Heräsin eilen "maanjäristykseen"

Julkaistu 11 02 2017 - 02:56 by Keijo

Olin etelä-savossa mökillä hiljentymässä ja rukoilemassa, kun perjantai aamuna heräsin ikäänkuin maanjäristykseen, vaikka ei mitään sellaista ollutkaan, joten hyppäsin ylös ja ajattelin olipas Herralla outo tapa herättää, vai olikohan ehkä sillä jotain muuta merkitystä. Sitä en tiedä, mutta erikoinen kokemus se oli.

Kommentoi

"Kolmen päivän kuluttua"

Julkaistu 28 01 2017 - 00:55 by Keijo

Siunatut Pyhät.
Unessani Herra puhui äänellä ja sanoi suureen ääneen: “Kolmen päivän kuluttua”, ja sitten heräsin. Vielä en tiedä, mitä tulee tapahtumaan kolmen päivän kuluttua.
(Profeetta Dr. Owuor / 27.1.2017) Video

Kommentoi [3]

Kompastuminen toisarvoiseen

Julkaistu 25 01 2017 - 21:09 by Keijo

“Punainen matto on arvovieraille kuten valtionpäämiehille ja filmitähdille usein levitettävä matto, jolla korostetaan heidän saapumisensa arvoa.”

Monet “nöyrät” suomalaisen kansan kristityt kompastuvat punaiseen mattoon joka on Afrikassa tapa osittaa arvostusta, (suojaa myös vatteet) ja jättävät huomioimatta sen mitä pitäisi huomioida, sadat rammat, kuurot ja monet syntymästään saakka sokeat ovat saaneet Jumalalta parantumisen sekä monia Hiv sairaudesta parantunut, Profeetta Dr.Owuorin tilaisuuksissa, ja hän tulee pitkän matkan, nähden vaivaa suomalaisten eteen, maksaen itse kaikki lentonsa ja hotellinsa, eikä edes salli kerätä kolehtia itselleen.

Mutta sitten seurakunnat ottavat vastaan ulkomaisia saarnaajia jotka sen lisäksi että he maksattavat kulunsa suomalaisilla (eivät kaikki) niin keräävät kolehtirahaa ja kannattajia jotka maksaisivat heille. Kyllä suomalaisten pitäisi pitää ennenkaikkea huolta omista seurakunnista, on häpeällistä jos seurakunta joutuu kamppailemaan rahan kanssa, kun seurakuntalaiset eivät anna omastaan seurakuntaan, vaan ulkomaille.

Lisäys 11.2.2017 En kuitenkaan tarkoita että meidän pitäisi unohtaa todellinen lähetystyö, ei suinkaan, sehän on meidän tärkein tehtävämme, ja kuinka kukaan voi julistaa ellei ketään lähetetä.

Kommentoi [1]

Miten kymmenyksistä saarnaaminen on syntiä?

Julkaistu 16 01 2017 - 06:54 by Keijo

Siten jos se yhtään himmentää Jeesuksen Kristuksen uhrin merkitystä ja Isän rakkautta.
Jotka asettavat ihmisen täydellisesti Jumalan hyväksynnän ja huolenpidon kohteeksi,
(siis kun siitä tehdään pakollinen eikä vapaaehtoinen)

Oi te älyttömät galatalaiset! Kuka on lumonnut teidät, joiden silmäin eteen Jeesus Kristus oli kuvattu ristiinnaulittuna? (Kirje galatalaisille 3:1)

Joka siis antaa teille Hengen ja tekee voimallisia tekoja teidän keskuudessanne, saako hän sen aikaan lain tekojen vai uskossa kuulemisen kautta, (Kirje galatalaisille 3:5)

Kun sitten jotkut sanovat että kymmenykset olivat ennen lakia, ja siksi niitä pitää noudattaa, niin heille sanon miksi sitten ette samantien mene ympärileikauttamaan itseänne.

Mooses antoi teille ympärileikkauksen – ei niin, että se olisi Moosekselta, vaan se on isiltä – ja sapattinakin te ympärileikkaatte ihmisen. (Johanneksen evankeliumi 7:22)

Turvatun rahankeruun takia saarnataan mieluusti kymmenyksistä mutta ei korbanista.
Yhden räikeän esimerkin kuulin, kun julistaja sanoi että Ananias ja Safiira kuolivat kun eivät antaneet kaikkea, tähän voisin sanoa näin suomalaiseen tapaan “viekää tuhkatkin uunista” Ananias ja Safiira olisivat hengissä vaikka he eivät olisi antaneet ropoakaan.
Heidän syntinsä oli kun he koettivat pettää Pyhää Henkeä.(Ihmiskunnian takia)

Eikö se myymätönnä ollut sinun omasi, ja eikö myynnin jälkeenkin sen hinta ollut sinun? Miksi päätit sydämessäsi tämän tehdä? Et sinä ole valhetellut ihmisille, vaan Jumalalle.” (Apostolien teot 5:4)

Vaikka esimerkin takia kymmenysten maksaminen on hyvää ja kaunista, mutta kun siihen sisältyy vähänkin pakkoa, tulee siitä sovitusta himmentävä asia.

Tästähän on kirjoitettu niin palon, ja harva on näihin uhrikukkuloihin puuttunut Sanalla, mutta jotta ihmiset näkisivät Jeesuksen sovituksen ja Jumalan isän rakkauden selvemmin olen tämä kirjoittanut, vaikka olenhan tästä aikaisemminkin kirjoittanut tuolla:

Kymmennys vaatimukset ovat uhrikukkulat

Älkää murehtiko

Kaksi tapaa maksaa kymmenyksiä

Kommentoi [1]

Suosittelen tätä huippu videota !!!

Julkaistu 14 01 2017 - 23:13 by Keijo

David Hogan Suomessa Sunnuntaina klo 10.00 16.10.2016

Hän kertoo kutsustaan ja vaikeuksista kun hän meni Mexikoon lähetystyöhön. Mutta myös monista hämmästyttävistä ihmeistä joita Jumala siellä teki, Kesto 60 min.

Kannattaa ehdottomasti katso, suosittelen koko sydämestäni. “Kaikki on teidän.”

Kommentoi

Oletko kuullut saarnattavan korbanista?

Julkaistu 9 01 2017 - 05:52 by Keijo

Minä en kertakaan yli 41 uskossaolovuoden aikana, miksiköhän?
Oletko kuullut saarnattavan “joka runsaasti kylvää se runsaasti niittää” (minne kylvää)
Tai “Iloista antajaa Jumala rakastaa” näitä on niin paljon puhuttu että suurin osa uskovista osaa ulkoa, mutta ovatko Jeesuksen sanat vähemmän tärkeät korbanista?

Ja hän sanoi heille: “Hyvin te kumoatte Jumalan käskyn noudattaaksenne omaa perinnäissääntöänne. Sillä Mooses on sanonut: ‘Kunnioita isääsi ja äitiäsi’, ja: ‘Joka kiroaa isäänsä tai äitiänsä, sen pitää kuolemalla kuoleman’. Mutta te sanotte, että jos ihminen sanoo isälleen tai äidilleen: ‘Se, minkä sinä olisit saava minulta hyväksesi, on korban’ – se on uhrilahja — ja niin te ette enää salli hänen antaa mitään avustusta isälleen tai äidilleen. Te teette Jumalan sanan tyhjäksi perinnäissäännöllänne, jonka olette säätäneet. Ja paljon muuta samankaltaista te teette.” (Markuksen evankeliumi 7:9-13)

Yleinen opetus että Jumala on tärkein, käännetään seurakunta on tärkein.
Vaan jos Jumala on tärkein, niin silloin pitäisi se mitä Hän sanoo olevan tärkeintä, ja hyvin tärkeää näyttää olevan Jumalalle isän ja äidin kunnioittaminen, joka Jeesuksen sanojen mukaan on myös avustusta.
Tietenkään monet eivät tarvitse rahallista apua, mutta he tarvitsevat että heidän luonaan käydään. On surullista kun monet vanhemmat nykyaikana odottaa turhaan lapsiaan käymään ja kukatkin saa vasta hautajaisissa.
Monet arjen asiat, lähimmäistemme kohtelu, ovat Jumalalle tärkeämpiä kuin meidän paastomme tai muut ns. hengelliset asiat, vaikka ei niitäkään pitäisi laiminlyödä.

Mutta jos joku ei pidä huolta omaisistaan ja varsinkaan ei perhekuntalaisistaan, niin hän on kieltänyt uskon ja on uskotonta pahempi. (1 Kirje Timoteukselle 5:8)

Puhdas ja tahraton jumalanpalvelus Jumalan ja Isän silmissä on käydä katsomassa orpoja ja leskiä heidän ahdistuksessaan ja varjella itsensä niin, ettei maailma saastuta. (Jaakobin kirje 1:27)

Kommentoi

Olet Jumalaa lähellä armosta

Julkaistu 6 01 2017 - 02:10 by Keijo

Jumalan läheisyys perustuu Jeesuksen Kristuksen vereen, jos ihminen uskoo ja katsoo Golgatalle, niin hän voi tietämällä tietää olevansa lähellä Jumalaa ja Jumala tietää sen että me tiedämme Hänen tietävän sen että tiedämme Golgatan olevan ainoa paikka missä me voimme ilman epäilystä tai häpeää, katsoa Jumalan puoleen.

että te siihen aikaan olitte ilman Kristusta, olitte vailla Israelin kansalaisoikeutta ja vieraat lupauksen liitoille, ilman toivoa ja ilman Jumalaa maailmassa; mutta nyt, kun olette Kristuksessa Jeesuksessa, olette te, jotka ennen olitte kaukana, päässeet lähelle Kristuksen veressä. Sillä Hän on meidän rauhamme, Hän, joka teki molemmat yhdeksi ja purki erottavan väliseinän, nimittäin vihollisuuden,
(Kirje efesolaisille 2:12-14)

Sillä Kristus ei mennyt käsillä tehtyyn kaikkeinpyhimpään, joka vain on sen oikean kuva, vaan itse taivaaseen, nyt ilmestyäkseen Jumalan kasvojen eteen meidän hyväksemme.
(Kirje heprealaisille 9:24)

Koska meillä siis, veljet, on luja luottamus siihen, että meillä Jeesuksen veren kautta on pääsy kaikkeinpyhimpään, (Kirje heprealaisille 10:19)

Mutta pois se minusta, että minä muusta kerskaisin kuin meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen rististä, jonka kautta maailma on ristiinnaulittu minulle, ja minä maailmalle! (Kirje galatalaisille 6:14)

Kommentoi

Parannuksen saarnaaminen on myös tärkeää

Julkaistu 1 01 2017 - 17:20 by Keijo

Ja Hän sanoi heille: “Niin on kirjoitettu, että Kristus oli kärsivä ja kolmantena päivänä nouseva kuolleista, ja että parannusta syntien anteeksisaamiseksi on saarnattava Hänen nimessänsä kaikille kansoille, alkaen Jerusalemista.
(Luukkaan evankeliumi 24:46-47)

Minä sanon teille: samoin on ilo taivaassa suurempi yhdestä syntisestä, joka tekee parannuksen, kuin yhdeksästäkymmenestä yhdeksästä vanhurskaasta, jotka eivät parannusta tarvitse. (Luukkaan evankeliumi 15:7)

Niin Jeesus vastasi ja sanoi heille: “Luuletteko, että nämä galilealaiset olivat syntisemmät kuin kaikki muut galilealaiset, koska he saivat kärsiä tämän? Eivät olleet, sanon minä teille, mutta ellette tee parannusta, niin samoin te kaikki hukutte.
(Luukkaan evankeliumi 13:2-3)

Niin Pietari sanoi heille: “Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan. (Apostolien teot 2:38)

vaan saarnasin ensin sekä Damaskon että Jerusalemin asukkaille, ja sitten koko Juudean maalle ja pakanoille parannusta ja kääntymystä Jumalan puoleen, ja että he tekisivät parannuksen soveliaita tekoja. (Apostolien teot 26:20)

Joka uskoo Poikaan, sillä on iankaikkinen elämä; mutta joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä.”
(Johanneksen evankeliumi 3:36)

“mutta joka ei ole kuuliainen Pojalle” siis – mutta joka ei tee parannusta.

Muistakaamme kuitenkin että:

Minä kirjoitan teille, lapsukaiset, sillä synnit ovat teille anteeksi annetut Hänen Nimensä tähden. (1 Johanneksen kirje 2:12)

Kommentoi

Rukous

Julkaistu 12 12 2016 - 15:41 by Keijo

Anokaa, niin teille annetaan; etsikää, niin te löydätte; kolkuttakaa, niin teille avataan. Sillä jokainen anova saa, ja etsivä löytää, ja kolkuttavalle avataan.
(Matteuksen evankeliumi 7:7-8)

Jos siis te, jotka olette pahoja, osaatte antaa lapsillenne hyviä lahjoja, kuinka paljoa ennemmin teidän Isänne, joka on taivaissa, antaa sitä, mikä hyvää on, niille, jotka sitä Häneltä anovat! (Matteuksen evankeliumi 7:11)

Sentähden minä sanon teille: kaikki, mitä te rukoilette ja anotte, uskokaa saaneenne, niin se on teille tuleva. (Markuksen evankeliumi 11:24)

Eikö sitten Jumala toimittaisi oikeutta valituillensa, jotka Häntä yötä päivää avuksi huutavat, ja viivyttäisikö Hän heiltä apuansa?
(Luukkaan evankeliumi 18:7)

Jos te pysytte Minussa ja Minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen. (Johanneksen evankeliumi 15:7)

Tähän asti te ette ole anoneet mitään Minun nimessäni; anokaa, niin te saatte, että teidän ilonne olisi täydellinen. (Johanneksen evankeliumi 16:24)

Sinä päivänä te anotte Minun nimessäni; enkä Minä sano teille, että Minä olen rukoileva Isää teidän edestänne; sillä Isä itse rakastaa teitä, sentähden että te olette Minua rakastaneet ja uskoneet Minun lähteneen Jumalan tyköä.
(Johanneksen evankeliumi 16:26-27)

Kommentoi

Rukouskokoukset

Julkaistu 10 12 2016 - 23:14 by Keijo

Menin perjantaina Lähetysseurakuntaan kun oli ilmoituksessa rukouskokous, mutta poikkeuksellisesti olikin 4 tahaimaalaista puhumassa, mutta oli kuitenkin rukousta, ja iloitsin kun huomasin Pyhän Hengen voimakkaan läsnäolon.
Eilen sitten menin Siloamin rukouskokoukseen ja siellä oli ensin hyviä lauluja, lyhyt sana, jonka jälkeen polvistuttiin rukoilemaan noin tunniksi, (jotkut kyllä istuivat) ja oli hienoa olla noin janoisten Jumalan lasten kanssa, joille rukous on tärkeää.
Ja maanantaina meillä on kotona jälleen rukouskokous, jota olemme jo pitäneet reilun vuoden, sekin on kaikille avoin ja aloitamme rukoilemaan tunnin, alkaen klo 19 vaikka sitä ennen ylistämme 18:30 alkaen ja joskus meitä on vaimoni lisäksi vain jotkut lapsistamme, mutta pyrimme näin noudattamaan Raamatun kehoitusta:

Minä kehoitan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuningasten ja kaiken esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa. Sillä se on hyvää ja otollista Jumalalle, meidän vapahtajallemme,
(1 Kirje Timoteukselle 2:1-3)

Yhteiset rukoukset ovat tärkeä osa, kun me voimme yhtyä toistemme kanssa rukoukseen koko maailman ja seurakuntien puolesta.

..he yksimielisesti korottivat äänensä Jumalan puoleen ja sanoivat: …anna palvelijaisi kaikella rohkeudella puhua Sinun sanaasi; ja ojenna kätesi, niin että sairaat parantuvat ja tunnustekoja ja ihmeitä tapahtuu Sinun pyhän Poikasi Jeesuksen nimen kautta.” Ja kun he olivat rukoilleet, vapisi se paikka, jossa he olivat koolla, ja he tulivat kaikki Pyhällä Hengellä täytetyiksi ja puhuivat Jumalan sanaa rohkeasti. (Apostolien teot 4:24-)

Kommentoi

Päivän Sana

Jeesuksen Nasaretilaisen, Hänet, joka vaelsi ympäri ja teki hyvää ja paransi kaikki perkeleen valtaan joutuneet

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta