Salakavala rahakeruu

Julkaistu 25 08 2013 - 14:48 by Keijo

Jaa |

Joissakin maissa näkyy olevan sokeus Herran sanoihin rahasta.
Paljon käytetään jumalisuutta keinona voiton saamiseen, ja usein vilpittömästi, luullen sen olevan oikein.

Jeesus sanoi: Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa. Sentähden minä sanon teille: älkää murehtiko hengestänne, mitä söisitte tai mitä joisitte, älkääkä ruumiistanne, mitä päällenne pukisitte. Eikö henki ole enemmän kuin ruoka ja ruumis enemmän kuin vaatteet? Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne kylvä eivätkä leikkaa eivätkä kokoa aittoihin, ja teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne. Ettekö te ole paljoa suurempiarvoiset kuin ne? (Mat 6:24-26)

Jatkuvasti kuulee sanottavan kylvä, kylvä niin saat, mikä on totta monessa asiassa, mutta kun sitä käytetään korvaamaan , Jumalan rakkauden ja huolenpidon lupaukset ja mikä vielä pahempaa, kun se laitetaan Jeesuksen Kristuksen sovitustyön rinnalle, Kainin uhrina , muka tuomaan sitä meille minkä Herramme Jeesus suurella tuskalla ja kärsimyksellä meille jo hankki, niin se on paha.

Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, joka on siunannut meitä taivaallisissa kaikella hengellisellä siunauksella Kristuksessa,
(Efe 1:3)

Armo ja rauha lisääntyköön teille Jumalan ja meidän Herramme Jeesuksen tuntemisen kautta. Koska Hänen jumalallinen voimansa on lahjoittanut meille kaiken, mikä elämään ja jumalisuuteen tarvitaan, Hänen tuntemisensa kautta, joka on kutsunut meidät kirkkaudellaan ja täydellisyydellään,
(2Pi 1:2-3)

joka “itse kantoi meidän syntimme” ruumiissansa ristinpuuhun, että me, synneistä pois kuolleina, eläisimme vanhurskaudelle; ja Hänen “haavainsa kautta te olette paratut“.
(1Pi 2:24)

Iankaikkinen elämä, parantuminen ja Jumalan huolenpito ovat 100% lahjaa, joka tulee jokaisen osaksi joka uskoo Herraan Jeesukseen.

Jos annat rahaa saadaksesi iankaikkisen elämän, terveyden, Jumalan mielisuosion, huolenpidon tai Hänen voitelunsa, osoitat sillä ettei Jeesuksen ristintyö ole riittävä , sillä ne kaikki ovat jo annetut sinulle Hänen kauttansa.

Edesmennyt julistaja Eero Sopanen kertoi kun uskoon tultuaan laittoi lompakkonsa Raamatun väliin , niin hänet herätettiin ja ääni sanoi “ota pois saastainen Pyhän Kirjan välistä”

Rahalla on suuri merkitys auttaa seurakuntaa, evankeliumin työtä ja niitä jotka sanassa palvelevat, sillä jos me emme lähetä niin kuka lähettää. Room:10.
Rahan antamisella me keräämme aarteita taivaaseen ja emme ole niinkuin se mies joka vain säilytti saamaansa , vaan se joka antoi ne rahanvaihtajalle.Matt:25

Mutta se on omien tekojen lemuava uhri jos se tuodaan jo Jeesuksen Kristuksen kautta lahjoitettujen asioiden rinnalle, tai peräti korvaamaan sovitustyötä.

Kiitos uhri on Herralle hyvin rakas , mutta se annetaan kiitollisuudesta eikä sentähden että saisimme jotain, niinkuin tämä esimerkki kertoo.

Kuusi päivää ennen pääsiäistä Jeesus saapui Betaniaan, jossa Lasarus asui, hän, jonka Jeesus oli herättänyt kuolleista. Siellä valmistettiin Hänelle ateria, ja Martta palveli, mutta Lasarus oli yksi niistä, jotka olivat aterialla hänen kanssaan. Niin Maria otti naulan oikeata, kallisarvoista nardusvoidetta ja voiteli Jeesuksen jalat ja pyyhki ne hiuksillaan; ja huone tuli täyteen voiteen tuoksua.
(Joh 12:1-3)

Totisesti minä sanon teille: missä ikinä kaikessa maailmassa tätä evankeliumia saarnataan, siellä sekin, minkä hän teki, on mainittava hänen muistoksensa.”
(Mat 26:13)

Kommentoi

Profeetta Dr.Owuorin suomen vierailut

Julkaistu 24 08 2013 - 19:01 by Keijo

Jaa |

Monet eivät ymmärrä kuinka suuri siunaus on kun Jumalan lähettämä tosi profeetta, Dr.Owuor on tullut ja tulee Suomeen, sanoma jonka Jumala on antanut seurakunnalle parannuksen teosta ja pyhyydestä on suoraan taivaan valtaistuimelta.
Siksi jokaisen seurakunnan vastuunkantajan on todella syytä tutkia asia.
Olen hämmästynyt siitä kyynisyydestä ja epäuskosta mikä joillakin Jumalan valtakunnan työntekijöillä on Suomessa.
Vaikka olin itse omin silmin ja korvin todistamassa Herran ilmestymistä voimallisissa ihmeissä Nakurussa elokuussa, sokeiden saadessa näkönsä ja kuurojen saadessa kuulonsa jne. Niin joidenkin suhtautuminen on kuin Johanneksen isän, enkelin tullessa kertomaan ilosanomaa rukousvastauksesta, ei siis iloa, ei kiitosta Jumalalle…. Herra auttakoon meitä suomalaisia nöyryyttämään sydämemme uskomaan Herraan ja uskomaan Hänen profeettojansa

Minulla on siis kerskaukseni Kristuksessa Jeesuksessa palvellessani Jumalaa; sillä minä en rohkene puhua mistään muusta kuin siitä, mitä Kristus, saattaakseen pakanat kuuliaisiksi, on minun kauttani vaikuttanut sanalla ja teolla, tunnustekojen ja ihmeiden voimalla, Pyhän Hengen voimalla, niin että minä Jerusalemista ja sen ympäristöstä alkaen Illyrikoniin saakka olen suorittanut Kristuksen evankeliumin julistamisen, (Rom 15:17-19)

ja kun oli täydelliseksi tullut, tuli hän iankaikkisen autuuden aikaansaajaksi kaikille, jotka ovat Hänelle (Kristukselle) kuuliaiset, (Heb 5:9)

Kommentoi

Uudet aivot

Julkaistu 24 08 2013 - 17:01 by Keijo

Jaa |

Luin juuri David Hoganin kertoman ihmeen , kuinka nuori tyttö putosi kalliolta, niin että pää murskaantui niin pahoin että aivot levisivät kalliolle, mutta Herra oli kehottanut läsnäolevia ylistämään ja neljän tunnin ylistyksen jälkeen tyttö heräsi kuolleista, niin ettei hänessä ollut naarmuakaan eikä arpia, mutta vanhat aivot olivat vielä kalliolla.

Tuntuu uskomattomalta inhimillisesti ajatellen, mutta kun ottaa huomioon Kaikkivaltiaan Jumalan, niin tietää sen ettei Herralle ole mikään mahdotonta.
Hän voi uudistaa tai tehdä uutta , aivan niinkuin hyväksi näkee.
Mutta luulen että Hän tänä päivänäkin joutuisi sanomaan joilekkin:

Niin Jeesus vastasi ja sanoi: “Voi sinä epäuskoinen ja nurja sukupolvi, kuinka kauan minun täytyy olla teidän kanssanne? Kuinka kauan kärsiä teitä? Tuokaa hänet tänne Minun tyköni.” (Mat 17:17)

Toiset kun lukevat Jumalan tekemistä ihmeistä, niin heidän sydämensä ilahtuu, mutta toiset ovat kuin Jaakob, kuullessaan että Joosef elää.

Ja he kertoivat hänelle ja sanoivat: “Joosef on vielä elossa ja on koko Egyptin maan valtias”.Mutta hänen sydämensä pysyi kylmänä, sillä hän ei uskonut heitä.
(1Mo 45:26)

Kommentoi

Uni 18.8.2013 Jumalan kunnioittamisesta.

Julkaistu 21 08 2013 - 17:28 by Keijo

Jaa |

Olin venäjällä aloittamassa kokousta , salin molemmilla reunoilla istui ryhmä ihmisiä , ja minulle annettiin kaksi kirjaa jotka minun olisi pitänyt esitellä, toisen kannessa oli hyvin tunnettu “parantaja-saarnaajan” nimi, mutta sitten ääni sanoi : ÄLKÄÄ TEHKÖ MINUN ISÄNI HUONEESTA MARKKINAHUONETTA“ ja havaitsin myös että toisessa kirjassa oli vain hyvä nimi päällä, mutta olikin sisältä aivan muuta. Joten ajattelen, että kirja esittelyt pitää siirtää kirjamyyntiin, pois saarnastuolista. On aika tehdä parannusta ja pyhittyä.

Herra Sebaot pitäkää pyhänä, Häntä te peljätkää ja kauhistukaa. (Jes 8:13)

Ja hän sanoi heille: “Kirjoitettu on: ‘Minun huoneeni pitää kutsuttaman rukoushuoneeksi‘, mutta te teette siitä ryövärien luolan.” Ja hänen tykönsä pyhäkössä tuli sokeita ja rampoja, ja Hän paransi heidät. Mutta kun ylipapit ja kirjanoppineet näkivät ne ihmeet, joita hän teki, ja lapset, jotka huusivat pyhäkössä ja sanoivat: “Hoosianna Daavidin pojalle”, niin he närkästyivät
(Mat 21:13-15)

Huomatkaa! on ryhmä ihmisiä jotka närkästyvät ihmeistä, vaikka juuri heidän pitäisi niistä iloita, samoin on tänä päivänä ja sehän on aivan kauheaa.

Kommentoi [1]

Jumalan kunnioitus kutsuu Jumalan voimaa

Julkaistu 20 08 2013 - 00:45 by Keijo

Jaa |

Kun olin Nakurun stadionilla kävelemässä pois tilaisuudesta, niin yllättäen aivan odottamatta Jumalan voima tuli ylleni ja kaaduin maahan, ja ymmärsin että takanamme ihmiset polvistuivat matolle rukoilemaan ja palvomaan , niin että Jumalan voima lankesi. Tässä kohtaa videota näet kuinka se tapahtui (olen se valkoinen mies joka katsoo taakseen ja kohta sen jälkeen vajoaa maahan)

Kommentoi

Niin paljon ihmeitä

Julkaistu 20 08 2013 - 00:27 by Keijo

Jaa |

Että on vaikea etsiä kuvista mitä kullekin tapahtui, mutta tuolla sivulla on kuvia (ne kulkevat nauhana etusivulla) varustettuina englanninkielisellä tekstillä mitä kuva esittää, joten sieltä voi katsoa lukuisia rampoja mykkiä ja sokeita jotka Jeesus Kristus on parantanut, mutta niinkuin sielläkin mainitaan, niin monet ihmeet jo todella tapahtuivat kun Profetta Dr.Owuor saapui stadionille, ja se oli mikä todella teki vaikutuksen.
Olen aina odottanut ettei tarvitse rukoilla vaan ihmiset “parantuvat penkeissään”
(tuollahan ei paljon penkkejä ollut)
Tässä linkit youtubeen josta näet tilaisuudet:
Grand Mega Nakuru Revival Meeting 10th August 2013, Saturday – Prophet Dr. Owuorhttp
GRAND MEGA NAKURU REVIVALAUGUST 10, 2013
The Grand Mega Nakuru 11th August 2013,Sunday – Prophet Dr.Owuor

Kommentoi

Lehtileike Nakurun kokouksesta 12.8.2013

Julkaistu 19 08 2013 - 06:07 by Keijo

Jaa |

Klikkaa isommaksi niin voit lukea tekstin:

Kommentoi

Nakurun kokoukset Keniassa.

Julkaistu 18 08 2013 - 03:29 by Keijo

Jaa |

Palasin tänään iltapäivällä Keniasta , joten kirjoitan myöhemmin lisää.

Mutta se mitä näin ja koin siellä, niin laitan lyhyesti pääkohdat.

1. Ihmeet olivat todellisia, Raamatullisia, sokeat näkevät, kuurot kuulevat, mykät puhuvat, ja muslimeja tuli pelastukseen ja Herran Jeesuksen nimeä ylistettiin suuresti.
Näin henkilökohtaisesti monia syntymästään asti sokeita kuuroja ja rampoja saavan terveyden

2. Henki joka vaikuttaa tilaisuuksissa on Jumalan Pyhä Henki, sen näin ja tunsin Jumalan todellisen Pyhän Hengen voiman, eli joka käy tätä vastaan käy Jumalan Pyhää Henkeä vastaan.

3. Profetta Dr.Owuor, todellisin Jumalan Profeetta jota olen koskaan tavannut, uskoisin että tällä hetkellä maailman merkittävin Profetta, profeetan lahjoilla, ja voimakkaasti Kristuksen Hengellä varustettu, voimakas Profeetta josta kuitenkin heijastuu nöyryys ja Jumalan rakkaus , ja hän palaa evankeliumille ja vanhurskaudelle.

4.Todellinen Jumalan kunnioitus, joka myös näkyy kunnioituksena Hänen palvelijoita kohtaan 1Tim 3:13 ja Hänen Sanaansa kohtaan ,ja myös niin niin ettei sisaret ole puoli alastomina kokouksissa ja myös veljet ovat arvokkaasti Jumalan huoneessa 1 Tim 3:15 , suomen kristittyjen on todella tehtävä parannus.

Mikä parasta Profetta Dr.Owuor tulee lokakuussa suomeen perjantaita 11.10 Helsingissä (paikan ilmoitan myöhemmin), lauantaina on tampereella, sunnuntaina Jyväskylässä ja maanantaina tv7 Pyhän Hengen illassa. (Tarkemmin myöhemmin)

Kommentoi [3]

Lisää sanomaa mitä ensi viikonloppuna tapahtuu!!!

Julkaistu 5 08 2013 - 00:54 by Keijo

Jaa |

Tulee kyllä ensi viikonlopusta jännittävä, kerron sitten myöhemmin kun palaamme Nakurusta , toivottavasti saan otettua jonkun hyvän valokuvan…

Profetia 3.8.2013 : Historian suurin Herran vierailu tulossa Nakuruun muutaman päivän kuluttua.

Herra Herra on puhunut kanssani tänä aamuna. Herra Jehova El Olam (The Everlasting God – Iankaikkinen Jumala) on puhunut kanssani tänä aamuna grandmega suuresta herätyskokouksesta, massiivisesta Jehovan parantumiskokouksesta, joka on tulossa Nakuruun (Keniaan 9.-11.8). Tässä keskustelussa Herra vei minut tähän kokoukseen ja sitten näin sen todella historiallisen suuren joukon ihmisiä, jotka olivat saapuneet tähän kokoukseen. Tästä on tulossa suurin kokous, joka on koskaan ollut maan päällä.

Kun Herra vie minut stadionille ja olen juuri saapumassa sinne, niin näen tämän iäkkään ramman, joka on ollut rampa hyvin pitkään nousevan ylös. Herran voima laskeutuu Taivaasta ja vahvistaa näitä heikkoja jalkoja. Näin nämä heikot jalat, jotka nyt pystyvät seisomaan ja tämä on valtavaa ja historiallista katsella. Suuri riemuitseminen ja juhlinta tulee räjähtämään kokoukseen. Sitten näin kun rammat alkavat kävelemään stadionin sisällä sekä ulkopuolella.

Herra on siis puhunut minulle Hänen valtavasta vierailustaan Nakurussa, jonka kaltaista ei ole vielä koskaan ennen nähty. Näen paljon rampoja kävelevän ja kuulen nyt ramman tuoneen naisten sanovan, että meidän rukouksiimme on vastattu! Vastaan heille takaisin, että teidän rukoukseenne on todellakin vastattu! Valtava juhlinta ihmiset hyppivät, joten Nakuruun on tulossa massiivinen Herran vierailu.

Näen rampojen nousevan ylös ja kävelevän, myös rampojen lasten ja Herra tulee vahvistamaan heitä. Sokeat silmät tulevat avautumaan, kuurot korvat kuulemaan, mykät puhumaan, halvaantuneet tulevat kävelemään, selkärangat vammat korjaantumaan, rikkoutuneet selät, niskat ja kallot paranemaan.

Rammat hylkäävät kävelykeppinsä ja kävelylaitteensa sekä pyörätuolinsa, sokeat sokeainkeppinsä, syövät häviävät, televisiokamerat tulevat ikuistamaan tämän. Herra tekee luomis-ihmeen. Näen vasemman korvan, jonka Herra tulee luomaan uudestaan. Herra vahvistaa sormia ja suoristaa käyriä raajoja. Herra parantaa verenvuototaudin ja ne tulevat tyrehtymään. Sisäelimet tulevat paranemaan, maksa, sydän- ja munuaissairaudet paranemaan.

Ihmiset tulevat paranemaan sairaaloihin vuoteisiinsa ja nousevat juhlimaan Jeesuksen verta. Nakurussa tulee olemaan Jeesuksen veren massiivinen juhlinta. Tulemme juhlimaan Jeesuksen Ristin työtä. Juhlimme Jeesuksen väkevää verta, joka avaa oven tälle upealle Herran vierailulle näinä lopun ajan päivinä.

Herra tulee kuolettamaan leukemian, syövät, diabeteksen, korkean verenpaineen, vapauttamaan henkisesti sairaat, Jehova Taivaan Jumala tulee poistamaan AIDS:in verestä.

Menin Herran eteen tänä aamuna tämän vierailun jälkeen ja sanoin Herralle, että Herra Jehova El Olam, Jehova Ruphe, vapautan nyt kätesi parantamaan ihmisesi Nakurussa. Messias on tulossa ja aika on ohi! Siitä syystä kaikki auringon alla tulee tapahtua nyt! Ne, joilla on hengelliset korvat niin ymmärtäkööt, että tämä kaikki liittyy Herran tulemukseen.

Valmistaudu vanhurskaudessa, pyhyydessä ja parannuksen teossa! Valmista Herralle tie, pyhyyden valtatie, jonka näet Jesaja 35: 8-9. Herran suu on puhunut sinulle. Tulkoot tiettäväksi, että tämä on hän, josta on kirjoitettu Raamatussa: Katso, minä lähetän sanansaattajani, ja hän on valmistava tien minun eteeni.

(Tiivistelmä profetiasta: Dr. Owuor 3.8.3013)

Alkuperäinen profetia englanninkielinen

Kommentoi

Profetia valtavasta parantumiskokouksesta 9-11.8 2013

Julkaistu 25 07 2013 - 10:47 by Keijo

Jaa |

Olen menossa sinne, ja kerron sitten kuinka suuria tekoja Herra Jeesus on tehnyt.

Lisätty 27.7 Uusi profetia 27-7-2013

HERRA puhui 30.6.2013 profeetta Dr.Owuorille että Nakurun parantumiskokoukseen Keniaan on tulossa elokuussa koko seurakunnan historian suurin herätys!
Rammat tulevat kävelemään, kuurot kuulemaan, mykät puhumaan, kohdut aukeavat, syövät häviävät, HIV parantuu , verenvuoto tyrehtyy, HERRA luo uusia vartalonosia, jotka ovat puuttuneet, HERRA kaikkivaltias tulee itse ilmestymään nakurun kaupungissa voimallisella tavalla! Taivas tulee avautumaan ja Jumalan valtava kirkkaus ilmestymään taivaasta seurakunnalle.
(sanoma kokonaisuudessaan tuolla )

DR. OWUOR KUTSUU SUOMALAISIA HERÄTYKSEN KESKELLE! JOS HALUAT LÄHTEÄ ELOKUUSSA 8.-14.8.2013 TÄHÄN PARANTUMISKOKOUKSEEN, NIIN KIRJOITA MEILLE OSOITTEESEEN repentfinland@gmail.com JA KERROMME LISÄÄ. JUMALAN PALVELIJA DR. OWUOR MAKSAA HOTELLIMAJOITUKSESI, RUOKASI JA KULJETUKSET.
KANSAINVÄLISIÄ KUTSUVIERAITA ON TULOSSA YMPÄRI MAAILMAA TÄHÄN SEURAKUNNAN HISTORIALLISIMPAAN PARANTUMISKOKOUKSEEN. TERVETULOA
( ainoastaan lennot joudut itse kustantamaan)

Kommentoi [2]

Päivän Sana

Jeesus nuhteli saastaista henkeä ja paransi pojan ja antoi hänet takaisin hänen isällensä.

Kategoriat

Edesmenneet - Toivoa toivottomuuteen
Kirjat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta