Tuomion profetiat

Julkaistu 23 05 2015 - 10:23 by Keijo

Jaa |

Niitähän on ollut vuosituhansia, miksi niitä on ilmoitettu ihmisille jotka eivät tule niitä näkemään, sitä en tiedä, onpa vaan ilmoitettu. Esimerkiksi nämä reilusti yli 2000 vuotta sitten sanotut ennustukset jotka ovat vielä toteutumatta:

Maa on saastunut asukkaittensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt, hyljänneet iankaikkisen liiton. Sentähden kirous kalvaa maata, ja sen asukkaat syystänsä kärsivät; sentähden maan asukkaat kuumuudesta korventuvat, ja vähän jää ihmisiä jäljelle. (Jes 24:5-6)

Katso, Herran myrsky, kiivastus, puhkeaa, pyörremyrsky vyöryy kohti jumalattomien päätä. Eikä Herran viha asetu, ennenkuin hän on toteuttanut ja täyttänyt sydämensä aivoitukset. Aikojen lopulla te tulette sen hyvin ymmärtämään. (Jer 23:19-20)

No ainakin ymmärtää sen mikä tuo tuomion maalle, ja onneksi ei tarvitse olla pahimassa rytinässä, koska Jeesus tulee kohta hakemaan meidät, jippii!

ja odottamaan taivaista Hänen Poikaansa, jonka Hän on herättänyt kuolleista, Jeesusta, joka pelastaa meidät tulevasta vihasta.
(1Te 1:10)

Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä vihaan, vaan saamaan pelastuksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, joka on kuollut meidän edestämme, että me, valvoimmepa tai nukuimme, eläisimme yhdessä Hänen kanssaan.
(1Te 5:9-10)

Kommentoi [1]

Tempaus, mitä pian tapahtuu

Julkaistu 18 05 2015 - 21:35 by Keijo

Jaa |

1. 2013 unessa nähdyt tapahtumat:
Uni ylösotosta – Jeesus hakee pian omansa

2.Avoimessa näyssä, nähty tempaus ja lopunaika.
Taivas on niin todellinen Choo Thomas

3.Maallisesta tv kanavalta tullut ohjelma aiheesta.
Maailmanlopun ennustukset. Ylöstempaus

Varsinkin 2 ensimmäistä kannattaa katsoa ja kyllä tämä kolmaskin on mielenkiintoinen. Maranata

Kommentoi

Niilo Yli-Vainion näyt Suomen kohtalosta

Julkaistu 18 05 2015 - 04:19 by Keijo

Jaa |

Niilo:
“Pekka sinä, Alpo ja muutamia muita jää kun minä lähden muihin maihin – kyllä sinä kuulet kun minä sitten muutan, mutta te jäätte tekemään työtä ja minä lähden – Jumala on antanut minulle kaksi näkyä suomen kohtalosta -” Kuuntele neljän minuutin mp3 audiotiedosto tästä

Tänään19.5.2015 klikkasin vahingossa Niilon saarnaan ETSIKKOAIKA
Ja olipa sattuma kun sain taas kuulla asiasta, Suomen tulevaisuudesta, varsinkin pohjois-suomen.

Kommentoi

Usko on järkevää ajattelua

Julkaistu 16 05 2015 - 21:32 by Keijo

Jaa |

Kun ottaa huomioon kuinka suuri Jumala on, Hän joka on miljardit galaksit ripotellut sormillaan maailmankaikkeuteen, ja tietää kuitenkin jokaisen enkelin, ihmisen ja eläimen ajatukset, jonka nopeudessa ja voimassa ei ole mitään rajaa.
Niin on täysin järjetöntä sanoa ettei Hän voisi tehdä mitä vaan, tällä pienellä planeetalla olevalle pienelle ihmiselle.
“Kaikki kansakunnat ovat niinkuin ei mitään Hänen edessään, ne ovat Hänelle kuin olematon ja tyhjä. “(Jes 40:17)

Ja kun ottaa huomioon Hänen valtavan rakkautensa ihmistä kohtaan, jonka Hän osoitti ihmistä kohtaa, kun Hän lähetti taivaasta Poikansa Jeesuksen Kristuksen pelastamaan ja parantamaan meidät, niin on aivan järjen vastaista ettei Hän antaisi kaikkea muutakin rakkaillensa.“Hän, joka ei säästänyt omaa Poikaansakaan, vaan antoi Hänet alttiiksi kaikkien meidän edestämme, kuinka Hän ei lahjoittaisi meille kaikkea muutakin Hänen kanssansa? “(Rom 8:32)

On oikein ja järkevää uskoa ja luottaa Jumalaan.
Ei ole ihme kun ihmeitä tapahtuu, se on ihme jos ei ihmeitä tapahdu kun meillä on niin suuri ja hyvä Jumala.

Kommentoi

Suomen uskonnollinen kauhistus

Julkaistu 11 05 2015 - 16:57 by Keijo

Jaa |

40 vuoden ajan olen saanut katsella kuinka uudelleen ja uudelleen nousee vastustus aina kun Jumala toimii, mutta pahinta on se että lyödään kanssapalvelijoita, milloin opinkappaleen tai voiman ilmenemisen tähden.

Mutta nyt olen havainnut kuinka kanssapalvelijoiden lyömisessä ollaan menty vielä pitemmälle, nimittäen vääräksi hengeksi Jumalan tekemiä asioita, ja leimaten vääriksi profeetoiksi todellisia Jumalan miehiä, joiden elämässä vuosien aikana on Jeesus Kristus toiminut voimallisesti, ja jopa kunnon miehet ovat eksyneet saatanallisen valhepuheen ja eksytyksen levittäjiksi ja ovat mustamaalanneet uskovia joita todella arvostan.

Kunnioitan ja arvostan Profeetta Dr.Owuoria, Rodney Howard-Brownia, David Herzogia, Benny Hinniä, Peter Youngren ynm. sekä monia edesmenneitä Herran palvelijoita, joita on mm. Kathryn Kuhlman, Smith Wigglesworth, Niilo Ylivainio, Eero Sopanen, Profeetta William Branham, John Lake, Kenneth Hagin, TL.Osborn jne.

Listaa voisi jatkaa paljon, mutta varo varoittajia ja pidä näiltä Herran palvelijoilta se mikä hyvä on, lihakeitosta voi syödä lihat ja jättää luut lautaselle.

Mutta yli kaiken varo varoittajia jotka ohjaavat puhumaan Jumalan palvelijoita ja Pyhää Henkeä vastaan, ja ovat eksyttämässä siihen hirvittävään syntiin, josta Jeesus varoitti fariseuksia Markuksen evankeliumin kolmannessa luvussa.

JOKA PARJAUSTA LEVITTÄÄ ON TYHMÄ

Kommentoi [4]

Maahanmuuttajat

Julkaistu 6 05 2015 - 10:03 by Keijo

Jaa |

Hyvin paljon on kirjoiteltu ikävässä valossa maahanmuuttajista, mikä vaikuttaa ihmisten asennoitumiseen heitä kohtaan
Tosi kristittyjen pitää olla varuillaan ettei mukaudu tämän maailmanajan mukaan, onhan meillä kaikilla sama Isä ja sama Jumala on meidät luonut.

On syntiä kohdella eriarvoisesti ihmisiä, “Rakasta muukalaista” on Jumalan Sana meille, sillä rasismin synti tuo kirouksen maalle, niin kuin 1968 tullut sanoma antaa ymmärtää:

”Ihmisiä köyhistä maista tulee virtaamaan Eurooppaan. (Vuonna 1968 ei ollut sellaista asiaa kuin maahanmuutto. E. Minos) Heitä on oleva niin paljon, että ihmiset alkavat vihata heitä ja tulevat koviksi heitä kohtaan. Heitä käsitellään kuin juutalaisia ennen toista maailmansotaa. Sitten syntiemme mitta tulee täyteen. (Minä protestoin maahanmuuttoasiassa. En tuohon aikaan ymmärtänyt sitä. E. Minos)”

Sillä Herra, teidän Jumalanne, on jumalain Jumala ja herrain Herra, suuri, voimallinen ja peljättävä Jumala, joka ei katso henkilöön eikä ota lahjusta, joka hankkii orvolle ja leskelle oikeuden ja joka rakastaa muukalaista ja antaa hänelle ruuan ja vaatteen. Sentähden rakastakaa muukalaista, sillä te olette itse olleet muukalaisina Egyptin maassa. (5Moos 10:17-19)

Kommentoi [3]

Kuka pääsee tempaukseen?

Julkaistu 3 05 2015 - 13:04 by Keijo

Jaa |

Jokainen täydellinen uskovainen.
Siis ainakin minä, sillä Jeesus on tehnyt minut täydelliseksi iankaikkisesti.
Ja myös sinä, jos otat vastaan Jumalan armon Jeesuksessa Kristuksessa ja pysyt armossa.

Sillä hän on yhdellä ainoalla uhrilla ainiaaksi tehnyt täydellisiksi ne, jotka pyhitetään.
(Heb 10:14)

Koska me siis olemme uskosta vanhurskaiksi tulleet, niin meillä on rauha Jumalan kanssa meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, jonka kautta myös olemme uskossa saaneet pääsyn tähän armoon, jossa me NYT olemme, ja meidän kerskauksemme on Jumalan kirkkauden toivo. (Rom 5:1-2)

Vyöttäkää sentähden mielenne kupeet ja olkaa raittiit; ja pankaa täysi toivonne siihen armoon, joka teille tarjotaan Jeesuksen Kristuksen ilmestymisessä. (1Pi 1:13)

Kun synagoogasta hajaannuttiin, seurasivat monet juutalaiset ja jumalaapelkääväiset käännynnäiset Paavalia ja Barnabasta, jotka puhuivat heille ja kehoittivat heitä pysymään Jumalan armossa. (Apt 13:43)

Kommentoi

Pedon merkki

Julkaistu 1 05 2015 - 13:22 by Keijo

Jaa |

Se on jotain joka otetaan oikeaan käteen tai otsaan (jos ei kättä ole)
jota ilman ei voi ostaa tai myydä mitään.
Ei ostaa ruokaa tavaraa, lääkkeitä, ei palveluja sairaala, kuljetus jne.
Joten se on hyvin selkeä asia ja valinta olla ottamatta, sulkee pois kaiken yhteiskunnan avun. Mutta koska Jumala on sanonut siitä näin:

Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.
(Ilm 13:16-17)

Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: “Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä. (Ilm 14:9-10)

Kommentoi

Profetioiden ajoittaminen

Julkaistu 1 05 2015 - 12:54 by Keijo

Jaa |

Kun on moninaisia näkyjä tai Raamatun profetioiden tulkintaa, niin on yksi raja mikä jakaa ennustukset ja se on ylöstempaus, sillä monet ikävät asiat tapahtuvat vasta tempauksen jälkeen kun vihan maljat vuodatetaan.
Joten ei pidä asennoitua johonkin kansaan negatiivisesti sen tähden mitä se tulee tekemään vihan aikana, sillä me tulemme olemaan silloin pois täältä ja on kansojen tuomio.

odottamaan taivaista hänen Poikaansa, jonka hän on herättänyt kuolleista, Jeesusta, joka pelastaa meidät tulevasta vihasta. (1Tes 1:10)

Kommentoi

Apu ahdistukseen

Julkaistu 25 04 2015 - 11:59 by Keijo

Jaa |

Jeesus tiesi jo lapsena kohtalonsa, kuinka Hänet tullaan tappamaan julmalla tavalla, ja Hän jo 12 vuotiaana sai raamatunopettajat hämmästymään.

Ja kaikki, jotka häntä kuulivat, ihmettelivät hänen ymmärrystänsä ja vastauksiansa.(Luk 2:47)

Se oli suuri varjo koko Hänen elämänsä yllä, mutta koska Jeesus tiesi miksi se tapahtuisi ja mitä sen jälkeen tapahtuisi, niin hän ei masentunut.

“Katso, me menemme ylös Jerusalemiin, ja Ihmisen Poika annetaan ylipappien ja kirjanoppineitten käsiin, ja he tuomitsevat hänet kuolemaan ja antavat hänet pakanoille pilkattavaksi ja ruoskittavaksi ja ristiinnaulittavaksi, ja kolmantena päivänä hän on nouseva ylös”. (Mat 20:18-19)

Muuta vähän ennen teloitusta Hän alkoi kauhistua ja tulla tuskaan, siitä mitä Hänelle oli kohta tapahtuva.

Silloin hän sanoi heille: “Minun sieluni on syvästi murheellinen, kuolemaan asti; olkaa tässä ja valvokaa minun kanssani”. Ja hän meni vähän edemmäksi, lankesi kasvoilleen ja rukoili sanoen: “Isäni, jos mahdollista on, niin menköön minulta pois tämä malja; ei kuitenkaan niinkuin minä tahdon, vaan niinkuin sinä”.
(Mat 26:38-39)

Niin hänelle ilmestyi taivaasta enkeli, joka vahvisti häntä. Ja kun hän oli suuressa tuskassa, rukoili hän yhä hartaammin. Ja hänen hikensä oli niinkuin veripisarat, jotka putosivat maahan. (Luk 22:43-44)

Jeesus ei kantanut syntejämme Getsemanessa, vaan Hän kauhistui kohta tapahtuvaa kärsimystä, aivan niinkuin mekin voimme ahdistua tai jännittää tulevaa tapahtumaa, mutta Jeesus rukoili ja sai avun kun Enkeli tuli vahvistamaan Häntä.

Vasta kun Jeesusta rangaistiin meidän rikkomustemme tähden ja ristiinnaulittiin Golgatalla , Hän sovitti meidät, ja huusi sanoen: “Jumalani, Jumalani miksi minut hylkäsit.”
Ja me tiedämme miksi Jumala hylkäsi Jeesuksen golgatalla, minun ja sinun syntien tähden”

Joten jokaiselle ahdistuneelle ja masentuneelle löytyy apu Jeesukselta.

Sillä sentähden, että hän itse on kärsinyt ja ollut kiusattu, voi hän kiusattuja auttaa. (Heb 2:18)

Kun oma veljeni kuoli ollessani 19 vuotias, niin saatuani tietää sen lähdin ulos ja kävelin Roihuvuoren metsään, jossa polvistuin Jumalan edessä.
Ja Jumala sanoi minulle kaksi Sanaa:“MINÄ YMMÄRRÄN”
Siinä oli sellainen voima että yliluonnollinen rauha ja lepo täytti minut, Jumala on todella lohdutuksen Jumala.

Joskus kuulee sanottavan “kyllä se päivä vielä paistaa risukasaankin”

Lisäisin siihen että varmasti paistaa, jos kääntyy Herran Jeesuksen puoleen.

Kommentoi [1]

Päivän Sana

parantakaa sairaat siellä ja sanokaa heille: "Jumalan valtakunta on tullut teitä lähelle".

KategoriatKirjat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta