Sunnuntaina 20.3.2016 luettiin profetia

Julkaistu 22 03 2016 - 22:16 by Keijo

Jaa |

Martin ja Mirjan matkassa -ohjelmassa sunnuntaina 20.3. luettiin profetia, jonka julkaisemme tässä. Profetian oli lähettänyt Healing Rooms Finland ry:n toiminnanjohtaja Susanne Laitinen:

”Olimme lauantaina 5.3. mieheni kanssa kävelyllä ja rukoilimme, jolloin Pyhä Henki sanoi: ’Valvokaa sillä minä tulen pian!’

Ymmärsin, että Pyhä Henki puhui oman sydämen valvomisesta ja että Hän halusi puhua jotain enemmän. Sunnuntaina 6.3. rukoillessani sanoma jatkui:

’Minä suren tätä riitaa keskuudessanne. Minun sieluni on syvästi murheellinen kansastani. Kääntykää ja tehkää parannus. Nyt on aika valvoa – valvoa omaa sydäntä ja murehtia sitä, mitä sieltä löytyy. Älkää murehtiko toisen sydäntä, omassanne on riittävästi tekemistä. Tehkää parannus ja kääntykää. Tehkää niitä ensimmäisiä tekoja, palatkaa ensirakkauteen. Valvokaa rakkaat lapseni, valvokaa – etten löytäisi teitä palatessani alastomana ja paljaana’ (Ilm. 3:18, 16:15).

’Muistakaa tämä sana – minä tulen pian. Muistakaa sana, jonka sanoin. Kun näette oksissa silmut, tiedätte, että kevät on jo lähellä. Kun nämä kaikki tapahtuvat, tiedätte, että aika on jo lähellä. Mutta monen sydän kylmenee, rakkaus vähenee ja veli nousee veljeä vastaan. Veljeä syytetään epäpyhästä sydämestä käsin.

Muistakaa sana, jonka Pyhä Henki puhui: ilman pyhitystä ei kukaan ole näkevä Herraa. Pyhitystä minä haluan – se on sydämen armahtavaisuutta ja laupeutta toisia kohtaan. Niitäkin kohtaan, jotka vaeltavat samaa tietä, mutta matkaavat eri kohdassa ja erilaisen taakkojen rasittamina. Nähkää, että saatana on laittanut heidän selkäänsä taakkoja ja kiviä kompastukseksi, ja heidän vaatteensa ovat tahraantuneet. Olkaa armollisia myös niitä kohtaan, jotka eivät vielä ole tätä tietä löytäneet. Olkaa armahtavaiset, niin saatte itsekin kokea armoa. Muistakaa sana, jonka olen puhunut, että millä mitalla mittaatte, sillä teille mitataan. Teidän tekonne kiertyvät eteenne. Laupeutta minä tahdon, en uhria.’

Sitten katseeni vietiin Saudi-Arabiaan. Siellä oli jotain liikehdintää tapahtumassa, mutta Pyhä Henki ei puhunut muuta kuin näytti maan ja sen, että sieltä lähti pohjoiseen liikettä. Sitten Irak ja Turkki nostettiin keskiöön. Näin, että valtava enkeli oli asettanut jalkansa Eufrat-virran alueelle. Toisen jalan virran eteläpäähän, toisen pohjoiseen.

’Pasuunaan on jo puhallettu, enkelini seisoo jo Eufrat-virran alueella, tuon eteläisen maan yllä. Etelästä lähtee virta liikkeelle’ (Ilm. 9:14).

Näin virran nousevan ja muodostavan aaltoja etelästä pohjoiseen. Aallot huuhtovat laajaa aluetta, aaltoja tuli useita ja ne peittivät kansoja ja maita. Henkeni alkoi täristä, ruumistani heikotti.

’Puhu sinä minkä minä sanon. Älä jätä ainoaakaan sanaa sanomatta. Rukoilkaa lapseni, rukoilkaa kansani puolesta, siunatkaa omaisuuskansaani Israelia. Näiden kaikkien täytyy tapahtua, että kirjoitukset täyttyvät. Pidä kiinni minun sanoistani, sillä ne ovat puhtainta kultaa, ota ne aarteeksesi. Varjele sanaani sydämessäsi ja pidä se silmiesi edessä, niin se suojaa sinut siltä, mitä tuleman pitää.‘”

Kommentoi

Tulevaisuuden vaihtoehdot

Julkaistu 20 03 2016 - 07:49 by Keijo

Jaa |

1.TAIVAS-PARATIISI

Jeesuksen takana oli pyöreän muotoinen aukko, kuin tunneli, jota olin aiemmin mennyt alas.
Katsoessani siitä aukeavaa näkymää saatoin nähdä kokonaisen uuden maailman avautuvan edessäni.
Minusta tuntui, kuin olisin seissyt paratiisin laidalla, saanut nähdä häivähdyksen ikuisuudesta.
Se oli täysin koskematonta, edessäni oli vihreitä niittyjä ja vainioita.
Ruoho itsessään huokui samaa valoa ja elämää, jota oli ollut Jumalan läsnäolossa. En nähnyt kasveissa mitään tauteja.
Vaikutti siltä, että jos ruoholle astuisi, se vain ponnahtaisi elinvoimaisena takaisin. Niittyjen keskellä saatoin nähdä maiseman halki polveilevan kristallinkirkkaan virran, jonka molemmillapuolilla oli puita. Minusta katsoen kaukana oikealla näkyi vuoria, ja ylhäällä taivas oli sininen ja kirkas, vasemmalla minusta erottui kumpuilevia mäkiä ja kukkia, jotka loistivat kauniita värejä,”Paratiisi.” tiesin kuuluvani tänne.
Olin matkannut joka puolella maailmaa etsien paratiisia, ja tiesin löytäneeni sen. Minusta tuntui, kuin olisin juuri syntynyt ihan ensimmäisen kerran.
Jokainen osa minussa tiesi, että olin kotona.
Ikuisuus oli vain yhden askelen päässä edessäni.
Kun yritin astua eteenpäin tähän uuteen maailmaan, Jeesus asettui takaisin oviaukkoon.
Raamattu sanoo, että Jeesus on ovi ja että jos tulet sisään Hänen kauttaan, käyt sisälle ja ulos jalöydät vihreät laitumet.
Hän on ovi elämään. Jeesus on tie, totuus ja elämä.
Kukaan ei tule isän luokse muutoin kuin Hänen kauttaan.
Hän on ainoa tie.
On vain yksi kapea käytävä, joka johtaa hänen valtakuntaansa.
Harvat löytävät sen.
Useimmat löytävät valtatien tai moottoritien alas helvettiin. Ian McCormack

2.TUONELA-HELVETTI
Nuoruudessa minulla oli tapana harrastaa lainelautailua.
Ollessani hyvin nuori lautailimme kerran Cocoa Beachilla Floridassa, kun haiparvi ui ympärilleni.
Yli 2,5-metrinen tiikerihai tuli ja haukkasi lainelautani keskeltä kahtia.
Se sieppasi minua jalasta kiinni ja veti alas.
Jalkani oli siis sen jättihain kidassa.
En ollut kristitty silloin, vaan se tapahtui ennen kuin olin edes pelastunut.
Yhtäkkiä hai päästi minusta irti.
Tiedän, että Jumala avasi sen kidan.
Mutta muutaman hetken ajan… pelko, joka sinut valtaa, se on kerta kaikkiaan musertava.
Jos olet nähnyt elokuvan Tappajahai, sen aiheuttama pelko ei ole MITÄÄN verrattuna siihen, että todella elät ja koet niitä tapahtumia.
Pelko oli kaameaa.
Vieressäni oleva kaveri oli vain noin puolen metrin päässä, ja hai
repäisi hänen jalkansa kokonaan irti!
Hänet vedettiin rantaan, ja verta oli joka paikassa.
Hän kirkui,eikä hänellä ollut jalkaa.
Olen siis kokenut pelkoa, mutta se pelko ei ollut mitään, ei kerta kaikkiaan
yhtikäs mitään verrattuna pelkoon, jota tunsin helvetissä.
Niitä ei voi edes verrata.
Luulen, että haiden hyökkäyksessä tuntemani pelko oli kuitenkin yksi suurimmista peloista, mitä maan päällä voi kokea. Bill Wiese

Kommentoi

Anteeksianto ja järki

Julkaistu 19 03 2016 - 08:41 by Keijo

Jaa |

“Kavahda sinäkin häntä” oli Paavali neuvo uskon veljelle, vaikka tietenkin Paavali oli antanut anteeksi, mutta anteeksianto ei sulje pois terveen järjen käyttöä.

14. Aleksander, vaskiseppä, on tehnyt minulle paljon pahaa; Herra on maksava hänelle hänen tekojensa mukaan.
15.Kavahda sinäkin häntä, sillä hän on kovin vastustanut meidän sanojamme. 2. Tim. 4:14-15

Kommentoi

Job, uskomattoman hurskas mies

Julkaistu 12 03 2016 - 21:05 by Keijo

Jaa |

Tämä mies oli nuhteeton ja rehellinen, pelkäsi Jumalaa ja karttoi pahaa.
Hänelle syntyi seitsemän poikaa ja kolme tytärtä.

Job sai ikävän uutisen ja heti perään:
Hänen vielä puhuessaan tuli toinen…
Hänen vielä puhuessaan tuli taas toinen…
Hänen vielä puhuessaan tuli taas toinen ja sanoi: “Poikasi ja tyttäresi söivät ja joivat viiniä vanhimman veljensä talossa;
katso, silloin suuri tuulispää tuli tuolta puolen erämaan ja iski talon neljään nurkkaan, ja se luhistui nuorukaisten päälle, niin että he kuolivat. (10 lasta)

Silloin Job nousi, repäisi viittansa ja leikkasi hiuksensa, heittäytyi maahan ja rukoili. Ja hän sanoi: “Alastonna minä tulin äitini kohdusta, ja alastonna minä sinne palajan. Herra antoi, ja Herra otti; kiitetty olkoon Herran nimi.” Kaikessa tässä Job ei tehnyt syntiä eikä puhunut nurjasti Jumalaa vastaan.
(Jobin kirja 1:20-22)

Muukalaisen ei tarvinnut yötä ulkona viettää; minä pidin oveni auki tielle päin. Job 31 lue koko luku

Kommentoi

Niilo Yli-Vainio puhuu pakolaisista

Julkaistu 10 03 2016 - 07:18 by Keijo

Jaa |

Pakolaisten ongelmat 2 minuutin puhe mp3

Kommentoi

Paljon jää uskovia suomeen kun Jeesus saapuu

Julkaistu 6 03 2016 - 22:16 by Keijo

Jaa |

Kun olen lukenut ihmisten panettelua Jumalan palvelijoita ja Pyhän Hengen työtä kohtaan, niin olen aivan varma että moni jää maan päälle kun Jeesus saapuu hakemaan meitä. Jumala on antanut paljon siunausta maan päälle mm. toronton herätyksen ja Rodney Howard -Brownen kautta myös, josta Jumala sanoi Lester Sumrallille , kun hän näki nämä voimavaikutukset, että: “Tämä on nyt se lopunajan herätys jonka Smith Wigglesworth oli profetoinut hänen saavan nähdä”
Mutta uskonnollisen hengen vaikutus on niin laaja suomessa että monet ovat eksyneet parjaamaan, ja näin tahranneet itsensä.

Ole varuillasi pitalitautia vastaan, niin että tarkoin noudatat kaikkea, mitä leeviläiset papit teille neuvovat. Noudattakaa tarkoin käskyjä, jotka minä olen heille antanut. Muista, mitä Herra, sinun Jumalasi, teki Mirjamille matkalla, kun te olitte lähteneet Egyptistä. (Deuteronomy 24:8-9)

eikä heidän suussaan ole valhetta havaittu; he ovat tahrattomat.
(Revelation 14:5)

Kommentoi [1]

Korjaus blogiin

Julkaistu 5 03 2016 - 10:07 by Keijo

Jaa |

Anteeksi! Kekan mietteitä kategoria on muutettu Keijon mietteitä

Kommentoi

"Menkäämme näkijän luo"

Julkaistu 28 02 2016 - 23:26 by Keijo

Jaa |

Yksi tapa tukea Jumalan palvelijaa, on hankkia tämä hänen kirjansa englannista. tai USA:sta

Klikkaa kuvaa ja linkissä olevaa niin voit lukea sisältöä,

Kommentoi

Todellinen menestyksen evankeliumi

Julkaistu 23 02 2016 - 07:24 by Keijo

Jaa |

Vanhan testametti keskittyy ajalliseen siunaukseen, mutta kun Jeesus Kristus toi meille uuden liiton, niin Hän antoi meille paremmat lupaukset.
Niin ettei meidän enää tarvitse ostaa Jumalan huolenpitoa, vaan Jeesus vakuutti Taivaallisen Isämme ruokkivan linnut , ja vaatettavan kedon ruohot .
kuinka paljon ennemmin teidät te vähäuskoiset” Jumalan huolenpito ei ole sidottu meidän antamiseen, vaan Hänen valtavaan hyvyyteensä, meitä lapsiansa kohtaa.
Jeesus kuitenkin kehoitti meitä kokoamaan aarteita taivaaseen jossa ei koi syö, eikä ruoste raiskaa tai varkaat varasta.
On enemmän motiivia antaa Jumalalle kun tietää sen vaikuttavan ikuisuuden miljooniin vuosiin.

Ja kun annamme lähimmäiselle rakkaudessa, niin se hyödyttää myös meitä eikä ainoastaan lähimmäistämme. Paitsi kaupat hyötyy kyllä itsekin, vaikka ei antaisikaan rakkaudesta, kun antaa vanhaa pois, ettei tarvitse maksaa kaatopaikkamaksuja ja kuljetusta. (1Kor 13)

Älkää kootko itsellenne aarteita maan päälle, missä koi ja ruoste raiskaa ja missä varkaat murtautuvat sisään ja varastavat. Vaan kootkaa itsellenne aarteita taivaaseen, missä ei koi eikä ruoste raiskaa ja missä eivät varkaat murtaudu sisään eivätkä varasta.
(Matthew 6:19-20)

Kommentoi

Enkelin ilmoittama tuleva tapahtuma

Julkaistu 20 02 2016 - 21:15 by Keijo

Jaa |

Vuonna 1978 enkelit vierailivat Ronald Buckin luona 16 kertaa ja kertoivat paljon asioita, noin 50 tunnin aikana, lainaan tähän enkeli Miikaelin ilmoitusta:

“Minulla on tehtävä jota odotan innolla. Silloin minun ei enää tarvitse osoittaa kunnioitusta lusiferia kohtaan. Tuo tehtävä on taivaan puhdistaminen saatanan joukoista ja hänen enkeleistään”

“Jos haluat lukea mitä tulevaisuudessa tapahtuu, löydät kaipaamasi tiedot Ilmestyskirjan luvusta 12 , jakeista 7-10”

“Ahdistuksen aika on oleva hirvittävä, sillä kaikki langenneet enkelit ovat silloin maan päällä. Kiitos Herralle siitä, että Hän ottaa omansa pois ennenkuin tuo tapahtuu
Kirjasta Enkelit puhuvat minulle luvusta 12

Englanninkielisiä puheita asiasta voit lukea täältä

Kommentoi

Päivän Sana

Mutta synagoogan esimies, joka närkästyi siitä, että Jeesus paransi sapattina

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta