Niin paljon ihmeitä

Julkaistu 20 08 2013 - 00:27 by Keijo

Jaa |

Että on vaikea etsiä kuvista mitä kullekin tapahtui, mutta tuolla sivulla on kuvia (ne kulkevat nauhana etusivulla) varustettuina englanninkielisellä tekstillä mitä kuva esittää, joten sieltä voi katsoa lukuisia rampoja mykkiä ja sokeita jotka Jeesus Kristus on parantanut, mutta niinkuin sielläkin mainitaan, niin monet ihmeet jo todella tapahtuivat kun Profetta Dr.Owuor saapui stadionille, ja se oli mikä todella teki vaikutuksen.
Olen aina odottanut ettei tarvitse rukoilla vaan ihmiset “parantuvat penkeissään”
(tuollahan ei paljon penkkejä ollut)
Tässä linkit youtubeen josta näet tilaisuudet:
Grand Mega Nakuru Revival Meeting 10th August 2013, Saturday – Prophet Dr. Owuorhttp
GRAND MEGA NAKURU REVIVALAUGUST 10, 2013
The Grand Mega Nakuru 11th August 2013,Sunday – Prophet Dr.Owuor

Kommentoi

Lehtileike Nakurun kokouksesta 12.8.2013

Julkaistu 19 08 2013 - 06:07 by Keijo

Jaa |

Klikkaa isommaksi niin voit lukea tekstin:

Kommentoi

Nakurun kokoukset Keniassa.

Julkaistu 18 08 2013 - 03:29 by Keijo

Jaa |

Palasin tänään iltapäivällä Keniasta , joten kirjoitan myöhemmin lisää.

Mutta se mitä näin ja koin siellä, niin laitan lyhyesti pääkohdat.

1. Ihmeet olivat todellisia, Raamatullisia, sokeat näkevät, kuurot kuulevat, mykät puhuvat, ja muslimeja tuli pelastukseen ja Herran Jeesuksen nimeä ylistettiin suuresti.
Näin henkilökohtaisesti monia syntymästään asti sokeita kuuroja ja rampoja saavan terveyden

2. Henki joka vaikuttaa tilaisuuksissa on Jumalan Pyhä Henki, sen näin ja tunsin Jumalan todellisen Pyhän Hengen voiman, eli joka käy tätä vastaan käy Jumalan Pyhää Henkeä vastaan.

3. Profetta Dr.Owuor, todellisin Jumalan Profeetta jota olen koskaan tavannut, uskoisin että tällä hetkellä maailman merkittävin Profetta, profeetan lahjoilla, ja voimakkaasti Kristuksen Hengellä varustettu, voimakas Profeetta josta kuitenkin heijastuu nöyryys ja Jumalan rakkaus , ja hän palaa evankeliumille ja vanhurskaudelle.

4.Todellinen Jumalan kunnioitus, joka myös näkyy kunnioituksena Hänen palvelijoita kohtaan 1Tim 3:13 ja Hänen Sanaansa kohtaan ,ja myös niin niin ettei sisaret ole puoli alastomina kokouksissa ja myös veljet ovat arvokkaasti Jumalan huoneessa 1 Tim 3:15 , suomen kristittyjen on todella tehtävä parannus.

Mikä parasta Profetta Dr.Owuor tulee lokakuussa suomeen perjantaita 11.10 Helsingissä (paikan ilmoitan myöhemmin), lauantaina on tampereella, sunnuntaina Jyväskylässä ja maanantaina tv7 Pyhän Hengen illassa. (Tarkemmin myöhemmin)

Kommentoi [3]

Lisää sanomaa mitä ensi viikonloppuna tapahtuu!!!

Julkaistu 5 08 2013 - 00:54 by Keijo

Jaa |

Tulee kyllä ensi viikonlopusta jännittävä, kerron sitten myöhemmin kun palaamme Nakurusta , toivottavasti saan otettua jonkun hyvän valokuvan…

Profetia 3.8.2013 : Historian suurin Herran vierailu tulossa Nakuruun muutaman päivän kuluttua.

Herra Herra on puhunut kanssani tänä aamuna. Herra Jehova El Olam (The Everlasting God – Iankaikkinen Jumala) on puhunut kanssani tänä aamuna grandmega suuresta herätyskokouksesta, massiivisesta Jehovan parantumiskokouksesta, joka on tulossa Nakuruun (Keniaan 9.-11.8). Tässä keskustelussa Herra vei minut tähän kokoukseen ja sitten näin sen todella historiallisen suuren joukon ihmisiä, jotka olivat saapuneet tähän kokoukseen. Tästä on tulossa suurin kokous, joka on koskaan ollut maan päällä.

Kun Herra vie minut stadionille ja olen juuri saapumassa sinne, niin näen tämän iäkkään ramman, joka on ollut rampa hyvin pitkään nousevan ylös. Herran voima laskeutuu Taivaasta ja vahvistaa näitä heikkoja jalkoja. Näin nämä heikot jalat, jotka nyt pystyvät seisomaan ja tämä on valtavaa ja historiallista katsella. Suuri riemuitseminen ja juhlinta tulee räjähtämään kokoukseen. Sitten näin kun rammat alkavat kävelemään stadionin sisällä sekä ulkopuolella.

Herra on siis puhunut minulle Hänen valtavasta vierailustaan Nakurussa, jonka kaltaista ei ole vielä koskaan ennen nähty. Näen paljon rampoja kävelevän ja kuulen nyt ramman tuoneen naisten sanovan, että meidän rukouksiimme on vastattu! Vastaan heille takaisin, että teidän rukoukseenne on todellakin vastattu! Valtava juhlinta ihmiset hyppivät, joten Nakuruun on tulossa massiivinen Herran vierailu.

Näen rampojen nousevan ylös ja kävelevän, myös rampojen lasten ja Herra tulee vahvistamaan heitä. Sokeat silmät tulevat avautumaan, kuurot korvat kuulemaan, mykät puhumaan, halvaantuneet tulevat kävelemään, selkärangat vammat korjaantumaan, rikkoutuneet selät, niskat ja kallot paranemaan.

Rammat hylkäävät kävelykeppinsä ja kävelylaitteensa sekä pyörätuolinsa, sokeat sokeainkeppinsä, syövät häviävät, televisiokamerat tulevat ikuistamaan tämän. Herra tekee luomis-ihmeen. Näen vasemman korvan, jonka Herra tulee luomaan uudestaan. Herra vahvistaa sormia ja suoristaa käyriä raajoja. Herra parantaa verenvuototaudin ja ne tulevat tyrehtymään. Sisäelimet tulevat paranemaan, maksa, sydän- ja munuaissairaudet paranemaan.

Ihmiset tulevat paranemaan sairaaloihin vuoteisiinsa ja nousevat juhlimaan Jeesuksen verta. Nakurussa tulee olemaan Jeesuksen veren massiivinen juhlinta. Tulemme juhlimaan Jeesuksen Ristin työtä. Juhlimme Jeesuksen väkevää verta, joka avaa oven tälle upealle Herran vierailulle näinä lopun ajan päivinä.

Herra tulee kuolettamaan leukemian, syövät, diabeteksen, korkean verenpaineen, vapauttamaan henkisesti sairaat, Jehova Taivaan Jumala tulee poistamaan AIDS:in verestä.

Menin Herran eteen tänä aamuna tämän vierailun jälkeen ja sanoin Herralle, että Herra Jehova El Olam, Jehova Ruphe, vapautan nyt kätesi parantamaan ihmisesi Nakurussa. Messias on tulossa ja aika on ohi! Siitä syystä kaikki auringon alla tulee tapahtua nyt! Ne, joilla on hengelliset korvat niin ymmärtäkööt, että tämä kaikki liittyy Herran tulemukseen.

Valmistaudu vanhurskaudessa, pyhyydessä ja parannuksen teossa! Valmista Herralle tie, pyhyyden valtatie, jonka näet Jesaja 35: 8-9. Herran suu on puhunut sinulle. Tulkoot tiettäväksi, että tämä on hän, josta on kirjoitettu Raamatussa: Katso, minä lähetän sanansaattajani, ja hän on valmistava tien minun eteeni.

(Tiivistelmä profetiasta: Dr. Owuor 3.8.3013)

Alkuperäinen profetia englanninkielinen

Kommentoi

Profetia valtavasta parantumiskokouksesta 9-11.8 2013

Julkaistu 25 07 2013 - 10:47 by Keijo

Jaa |

Olen menossa sinne, ja kerron sitten kuinka suuria tekoja Herra Jeesus on tehnyt.

Lisätty 27.7 Uusi profetia 27-7-2013

HERRA puhui 30.6.2013 profeetta Dr.Owuorille että Nakurun parantumiskokoukseen Keniaan on tulossa elokuussa koko seurakunnan historian suurin herätys!
Rammat tulevat kävelemään, kuurot kuulemaan, mykät puhumaan, kohdut aukeavat, syövät häviävät, HIV parantuu , verenvuoto tyrehtyy, HERRA luo uusia vartalonosia, jotka ovat puuttuneet, HERRA kaikkivaltias tulee itse ilmestymään nakurun kaupungissa voimallisella tavalla! Taivas tulee avautumaan ja Jumalan valtava kirkkaus ilmestymään taivaasta seurakunnalle.
(sanoma kokonaisuudessaan tuolla )

DR. OWUOR KUTSUU SUOMALAISIA HERÄTYKSEN KESKELLE! JOS HALUAT LÄHTEÄ ELOKUUSSA 8.-14.8.2013 TÄHÄN PARANTUMISKOKOUKSEEN, NIIN KIRJOITA MEILLE OSOITTEESEEN repentfinland@gmail.com JA KERROMME LISÄÄ. JUMALAN PALVELIJA DR. OWUOR MAKSAA HOTELLIMAJOITUKSESI, RUOKASI JA KULJETUKSET.
KANSAINVÄLISIÄ KUTSUVIERAITA ON TULOSSA YMPÄRI MAAILMAA TÄHÄN SEURAKUNNAN HISTORIALLISIMPAAN PARANTUMISKOKOUKSEEN. TERVETULOA
( ainoastaan lennot joudut itse kustantamaan)

Kommentoi [2]

Kaikki nukkuivat zzz zz

Julkaistu 17 07 2013 - 19:20 by Keijo

Jaa |

Yljän viipyessä tuli heille kaikille uni, ja he nukkuivat. Mutta yösydännä kuului huuto: ‘Katso, ylkä tulee! Menkää häntä vastaan.’ Silloin kaikki nämä neitsyet nousivat ja laittoivat lamppunsa kuntoon.
(Mat 25:5-7)

Minä sinä jokainen tyhmä ja viisas neitsyt on nukkunut, koska Jeesus sanoi kaikille että tuli uni, jos joku sanoo ettei hän ole nukkunut , niin silloin täytyy muuttaa Jeesuksen sanoja ja laittaa melkein kaikki.
Mutta nyt kun ylkä on tulossa kuuluu ääni: “Katso Ylkä tulee”
Ja yksi näistä äänistä on Profeetta Dr.Owuor jonka suomennettuja profetioita voi lukea tuolta repentfinland.fi ja siis huomaa että sama linkki on reunassa “ Ulkoiset linkit kategoriassa.

Kommentoi [2]

Kihlattu yhdelle ainoalle.

Julkaistu 12 07 2013 - 16:41 by Keijo

Jaa |

Sillä minä kiivailen teidän puolestanne Jumalan kiivaudella; minähän olen kihlannut teidät miehelle, yhdelle ainoalle, asettaakseni Kristuksen eteen puhtaan neitsyen.
(2Ko 11:2)

Käsite Kristuksen morsian, on Raamatussa , koska Jumala näki hyväksi että se parhaiten kuvaa sitä suhdetta, jonka Hän haluaa meillä olevan Hänen kanssaan.

Ja onkin helppo käsittää, kuinka rakastuneet morsian ja sulhanen haluavat olla mahdollisimman paljon yhdessä.
Näin meidänkin on helppoa tätä taustaa vasten tutkia itseämme, vietämmekö me aikaa sulhasemme kanssa, ja jos emme, niin miksi?

Kommentoi

Puhutteleva uni

Julkaistu 25 06 2013 - 08:11 by Keijo

Jaa |

Laitoin facebookiin hiljattain näkemäni unen, mutta kun eilen kuuntelin saarnaa puhelimestani (jossa on monta kymmentä W.M.Branhamin saarnaa), hämmästyin kun kuulin vahvistuksen unelleni, joka oli seuraava:

“Tänään 10.6.2013 näin unessa :
olin saanut kuvattua yliluonnollisia merkkejä , joita sitten valtion korkeimmat viranomaiset tutkivat ja tunnustivat niiden olevan aitoja. Sitten ääni sanoi :
“Branhamin sanoma on yhä voimassa , saarnaa vanhurskautta, älä oppia”
johon havahduin heräsin.

Kun Profeetta Owuor tuli suomeen julistamaan, havaitsin sanomassa olevan todellisen profeetan sanomaa, kehoitusta vanhurskauteen, siis vanhurskaaseen elämään Jumalan Sanan “direktiivin” mukaan sekä sisäisen että ulkonaisen ihmisen.

Unessani olin saanut kuvattua yliluonnollisesta patsaasta, ja nyt kun eilen kuulin kuinka FBI ynnä muut tahot olivat vakuuttuneita aitoudesta, niin laitan tähän 3min 38s mp3 tiedoston jossa se mainitaan, saarnassa “tänä päivänä tämä kirjoitus on käynyt toteen”

W.Branham oli todellinen Jumalan Profeetta vaikka hän menikin pieleen opeissaan mielestäni ja monen muunkin mielestä, mutta jotkut ovat sentähden nimittäneet häntä vääräksi profeetaksi, jota hän ei suinkaan ollut, jätä opit pois niinkuin lihakeitosta luut ja syö sanoma vanhurskaudesta ja uskosta, tässä mp3 klippi tiedon sanoja kuinka tiedon sanojen lahja toimi voimakkaasti hänessä , eikä hän niissä koskaan erehtynyt.

Tässä kokonaisuudessaan saarnat joista klipit on otettu:
W.M.Branham Yhdistettynä ja W.M.Branham Tänä päivänä

Kommentoi

Vältä tuomitsemista ja halveksumista

Julkaistu 24 06 2013 - 19:14 by Keijo

Jaa |

Tässä valtavan hyvät ohjeet:

Heikkouskoista hoivatkaa, rupeamatta väittelemään mielipiteistä. Toinen uskoo saavansa syödä kaikkea, mutta toinen, joka on heikko, syö vihanneksia. Joka syö, älköön halveksiko sitä, joka ei syö; ja joka ei syö, älköön tuomitko sitä, joka syö, sillä Jumala on ottanut hänet hoivaansa. Mikä sinä olet tuomitsemaan toisen palvelijaa? Oman isäntänsä edessä hän seisoo tai kaatuu; mutta hän on pysyvä pystyssä, sillä Herra on voimallinen hänet pystyssä pitämään.

Toinen pitää yhden päivän toista parempana, toinen pitää kaikki päivät yhtä hyvinä; kukin olkoon omassa mielessään täysin varma. Joka valikoi päiviä, se valikoi Herran tähden; ja joka syö, se syö Herran tähden, sillä hän kiittää Jumalaa; ja joka ei syö, se on Herran tähden syömättä ja kiittää Jumalaa.

Sillä ei kukaan meistä elä itsellensä, eikä kukaan kuole itsellensä. Jos me elämme, niin elämme Herralle, ja jos kuolemme, niin kuolemme Herralle. Sentähden, elimmepä tai kuolimme, niin me olemme Herran omat. Sillä sitä varten Kristus kuoli ja heräsi eloon, että hän olisi sekä kuolleitten että elävien Herra.

Mutta sinä, minkätähden sinä tuomitset veljeäsi? Taikka sinä toinen, minkätähden sinä halveksit veljeäsi? Sillä kaikki meidät asetetaan Jumalan tuomioistuimen eteen. Sillä kirjoitettu on: “Niin totta kuin minä elän, sanoo Herra, minun edessäni pitää jokaisen polven notkistuman ja jokaisen kielen ylistämän Jumalaa”. Niin on siis meidän jokaisen tehtävä Jumalalle tili itsestämme. Älkäämme siis enää toisiamme tuomitko, vaan päättäkää pikemmin olla panematta veljenne eteen loukkauskiveä tai langetusta.

Minä tiedän ja olen varma Herrassa Jeesuksessa, ettei mikään ole epäpyhää itsessään; vaan ainoastaan sille, joka pitää jotakin epäpyhänä, sille se on epäpyhää. Mutta jos veljesi tulee murheelliseksi ruokasi tähden, niin sinä et enää vaella rakkauden mukaan. Älä saata ruuallasi turmioon sitä, jonka edestä Kristus on kuollut.

Älkää siis antako sen hyvän, mikä teillä on, joutua herjattavaksi; sillä ei Jumalan valtakunta ole syömistä ja juomista, vaan vanhurskautta ja rauhaa ja iloa Pyhässä Hengessä. Joka tässä kohden palvelee Kristusta, se on Jumalalle otollinen ja ihmisille kelvollinen. Niin tavoitelkaamme siis sitä, mikä edistää rauhaa ja keskinäistä rakentumistamme.

Älä ruuan tähden turmele Jumalan työtä. Kaikki tosin on puhdasta, mutta sille ihmiselle, joka syö tuntoansa loukaten, se on pahaa. Hyvä on olla lihaa syömättä ja viiniä juomatta ja karttaa sitä, mistä veljesi loukkaantuu tai joutuu lankeemukseen tai heikoksi tulee. Pidä sinä itselläsi Jumalan edessä se usko, mikä sinulla on. Onnellinen on se, joka ei tuomitse itseään siitä, minkä hän oikeaksi havaitsee; mutta joka epäröi ja kuitenkin syö, on tuomittu, koska se ei tapahdu uskosta; sillä kaikki, mikä ei ole uskosta, on syntiä.
(Room 14:1-23)

Kommentoi

Kuinka uskoa?

Julkaistu 24 06 2013 - 08:34 by Keijo

Jaa |

Usko Jumalaan, on myös uskoa Hänen Sanaansa, (riivaajatkin uskovat Jumalaan )
Usko Jumalan Sanaan, on ehdottoman arvovallan ja kunnioituksen antamista sille mitä Jumala on ilmoittanut.
Kuinka paljon yleinen mielipide tai perityt käsitykset vaikuttavatkaan ihmisiin.
Jos esimerkiksi tahdot tietää mikä kaste on oikea, niin silloin lue Apostolien teoista, milloin ja miten opetuslapset toteuttivat Jumalan Sanaa tässä asiassa?
Ihmiset vähättelee :ei se niin tärkeää ole
Mikä sitten on tärkeää , kuka sen päättää, ihminen vai Jumala?
Entä onko pitkä tukka miehelle häpeäksi? Kuinka kirjanoppineet tämän selittäisi? Juhani Karvinen ainakin hyvin selvittää asiaa.
Kuka päättää pituuden? Kuinka pitkä tukka oli Jeesuksella?
Rakkaus ei tuomitse ,mutta usko ottaa kaikesta sanasta vaarin.
Joistakin asioista voi sanoa, “mitä se sinuun koskee, katso itse eteesi.”
Mutta joihinkin me joudumme puuttumaan ja ne ovat.
Jotkut asiat ovat ikään kuin testejä kuinka paljon me kunnioitamme Jumalan Sanaa.

Ja jos joku kuulee Minun sanani eikä niitä noudata, niin häntä en Minä tuomitse; sillä en Minä ole tullut maailmaa tuomitsemaan, vaan pelastamaan maailman. Joka katsoo Minut ylen eikä ota vastaan Minun sanojani, hänellä on tuomitsijansa: se sana, jonka Minä olen puhunut, se on tuomitseva hänet viimeisenä päivänä.
(Joh 12:47-48)

Kommentoi

Päivän Sana

Kategoriat

Edesmenneet - Toivoa toivottomuuteen
Kirjat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta