Last Statement - Viimeiset sanat

Julkaistu 19 02 2014 - 03:51 by Keijo

Jaa |

Tässä joidenkin teloitettujen viimeisiä sanoja (linkki näyttää tapauksen)
Ihmeellinen on Jumalan armo, kaanaan kielellä: “veri riittää”

Last Statement
Heavenly Father, I give thanks for this time, for the time that we have been together, the fellowship in your world, the Christian family presented to me (He called the names of the personal witnesses.). Allow your holy spirit to flow as I know your love as been showered upon me. Forgive them for they know not what they do, as I know that you have forgiven me, as I have forgiven them. Lord Jesus, I commit my soul to you, I praise you, and I thank you.

Last Statement
I would like to tell my family I love them very dearly, and I know they love me. I love all of the people who supported me all of these years. I would like to tell the Merka family I love them, too. I plead with all the teenagers to stop the violence and to accept Jesus Christ and find victory. Today I have victory in Christ and I thank Jesus for taking my spirit into His precious hands. Thank you, Jesus.

Last Statement
I just want to tell my family I love them, and I thank the Lord Jesus for giving me another chance and for saving me.

Last Statement
God, please forgive me of my sins. Look after my people. Bless and protect all people. I am sorry for my sins. Lord, take me home with you. Amen. (A couple of sentences garbled.)

Last Statement
Well, I just wanted to ask people to pray for two families: my family and the family of Officer McCarthy. I appreciate the prayers. Lord Jesus, receive my spirit.

Last Statement
I told the daughter not to come. Discontinue; be quiet, please. Specifically, I want to say that the bad evil man I was when I came to death row 13 years ago is no more – by the power of God; Jesus Christ; God Almighty; Holy Spirit, he has transformed me as a new creature of Christ. I know that I am a Christ child and that my Lord will welcome me into His arms.
Jesus Christ is the Lord of Lords and the King of Kings. I love all of you, those I can and can’t see. With the love of Christ, my love for you is secure and I love you purely and wholeheartedly in the name of the Almighty God.

Last Statement
Thank you for being my Lord Jesus and Savior and I am ready to come home. Amen.

Last Statement
I would like to thank my friends and family for sticking with me through all of this. I would like to encourage my brothers to continue to run the race. I thank my Father, God in Heaven, for the grace he has granted me – I am ready.

Ja tuolla on paljon lisää, nämä poimin ensimmäisen sadan joukosta.

Lisäys 3.3.2014
David Berkowitz has changed from heartless mass murderer to born-again Christian behind bars.
He is one of New York’s most notorious serial killers.
He shot 13 people in cold blood, killing six.
Read more

Kommentoi

Vaarallista eksytystä Suomessa

Julkaistu 15 02 2014 - 23:38 by Keijo

Jaa |

Olen havainnut että jotkut suomessa ovat eksyneet halveksimaan ja epäilemään Pyhän Hengen työtä ja voimaa , joka ilmenee moninnaisina voimavaikutuksina, tai erikoisina merkkeinä ja ihmeinä jotka ylittävät inhimillisen käsityskyvyn.
Jopa jotkut saarnaajat ovat vähätelleet kultahippuja , jalokiviä yms. jotka ovat ilmestyneet joissakin kokouksissa, siis ovat halveksineet Pyhän Hengen työtä, ja se on todella kauhistuttavaa, sillä se on johtamassa siihen josta Jeesus varoitti Matteuksen evankeliumin 12 luvussa.
Valhetyötä on tehnyt kirjanoppineiden valhekynä, niin että ihmiset on saatu epäilemään Jumalan antamia siunauksia , niinkuin esimerkiksi Toronton siunattu herätys, ja myös parjaus jota levitetään Jumalan palvelijoista, niinkuin esim Rodney Howard-Browne tai Benny Hinn, jotka uskollisesti ovat koko elämänsä palvelleet Jeesusta Kristusta , tuoden Jumalan voiman, pelastuksen ja parantumisen miljoonille ihmiselle, aivan kauhistuttavaa on se ylpeys ja tyhmyys joka laittaa ihmisiä puhumaan pahaa Jumalan palvelijoista, lähde pois sellaisesta seurasta.

Paha kuuntelee häijyjä huulia, petollisuus kuulee pahoja kieliä.
(Sananlaskujen kirja 17:4)

Pakene nuoruuden himoja, harrasta vanhurskautta, uskoa, rakkautta, rauhaa niiden kanssa, jotka huutavat avuksensa Herraa puhtaasta sydämestä.
(2 Kirje Timoteukselle 2:22)

Samasta asiasta on myös Blogikirjoitus vuodelta 2008:
Varokaa ja kavahtakaa…hapatusta.

Kommentoi [3]

Mitä kannattaa syödä?

Julkaistu 9 02 2014 - 19:14 by Keijo

Jaa |

Ja Jumala sanoi: “Katso, MINÄ ANNAN TEILLE kaikkinaiset siementä tekevät ruohot, joita kasvaa kaikkialla maan päällä, ja kaikki puut, joissa on siementä tekevä hedelmä; olkoot ne teille ravinnoksi.
(1 Mooseksen kirja 1:29)

Ja Jumala katsoi kaikkea, mitä hän tehnyt oli, ja katso, se oli sangen hyvää. Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, kuudes päivä.
(1 Mooseksen kirja 1:31)

Tässä hyvää tietoa:

VILJAN SURULLINEN MATKA TÄYSJYVÄSTÄ TYHJÄKSI JAUHOKSI ja artikkelin lopussa useita hyviä artikkeli linkkejä. Kyllä Jumala on mestari tekemään meille juuri oikeita aineita, oikeassa mittakaavassa, jyvät, valmistettu ihmisille , suunnittelija Jumala.

Jotta ymmärtäisi kuinka oikea ruoka on tärkeää terveydelle, niin kannattaa katsoa dokumentti FORKS OVER KNIVES joka on muunmuassa “Netfliksissä” suomi tekstillä , vaikka en alleviivaakkaan kaikkea, mutta hyvää infoa ja tilastoja, “pitäkää se mikä hyvä on”

Kommentoi

Matti Kettunen sanomat mp3

Julkaistu 9 02 2014 - 17:30 by Keijo

Jaa |

Siirsin kasetilta tämän vaikuttavan puheen, jossa Matti kertoo kuinka varman kuoleman edessä, Jeesus ilmestyi, paransi hänet 23.5.1992 ja kertoi paluustaan.

Matti Kettunen 6.11. 1992 38min

Tässä 5 minuutin versio , Jeesuksen vastaus kysymykseen, milloin Hän tulee. huomioi 3 “kuodaa”

(lisään myöhemmin toisen haastattelun vuodelta 1995 kunhan löydän kasetin.)

Ymmärsin että 3 Clintonin kautta tulee, ja kolmannella Jeesus tulee,
joten odotellaan että tulee vielä yksi Clinton Amerikan presidentiksi.

Kommentoi [1]

Herätys Suomessa

Julkaistu 6 02 2014 - 02:08 by Keijo

Jaa |

David Herzog kertoo herätyksestä Suomessa
Ristin Voitto lehdessä no:6 sivulla 7 David Herzog joka hiljattain kävi suomessa , kertoo ylläolevassa linkissä, tv ohjelmassa jota miljoonat katsovat , Suomessa olevasta herätyksestä, jota hän myös kuvaili:

“En ole koskaan nähnyt sellaista Jumalan kirkkautta ja rakkautta , jonka näin suomalaisten yllä.”

Kommentoi

Tuleeko Jeesus vuonna 2017 ?

Julkaistu 30 01 2014 - 22:26 by Keijo

Jaa |

Kuuntelin juuri kasetilta Matti Kettusen kertomuksen radio-ohjelmassa, jossa Pasi Turunen haastatteli häntä vuonna 1995 kesällä, ja muistin kuinka olin kuullut että Jeesus tulisi Presidentti Clintonin presidenttikauden toisella neljänneksellä , joka olisi 2017- , en muistanut että USA:n presidentin vaalit ovat 2016, ennenkuin tarkistin netistä, ja sen jälkeen laitoin hakusanaksi “Clinton” nähdäkseni onko ketään Clintonia pyrkimässä presidentiksi, ja kuinka ollakkaan törmäsin pari tuntia vanhaan uutiseen… katso itse tästä ja tästä
Siis jos Clinton valitaan seuraavaksi Usa:n presidentiksi, niin alkaa jännät ajat…
Toisaalta jo vuosikymmeniä Jumalan Profeetta William Branham ennusti naisen tulevan Usa:n presidentiksi – youtube

Olen myös vuonna 2007 kirjoitellut asian tiimoilta:
Hilary Clinton ja tempaus

Kommentoi [3]

Apostolien ilmestys Jeesuksen kastekäskystä

Julkaistu 26 01 2014 - 11:56 by Keijo

Jaa |

Jeesus sanoi:
“Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen
(Matteuksen evankeliumi 28:19)
Jeesus sanoi:
Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.
(Markuksen evankeliumi 16:16)

Niin Pietari sanoi heille: “Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan.
(Apostolien teot 2:38)

Mutta kun he nyt uskoivat Filippusta, joka julisti evankeliumia Jumalan valtakunnasta ja Jeesuksen Kristuksen nimestä, niin he ottivat kasteen, sekä miehet että naiset.
(Apostolien teot 8:12)

Ja Pietari käski kastaa heidät Jeesuksen Kristuksen nimeen. Silloin he pyysivät häntä viipymään siellä muutamia päiviä.
(Apostolien teot 10:48)

Niin Paavali sanoi: “Johannes kastoi parannuksen kasteella, kehoittaen kansaa uskomaan Häneen, joka oli tuleva hänen jälkeensä, se on, Jeesukseen”. Sen kuultuaan he ottivat kasteen Herran Jeesuksen nimeen.
(Apostolien teot 19:4-5)

Kommentti: Ilman kastettakin voi pelastua, sen todistaa ryövärin pelastus ristillä.
Mutta:
Jos joku kastaa Isä ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen , tekee kirjaimellisesti Jeesuksen sanojen mukaan.
Jos joku kastaa Jeesuksen Kristuksen nimeen, tekee sen apostolien tulkinnan ja esimerkin mukaan.
Jos joku kastaa Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen Jeesuksen Kristuksen nimeen tekee sen kirjaimen mukaan ilman selitystä ja tulkintaa.
Kaikki kasteet kyllä kelpaavat Jumalalle, mutta kastetapa kertoo meille kastajien uskosta ja näkemyksestä Jumalan Sanaan.
Ja joka rakastaa Jumalaa sen Jumala tuntee.

Itse kastan ainoastaan Jeesuksen Kristuksen nimeen, (vaikka seurakunnassa johon kuulun kastetaan kyllä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen.)

Kommentoi

Annammeko Hengen puhua seurakunnissa?

Julkaistu 22 01 2014 - 16:11 by Keijo

Jaa |

Olen ihmetellyt eri seurakunnissa vallitsevaa käsitystä , että Hengen sanoma pitää tietää etukäteen tai muuten ei sinua päästetä puhumaan sitä (Jumala ole hiljaa)
Itse en tiedä ollenkaan tuleeko sanoma yksilölle tai seurakunnalle tai mitä se koskee, siksi olen itsekin utelias kuulemaan mitä Pyhä Henki antaa.

Täytyin Pyhällä Hengellä Siiloan seurakunnassa 1975 , jossa myös olin vanhemmistossa noin 7 vuotta, siellä sanomat tulivat enimmäkseen niin että joku alkoi voimakkaasti puhua kielillä ja sitten puhui suomeksi tai (harvemmin) joku toinen puhui suomen osuuden, koskaan ei menty mikin taakse , ainoastaan paimen antoi sanoman mikin takaa kun siellä kerran oli, eikä koskaan keneltäkään kysytty etukäteen mitä aiot “profetoida”.

Vaimoni oli ollut 3 päivää uskossa kun hänen kauttaan alkoi tulla sanomia (siis ensin kielillä ja sitten suomeksi) mutta minä olin ollut jo 5 vuotta Siiloanissa, kun kerran yhteisessä rukoustilanteessa 1980 “tunsin” kuinka kielet alkoivat voimakkaasti virrata ja luulin että tulee sanoma ja kaikki hiljenivät , mutta ei minulle mitään suomeksi tullut ja pitkän hiljaisuuden jälkeen, lopulta tulikin suomeksi toisen kautta.
Mutta sen jälkeen omalla kohdallani ollessani rukouksessa kotonani yksinäni “tunsin jälleen erilaisen voitelun” ja kun olin puhunut kielillä yhtä-äkkiä suustani alkoi tulla suomen kielellä ja aluksi ikään kuin jäin toistamaan yhtä lausetta, mutta myöhemmin lahja pääsi selvemmin tulemaan kokonaisena sanomana.
Itse en koskaan “selitä kieliä” vaan sen uskossa sanon mitä tulee, tiedän kyllä ystäväni Jussin joka välillä alkaa ymmärtämään mitä toinen puhuu kielillä ja sitä myös edesmennyt saarnaaja Viljam Kuosmanen teki aika paljon , ja kyllähän tunnen muitakin, mutta itse en ole selittänyt kieliä.

Luulin alussa että pitää antaa kielilläpuhumisen tulla kun se “voitelu tulee ylleni” (ja yleensähän se tapahtui alku tai loppurukouksessa) mutta sitten opin että sanoma voi odottaa ja vaikka kävellä mikin luo ja puhua sieltä, mutta se vaati jo enemmän uskoa tai rohkeutta.

Eihän ne jotka puhuvat kielillä ja antavat sanoman ole mitään profeettoja sillä perusteella, Profeetat yleensä saavat näyn, unen tai kuulevat suoraan Jumalan Sanan jaettavaksi, mutta kielilläpuhuja on kielilläpuhuja.

Henkeä älkää sammuttako,
profetoimista älkää halveksuko,
mutta koetelkaa kaikki, pitäkää se, mikä hyvää on; (1 tTess 5:19-21)

Kommentoi [1]

Jumala on antanut Israelille maan!

Julkaistu 21 01 2014 - 21:09 by Keijo

Jaa |

Ihmisten vastakkaiset mielipiteet asiasta ovat tyhjän veroiset.
Kuinka ihmeessä joku voi olla Jumalaa vastaan tässä asiassa, Hänhän on tämän maailman tehnyt, ja Hänellä on täysi oikeus tehdä sillä niinkuin hyväksi näkee.

Silloin Herra ilmestyi Abramille ja sanoi: “Sinun jälkeläisillesi Minä annan tämän maan“. Niin hän rakensi sinne alttarin Herralle, joka oli hänelle ilmestynyt. (1 Mooseksen kirja 12:7)

Sillä kaiken maan, jonka näet, Minä annan sinulle ja sinun jälkeläisillesi ikuisiksi ajoiksi. (1 Mooseksen kirja 13:15)

Sinä päivänä Herra teki Abramin kanssa liiton, sanoen: “Sinun jälkeläisillesi Minä annan tämän maan, Egyptin virrasta aina suureen virtaan, Eufrat-virtaan saakka: (1 Mooseksen kirja 15:18)

Ja Minä teen liiton sinun kanssasi ja sinun jälkeläistesi kanssa, sukupolvesta sukupolveen, iankaikkisen liiton, ollakseni sinun ja sinun jälkeläistesi Jumala,
ja Minä annan sinulle ja sinun jälkeläisillesi sen maan, jossa sinä muukalaisena asut, koko Kanaanin maan, ikuiseksi omaisuudeksi; ja minä olen heidän Jumalansa.” (1 Mooseksen kirja 17:7-8)

Oleskele muukalaisena tässä maassa, ja Minä olen sinun kanssasi ja siunaan sinua. Sillä sinulle ja sinun jälkeläisillesi Minä annan kaikki nämä maat ja pidän valan, jonka minä olen vannonut sinun isällesi Aabrahamille.
Ja minä teen sinun jälkeläistesi luvun paljoksi kuin taivaan tähdet ja annan jälkeläisillesi kaikki nämä maat, ja sinun siemenessäsi tulevat siunatuiksi kaikki kansakunnat maan päällä, (1 Mooseksen kirja 26:4)

Ja katso, Herra seisoi hänen edessään ja sanoi: “Minä olen Herra, sinun Isäsi Aabrahamin Jumala ja Iisakin Jumala. Tämän maan, jonka päällä sinä makaat, Minä annan sinulle ja sinun jälkeläisillesi. (1 Mooseksen kirja 28:13)

Ja Minä johdatan teidät siihen maahan, jonka Minä olen kättä kohottaen luvannut antaa Aabrahamille, Iisakille ja Jaakobille; ja sen minä annan teille omaksi. Minä olen Herra.’” (2 Mooseksen kirja 6:8)

Sitten Herra sanoi Moosekselle: “Lähde täältä ja vaella, sinä ja kansa, jonka olet johdattanut Egyptin maasta, siihen maahan, jonka Minä olen vannoen luvannut Aabrahamille, Iisakille ja Jaakobille, sanoen: ‘Sinun jälkeläisillesi minä annan sen‘. (2 Mooseksen kirja 33:1)

“Puhu israelilaisille ja sano heille: Kun te tulette siihen maahan, jonka Minä annan teille asuinsijaksi, (4 Mooseksen kirja 15:2)

Ja Herra sanoi Moosekselle: “Nouse tälle Abarimin vuorelle ja katsele sitä maata, jonka Minä annan israelilaisille. (4 Mooseksen kirja 27:12)

“Nouse tänne Abarimin vuoristoon, Nebon vuorelle, joka on Mooabin maassa vastapäätä Jerikoa, ja katsele Kanaanin maata, jonka Minä annan israelilaisten omaksi.
Ja sinä kuolet sillä vuorella, jolle nouset, ja tulet otetuksi heimosi tykö, niinkuin sinun veljesi Aaron kuoli Hoorin vuorella ja tuli otetuksi heimonsa tykö,
koska te lankesitte uskottomuuteen minua kohtaan israelilaisten keskellä Meriban veden ääressä Kaadeksessa, Siinin erämaassa, kun ette pitäneet minua pyhänä israelilaisten keskellä.
Niin, sinä saat katsella sitä maata matkan päästä, mutta sinne sinä et pääse, siihen maahan, jonka Minä annan israelilaisille.” (5 Mooseksen kirja 32:52)

Tässä vain osa jakeista joissa JUMALA on luvannut maan Israelilaisille, nöyrtykää kaikki Kuninkaat, Presidentit ja hallitukset Korkeimman Jumalan edessä ja siunatkaa Israelia jotta siunauksen perisitte!

Profeetta Jesajan kautta tullut sana Israelista;
Mutta Israelin pelastaa Herra iankaikkisella pelastuksella, te ette joudu häpeään ettekä pilkan alaisiksi, ette ikinä, hamaan iankaikkisuuteen saakka.
Sillä näin sanoo Herra, joka on luonut taivaan – Hän on Jumala – joka on valmistanut maan ja tehnyt sen; Hän on sen vahvistanut, ei hän sitä autioksi luonut, asuttavaksi hän sen valmisti: Minä olen Herra, eikä toista ole.
En ole minä puhunut salassa, en pimeässä maan paikassa; en ole sanonut Jaakobin jälkeläisille: etsikää minua tyhjyydestä. Minä Herra puhun vanhurskautta, ilmoitan, mikä oikein on. (Jesajan kirja 45:17-19)

Kommentoi

Miksi Jumala parantaa pilkkaajia ja ateisteja?

Julkaistu 19 01 2014 - 15:05 by Keijo

Jaa |

Vastaus on tietenkin, koska Jumala on hyvä.
Tiedämme että kaikki on mahdollista sille joka uskoo, mutta onneksi se ei rajoitu siihen, sillä Jumalalle on kaikki mahdollista, siis myös parantaa vaikka ei uskoisi.

Niin pysyvät nyt usko, toivo, rakkaus, nämä kolme; mutta suurin niistä on rakkaus.
(1 Kor 13:13)

Joka ei rakasta, se ei tunne Jumalaa, sillä Jumala on rakkaus.
(1 Joh 4:8)

Siitä me olemme oppineet tuntemaan rakkauden, että Hän antoi henkensä meidän edestämme; meidänkin tulee antaa henkemme veljiemme edestä.
(1 Joh 3:16)

Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme. Paljoa ennemmin me siis nyt, kun olemme vanhurskautetut Hänen veressään, pelastumme Hänen kauttansa vihasta. Sillä jos me silloin, kun vielä olimme Jumalan vihollisia, tulimme sovitetuiksi Hänen kanssaan Hänen Poikansa kuoleman kautta, paljoa ennemmin me pelastumme Hänen elämänsä kautta nyt, kun olemme sovitetut;
(Room 5:8-10)

JOS JUMALA PARANTAA JUMALATTOMIA; NIIN PALJON ENNEMMIN LAPSIANSA

Usko ainoastaan että Jumala on hyvä ja usko Hänen rakkauteensa ja armoonsa, se on helpompaa kuin yrittää “uskoa uskoon” ja “uskonkohan minä”

Kommentoi [4]

Päivän Sana

Jeesus nuhteli saastaista henkeä ja paransi pojan ja antoi hänet takaisin hänen isällensä.

Kategoriat

Edesmenneet - Toivoa toivottomuuteen
Kirjat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta