Tuleeko Jeesus vuonna 2017 ?

Julkaistu 30 01 2014 - 23:26 by Keijo

Jaa |

Kuuntelin juuri kasetilta Matti Kettusen kertomuksen radio-ohjelmassa, jossa Pasi Turunen haastatteli häntä vuonna 1995 kesällä, ja muistin kuinka olin kuullut että Jeesus tulisi Presidentti Clintonin presidenttikauden toisella neljänneksellä , joka olisi 2017- , en muistanut että USA:n presidentin vaalit ovat 2016, ennenkuin tarkistin netistä, ja sen jälkeen laitoin hakusanaksi “Clinton” nähdäkseni onko ketään Clintonia pyrkimässä presidentiksi, ja kuinka ollakkaan törmäsin pari tuntia vanhaan uutiseen… katso itse tästä ja tästä
Siis jos Clinton valitaan seuraavaksi Usa:n presidentiksi, niin alkaa jännät ajat…
Toisaalta jo vuosikymmeniä Jumalan Profeetta William Branham ennusti naisen tulevan Usa:n presidentiksi – youtube

Olen myös vuonna 2007 kirjoitellut asian tiimoilta:
Hilary Clinton ja tempaus

Kommentoi [3]

Apostolien ilmestys Jeesuksen kastekäskystä

Julkaistu 26 01 2014 - 12:56 by Keijo

Jaa |

Jeesus sanoi:
“Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen
(Matteuksen evankeliumi 28:19)
Jeesus sanoi:
Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.
(Markuksen evankeliumi 16:16)

Niin Pietari sanoi heille: “Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan.
(Apostolien teot 2:38)

Mutta kun he nyt uskoivat Filippusta, joka julisti evankeliumia Jumalan valtakunnasta ja Jeesuksen Kristuksen nimestä, niin he ottivat kasteen, sekä miehet että naiset.
(Apostolien teot 8:12)

Ja Pietari käski kastaa heidät Jeesuksen Kristuksen nimeen. Silloin he pyysivät häntä viipymään siellä muutamia päiviä.
(Apostolien teot 10:48)

Niin Paavali sanoi: “Johannes kastoi parannuksen kasteella, kehoittaen kansaa uskomaan Häneen, joka oli tuleva hänen jälkeensä, se on, Jeesukseen”. Sen kuultuaan he ottivat kasteen Herran Jeesuksen nimeen.
(Apostolien teot 19:4-5)

Kommentti: Ilman kastettakin voi pelastua, sen todistaa ryövärin pelastus ristillä.
Mutta:
Jos joku kastaa Isä ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen , tekee kirjaimellisesti Jeesuksen sanojen mukaan.
Jos joku kastaa Jeesuksen Kristuksen nimeen, tekee sen apostolien tulkinnan ja esimerkin mukaan.
Jos joku kastaa Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen Jeesuksen Kristuksen nimeen tekee sen kirjaimen mukaan ilman selitystä ja tulkintaa.
Kaikki kasteet kyllä kelpaavat Jumalalle, mutta kastetapa kertoo meille kastajien uskosta ja näkemyksestä Jumalan Sanaan.
Ja joka rakastaa Jumalaa sen Jumala tuntee.

Itse kastan ainoastaan Jeesuksen Kristuksen nimeen, (vaikka seurakunnassa johon kuulun kastetaan kyllä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen.)

Kommentoi

Annammeko Hengen puhua seurakunnissa?

Julkaistu 22 01 2014 - 17:11 by Keijo

Jaa |

Olen ihmetellyt eri seurakunnissa vallitsevaa käsitystä , että Hengen sanoma pitää tietää etukäteen tai muuten ei sinua päästetä puhumaan sitä (Jumala ole hiljaa)
Itse en tiedä ollenkaan tuleeko sanoma yksilölle tai seurakunnalle tai mitä se koskee, siksi olen itsekin utelias kuulemaan mitä Pyhä Henki antaa.

Täytyin Pyhällä Hengellä Siiloan seurakunnassa 1975 , jossa myös olin vanhemmistossa noin 7 vuotta, siellä sanomat tulivat enimmäkseen niin että joku alkoi voimakkaasti puhua kielillä ja sitten puhui suomeksi tai (harvemmin) joku toinen puhui suomen osuuden, koskaan ei menty mikin taakse , ainoastaan paimen antoi sanoman mikin takaa kun siellä kerran oli, eikä koskaan keneltäkään kysytty etukäteen mitä aiot “profetoida”.

Vaimoni oli ollut 3 päivää uskossa kun hänen kauttaan alkoi tulla sanomia (siis ensin kielillä ja sitten suomeksi) mutta minä olin ollut jo 5 vuotta Siiloanissa, kun kerran yhteisessä rukoustilanteessa 1980 “tunsin” kuinka kielet alkoivat voimakkaasti virrata ja luulin että tulee sanoma ja kaikki hiljenivät , mutta ei minulle mitään suomeksi tullut ja pitkän hiljaisuuden jälkeen, lopulta tulikin suomeksi toisen kautta.
Mutta sen jälkeen omalla kohdallani ollessani rukouksessa kotonani yksinäni “tunsin jälleen erilaisen voitelun” ja kun olin puhunut kielillä yhtä-äkkiä suustani alkoi tulla suomen kielellä ja aluksi ikään kuin jäin toistamaan yhtä lausetta, mutta myöhemmin lahja pääsi selvemmin tulemaan kokonaisena sanomana.
Itse en koskaan “selitä kieliä” vaan sen uskossa sanon mitä tulee, tiedän kyllä ystäväni Jussin joka välillä alkaa ymmärtämään mitä toinen puhuu kielillä ja sitä myös edesmennyt saarnaaja Viljam Kuosmanen teki aika paljon , ja kyllähän tunnen muitakin, mutta itse en ole selittänyt kieliä.

Luulin alussa että pitää antaa kielilläpuhumisen tulla kun se “voitelu tulee ylleni” (ja yleensähän se tapahtui alku tai loppurukouksessa) mutta sitten opin että sanoma voi odottaa ja vaikka kävellä mikin luo ja puhua sieltä, mutta se vaati jo enemmän uskoa tai rohkeutta.

Eihän ne jotka puhuvat kielillä ja antavat sanoman ole mitään profeettoja sillä perusteella, Profeetat yleensä saavat näyn, unen tai kuulevat suoraan Jumalan Sanan jaettavaksi, mutta kielilläpuhuja on kielilläpuhuja.

Henkeä älkää sammuttako,
profetoimista älkää halveksuko,
mutta koetelkaa kaikki, pitäkää se, mikä hyvää on; (1 tTess 5:19-21)

Kommentoi [1]

Jumala on antanut Israelille maan!

Julkaistu 21 01 2014 - 22:09 by Keijo

Jaa |

Ihmisten vastakkaiset mielipiteet asiasta ovat tyhjän veroiset.
Kuinka ihmeessä joku voi olla Jumalaa vastaan tässä asiassa, Hänhän on tämän maailman tehnyt, ja Hänellä on täysi oikeus tehdä sillä niinkuin hyväksi näkee.

Silloin Herra ilmestyi Abramille ja sanoi: “Sinun jälkeläisillesi Minä annan tämän maan“. Niin hän rakensi sinne alttarin Herralle, joka oli hänelle ilmestynyt. (1 Mooseksen kirja 12:7)

Sillä kaiken maan, jonka näet, Minä annan sinulle ja sinun jälkeläisillesi ikuisiksi ajoiksi. (1 Mooseksen kirja 13:15)

Sinä päivänä Herra teki Abramin kanssa liiton, sanoen: “Sinun jälkeläisillesi Minä annan tämän maan, Egyptin virrasta aina suureen virtaan, Eufrat-virtaan saakka: (1 Mooseksen kirja 15:18)

Ja Minä teen liiton sinun kanssasi ja sinun jälkeläistesi kanssa, sukupolvesta sukupolveen, iankaikkisen liiton, ollakseni sinun ja sinun jälkeläistesi Jumala,
ja Minä annan sinulle ja sinun jälkeläisillesi sen maan, jossa sinä muukalaisena asut, koko Kanaanin maan, ikuiseksi omaisuudeksi; ja minä olen heidän Jumalansa.” (1 Mooseksen kirja 17:7-8)

Oleskele muukalaisena tässä maassa, ja Minä olen sinun kanssasi ja siunaan sinua. Sillä sinulle ja sinun jälkeläisillesi Minä annan kaikki nämä maat ja pidän valan, jonka minä olen vannonut sinun isällesi Aabrahamille.
Ja minä teen sinun jälkeläistesi luvun paljoksi kuin taivaan tähdet ja annan jälkeläisillesi kaikki nämä maat, ja sinun siemenessäsi tulevat siunatuiksi kaikki kansakunnat maan päällä, (1 Mooseksen kirja 26:4)

Ja katso, Herra seisoi hänen edessään ja sanoi: “Minä olen Herra, sinun Isäsi Aabrahamin Jumala ja Iisakin Jumala. Tämän maan, jonka päällä sinä makaat, Minä annan sinulle ja sinun jälkeläisillesi. (1 Mooseksen kirja 28:13)

Ja Minä johdatan teidät siihen maahan, jonka Minä olen kättä kohottaen luvannut antaa Aabrahamille, Iisakille ja Jaakobille; ja sen minä annan teille omaksi. Minä olen Herra.’” (2 Mooseksen kirja 6:8)

Sitten Herra sanoi Moosekselle: “Lähde täältä ja vaella, sinä ja kansa, jonka olet johdattanut Egyptin maasta, siihen maahan, jonka Minä olen vannoen luvannut Aabrahamille, Iisakille ja Jaakobille, sanoen: ‘Sinun jälkeläisillesi minä annan sen‘. (2 Mooseksen kirja 33:1)

“Puhu israelilaisille ja sano heille: Kun te tulette siihen maahan, jonka Minä annan teille asuinsijaksi, (4 Mooseksen kirja 15:2)

Ja Herra sanoi Moosekselle: “Nouse tälle Abarimin vuorelle ja katsele sitä maata, jonka Minä annan israelilaisille. (4 Mooseksen kirja 27:12)

“Nouse tänne Abarimin vuoristoon, Nebon vuorelle, joka on Mooabin maassa vastapäätä Jerikoa, ja katsele Kanaanin maata, jonka Minä annan israelilaisten omaksi.
Ja sinä kuolet sillä vuorella, jolle nouset, ja tulet otetuksi heimosi tykö, niinkuin sinun veljesi Aaron kuoli Hoorin vuorella ja tuli otetuksi heimonsa tykö,
koska te lankesitte uskottomuuteen minua kohtaan israelilaisten keskellä Meriban veden ääressä Kaadeksessa, Siinin erämaassa, kun ette pitäneet minua pyhänä israelilaisten keskellä.
Niin, sinä saat katsella sitä maata matkan päästä, mutta sinne sinä et pääse, siihen maahan, jonka Minä annan israelilaisille.” (5 Mooseksen kirja 32:52)

Tässä vain osa jakeista joissa JUMALA on luvannut maan Israelilaisille, nöyrtykää kaikki Kuninkaat, Presidentit ja hallitukset Korkeimman Jumalan edessä ja siunatkaa Israelia jotta siunauksen perisitte!

Profeetta Jesajan kautta tullut sana Israelista;
Mutta Israelin pelastaa Herra iankaikkisella pelastuksella, te ette joudu häpeään ettekä pilkan alaisiksi, ette ikinä, hamaan iankaikkisuuteen saakka.
Sillä näin sanoo Herra, joka on luonut taivaan – Hän on Jumala – joka on valmistanut maan ja tehnyt sen; Hän on sen vahvistanut, ei hän sitä autioksi luonut, asuttavaksi hän sen valmisti: Minä olen Herra, eikä toista ole.
En ole minä puhunut salassa, en pimeässä maan paikassa; en ole sanonut Jaakobin jälkeläisille: etsikää minua tyhjyydestä. Minä Herra puhun vanhurskautta, ilmoitan, mikä oikein on. (Jesajan kirja 45:17-19)

Kommentoi

Miksi Jumala parantaa pilkkaajia ja ateisteja?

Julkaistu 19 01 2014 - 16:05 by Keijo

Jaa |

Vastaus on tietenkin, koska Jumala on hyvä.
Tiedämme että kaikki on mahdollista sille joka uskoo, mutta onneksi se ei rajoitu siihen, sillä Jumalalle on kaikki mahdollista, siis myös parantaa vaikka ei uskoisi.

Niin pysyvät nyt usko, toivo, rakkaus, nämä kolme; mutta suurin niistä on rakkaus.
(1 Kor 13:13)

Joka ei rakasta, se ei tunne Jumalaa, sillä Jumala on rakkaus.
(1 Joh 4:8)

Siitä me olemme oppineet tuntemaan rakkauden, että Hän antoi henkensä meidän edestämme; meidänkin tulee antaa henkemme veljiemme edestä.
(1 Joh 3:16)

Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme. Paljoa ennemmin me siis nyt, kun olemme vanhurskautetut Hänen veressään, pelastumme Hänen kauttansa vihasta. Sillä jos me silloin, kun vielä olimme Jumalan vihollisia, tulimme sovitetuiksi Hänen kanssaan Hänen Poikansa kuoleman kautta, paljoa ennemmin me pelastumme Hänen elämänsä kautta nyt, kun olemme sovitetut;
(Room 5:8-10)

JOS JUMALA PARANTAA JUMALATTOMIA; NIIN PALJON ENNEMMIN LAPSIANSA

Usko ainoastaan että Jumala on hyvä ja usko Hänen rakkauteensa ja armoonsa, se on helpompaa kuin yrittää “uskoa uskoon” ja “uskonkohan minä”

Kommentoi [4]

"Olkaa aina innokkaat Herran työssä"

Julkaistu 11 01 2014 - 12:15 by Keijo

Jaa |

“Herran työssä” on avainsana siihen että me voimme olla innokkaita, kun tiedämme kenelle työtä teemme ja mikä hedelmä, palkka, siitä tulee.

Sentähden, rakkaat veljeni, olkaa lujat, järkähtämättömät, aina innokkaat Herran työssä, tietäen, että teidän vaivannäkönne ei ole turha Herrassa.
(1 Kirje korinttilaisille 15:58)

Maalliseen työhönkin mennään joka aamu, koska tietäen että sinne meneminen tuottaa hedelmän, joka siis on raha, palkka.

Mutta me tiedämme että meidän vaivannäkömme ei ole turha Herrassa , vaan tämän ajallisen hedelmän lisäksi se tuottaa ikuista hedelmää ja palkkaa.
Ja tässähän ei työttömyyttä ole.

Kommentoi

Suomalaiset Keniassa hakemassa siunausta Suomeen

Julkaistu 10 01 2014 - 04:24 by Keijo

Jaa |

Grand Mega Kakamega Revival Dec 31, 2013 – Prophet Dr. Owuor
Grand Mega Kakamega Revival Dec 31, 2013 – Jan 1, 2014 Night Vigil
Grand Mega Kakamega Revival Jan 1 2014 – Prophet Dr. Owuor

Tästä pääset suoraan kohtaan 2:38 jossa TV7 Presidentti Martti Ojares puhuu.

Kommentoi

Kaikkea ei ole tarkoitettu julkaistavaksi

Julkaistu 10 01 2014 - 02:13 by Keijo

Jaa |

Poistin edellisen kirjoituksen koska kaikkea ei ole tarkoitettu kaikille.
Koska punnitsin mitä varten oli sana ja se ei ollut tarkoitettu jaettavaksi.

Monet heikompiuskoiset voivat ahdistua, kun ei he eivät ole päässeet Jumalan tuntemisessa, uskon lepoon, jossa ihminen ei murehdi eikä pelkää,
Heikkouskoisia pitää hoivaa, kyllä usko kasvaa kun seuraa Jeesusta ja pelot ja murheet väistyvät, “koska teidän uskonne runsaasti kasvaa” 1Tes. 1:3

Kyllähän enkeli sanoi Apostoli Paavalillekin “älä pelkää Paavali” Apt 27:24

Kommentoi

Profeetallinen sana vuodelle 2014 David Wagner

Julkaistu 7 01 2014 - 23:21 by Keijo

Jaa |

Kuulen Pyhän Hengen sanovan:

Tervetuloa ihmeiden ja kaksoisannoksen/kaksinkertaisen annoksen vuoteen…

Tämä on se vuosi, jolloin nousette veneestä ja kävelette veden päällä…

2014 tullaan tuntemaan paluun vuotena. Minä käännän tuhlaajapoikien ja …

Vuosi 2014 tulee olemaan hyvityksen vuosi Jumalalta…

Voit lukea koko sanoma TÄÄLTÄ

Kommentoi [2]

JOKAINEN anova saa

Julkaistu 5 01 2014 - 05:13 by Keijo

Jaa |

Sentähden ettei hellitä, aläkä anna kolkutuksen vaimentua vaan kolkuta ja kolkuta ja kolkuta niin sinulle avataan, jos et hellitä, älä siis lakkaa, usko ei hellitä, mutta kun Ihmisen Poika tulee löytäneenkö Hän uskoa maan päältä, siis niitä jotka eivät hellitä.
Edesmennyt Jumalan palvelija T.L.Osborn sanoi: “ano, etsi, kolkuta, sinä saat sen jos et hellitä”, ja meidän Herramme, joka ei voi valehdella, Jeesus Kristus, sanoi:

Minä sanon teille: vaikka hän ei nousekaan antamaan hänelle sentähden, että hän on hänen ystävänsä, nousee hän kuitenkin sentähden, että toinen ei hellitä, ja antaa hänelle niin paljon, kuin hän tarvitsee.
(Luukkaan evankeliumi 11:8)

Eikö sitten Jumala toimittaisi oikeutta valituillensa, jotka Häntä yötä päivää avuksi huutavat, ja viivyttäisikö Hän heiltä apuansa?
(Luukkaan evankeliumi 18:7)

On aika nousta ja tarttua kiinni Jumalan lupauksiin, halleluja se on etuoikeutesi jonka Jeesus Kristus sinulle toi suurella kärsimyksellään, usko ainoastaan.

Sentähden: “Ojentakaa hervonneet kätenne ja rauenneet polvenne”; ja: “tehkää polut suoriksi jaloillenne”, ettei ontuvan jalka nyrjähtäisi, vaan ennemmin parantuisi.
(Kirje heprealaisille 12:12-13)

Kommentoi [1]

Päivän Sana

Herran voima vaikutti, niin että Hän paransi sairaat.

Kategoriat

Edesmenneet - Toivoa toivottomuuteen
Kirjat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta