Miksi ei suomessa tapahdu ihmeitä?

Julkaistu 12 09 2013 - 23:01 by Keijo

Jaa |

(kyllähän niitä tapahtuu jonkin verran , mutta noin moni kysyy)

Kun suomeen tulee joku muualta ja kertoo kuinka suuria Herra on tehnyt,
ja sitten ei ehkä tapahdu suomessa samanlaisia ihmeitä, niin se tuntuu oikeuttavan jotkut sanomaan , että julistaja valehtelee, ja sehän on halventava ja törkeä syytös.

1. Joko julistaja valehtee tai
2. Suomalaiset ovat niin kyllästetyt epäuskolla

Päädyin vaihtoehtoon 2. epäusko ja kyynisyys joka pukeutuu hurskauden valepukuun,
on hyvin havaittavissa suomessa.
Onko suomessa ollut sitten julistajia jotka ovat saattaneet kansan epäilyksen ja epäkunnioituksen valtaan? Ikävä kyllä on.
Löytyykö suomesta Kaalebin ja Joosuan kaltaisia julistajia jotka näkevät Jumalan mahdollisuudet ja saavat kansan lujasti luottamaan Jumalaan?
Entä löytyykö Johannes kastajan kaltaisia vanhurskauden saarnaajia jotka eivät pelkää sanoa mustaa mustaksi, vaikka olisi seurakunnan johtaja tai kuningas kysymyksessä, ei vaikka olisi vaara menettää “kasvonsa” tai henkensä ?

Kommentoi [1]

Dr. Owuor TV7

Julkaistu 10 09 2013 - 19:32 by Keijo

Jaa |

Kiitos Jumalalle että lähetti Profeetta Daavid Owuorin tuomaan sanomaa Suomelle.
Tässä suorat linkit ohjelmiin, ja lisään niitä kun tulee lisää.
Pyhän Hengen ilta : Dr. Owuor 1/2 Ensilähetys: 7.9.2013
Pyhän Hengen ilta : Profeetta Dr. Owuor 2/2 Ensilähetys: 8.9.2013

14.9.2013 Messiaan paluu 21.9.2013 Pyhyyden valtatie
28.9.2013 Sisälle vanhurskauteen

Kommentoi

Super hyvä David Hogan todistus 8.9.2013

Julkaistu 10 09 2013 - 07:20 by Keijo

Jaa |

Tämä kannattaa ehdottomasti katsoa, David Hoganin henkilökohtainen todistus.
8.9.2013 Eipä ole vastaavaa kuultu, kun David Hogan kertoi:
tehnyt työtä Meksikossa 37 vuotta, 1200 seurakuntaa syntynyt, ja yli 500 kuollutta herätetty joista Davidin kätten kautta 32, eikä ole mitään tunnettua sairautta joka ei olisi parantunut palvelustyössä, sokeat, syövät ja kaikkia parantumattomia sairauksia on Jeesus Kristus parantanut, lisäksi kymmeniä kertoja kivitetty , hakattu , ammuttu ja viety vankilaan.

Kommentoi

MASSIVE EARTHQUAKE COMING TO THE USA

Julkaistu 8 09 2013 - 20:06 by Keijo

Jaa |

MASSIVE EARTHQUAKE COMING TO THE USAPROPHET DR.OWUOR Siis massiivinen maanjäristys on tulossa amerikkaan, myös profetian sanaa ajasta ja Herran tulemuksen läheisyydestä.

Kommentoi

Uni 6.9.2013 Siiloanista ja kasteesta

Julkaistu 6 09 2013 - 16:29 by Keijo

Jaa |

Unessani tuli eräs sisar kiittämään minua kun olin kehoittanut häntä menemään Siiloaniin kasteelle ja hän kertoi minulle että: “sain myös kielet”.
Paimen, Osmo Hellman ihmetteli kun oli jo toinen ihminen tullut kasteelle, koska olin heille kertonut, että Siiloanissa pääsee heti kastelle ja saa myös heti Pyhän Hengen.
Miksi sitten olin kehoittanut menemään Siiloaniin kasteelle, no siihen oli kaksi syytä:

1. Unessa sisar kertoi että hänet kastetiin kylpyammeessa ja senhän tiesin ettei Siiloanissa aikailla vaan annetaan ihmisille heti tilaisuus kulkea meren läpi ja jättää faaraon sotaväki taakseen, eli kastetaan heti kun ihminen haluaa seurata Jeesusta.
Ja kylpyammeenhan voi täyttää samantien.

2. Unessa tämä muuten hauraalta tuntunut sisar näytti saaneen varmuutta ja iloa kun kertoi minulle että hän oli saanut kielet.
Ja tiesin itsekin sen että Siiloanissa rukoillaan jokaisen puolesta että hän ensin täyttyy Pyhällä Hengellä ja sitten kastetaan Apt. 10:7" , vaikka ihminen voidaan kastaa ennenkin niinkuin Apt 8:16 , mutta tämä nähdään Jumalan todistuksena tässä uskonnollisuuden sekoittamassa maailmassa. Apt 15:7

Kommentoi

Profeetta David Owuor Suomessa 10-14.10.2013

Julkaistu 2 09 2013 - 20:56 by Keijo

Jaa |

Monia sanotaan profeetoiksi, vaikka he eivät sitä todellisuudessa ole, mutta tohtori David Owuor on, ja on todella Jumalan mies, joka tuo sanoman Jumalalta Suomelle.

10.-14. LOKAKUUTA 2013
JÄRVENPÄÄ: torstaina 10.10. klo 19,
Järvenpään helluntaiseurakunta Saalem, Valtuustonkatu 5
TURKU: perjantaina 18-21, Hotelli Caribia, Kongressikuja 3
TAMPERE: lauantaina 12-17 Sampolan juhlasali, Sammonkatu 2
JYVÄSKYLÄ: sunnuntaina 10-15.30 Ammattiopiston juhlasali, Sepänkatu 3
TV7: maanantaina 19-21 Pyhän Hengen -ilta. Katso: www.tv7plus.fi

MAINOSTIEDOITEKUVA

Kommentoi [3]

David Hogan suomessa 8-11.9.2013

Julkaistu 2 09 2013 - 20:42 by Keijo

Jaa |

08.09.2013 klo 18.00 Vantaa International Christian Fellowship (VCIF) Vantaan Minttukirkko, Minttutie 20, 01300 Vantaa www.vicf.fi
09.09.2013 klo 18.00 Salon Vapaaseurakunta, Perniöntie 13, 24100 Salo www.salo.svk.fi
10.10.2013 klo 19.00 Revival Glory / Hotelli Keurusselkä, Keurusseläntie 134, 42700 Keuruu www.keurusselka.com
11.09.2013 klo 17.30 Lighthouse Christian Center (LCC) Punavuorenkatu 2, 00120 Helsinki www.lcclight.com

Tässä vuosia sitten laittamani sivu , jolloin oli yli 200 ihmistä herätetty kuolleista ja David Hogan oli herättänyt 19 ( ei tietenkään he, vaan Jeesus Kristus heidän kauttansa)

Lisäys 8.9.2013 Eipä ole vastaavaa kuultu, kun nyt tänään David Hogan kertoi: tehnyt työtä Meksikossa 37 vuotta, 1200 seurakuntaa syntynyt, ja yli 500 kuollutta herätetty joista Davidin kätten kautta 32, eikä ole mitään tunnettua sairautta joka ei olisi parantunut palvelustyössä, sokeat, syövät ja kaikkia parantumattomia sairauksia on Jeesus Kristus parantanut, lisäksi kymmeniä kertoja kivitetty , hakattu , ammuttu ja viety vankilaan.
Toivottavasti pian saamme nähdä tämän puheen netissä. Todellinen uskon levittäjä!
Kyllä oli todella siunattua, kiitos Jumalalle Halleluja!

Kommentoi

Profetia jonka näin toteutuvan silmieni edessä

Julkaistu 25 08 2013 - 20:54 by Keijo

Jaa |

Elokuun alussa tämä profetia annettiin ja sain 10 ja 11 elokuuta olla paikan päällä näkemässä että juuri näin tapahtui-kuurot-sokeat-rammat-ynm. paranivat sillä hetkellä kun “Profeetta Dr.Owuor on saapumassa portista sisälle kokoukseen, niin massiivisen suuri parantuminen laskeutuu Taivaasta

HERRA on puhunut kanssani tänä yönä siitä Mega-Herätyskokouksesta, joka on tulossa Nakuruun (Keniaan 10.-12.8.). Näen kuinka olen saapumassa portista sisälle kokoukseen, niin massiivisen suuri parantuminen laskeutuu Taivaasta. HERRAN parantumisvoitelu laskeutuu massiivisella voimalla Taivaasta. Tässä parantumisessa näen kaaosta stadionilla kun rammat ja halvaantuneet lähtevät kävelemään joka suunnasta. Kaikki ihmiset näkevät tämän, näen kameroita kuvaamassa näen mykkien, sokeiden parantuvan, HERRA vahvistaa halvaantuneita jalkoja, kun HERRAN Kirkkaus laskeutuu Taivaasta. HERRA tulee avaamaan Taivaan heti kun Hän tuo Palvelijansa Stadionille.” (kokonaisuudessaan)
Jumala ei todellakaan ole rajoitettu kaavoihin.

Kommentoi [3]

Salakavala rahakeruu

Julkaistu 25 08 2013 - 15:48 by Keijo

Jaa |

Joissakin maissa näkyy olevan sokeus Herran sanoihin rahasta.
Paljon käytetään jumalisuutta keinona voiton saamiseen, ja usein vilpittömästi, luullen sen olevan oikein.

Jeesus sanoi: Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa. Sentähden minä sanon teille: älkää murehtiko hengestänne, mitä söisitte tai mitä joisitte, älkääkä ruumiistanne, mitä päällenne pukisitte. Eikö henki ole enemmän kuin ruoka ja ruumis enemmän kuin vaatteet? Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne kylvä eivätkä leikkaa eivätkä kokoa aittoihin, ja teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne. Ettekö te ole paljoa suurempiarvoiset kuin ne? (Mat 6:24-26)

Jatkuvasti kuulee sanottavan kylvä, kylvä niin saat, mikä on totta monessa asiassa, mutta kun sitä käytetään korvaamaan , Jumalan rakkauden ja huolenpidon lupaukset ja mikä vielä pahempaa, kun se laitetaan Jeesuksen Kristuksen sovitustyön rinnalle, Kainin uhrina , muka tuomaan sitä meille minkä Herramme Jeesus suurella tuskalla ja kärsimyksellä meille jo hankki, niin se on paha.

Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, joka on siunannut meitä taivaallisissa kaikella hengellisellä siunauksella Kristuksessa,
(Efe 1:3)

Armo ja rauha lisääntyköön teille Jumalan ja meidän Herramme Jeesuksen tuntemisen kautta. Koska Hänen jumalallinen voimansa on lahjoittanut meille kaiken, mikä elämään ja jumalisuuteen tarvitaan, Hänen tuntemisensa kautta, joka on kutsunut meidät kirkkaudellaan ja täydellisyydellään,
(2Pi 1:2-3)

joka “itse kantoi meidän syntimme” ruumiissansa ristinpuuhun, että me, synneistä pois kuolleina, eläisimme vanhurskaudelle; ja Hänen “haavainsa kautta te olette paratut“.
(1Pi 2:24)

Iankaikkinen elämä, parantuminen ja Jumalan huolenpito ovat 100% lahjaa, joka tulee jokaisen osaksi joka uskoo Herraan Jeesukseen.

Jos annat rahaa saadaksesi iankaikkisen elämän, terveyden, Jumalan mielisuosion, huolenpidon tai Hänen voitelunsa, osoitat sillä ettei Jeesuksen ristintyö ole riittävä , sillä ne kaikki ovat jo annetut sinulle Hänen kauttansa.

Edesmennyt julistaja Eero Sopanen kertoi kun uskoon tultuaan laittoi lompakkonsa Raamatun väliin , niin hänet herätettiin ja ääni sanoi “ota pois saastainen Pyhän Kirjan välistä”

Rahalla on suuri merkitys auttaa seurakuntaa, evankeliumin työtä ja niitä jotka sanassa palvelevat, sillä jos me emme lähetä niin kuka lähettää. Room:10.
Rahan antamisella me keräämme aarteita taivaaseen ja emme ole niinkuin se mies joka vain säilytti saamaansa , vaan se joka antoi ne rahanvaihtajalle.Matt:25

Mutta se on omien tekojen lemuava uhri jos se tuodaan jo Jeesuksen Kristuksen kautta lahjoitettujen asioiden rinnalle, tai peräti korvaamaan sovitustyötä.

Kiitos uhri on Herralle hyvin rakas , mutta se annetaan kiitollisuudesta eikä sentähden että saisimme jotain, niinkuin tämä esimerkki kertoo.

Kuusi päivää ennen pääsiäistä Jeesus saapui Betaniaan, jossa Lasarus asui, hän, jonka Jeesus oli herättänyt kuolleista. Siellä valmistettiin Hänelle ateria, ja Martta palveli, mutta Lasarus oli yksi niistä, jotka olivat aterialla hänen kanssaan. Niin Maria otti naulan oikeata, kallisarvoista nardusvoidetta ja voiteli Jeesuksen jalat ja pyyhki ne hiuksillaan; ja huone tuli täyteen voiteen tuoksua.
(Joh 12:1-3)

Totisesti minä sanon teille: missä ikinä kaikessa maailmassa tätä evankeliumia saarnataan, siellä sekin, minkä hän teki, on mainittava hänen muistoksensa.”
(Mat 26:13)

Kommentoi

Profeetta Dr.Owuorin suomen vierailut

Julkaistu 24 08 2013 - 20:01 by Keijo

Jaa |

Monet eivät ymmärrä kuinka suuri siunaus on kun Jumalan lähettämä tosi profeetta, Dr.Owuor on tullut ja tulee Suomeen, sanoma jonka Jumala on antanut seurakunnalle parannuksen teosta ja pyhyydestä on suoraan taivaan valtaistuimelta.
Siksi jokaisen seurakunnan vastuunkantajan on todella syytä tutkia asia.
Olen hämmästynyt siitä kyynisyydestä ja epäuskosta mikä joillakin Jumalan valtakunnan työntekijöillä on Suomessa.
Vaikka olin itse omin silmin ja korvin todistamassa Herran ilmestymistä voimallisissa ihmeissä Nakurussa elokuussa, sokeiden saadessa näkönsä ja kuurojen saadessa kuulonsa jne. Niin joidenkin suhtautuminen on kuin Johanneksen isän, enkelin tullessa kertomaan ilosanomaa rukousvastauksesta, ei siis iloa, ei kiitosta Jumalalle…. Herra auttakoon meitä suomalaisia nöyryyttämään sydämemme uskomaan Herraan ja uskomaan Hänen profeettojansa

Minulla on siis kerskaukseni Kristuksessa Jeesuksessa palvellessani Jumalaa; sillä minä en rohkene puhua mistään muusta kuin siitä, mitä Kristus, saattaakseen pakanat kuuliaisiksi, on minun kauttani vaikuttanut sanalla ja teolla, tunnustekojen ja ihmeiden voimalla, Pyhän Hengen voimalla, niin että minä Jerusalemista ja sen ympäristöstä alkaen Illyrikoniin saakka olen suorittanut Kristuksen evankeliumin julistamisen, (Rom 15:17-19)

ja kun oli täydelliseksi tullut, tuli hän iankaikkisen autuuden aikaansaajaksi kaikille, jotka ovat Hänelle (Kristukselle) kuuliaiset, (Heb 5:9)

Kommentoi

Päivän Sana

Ja Hän ajoi henget ulos sanalla, ja kaikki sairaat Hän paransi;

Kategoriat

Edesmenneet - Toivoa toivottomuuteen
Kirjat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta