Profeetta DR.Owuor Suomi-Videot

Julkaistu 30 03 2015 - 01:16 by Keijo

Jaa |

YouTube Repent Finland

Kommentoi

DR.Owuor 12.3.2015 Profetia

Julkaistu 13 03 2015 - 18:27 by Keijo

Jaa |

Poimin muutamia kohtia sanomasta jonka Jumala antoi Profeetta DR.Owuorille.
Tuolla profetia kokonaisuudessaan suomennos Profetiasta 12.3.2015. Profeetta Dr Owuor

Herra on puhunut kanssani tänään. – Kokouksesta, joka on pian tulossa Suomeen. Hän alkoi näyttämään minulle tuota kokousta jälleen ja Hän näytti minulle sen massiivisen parantumisvoitelun, joka tulee laskeutumaan alas tuossa Herran kokouksessa Euroopassa, kokouksessa, joka tulee tapahtumaan Helsingissä, Suomessa. Näen ne valtavat Herran parantumiset, joita tulee tapahtumaan Suomessa, Helsingissä, Suomen kansakunnan pääkaupungissa.

Herra puhui myös äänen kuultavalla äänellä ja sanoi: ”Katso, ihmiset ovat jo alkaneet paranemaan, jopa ennen kuin olet rukoillut.” Joten näen paljon parantumisia, jotka tulevat alkamaan jo aiemmin.

Joten, on tulossa valtava herätys.
Herra on pääasiallisesti puhumassa merkittävästä merkittävästä vierailusta Euroopan maanosaan tänä vuonna. Herra puhuu Hänen rakkautensa ihmeellisestä asennosta Euroopan seurakuntaa kohtaan. Hän puhuu, että tänä vuonna Hän tulee muistamaan seurakuntaa Euroopassa ja elvyttämään sen ja auttamaan sitä. Herra pääasiallisesti sanoo, että tämä on se vuosi, jona Hän tulee aloittamaan herätyksen halki Euroopan. Joten, ne jotka tulevat olemaan valmiita, vastaanottavaisia. Joten, näen valtavan Parantumiskokouksen, joka tulee tapahtumaan Helsingissä. Näen ylistysryhmän ylistämässä Herraa kaavuissa, kuten he ylistävät. Olen jo nähnyt colosseum-hallin sisäosan, joka on suljettu stadion. Näen heidän ylistävän etäältä, Herra vei minut ylös taivaalle ja Hän vei minut Helsinkiin ja näin heidät, siellä on valoa ja siellä on siistiä, koska se on suljettu stadion, se on colosseum-halli. Näen heidän ylistävän, he ylistivät, en tiedä, olivatko he sinertävissä kaavuissa, mutta näen heidän ylistävän.

Joten, Herra pääasiallisesti sanoo, että hetki, jonka Raamattu lupasi, seurakunnan Herätyksen hetki, on nyt.

Alkuperäinen lähde englanninkielinen PROPHECY OF MAJOR REVIVAL COMING TO FINLAND & EUROPEPROPHET DR. OWUOR

Kaikki ovat tervetulleita, Kokousajat ja paikat 26.3-28.3.2015

Kommentoi

Englanniksi uusimmat yliluonnollista

Julkaistu 10 03 2015 - 14:51 by Keijo

Jaa |

Suomenkieliset yliluonnollista ohjelmat arkisto tulevat viiveellä, mutta jos ymmärrät englantia voit katsoa uusimmat yliluonnollista ohjelmat täältä It’s Supernatural! Network
Dutch Sheets kertoo nyt 10.3.2015 mitä Jumala näytti tulevan…
Tai sitten englanninkielisestä arkistosta uusimmat täältä TV Broadcast Archive

Kommentoi

"100 vuoden profetia" Tommy Welchel

Julkaistu 10 03 2015 - 14:28 by Keijo

Jaa |

9.3.2015 Kuninkaantien hotellissa Espoossa, mp3 kuuntele tai lataa tästä
Tommy Welchel kertoo Azusa-kadun herätyksestä, kuinka suuria ihmeitä Jumala teki ja myös kysymysosuudessa kertoo“100 vuoden profetiassa” kuinka tämä mikä tapahtui yhdessä paikassa, tulee tapahtumaan kaikkialla ja kaikkien kautta nyt, sillä nyt aika on koittanut.
On mahdollista saada uusia ruumiinosia hetkessä ja hyvälaatuisina, sillä Jumalalle on kaikki mahdollista ja “Jokainen HYVÄ anti ja jokainen täydellinen lahja tulee ylhäältä, valkeuksien Isältä, jonka tykönä ei ole muutosta, ei vaihteen varjoa.” Jaakob 1:17
Sama VIDEONA

Kommentoi

Uni profetiaa Suomelle vuodelta 1985

Julkaistu 4 03 2015 - 19:47 by Keijo

Jaa |

Kerroin kuulemani unen vuonna 1985 ja tuntuu että sen toteutuminen on jo alkamassa

Laitoin myös youtubeen 1985 katinalassa Hämeenlinnassa 2 parin minuutin pätkän, uskon julistuksestani, siis 30 vuotta sitten, ja voin sanoa siihen vieläkin aamen, voit katsoa sen tästä

Kommentoi

Ajattelemalla viisas sydän

Julkaistu 2 03 2015 - 12:41 by Keijo

Jaa |

(Psalmien kirja 90:10) Meidän elinpäivämme ovat seitsemänkymmentä vuotta taikka enintään kahdeksankymmentä vuotta; ja parhaimmillaankin ne ovat vaiva ja turhuus, sillä ne kiitävät ohitse, niinkuin me lentäisimme pois.

(Psalmien kirja 90:11) Kuka ajattelee sinun vihasi ankaruutta, sinun kiivauttasi, niin että hän sinua pelkäisi?

(Psalmien kirja 90:12) Opeta meitä laskemaan päivämme oikein, että me saisimme viisaan sydämen.

Kun ottaa huomioon iankaikkisuus realiteetit.

Kommentoi

Mitä on todellinen pyhyys?

Julkaistu 25 02 2015 - 17:33 by Keijo

Jaa |

Jumala on Pyhä ja jos olemme Jumalan seuraajia niin meissä on Hänen ominaisuuksia jotka ovat pyhät , siis minkälainen Pyhä Jumala on sellaisia meidänkin tulee olla.
Jumala on rakkaus ja vaeltaa rakkaudessa on todella pyhää, vaella siis sinäkin:

Sinulla rakkaus
Sinulla on ilo
Sinulla on rauha

Sinä olet lempeä
Sinä olet pitkämielinen
Sinä olet ystävällinen
Sinä olet on hyvä
Sinä olet uskollinen
Sinä olet sävyisä
Sinä olet itsensä hillitsevä

Sinä et kadehdi
Sinä et kerskaa
Sinä et pöyhkeile
Sinä et käyttäydy sopimattomasti
Sinä et etsi omaasi
Sinä et katkeroidu
Sinä et muistele kärsimääsi pahaa
Sinä et iloitse vääryydestä
Sinä annat anteeksi niin kuin Jumala on sinulle anteeksi antanut.

On helppoa pukeutua pitkään hameeseen, mutta Apostoli siveyden lisäksi sanoo:
“Pukeutukaa siis te, jotka olette Jumalan valituita, pyhiä ja rakkaita, sydämelliseen armahtavaisuuteen, ystävällisyyteen, nöyryyteen, sävyisyyteen, pitkämielisyyteen,
kärsikää toinen toistanne ja antakaa toisillenne anteeksi, jos kenellä on moitetta toista vastaan. Niinkuin Herrakin on antanut teille anteeksi, niin myös te antakaa.”
Kol. 2

Se jo vaatii enemmän, mutta on tosi pyhyyttä.

Kommentoi

Armosta osalliset - temmataan Jeesusta vastaan

Julkaistu 25 02 2015 - 17:14 by Keijo

Jaa |

Vaikka Jumalan armo on ilmestynyt pelastukseksi KAIKILLE ihmisille, niin miksi toiset jäävät osattomaksi tästä armosta, joka on 100% lahja?

1.Kaikille ei tarjota sitä
2.Toiset eivät ota sitä vastaan
3.Jotkut menettävät sen kun eivät tee parannusta
4. Armosta voi lähteä pois

Mutta jokainen pääsee Jeesusta vastaan ylöstempauksessa ainoastaan armosta

Jeesus tulee pian.

Kommentoi

"Ravinto-oppi"

Julkaistu 17 02 2015 - 11:04 by Keijo

Jaa |

Ja Jumala sanoi: “Katso, minä annan teille kaikkinaiset siementä tekevät ruohot, joita kasvaa kaikkialla maan päällä, ja kaikki puut, joissa on siementä tekevä hedelmä; olkoot ne teille ravinnoksi. Ja kaikille metsäeläimille ja kaikille taivaan linnuille ja kaikille, jotka maassa matelevat ja joissa on elävä henki, minä annan kaikkinaiset viheriät ruohot ravinnoksi”. Ja tapahtui niin. Ja Jumala katsoi kaikkea, mitä hän tehnyt oli, ja katso, se oli sangen hyvää. Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, kuudes päivä. (1Mo 1:29-31)

Kaikki, mikä liikkuu ja elää, olkoon teille ravinnoksi; niinkuin minä olen antanut teille viheriäiset kasvit, niin minä annan teille myös tämän kaiken. Älkää vain syökö lihaa, jossa sen sielu, sen veri, vielä on.
(1Mo 9:3-4)

Kaikki mitä Jumala on luonut on hyvää oikein käytettynä.
Ihminen on “jalostanut” muovannut ravintoa niin että on syntynyt paljon epäterveellistä, mutta alussa ei näin ollut, ja ihmiset elivätkin paljon vanhemmiksi.

Jumala ei todellakaan luonut meille huonoa, vaan sangen hyvää, jos joku muuta väittää niin neuvokoon sitten Jumalaa.

Mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja valheenpuhujain ulkokultaisuuden vaikutuksesta, joiden omatunto on poltinraudalla merkitty ja jotka kieltävät menemästä naimisiin ja nauttimasta ruokia, mitkä Jumala on luonut niiden nautittavaksi kiitoksella, jotka uskovat ja ovat tulleet totuuden tuntemaan. Sillä kaikki, minkä Jumala on luonut, on hyvää, eikä mikään ole hyljättävää, kun se kiitoksella vastaanotetaan; sillä se pyhitetään Jumalan sanalla ja rukouksella.
(1Ti 4:1-5)

Kommentoi [2]

Armo teille ja rauha

Julkaistu 14 02 2015 - 01:04 by Keijo

Jaa |

Armo ja rauha keneltä?
Häneltä, joka on ja joka oli ja joka tuleva on, ja niiltä Seitsemältä Hengeltä, jotka ovat Hänen valtaistuimensa edessä, ja Jeesukselta Kristukselta, uskolliselta todistajalta, Häneltä, joka on kuolleitten esikoinen ja maan kuningasten hallitsija!

Kenelle kuuluu kunnia ja voima?
Hänelle, joka meitä rakastaa ja on päästänyt meidät synneistämme verellänsä ja tehnyt meidät kuningaskunnaksi, papeiksi Jumalalleen ja Isälleen, Hänelle kunnia ja voima aina ja iankaikkisesti! Amen.
(Ilm 1:4-6)

Kommentoi

Päivän Sana

"Sallikaa vielä tämäkin." Ja Hän koski hänen korvaansa ja paransi hänet.

KategoriatKirjat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta