaan vaikea käsittää näitä kokoja, mutta sen käsittää että näiden alkuunpanija on ääretön suuruudessaan, kun Hän tuosta noin, ykskaks, kutsui olemattomat olemaan, sillä joka ikinen atomi, alkuaine on ilmestynyt maailmankaikkeuteen silloin kun ei ollut mitään, mutta Jumala päätti luoda maailman.
Ja niin kaikki se mikä nähdään ei ole syntynyt näkyväisestä, vaan näkymätön Jumala on tehnyt kaiken meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta.
Kuinka suuri Hän onkaan, jos en voi luottaa Häneen, niin olen todella sokea.

Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala.
Hän oli alussa Jumalan tykönä.
Kaikki on saanut syntynsä Hänen kauttaan, ja ilman Häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on. (Joh 1:1-3)

Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme Hänen kirkkauttansa, senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta. (Joh 1:14)

Niin juutalaiset sanoivat hänelle: “Et ole vielä viidenkymmenen vuoden vanha, ja olet nähnyt Aabrahamin!”
Jeesus sanoi heille: “Totisesti, totisesti minä sanon teille: ennenkuin Aabraham syntyi, olen minä ollut”. (Joh 8:57-58)

The Largest Galaxy in the Universe: IC 1101

Kommentoi

Korota Jumalan Sana yli kaiken

Julkaistu 9 11 2013 - 20:33 by Keijo

Jaa |

virkansa saanut, ei ihmisiltä eikä ihmisen kautta,
vaan Jeesuksen Kristuksen kautta ja Isän Jumalan

Sillä minä teen teille tiettäväksi, veljet, että minun julistamani evankeliumi ei ole ihmisten mukaista; enkä minä olekaan sitä ihmisiltä saanut, eikä sitä ole minulle opetettu, vaan Jeesus Kristus on sen minulle ilmoittanut.
(Gal 1:11-12)

Joku jopa joskus on sanonut, “en välitä mitä Paavali sanoo” , hän siis sanoi “en välitä mitä Jumala sanoo”
Puhtain evankeliumi löytyy Uudesta testamentista, joten se on äidinmaitoa vastasyntyneille, mutta joissakin kirjoissa voi olla epäterveellisiä aineksia, jos olet “juonut äidinmaitoa” niin siinä on suojaavia vasta-aineita.

Mooseksen sanat kuninkaille – eli Jumalan Sanat:
Ja kun hän on noussut valtaistuimellensa, kirjoituttakoon hän itsellensä kirjaan jäljennöksen tästä laista, joka on leeviläisten pappien huostassa. Ja hän pitäköön sen luonaan ja lukekoon sitä, NIIN KAUAN KUN ELÄÄ, oppiaksensa pelkäämään Herraa, Jumalaansa, ja noudattamaan tarkoin kaikkia tämän lain sanoja ja näitä käskyjä, ettei hänen sydämensä ylpistyisi hänen veljiänsä kohtaan ja ettei hän poikkeaisi käskyistä, ei oikealle eikä vasemmalle – niin että hän ja hänen poikansa kauan hallitsisivat Israelin keskuudessa.”
(5Mo 17:18-20)

Siis niin kauan kuin elät lue ahkerasti Raamattua, enemmän kuin mitään muuta,
Smith Wigglesworth (1859-1947 )joka oli yksi viimevuosisadan ainutlaatuisimmasta sanan julistajista, ja jonka usko oli todella suuri, luki vain Raamattua , hän ei antanut edes sanomalehtiä tuoda kotiinsa. USKO TULEE ….

Kommentoi [1]

Profetia seurakunnan ylötempauksesta

Julkaistu 24 10 2013 - 21:47 by Keijo

Jaa |

(Siirsin tämän vaikuttavan Dr.Owuorin sanoman Repent Finland sivulta myös tänne)

HERRA on puhunut minulle tänään. JEHOVA ELOHIM, meidän ikuinen Luojamme (1. Moos 1:1). JEHOVA ADONAI, Herrojen Herra (1. Moos 15:2-8). JEHOVA EL OLAM, meidän Ikuinen Jumalamme (1. Moos 21:33). JEHOVA ELOHEKA, Herra meidän Jumalamme (2 Moos. 20:2,5,7). JEHOVA HOSEINU, Herra meidän Luojamme (psalmi 95:6). JEHOVA ELION, korkein Jumalamme (1. Moos 14:18). JEHOVA SEBAOT, sotajoukkojen Herra (1. Samuel 1:6).

Israelin Jumala on puhunut kanssani tänä yönä noin klo 02.00 hyvin shokeeraavassa keskustelussa. Tässä keskustelussa näin Herran Jeesuksen, Messiaan tulemuksen. Hän tuli mahtavassa kirkkaudessaan ja voimassaan. Se oli hyvin pelottava hetki kokea. Näin kalliin Herramme Jeesuksen, Messiaan, Kristuksen tulevan kun olin unessa sängyssäni. Aivan sanoinkuvaamaton valtava voima löi minuun Herran kirkkaudesta siinä pedissä jossa makasin kasvot ylöspäin. Tämä voima muutti ruumiini kokonaan ja se muuttui hohtavan kirkaaksi ja ymmärsin sen, että ylöstempaus on tapahtumassa, että seurakunta lopulta otettiin ylös ja jätin maan. Stten heräsin.

Kallisarvoisat ihmiset, Herra puhui minulle todella shokeeraavalla historiallisella tavalla seurakunnan ylösotosta. 1 Kor 15:50-56:

50 Mutta tämän minä sanon, veljet, ettei liha ja veri voi periä Jumalan valtakuntaa, eikä katoavaisuus peri katoamattomuutta.

51 Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme,

52 yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme.

53 Sillä tämän katoavaisen pitää pukeutuman katoamattomuuteen, ja tämän kuolevaisen pitää pukeutuman kuolemattomuuteen.

54 Mutta kun tämä katoavainen pukeutuu katoamattomuuteen ja tämä kuolevainen pukeutuu kuolemattomuuteen, silloin toteutuu se sana, joka on kirjoitettu: “Kuolema on nielty ja voitto saatu”.

Herra sanoo, että se pyhä seurakunta, joka valitsee pyhyyden. Siis ei se seurakunta jonka näet televisossa, vaan puhun nyt toisesta seurakunnasta. Puhun nyt pyhästä ja vanhurskaasta seurakunnasta. Seurakunnasta, joka on saarnannut parannuksen tekoa, nuhdellut syntiä kuten moraalittomuutta, homoseksuaalisuutta, valheita ja eksytystä, sekä nuhdellut maallisen menestyksen ja vaurauden evankeliumia ja rahan rakkautta. Puhun siis seurakunnasta, joka on valmistanut upeaa kirkasta Herran häävaatetta. Herra sanoo, että hyvin pian tämä erottautunut seurakunta, pyhä ja valittu seurakunta tullaan tempaamaan pois Jumalan Kaikkivaltiaan valtakuntaan Taivaaseen. Kun kaikki tämä tapahtuu, niin todella tulette tietämään, että meidän Kaikkivaltias Jumalamme hallitsee.

Eikö Herra ole nyt puhunut neljälle maailman suunnalle. Kuulkaa minua Taivaan enkelit ja kansakunnat: olen nähnyt Messiaan tulemuksen maailmaan ja Pyhän seurakunnan ylösoton. Sen seurakunnan, joka ei ole moraaliton, jossa naiset eivät pukeudu minihameisiin, tiukkoihin vartaloa esitteleviin vaatteisiin ja paljastaviin rinnuksiin. Aika on ohi. Valmistakaa Herralle tie. Näen Messiaan tulevan Pyhälle seurakunnalle. Shalom. (Profetia Dr Owuor 20.10.2013).

Alkuperäinen profetia

Kommentoi [3]

Dr.Owuor kokous-sarjan videot

Julkaistu 22 10 2013 - 05:19 by Keijo

Jaa |

Lokakuun kokous-sarjan videot tulee kyllä, kunhan ehtii, kun muutto ja uuden kodin järjestys vie aikaa, mutta sitä mukaa kun valmistuu lisään tähän artikkeliin linkit.
Ne myös tulee Repent Finland sivulle

Dr.OwuorJ ärvenpää Saalem 10.10.2013 osa 1
Dr.Owuor Järvenpää Saalem 10.10.2013 osa 2
Dr.Owuor Tampere 12.10.2013
Dr.Owuor Turussa 11.10.2013
Dr.Owuor Jyväskylässä 13.10.2013 Osa 1/1
Dr.Owuor Jyväskylässä 13.10.2013 Osa 1/2
Dr.Owuor Jyväskylässä 13.10.2013 Osa 1/3
Dr.Owuor Jyväskylässä 13.10.2013 Osa 2

Dr.Owuor 14.10.2013 Pyhän Hengen ilta TV7

Tässä myös TV7 tulevia lähetyksiä:
Pyhän Hengen ilta
la 30.11.2013 klo 20:00 Dr. Owuor. Osa 3
la 15.12.2013 klo 12:45 Dr. Owuor. Osa 4

Parannuksen tie
Sarjan tulevat lähetykset:
pe 24.1.2014 klo 21:45 Jumalan kirkkaus laskeutuu
pe 31.1.2014 klo 21:45 Jumalan kirkkauden tarkoitus
pe 7.2.2014 klo 21:45 Kuinka elää Jumalan kirkkaudessa?
pe 14.2.2014 klo 21:45 Pyhä Henki tarvitsee kuuntelevan seurakunnan
pe 21.2.2014 klo 21:45 Miten Jumala valitsee palvelijansa?

Kommentoi

Profetta Dr.Owuor torstaina Järvenpäässä

Julkaistu 8 10 2013 - 06:24 by Keijo

Jaa |

Siis 10.10.2013 klo 19.00
Järvenpään helluntaiseurakunta Saalem, Valtuustonkatu 5

Kommentoi

7 vuotta koetusta

Julkaistu 21 09 2013 - 02:08 by Keijo

Jaa |

7 vuotta syksyllä sitten sain tiedon että kaupunki aikoo myydä talon jossa asuimme, ja siitä lähtien emme ole tienneet missä saamme asua, muuta kuin reilu vuosi kerrallaan.
Taas joudumme muuttamaan samasta syystä 15.10 mennessä, joten jos joku tietää taloa/asuntoa (meitä on kuusi täysi-ikäistä siis vanhemmat ja 4 “lasta” 24-31vuotiaat ) vuokrattavaksi etelästä niin laita palautetta turi@armo.info kiitos.

Päivitys 7.10.2013
Enää ei tarvitse, saimme tänään maanataina tiedon asunnosta itä-helsingistä 95 m2 jonne muutamme tässä kuussa, vuokrakin putosi kolmanneksella, kiitos Jumalalle.

Päivitys 22.10.2013 Asumme nyt uudessa asunnossa vuonna 1949 rakennettu puutalo, mutta erittäin kauniilla ja rauhallisella paikalla, mutta muutto olikin raskaampi kuin odotin ja kaikki meni kuitenkin hyvin ja paljon lisätiloja joita ei asuineliöiksi katsota, joten kiitetty olkoon Herran nimi, olemme iloisia tästä, Jumala huomioi sydämen toiveet, kiitos kaikille muistamisesta!

Veljeni, pitäkää pelkkänä ilona, kun joudutte moninaisiin kiusauksiin, tietäen, että teidän uskonne kestäväisyys koetuksissa saa aikaan kärsivällisyyttä.
(Jak 1:2-3)

Let it be all joy to you, my brothers, when you undergo tests of every sort; Because you have the knowledge that the testing of your faith gives you the power of going on in hope;
(Jak 1:2-3)

Kommentoi [1]

Epäusko ja sydämen kovuus

Julkaistu 16 09 2013 - 07:04 by Keijo

Jaa |

Nämä näkyvät, pelkona ,kritiikkinä, parjauksena, epäkunnioituksena, jne.

Vihdoin Hän ilmestyi myöskin niille yhdelletoista heidän ollessaan aterialla; ja Hän nuhteli heidän epäuskoaan ja heidän sydämensä kovuutta, kun he eivät olleet uskoneet niitä, jotka olivat nähneet Hänet ylösnousseeksi. (Mark 16:14)

sillä minä en rohkene puhua mistään muusta kuin siitä, mitä Kristus, saattaakseen pakanat kuuliaisiksi, on minun kauttani vaikuttanut sanalla ja teolla, tunnustekojen ja ihmeiden voimalla, Pyhän Hengen voimalla, niin että minä Jerusalemista ja sen ympäristöstä alkaen Illyrikoniin saakka olen suorittanut Kristuksen evankeliumin julistamisen, (Room 15:18-19)

Jos Minä en tee Isäni tekoja, älkää uskoko Minua. Mutta jos Minä niitä teen, niin, vaikka ette uskoisikaan Minua, uskokaa minun tekojani, että tulisitte tuntemaan ja ymmärtäisitte Isän olevan minussa ja minun olevan Isässä.” (Joh 10:37-38)

JUMALA TODISTAA
Niin he oleskelivat siellä kauan aikaa ja puhuivat rohkeasti, luottaen Herraan, joka armonsa sanan todistukseksi antoi tapahtua tunnustekoja ja ihmeitä heidän kättensä kautta. (Apt 14:3)

Ja Jumala, sydänten tuntija, todisti heidän puolestansa, antaen heille Pyhän Hengen samoinkuin meillekin. (Apt 15:8)

Te Israelin miehet, kuulkaa nämä sanat: Jeesuksen, Nasaretilaisen, sen miehen, josta Jumala todisti teille voimallisilla teoilla ja ihmeillä ja merkeillä, joita Jumala Hänen kauttansa teki teidän keskellänne, niinkuin te itse tiedätte, (Apt 2:22)

kun Jumala yhdessä heidän kanssaan todisti tunnusmerkeillä ja ihmeillä ja moninaisilla väkevillä teoilla ja jakamalla Pyhää Henkeä tahtonsa mukaan?
(Heb 2:4)

Kommentoi

Päivän Sana

Ja monet seurasivat Häntä, ja Hän paransi heidät kaikki,

Kategoriat

Edesmenneet - Toivoa toivottomuuteen
Kirjat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta