"Ravinto-oppi"

Julkaistu 17 02 2015 - 11:04 by Keijo

Jaa |

Ja Jumala sanoi: “Katso, minä annan teille kaikkinaiset siementä tekevät ruohot, joita kasvaa kaikkialla maan päällä, ja kaikki puut, joissa on siementä tekevä hedelmä; olkoot ne teille ravinnoksi. Ja kaikille metsäeläimille ja kaikille taivaan linnuille ja kaikille, jotka maassa matelevat ja joissa on elävä henki, minä annan kaikkinaiset viheriät ruohot ravinnoksi”. Ja tapahtui niin. Ja Jumala katsoi kaikkea, mitä hän tehnyt oli, ja katso, se oli sangen hyvää. Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, kuudes päivä. (1Mo 1:29-31)

Kaikki, mikä liikkuu ja elää, olkoon teille ravinnoksi; niinkuin minä olen antanut teille viheriäiset kasvit, niin minä annan teille myös tämän kaiken. Älkää vain syökö lihaa, jossa sen sielu, sen veri, vielä on.
(1Mo 9:3-4)

Kaikki mitä Jumala on luonut on hyvää oikein käytettynä.
Ihminen on “jalostanut” muovannut ravintoa niin että on syntynyt paljon epäterveellistä, mutta alussa ei näin ollut, ja ihmiset elivätkin paljon vanhemmiksi.

Jumala ei todellakaan luonut meille huonoa, vaan sangen hyvää, jos joku muuta väittää niin neuvokoon sitten Jumalaa.

Mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja valheenpuhujain ulkokultaisuuden vaikutuksesta, joiden omatunto on poltinraudalla merkitty ja jotka kieltävät menemästä naimisiin ja nauttimasta ruokia, mitkä Jumala on luonut niiden nautittavaksi kiitoksella, jotka uskovat ja ovat tulleet totuuden tuntemaan. Sillä kaikki, minkä Jumala on luonut, on hyvää, eikä mikään ole hyljättävää, kun se kiitoksella vastaanotetaan; sillä se pyhitetään Jumalan sanalla ja rukouksella.
(1Ti 4:1-5)

Kommentoi [2]

Armo teille ja rauha

Julkaistu 14 02 2015 - 01:04 by Keijo

Jaa |

Armo ja rauha keneltä?
Häneltä, joka on ja joka oli ja joka tuleva on, ja niiltä Seitsemältä Hengeltä, jotka ovat Hänen valtaistuimensa edessä, ja Jeesukselta Kristukselta, uskolliselta todistajalta, Häneltä, joka on kuolleitten esikoinen ja maan kuningasten hallitsija!

Kenelle kuuluu kunnia ja voima?
Hänelle, joka meitä rakastaa ja on päästänyt meidät synneistämme verellänsä ja tehnyt meidät kuningaskunnaksi, papeiksi Jumalalleen ja Isälleen, Hänelle kunnia ja voima aina ja iankaikkisesti! Amen.
(Ilm 1:4-6)

Kommentoi

Vihdoinkin herätys alkaa näkyä ja tuntua

Julkaistu 1 02 2015 - 22:24 by Keijo

Jaa |

Tänään Helsingin Saalemissa oli todella Jumalan läsnäolo voimakkaana, vaan ei ainoastaan Saalemissa sillä esim. facebookissa oli tänään kirjoittettu:

“Aika herätyksenomainen ilmapiiri Kotkassa tällä hetkellä . Tällaista innostusta ja vapautta en ole kokenut vielä missään seurakunnassa missä olen ollut mukana.. aika vau, huikea viikonloppu takana. Kiitos Jumalalle!” (Ville)

City Seurakunta Church
Lautatarhankatu 6 Helsinki “Olimme siellä, Jumalan rakkaus ja läsnäolo oli uskomaton. (Eeva)

Yhteenvetona ajattelen että tämä ei ole yhden seurakunnan virta, vaan Jumalan Hengen virta Suomessa, seurakunnissa, nyt alkaa tapahtumaan… hallelujaa.

Kommentoi [1]

Jumala toimii TV7 arkiston kautta

Julkaistu 29 01 2015 - 07:24 by Keijo

Jaa |

27.1.2015 Blogiartikkelissa Parantuminen TV7 yliluonnollista No:299 ohjelman kautta kommentissa oli siunaava kirjoitus:

Hei!

Olen 13 vuotias tyttö joka noin viikko sitten sai tämän saman kiusalisen vaivan riesakseen. Olin epätoivoinen, ja pelkäsin etten parantuisi koskaan

Kuitenkin, kun olin selannut koko internetin läpi etsien helpotusta vaivaani ja löysin tämän. Päätin kokeilla sitä ja äitini tietokoneen ääressä laitoin sormet korviini ja boom. Tinnitus oli kadonnut. En voinut uskoa sitä todeksi ja huoneessani lyyhistyin lattialle ja itkin onnen kyyneleitä. Se on poissa, toivottavasti ikuisesti. Tämä todellakin vahvisti uskoani jumalaan ja jeesukseen ja kaikkeen yliluonnolliseen. Oon vieläkin tosi hämilläni tästä kaikesta ja nyt nukkumaan mennessä on taas ihanaa kuulla hiljaisuus. Oon tosi onnellinen, kiitos kaikille! Kiitos sinulle että jaoit tämän videon ja kiitos taivaalliselle isälle, huolenpidosta ja siitä että ihmeitä tapahtuu.

Kommentoi [1]

Tärkeä kirja jonka kirjoitin

Julkaistu 28 01 2015 - 00:11 by Keijo

Jaa |

Siis kun kirjoitin kirjan tyttäremme kuolemasta, BODin kautta, mutta nyt tee kirjan mielummin GreateSpacen kautta, mutta se kokemuksemme voi lukea tuolta ja sitä ei tarvitse ostaa jos klikkaa ilmainen näyte niin voi lukea siitä. Jos haluat lukea enemmän niin klikkaa tästä ja valitse sitten katso näyte, niin siinä on vähän enemmän.

Nyt valmistui kirja Jumalan Lahja jonka tein lähinnä itselleni, jotta minulla olisi mitä antaa ihmisille juuri sitä mitä itse pidän tärkeänä,
Siinä on parikymmentä sivua jotka käsittelee lähinnä iankaikkista elämää ja sitten lisäsin siihen Johanneksen evankeliumin kokonaisuudessaan kirjainkoolla 16, että olisi helppo lukea. Ja Johanneksen evankeliumin kautta JOKAINEN voi ottaa vastaa ikuisen elämän. Laitan tähän linkin kun olen saanut julkaistua.

Kommentoi

Rukoukset suomen puolesta 1967

Julkaistu 24 01 2015 - 15:07 by Keijo

Jaa |

Vaimoni kummitädit Laila ja Aune Heinonen järjestivät rukouskokouksia, jotka saivat yllättävän paljon vastustusta katso Nuoriso osoittaa mieltään heinoslaisille

Tämän päivän iltalehti kertoo ettei rukoukset turhia olleet:

Ex neuvostoupseeri – 69-vuotias ”Kiekonheittäjä” kertoo IS:lle salanimellä, ettei suomalaisille kerrottu totuutta vuosina 1965–1967

– Kuka oli Suomen puolustusministeri 1965–1967? Entä puolustusvoimien komentaja, hän kysyy yhtäkkiä.

– Kertoivatko he totuuden Suomen kansalle? Kaikki loukkasivat tuolloin Suomen ilmatilaa. Kaikki.
Näin iltasanomat 24.1.2015

Kommentoi

Video joka kannattaa ehdottomasti katsoa!

Julkaistu 24 01 2015 - 03:21 by Keijo

Jaa |

Yliluonnollista : Vieraana Larry Randolph

“Mitä Jumala kertoi sinulle syövästä?
Hän näytti että elinaikanani syöpään löytyy lääke,- jonka ottaminen on yhtä helppoa kuin särkylääkkeen syöminen.
Hän sanoi, että kaikki saavat kunnian,mutta viisaus siihen tulee -ainoastaan Häneltä.”

Nostavaa Sanaa
Profetian Sanaa koskien Venäjää, Ukrainaa, Israelia ja USA:ta
Ja mikä parasta Jeesus laulaa Larrylle ja esittää tärkeän kysymyksen, kun Hän ilmestyy Larrylle tämän kodissa:

Kommentoi [2]

Iankaikkinen elämä, suurin onni

Julkaistu 13 01 2015 - 16:05 by Keijo

Jaa |

On käsittämätöntä että täällä vietetty muutama vuosikymmen ratkaisee seuraavat biljoonat vuodet, olisi todella vaikea uskoa se, ellei maailmankaikkeuden Luoja kaiken olevaisen alku ja tekijä Itse olisi sitä meille ilmoittanut.
Iankaikkisen elämän aarteen rinnalla kaikki muu kalpenee aivan mitättömäksi.
Ei ole olemassa täällä maanpäällä suurempaa onnea ja iloa kun tietää tietämällä että minulla on iankaikkinen elämä.
Ja mitä hyvien uutisten julistaminen on?
Ennen kaikkea sitä että Jumala tarjoaa lahjaksi iankaikkista elämää JOKAISELLE meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta.

Ja tämä on se todistus: Jumala on antanut meille iankaikkisen elämän, ja tämä elämä on Hänen Pojassansa. Jolla Poika on, sillä on elämä; jolla Jumalan Poikaa ei ole, sillä ei ole elämää. Tämän minä olen kirjoittanut teille, jotka uskotte Jumalan Pojan nimeen, tietääksenne, että teillä on iankaikkinen elämä.
(1 Johanneksen kirje 5:11-13)

On surullista menettää puoliso, lapsi, vanhemmat, veli, sisar ystävä jne.
Mutta suurin onnettomuus on menettää iankaikkinen elämä.

Ja jos te Isänänne huudatte avuksi Häntä, joka henkilöön katsomatta tuomitsee kunkin hänen tekojensa mukaan, niin vaeltakaa pelossa tämä muukalaisuutenne aika, (1 Pietarin kirje 1:17)

Siksi kehottaisin kaikkia kristittyjä lopettamaan pahan puhumisen, ei kannata riskeeraa iankaikkista elämää. parempi menettää vaikka kätensä, jalkansa, silmänsä tai mikä tahansa, kuin menettää iankaikkinen elämä.

Katso siis, ettei valo, joka sinussa on, ole pimeyttä.
(Luukkaan evankeliumi 11:35)

Kommentoi

Venäjä tulee ystäväksemme

Julkaistu 6 01 2015 - 15:36 by Keijo

Jaa |

“…kyllä karjala saadaan takaisin, vaan hänelle ei ole ilmoitettu aikaa.
Nyt se saadaan lahjaksi eikä sodalla, ja *Venäjä tulee meidän ystäväksemme*”
sivu 30” Näin Mikko Reponen ennusti muutamia vuosikymmeniä sitten.

Ja kun olen käynyt 27 vuotta Venäjällä niin olen nähnyt paljon hyviä muutoksia , kuinka tiet , sairaalat, autokanta ynm. ovat parantuneet, sekä mahdollisuudet saada sitä sun tätä ja myös eläkkeet ja palkat turvatuimpia. Tunnen myös henkilökohtaisesti venäläisiä, jotka ovat ystävällisiä, uskollisia ja vieraanvaraisia. Joten en voi yhtyä niihin jotka vain parjaavat Venäjää, vaikka kyllähän siihenkin aihetta löytyy ja niin myös joka kansasta.

Sodassa isäni haavoittui äyräpäässä ja hänen veljensä kuoli siellä, mutta se ei ole venäläisten syy, vaan sodan. Eihän kukaan tavallinen kansalainen halua sotaa.
Sitä olen itsekin rukoillut ettei Suomi joutuisi sotaan, koska sota on niin julmaa ja aiheuttaa paljon kärsimystä sekä rajoittaa evankeliumin julistusta.

Ja kun on vuosien varrella kuullut synkkiäkin Venäjä profetioita (mm. Jukka Rokan Suomi neito ruumisarkussa ) niin mielummin toivoisin Mikko Reposen ennustuksen toteutuvan, kun ei enää kommunismi, jossa kiellettiin Jumala, hallitse Venäjää.
Vaan päinvastoin he kunnioittavat joitakin Jumalan Sanoja enemmän kuin Suomi.

Ja jotenkin nämä kaksikin viittaavat enemmän Mikko Reposen ennustuksiin: Tauno Rantalan ennustus (1999):
“ Suomen hallituksessa nähtiin parhaaksi suostua, koska kieltäytyminen olisi merkinnyt sotaan joutumista.”

Petruksen uni 80 luvulta
tässä unessa Venäjä antoi Suomelle myönnytykseksi, kun Suomi ei aktiivisesti vastustanut Venäjän operaatiota, Karjalan kannaksen ja osan Vienan Karjalaa. Raja vedettiin siinä unessa suunnilleen Oulusta Äänisjärveen ja siitä sitten Syväriä myöten Laatokkaan, ja Karjalan kannas saatiin aina Rajajokeen saakka.

Kommentoi [1]

Mikä on viimeinen pasuna?

Julkaistu 5 01 2015 - 12:18 by Keijo

Jaa |

Kun eilen yritin tutkia Novumista ja kreikan sanakirjasta, sanan viimeisen: kreik. eskhate sanan merkitystä, niin kuin vastauksena miettimiseeni, Mauno oli kirjoittanut “Missä ajassa nyt todella olemme?” kommenttiin, hyvin valaisevan selvityksen, josta selvisi ettei viimeinen pasuna tarkoita Ilmestyskirjan viimeistä vihan ajan pasunaa.
Vaan armon ajan viimeistä pasunaa.
Joten ajattelin voisiko armotalouskauden viimeinen valtava herätys olla viimeinen pasuna?
Vai voisiko se olla Profeetta Dr.Owuor? :)

MAUNO: Paavali kirjoitti vuonna 55 ensimmäisen kirjeensä korinttolaisille Efeson kaupungista (1. Kor. 16:8) ja näin ollen jo 40 vuotta aikaisemmin kuin mitä Johannekselle annettiin ilmestys Patmoksen saarella. Kuitenkin, kuulijakunta ymmärsi mitä viimeinen pasuna tarkoittaa?
Juutalaiset ymmärsivät viimeisen pasuunan ja sen tarkoittavan pasuunajuhlana soittetavaa pasuuna, sillä sitä edeltävänä kuuna soitetaan pasuuna joka viikko.
Raamattu puhuukin pasuunoista monissa eri kohdin ja Ilmestyskirjan tuomion pasuunoista viimeisellä ei tarkoiteta ylöstempauksen pasuuna, vaan se on armon ajan viimeinen pasuuna, joka kuuluu maailmalle silloin kun seurakunta temmataan tuuliin ja pilviin (Ilm. 4:1) sillä hän ei ole asettanut meitä vihaan ja jokainen sinetti, pasuuna ja malja ovat vihaa.

Kommentoi

Päivän Sana

Minä olen nähnyt hänen tiensä, mutta Minä parannan hänet ja johdatan häntä ja annan jälleen lohdutuksen

KategoriatKirjat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta