Historian suurin parantumisen joki tulossa....

Julkaistu 6 04 2014 - 14:12 by Keijo

Jaa |

Profetia: Historian suurin Parantumisen Joki tulossa virtaamaan Kenian Megasuuressa Parantumiskokouksessa

DR.OWUOR PROFETIA 5.4.2014! Aamen. Kuuntelehan tätä. HERRA on puhunut kanssani hyvin tärkeästä tapahtumasta. Hän on puhunut minulle kokouksesta, joka on tulossa (Kenian) Eldorettiin. HERRA tuo valtavan tulvan, historiallisen PARANTUMISEN TULVAN. Näen HERRAN parantumisvoitelun joen virtaavan JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Valtaistuinsalista KRISTUKSEN seurakuntaan ja tässä tapauksessa siihen valtavaan Grandmega -historialliseen Herätyskokoukseen joka on tulossa Eldorettiin. Näen erään naisen, jonka lapsi on rampa ja syntynyt rampana. Lapsella on päällään vaalea pusakka. Tämä pieni lapsi lähtee kävelemään kun HERRA tuo Hänen palvelijansa Eldoretin Sport Club kentän portille. Tässä hetkessä massiivinen parantumisvoitelu iskee kokoukseen. Monet rammat paranevat, monet monet rammat nousevat ja alkavat kävelemään, monet halvaantuneet pyörätuoleissaan ja kävelykepeillään ja patjoillaan maaten nousevat ylös ja alkavat kävelemään. Rikkinäiset lantioluut, selkärangan ongelmat, murtumat niskassa, heikot niskat, lapset, jotka eivät pysty kannattelemaan päätään, heikot niskat tulevat vahvistumaan. Näen monien haavojen kuivumisen ja vääristyneiden raajojen suoristumisen. HERRA tulee suoristamaan kädet ja jalat, joitain venyttämään, vahvistamaan luita, että ne voivat nyt toimia. HERRA tulee myös parantamaan veritauteja, kuten leukemian, syövät, diabeteksen, korkean verenpaineen, hepatiitin, HIV ja AIDS tulevat parantumaan tässä JUMALAN massiivisessa joessa. Samaan aikaan kasvaimet häviävät ja tämä tietty tapaus.. HERRA on näyttänyt minulle rampana syntyneen lapsen, jolla on vaaleahko pusakka. Kun Jumalan mies tulee stadionille sisään portista, niin historiallinen JUMALAN voima osuu kokoukseen ja lapsi nousee ylös ja alkaa kävelemään ja näen kuinka äiti juoksee tästä järkytyksessään lapsen perässä. Tämä tarkoittaa siis, että monet rammat tulevat kävelemään tässä kokouksessa ja vieläpä ilmaiseksi. Heiltä ei veloiteta mistään, ei tule olemaan maksuja tai kolehteja parantumisestasi. Nämä ovat tämän hetken, tämän aikakauden parantumisia, HERRAN parantumisia. Ne ovat ilmaisia, koska JEESUS KRISTUS HERRAMME maksoi koko hinnan Golgatalla.

Julistan siis massiivisen Israelin JUMALAN, Aabrahamin JUMALAN, Iisakin JUMALAN, Elian ja Mooseksen JUMALAN, Johannes Kastajan sekä Danielin JUMALAN tulevan vierailemaan ihmistensä pariin Grandmega-historiallisessa Eldoretin Kokouksessa niin massiivisella tavalla, jota ei ole nähty siitä saakka kun Raamattu on kirjoitettu. Nämä ovat merkkeinä MESSIAAN tulemuksesta, merkkejä aamukasteesta, jonka Jesaja näki tulevan ennen ylöstempausta. Aivan kuten totisesti Jesaja sanoi, että kun aamukaste, jälkimmäinen kirkkaus, tämä vierailu tapahtuu, tämä voitelu, niin silloin myös on oven sulkeutumisen aika, jolloin valitut pääsevät sisälle JUMALAN loisteliaaseen Valtakuntaan. Tämä on myös varoitukseksi ja merkkinä, että ”Katso MESSIAS on tulossa. He jotka haluavat päästä sisälle, niin menkööt sisälle nyt.” He joilla on korvat kuulkoot mitä HERRAN HENKI on sanonut. Shalom. (Tiivistelmä profetiasta. Dr Owuor. 5.4.2014).

Heidät ravitaan sinun huoneesi lihavuudella, sinä annat heidän juoda suloisuutesi virrasta. (Psalmi 36:8)

Lisää profetiaa samasta

SHALOM. OLETTE LÄMPIMÄSTI TERVETULLEITA SEURAAMAAN OMIN SILMIN KENIAN VÄKEVÄÄ HERÄTYSTÄ HUHTIKUUSSA KENIAN ELDORETIN PARANTUMIS- JA HERÄTYSKOKOUKSEEN! Ohjelma on välille 17.4.-23.4.2014 Suomesta lähdössä taas ryhmä. Ottakaa yhteyttä, niin kerromme lisää: repentfinland@gmail.com

Kommentoi

Elokuva Noah 2014

Julkaistu 2 04 2014 - 18:48 by Keijo

Jaa |

Elokuva vedenpaisumuksesta Finnkino

Kävimme katsomassa elokuvan ja olen iloinen siitä, voimakkaasti jää mieleen koko maailman hukkuminen veteen joka on hyvin tehty ja laittaa ajattelemaan, nyky tekniikalla kun saa niin hyvin tuotua asiat joita ennen oli vaikeaa kuvata.

Eikä hän säästänyt muinaista maailmaa, vaikka varjelikin Nooan, vanhurskauden saarnaajan, ynnä seitsemän muuta, vaan antoi vedenpaisumuksen tulla jumalattomain maailman päälle. Ja hän poltti poroksi Sodoman ja Gomorran kaupungit ja tuomitsi ne häviöön, asettaen ne varoitukseksi niille, jotka vastedes jumalattomasti elävät. (2Pi 2:5-6)

Elokuvassa oli rakennettu juoni jossa oli taiteilijan vapautta , johon tietenkin kirjanoppineet kompastuvat, mutta jokainenhan voi lukea itse tarkan kuvauksen Raamatusta lukemalla 1 Mooseksen kirjan luvut 5 – 9

Me uskovat saamme kiittää Jumalaa että vielä näytetään Jumalan teoista elokuvia, ja kyllä Noah elokuva puhuttelee jokaista katsojaa tavalla ja toisella.
Joten suosittelen!

Kommentoi [1]

Jeesus Kristus on sama

Julkaistu 23 03 2014 - 15:24 by Keijo

Jaa |

Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti. (Heb 13:8)

Jotta saisimme tietää minkälainen Jeesus Kristus on tänään, täytyy meidän tietää minkälainen Hän oli ennen, siis kirjoitettu on:

Ja Hän kierteli kautta koko Galilean ja opetti heidän synagoogissaan ja saarnasi valtakunnan evankeliumia ja paransi kaikkinaisia tauteja ja kaikkinaista raihnautta, mitä kansassa oli. Ja maine Hänestä levisi koko Syyriaan, ja Hänen luoksensa tuotiin kaikki sairastavaiset, monenlaisten tautien ja vaivojen rasittamat, riivatut, kuunvaihetautiset ja halvatut; ja Hän paransi heidät. (Mat 4:23-24)

Mutta illan tultua tuotiin hänen tykönsä monta riivattua. Ja Hän ajoi henget ulos sanalla, ja kaikki sairaat Hän paransi (Mat 8:16)

Ja kun sen paikkakunnan miehet tunsivat hänet, lähettivät he sanan kaikkeen ympäristöön, ja Hänen tykönsä tuotiin kaikki sairaat’. Ja he pyysivät häneltä, että vain saisivat koskea hänen vaippansa tupsuun; ja *kaikki, jotka koskivat, paranivat.
(Mat 14:35-36)

Ja Hänen tykönsä tuli paljon kansaa, ja he toivat mukanaan rampoja, raajarikkoja, sokeita, mykkiä ja paljon muita, ja laskivat heidät Hänen jalkojensa juureen; ja Hän paransi heidät, (Mat 15:30)

Ja heidän noustessaan venheestä kansa heti tunsi Hänet; ja he riensivät kiertämään koko sitä paikkakuntaa ja rupesivat vuoteilla kantamaan sairaita sinne, missä kuulivat Hänen olevan. Ja missä vain Hän meni kyliin tai kaupunkeihin tai maataloihin, asetettiin sairaat aukeille paikoille ja pyydettiin Häneltä, että he saisivat koskea edes hänen vaippansa tupsuun. Ja kaikki, jotka koskivat Häneen, tulivat terveiksi. (Mar 6:54-56)

Mutta kun kansa sai sen tietää, seurasivat he häntä; ja hän otti heidät vastaan ja puhui heille Jumalan valtakunnasta ja teki terveiksi ne, jotka parantamista tarvitsivat. (Luk 9:11)

Jos Jeesus ei tänäpäivänä parantaisi kaikkia sairaita niin Hän olisi muuttunut, mutta koska HÄN ON SAMA TÄNÄÄN niin Hän parantaa jokaisen raihnaisen tai sairaan tai vammautuneen. Tuokaamme siis sairaita kokouksiin: “Sillä missä kaksi tahi kolme on kokoontunut Minun nimeeni, siinä Minä olen heidän keskellänsä.” (Mat 18:20)

Jeesus lupasi olla niitten ihmisten keskellä jotka ovat kokoontuneet yhteen Hänen nimessään ja Jeesus ei koskaan valehdellut, se on totta.

Kommentoi [2]

Kymmennys vaatimukset ovat uhrikukkulat

Julkaistu 19 03 2014 - 13:51 by Keijo

Jaa |

Antakoon kukin, niinkuin hänen sydämensä vaatii, ei surkeillen eikä pakosta; sillä iloista antajaa Jumala rakastaa. (2Kor 9:7)

Mutta kansa uhrasi uhrikukkuloilla, koska niihin aikoihin ei vielä oltu rakennettu temppeliä Herran nimelle. Ja Salomo rakasti Herraa ja vaelsi isänsä Daavidin käskyjen mukaan; kuitenkin hän uhrasi ja suitsutti uhrikukkuloilla. Niin kuningas meni Gibeoniin, uhraamaan siellä, sillä se oli suurin uhrikukkula. Tuhat polttouhria Salomo uhrasi sillä alttarilla. Gibeonissa Herra ilmestyi Salomolle yöllä unessa, ja Jumala sanoi: “Ano, mitä tahdot, että minä sinulle antaisin”. (1Ku 3:2-5)

Jumala huomioi kaiken antamisen, niinkuin kerran eräs mies jolla oli kaksi lasta sairastunut lihassurkastumatautiin ja olivat pyörätuoleissa.
Niin Saarnaaja kysyi mieheltä:“Oletko maksanut kymmenykset” ja mies sanoi: “olen” niin saarnaaja sanoi: Näin sanoo Herra, niin myös Herra karkoittava syöjäsirkat syömästä satosi hedelmää” ja molemmat lapset paranivat.

Ja myös Yonggi Cho kertoi kuinka eräs köyhä nainen toi seurakuntaan itkien kymmenykset riisistään (se oli niin vaikea tuoda puutteestaan) ja Herra teki ihmeen etteivät riisi loppunut naisen kotona ruukusta , ennen seuraavaa satoa.

Mutta on kuitenkin väärin tehdä kymmenyksistä pakollinen uuden liiton seurakunnalle, uuden liiton antaminen perustuu 100% vapaaseen tahtoon ja uudessa testamentissa on paljon sanoja jotka kehoittavat antamiseen ja köyhien huomioimiseen.
Siksi sanon että jos olet vähävarainen niin älä maksa kymmenyksiä, siihen ei ole mitään pakkoa, vaan se sopii enemmänkin rikkaille joiden taloutta se ei hetkauta.

Itse maksoin kymmenyksiä uskollisesti 10 vuotta, kunnes eräänä päivänä kun rahat olivat loppu ja ajattelin ettei Jumalakaan nyt auta minua (koska olin lainannut kymmenyksistä ja ajattelin maksaa myöhemmin) ja kun tätä murehdin, niin sydämelleni tulivat tälläiset sanat:” kuules keijo, en Minä sinusta sentähden huolta pidä koska maksat kymmenykset, vaan sentähden koska sinä olet Minun lapseni ja Minä rakastan sinua.” Joten päätin tehdä kokeen etten maksa vuoteen kymmenyksiä, ja miten se vaikutti, no se todella vaikutti niin siunaavasti minuun ettei se jäänytkään siihen yhteen vuoteen.

Mutta uhrikukkulat eivät hävinneet. Kuitenkin oli Aasan sydän ehyesti antautunut Herralle, niin kauan kuin hän eli. (1Kun 15:14)

Ja hän vaelsi kaikessa isänsä Aasan tietä, siltä poikkeamatta, ja teki sitä, mikä oli oikein Herran silmissä. Mutta uhrikukkulat eivät hävinneet, vaan kansa uhrasi ja suitsutti yhä edelleen uhrikukkuloilla. (1Kun 22:43)

Ja Jooas teki sitä, mikä on oikein Herran silmissä, niin kauan kuin hän eli, sillä pappi Joojada oli opettanut häntä. Kuitenkaan eivät uhrikukkulat hävinneet, vaan kansa uhrasi ja suitsutti yhä edelleen uhrikukkuloilla. (2Kun 12:2-3)

Hän teki sitä, mikä on oikein Herran silmissä, ei kuitenkaan niinkuin hänen isänsä Daavid. Kaikessa hän teki, niinkuin hänen isänsä Jooas oli tehnyt. Kuitenkaan eivät uhrikukkulat hävinneet, vaan kansa uhrasi ja suitsutti yhä edelleen uhrikukkuloilla.
(2Kun 14:3-4)

Ja hän teki sitä, mikä on oikein Herran silmissä, aivan niinkuin hänen isänsä Amasja oli tehnyt. Kuitenkaan eivät uhrikukkulat hävinneet, vaan kansa uhrasi ja suitsutti yhä edelleen uhrikukkuloilla.
(2Ku 15:3-4)

Hän teki sitä, mikä on oikein Herran silmissä, aivan niinkuin hänen isänsä Ussia oli tehnyt. Kuitenkaan uhrikukkulat eivät hävinneet, vaan kansa uhrasi ja suitsutti yhä edelleen uhrikukkuloilla. Hän rakennutti Yläportin Herran temppeliin.
(2Ku 15:34-35)

Hän teki sitä, mikä on oikein Herran silmissä, aivan niinkuin hänen isänsä Ussia oli tehnyt. Kuitenkaan uhrikukkulat eivät hävinneet, vaan kansa uhrasi ja suitsutti yhä edelleen uhrikukkuloilla. Hän rakennutti Yläportin Herran temppeliin.
(2Ku 15:34-35)

Mutta kansa uhrasi edelleen uhrikukkuloilla, kuitenkin ainoastaan Herralle, Jumalallensa. (2Ai 33:17

Kolme kuningasta oli jotka hävittivät uhrikukkulat Hiskia, Aasa Abian poika sekä Joosia, josta sanottiin näin. Ei ollut ennen häntä ollut hänen vertaistansa kuningasta, joka niin kaikesta sydämestänsä, kaikesta sielustansa ja kaikesta voimastansa olisi kääntynyt Herran puoleen, kaiken Mooseksen lain mukaan; eikä hänen jälkeensä tullut hänen vertaistansa.
(2Ku 23:25)

Kommentoi [2]

Nyt alkaa nöyryytyksen ajat Suomelle

Julkaistu 15 03 2014 - 12:57 by Keijo

Jaa |

Hallituksen kannattaisi rukoilla kuningas Salomonin rukous.

Uskovien ei tarvitse huolestua , vaan päinvastoin olla iloisia että Jumala ei salli Suomen kansan mennä Jumalattomuudessaan ja ylpeydessään tuhoon.
Parempi on elintason lasku, kuin tuho ja turmio.

Ennenkuin minut nöyryytettiin, minä eksyin, mutta nyt minä noudatan sinun sanaasi.
(Psa 119:67)

Hyvä oli minulle, että minut nöyryytettiin: niin minä opin sinun käskysi.
(Psa 119:71)

ilmestyi Herra Salomolle yöllä ja sanoi hänelle: “Minä olen kuullut sinun rukouksesi ja valinnut tämän paikan uhripaikakseni. Jos Minä suljen taivaan, niin ettei tule sadetta, jos Minä käsken heinäsirkkain syödä maan tahi jos Minä lähetän ruton kansaani, mutta Minun kansani, joka on otettu Minun nimiini, nöyrtyy, ja he rukoilevat ja etsivät Minun kasvojani ja palajavat pahoilta teiltänsä, niin Minä kuulen taivaasta ja annan anteeksi heidän syntinsä ja teen heidän maansa jälleen terveeksi.
(2Ai 7:12-14)

Kommentoi [2]

Alkaako seitsemäs vuosituhat 2017 ?

Julkaistu 5 03 2014 - 03:36 by Keijo

Jaa |

Blogin kommentin kautta huomasin tarkistaa ajanlaskun jonka tein kun luin jälleen Raamatun kokonaan läpi.
Ja yllättävä löytö paljastui. Jeesus syntyi n.3983 ja jos laskemme 6000-3983=2017
Elämme siis nyt vuotta 1997 eli 5997 Mielenkiitoinen on myös Juutalaisen kalenteri vuosi
5 tuhatta 777 joka alkaa 2016 syksyllä 3.10.2016 – 20.9.2017

Kommentoi [4]

Kuinka vanha on maailmankaikkeus?

Julkaistu 26 02 2014 - 01:52 by Keijo

Jaa |

Sitä ei ole meille ilmoitettu, voi olla vaikka triljoonia vuosia, niinkuin kirjoitettu on:
Alussa Jumala loi taivaan ja maan. siis maailmankaikkeuden, valkeuden ja pimeyden ja vasta se jälkeen tuli ensimmäinen päivä, jolloin Jumala toimi näin:

ENSIMMÄINEN PÄIVÄ:
Ja Jumala sanoi: “Tulkoon taivaanvahvuus vetten välille erottamaan vedet vesistä”. Ja Jumala teki taivaanvahvuuden ja erotti vedet, jotka olivat taivaanvahvuuden alla, vesistä, jotka olivat taivaanvahvuuden päällä; ja tapahtui niin. Ja Jumala kutsui vahvuuden taivaaksi. Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, toinen päivä.
(1 Moos 1:6-8)

Huomioitavaa on se että vaikka Jumala jo toisena päivänä käski maan tuottamaan ruohoa ja puita ,niin vasta kuudentena päivänä , ihmisen luomisen jälkeen ne tulivat.

Tämä on kertomus taivaan ja maan synnystä, kun ne luotiin. Siihen aikaan kun Herra Jumala teki maan ja taivaan, ei ollut vielä yhtään kedon pensasta maan päällä, eikä vielä kasvanut mitään ruohoa kedolla, koska Herra Jumala ei vielä ollut antanut sataa maan päälle eikä ollut ihmistä maata viljelemässä, vaan sumu nousi maasta ja kasteli koko maan pinnan. Silloin Herra Jumala teki maan tomusta ihmisen ja puhalsi hänen sieramiinsa elämän hengen, ja niin ihmisestä tuli elävä sielu. Ja Herra Jumala istutti paratiisin Eedeniin, itään, ja asetti sinne ihmisen, jonka Hän oli tehnyt.
(1 Moos 2:4-8)

Mutta ihmisen iän me tiedämme: katso ajanlasku ja ne apinajutut siis evoluutio on ihan höpöhöpö juttuja, ihminen luotiin noin 6000 vuotta sitten.

Jumala voisi vaikka sekunnin murto-osassa tehdä uuden maailmankaikkeuden, koska Hän on Jumala, eikä koskaan muutu, Hän on äärettömän suuri, kunnia Hänelle.

Kommentoi [7]

Last Statement - Viimeiset sanat

Julkaistu 19 02 2014 - 03:51 by Keijo

Jaa |

Tässä joidenkin teloitettujen viimeisiä sanoja (linkki näyttää tapauksen)
Ihmeellinen on Jumalan armo, kaanaan kielellä: “veri riittää”

Last Statement
Heavenly Father, I give thanks for this time, for the time that we have been together, the fellowship in your world, the Christian family presented to me (He called the names of the personal witnesses.). Allow your holy spirit to flow as I know your love as been showered upon me. Forgive them for they know not what they do, as I know that you have forgiven me, as I have forgiven them. Lord Jesus, I commit my soul to you, I praise you, and I thank you.

Last Statement
I would like to tell my family I love them very dearly, and I know they love me. I love all of the people who supported me all of these years. I would like to tell the Merka family I love them, too. I plead with all the teenagers to stop the violence and to accept Jesus Christ and find victory. Today I have victory in Christ and I thank Jesus for taking my spirit into His precious hands. Thank you, Jesus.

Last Statement
I just want to tell my family I love them, and I thank the Lord Jesus for giving me another chance and for saving me.

Last Statement
God, please forgive me of my sins. Look after my people. Bless and protect all people. I am sorry for my sins. Lord, take me home with you. Amen. (A couple of sentences garbled.)

Last Statement
Well, I just wanted to ask people to pray for two families: my family and the family of Officer McCarthy. I appreciate the prayers. Lord Jesus, receive my spirit.

Last Statement
I told the daughter not to come. Discontinue; be quiet, please. Specifically, I want to say that the bad evil man I was when I came to death row 13 years ago is no more – by the power of God; Jesus Christ; God Almighty; Holy Spirit, he has transformed me as a new creature of Christ. I know that I am a Christ child and that my Lord will welcome me into His arms.
Jesus Christ is the Lord of Lords and the King of Kings. I love all of you, those I can and can’t see. With the love of Christ, my love for you is secure and I love you purely and wholeheartedly in the name of the Almighty God.

Last Statement
Thank you for being my Lord Jesus and Savior and I am ready to come home. Amen.

Last Statement
I would like to thank my friends and family for sticking with me through all of this. I would like to encourage my brothers to continue to run the race. I thank my Father, God in Heaven, for the grace he has granted me – I am ready.

Ja tuolla on paljon lisää, nämä poimin ensimmäisen sadan joukosta.

Lisäys 3.3.2014
David Berkowitz has changed from heartless mass murderer to born-again Christian behind bars.
He is one of New York’s most notorious serial killers.
He shot 13 people in cold blood, killing six.
Read more

Kommentoi

Vaarallista eksytystä Suomessa

Julkaistu 15 02 2014 - 23:38 by Keijo

Jaa |

Olen havainnut että jotkut suomessa ovat eksyneet halveksimaan ja epäilemään Pyhän Hengen työtä ja voimaa , joka ilmenee moninnaisina voimavaikutuksina, tai erikoisina merkkeinä ja ihmeinä jotka ylittävät inhimillisen käsityskyvyn.
Jopa jotkut saarnaajat ovat vähätelleet kultahippuja , jalokiviä yms. jotka ovat ilmestyneet joissakin kokouksissa, siis ovat halveksineet Pyhän Hengen työtä, ja se on todella kauhistuttavaa, sillä se on johtamassa siihen josta Jeesus varoitti Matteuksen evankeliumin 12 luvussa.
Valhetyötä on tehnyt kirjanoppineiden valhekynä, niin että ihmiset on saatu epäilemään Jumalan antamia siunauksia , niinkuin esimerkiksi Toronton siunattu herätys, ja myös parjaus jota levitetään Jumalan palvelijoista, niinkuin esim Rodney Howard-Browne tai Benny Hinn, jotka uskollisesti ovat koko elämänsä palvelleet Jeesusta Kristusta , tuoden Jumalan voiman, pelastuksen ja parantumisen miljoonille ihmiselle, aivan kauhistuttavaa on se ylpeys ja tyhmyys joka laittaa ihmisiä puhumaan pahaa Jumalan palvelijoista, lähde pois sellaisesta seurasta.

Paha kuuntelee häijyjä huulia, petollisuus kuulee pahoja kieliä.
(Sananlaskujen kirja 17:4)

Pakene nuoruuden himoja, harrasta vanhurskautta, uskoa, rakkautta, rauhaa niiden kanssa, jotka huutavat avuksensa Herraa puhtaasta sydämestä.
(2 Kirje Timoteukselle 2:22)

Samasta asiasta on myös Blogikirjoitus vuodelta 2008:
Varokaa ja kavahtakaa…hapatusta.

Kommentoi [3]

Mitä kannattaa syödä?

Julkaistu 9 02 2014 - 19:14 by Keijo

Jaa |

Ja Jumala sanoi: “Katso, MINÄ ANNAN TEILLE kaikkinaiset siementä tekevät ruohot, joita kasvaa kaikkialla maan päällä, ja kaikki puut, joissa on siementä tekevä hedelmä; olkoot ne teille ravinnoksi.
(1 Mooseksen kirja 1:29)

Ja Jumala katsoi kaikkea, mitä hän tehnyt oli, ja katso, se oli sangen hyvää. Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, kuudes päivä.
(1 Mooseksen kirja 1:31)

Tässä hyvää tietoa:

VILJAN SURULLINEN MATKA TÄYSJYVÄSTÄ TYHJÄKSI JAUHOKSI ja artikkelin lopussa useita hyviä artikkeli linkkejä. Kyllä Jumala on mestari tekemään meille juuri oikeita aineita, oikeassa mittakaavassa, jyvät, valmistettu ihmisille , suunnittelija Jumala.

Jotta ymmärtäisi kuinka oikea ruoka on tärkeää terveydelle, niin kannattaa katsoa dokumentti FORKS OVER KNIVES joka on muunmuassa “Netfliksissä” suomi tekstillä , vaikka en alleviivaakkaan kaikkea, mutta hyvää infoa ja tilastoja, “pitäkää se mikä hyvä on”

Kommentoi

Päivän Sana

"Sallikaa vielä tämäkin." Ja Hän koski hänen korvaansa ja paransi hänet.

Kategoriat


Kirjat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta