Vaino jota on Suomessa

Julkaistu 13 04 2017 - 11:36 by Keijo

Ja KAIKKI, jotka tahtovat elää jumalisesti Kristuksessa Jeesuksessa, joutuvat vainottaviksi. ensimmäinen (2 Kirje Timoteukselle 3:12)
Tämä oli ensimmäinen siunattu saarnatekstini toukokuussa 1985 Venäjällä, kun uskovia laitettiin vankilaan ja uskovia vainottiin kommunismi maissa.

Meidän Herramme ja apostolit antoivat tälläiset ohjeet asiassa:

Autuaita ovat ne, joita vanhurskauden tähden vainotaan, sillä heidän on taivasten valtakunta. Autuaita olette te, kun ihmiset minun tähteni teitä solvaavat ja vainoavat ja valhetellen puhuvat teistä kaikkinaista pahaa. Iloitkaa ja riemuitkaa, sillä teidän palkkanne on suuri taivaissa. Sillä samoin he vainosivat profeettoja, jotka olivat ennen teitä. (Matteuksen evankeliumi 5:10-12)

Mutta teille, jotka kuulette, minä sanon: rakastakaa vihollisianne, tehkää hyvää niille, jotka teitä vihaavat, siunatkaa niitä, jotka teitä kiroavat, rukoilkaa niiden edestä, jotka teitä parjaavat.(Luukkaan evankeliumi 6:27-28)

Siunatkaa vainoojianne, siunatkaa, älkääkä kirotko. (Kirje roomalaisille 12:14)

Älkää kostako pahaa pahalla, älkää herjausta herjauksella, vaan päinvastoin siunatkaa; sillä siihen te olette kutsututkin, että siunauksen perisitte.
(1 Pietarin kirje 3:9)

Sillä parempi on hyvää tehden kärsiä, jos niin on Jumalan tahto, kuin pahaa tehden. (1 Pietarin kirje 3:17)

Rakkaani, älkää oudoksuko sitä hellettä, jossa olette ja joka on teille koetukseksi, ikäänkuin teille tapahtuisi jotakin outoa, vaan iloitkaa, sitä myöten kuin olette osallisia Kristuksen kärsimyksistä, että te myös hänen kirkkautensa ilmestymisessä saisitte iloita ja riemuita. Jos teitä solvataan Kristuksen nimen tähden, niin te olette autuaat, sillä kirkkauden ja Jumalan Henki lepää teidän päällänne.
(1 Pietarin kirje 4:12-14)

Sentähden, uskokoot myös ne, jotka Jumalan tahdon mukaan kärsivät, sielunsa uskolliselle Luojalle, tehden sitä, mikä hyvää on. (1 Pietarin kirje 4:19)

Kommentoi

Antikristuksen henki vaikuttaa

Julkaistu 12 04 2017 - 19:34 by Keijo

Ahneudessaan (tai sitten muusta syystä) kaupat pitävät pääsiäisenä liikkeensä auki, jopa Pitkänä Perjantaina, jolloin tapahtui maailman suurin ja arvokkain asia, joka on päivistä suurin.
Jeesus Kristus meidän Herramme kärsi puolestamme Pitkänä Perjantaina tuskallisen kuoleman, pelastaaksen jokaisen kauppiaan.

“Laki määräsi, että julkisia huvitilaisuuksia eli esimerkiksi tansseja tai elokuvanäytöksiä ei saanut järjestää pitkäperjantaina, pääsiäissunnuntaina ja joulupäivänä. Kielto oli voimassa 24 tuntia ja alkoi aattoiltana kello 18.”

Hän puhuu sanoja Korkeinta vastaan ja hävittää Korkeimman pyhiä. Hän pyrkii muuttamaan ajat ja lain, ja ne annetaan hänen käteensä ajaksi ja kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi. (Danielin kirja 7:25)

Kommentoi

Twitter

Julkaistu 12 04 2017 - 12:24 by Keijo

Tänään liityin twitteriin ja kun katsoin sopivia seurattavia, ja niin ajattelin seurata James Maloyneta joka on TV7 Ylilunnollista ohjelmassa 450 mutta en löytänyt, kuitenkin ohjelmassa hän kertoi käynnistään Kazakstanissa Filippuksen kyydillä, joka oli siinä mielessä merkittävää minulle, kun olin juuri yöllä tutkinut Kazakstania koska armo.infon statiikassa oli vierailu sieltä (sivuilla on noin 18.000 vierailua kk) ja luovat ihmeet olivat ilahduttavia koska Jumala kerran sivusi niitä puhuessaan minulle ääneen vuonna 1977
Olin ajatellut mennä Uzbekistaniin koska viisumivapauden piti koittaa 1.4.2017 mutta he peruivatkin sen ja siirsivät sen vuoteen 2021 joten menen sitten Kazakstaniin joka on siinä vieressä.
Jos Herra suo.

Kommentoi

Syöpälääke, ja lääke Alzheimerin tautiin: Rich Vera

Julkaistu 4 04 2017 - 15:28 by Keijo

Jaksonumero: 521

Syöpä ja Alzheimerin tautiin lääke ja Profetian sanaa Presidentti Trumpista ynm.

Alzheimer


Mutta ei tarvitse odottaa lääkettä kun kääntyy Ylimmäisen lääkärin Herran Jeesuksen Kristuksen puoleen, ja Jeesus Kristus parantaa sinut.

Kommentoi

Clarice Fluitt

Julkaistu 4 04 2017 - 14:56 by Keijo

Jaksonumero: 520

“Clarice sai profetian miehestä, josta tuli Israelin pääministeri. Hän kertoi Benjamin Netanyahulle vuonna 1984 hänen tarkoituksensa tietämättä hänestä mitään.”

Tässä jaksossa on monta vaikuttavaa asiaa ja ihmettä mm. kuinka pienelle tytölle tuli sormi tuhoutuneen tilalle , hapot naamalle saanut parantui täysin ja epäjumalien valmistajan sokea vaimo sai näkönsä.

(en ole aikoihin lisännyt tähän yliluonnollista , mutta nyt kun olen järjestään alkanut katsomaan näitä, niin laitan tänne todella hyvät tai “erikoiset”)

Kommentoi

Todiste: Jumala rakastaa sinua

Julkaistu 1 04 2017 - 07:35 by Keijo

Suurin todiste siitä että Jumala rakastaa sinua, on Jeesuksen Kristuksen tulo tänne maan päälle taivaasta pelastamaan sinua, jopa niin suuresti että Hän kärsi tuskallisen kuoleman pelastaakseen sinut. Sillä Hänet haavoitettin sinun syntiesi tähden ja runneltiin sinun pahojen tekojesi tähden, jotta sinä et joutuisi tuomittavaksi maailman ajan lopussa, jolloin kaikki kuolleet tuomitaan, paitsi ne jotka uskovat Jeesukseen Kristukseen.

Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka kuulee minun sanani ja uskoo häneen, joka on minut lähettänyt, sillä on iankaikkinen elämä, eikä hän joudu tuomittavaksi, vaan on siirtynyt kuolemasta elämään. (Johanneksen evankeliumi 5:24)

Siinä on rakkaus – ei siinä, että me rakastimme Jumalaa, vaan siinä, että hän rakasti meitä ja lähetti Poikansa meidän syntiemme sovitukseksi. (1 Johanneksen kirje 4:10)

Rakkaani, jos Jumala on näin meitä rakastanut, niin mekin olemme velvolliset rakastamaan toinen toistamme.
(1 Johanneksen kirje 4:11)

Ja me olemme oppineet tuntemaan ja me uskomme sen rakkauden, mikä Jumalalla on meihin. Jumala on rakkaus, ja joka pysyy rakkaudessa, se pysyy Jumalassa, ja Jumala pysyy hänessä. (1 Johanneksen kirje 4:16)

Mitä me siis tähän sanomme? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan? Hän, joka ei säästänyt omaa Poikaansakaan, vaan antoi hänet alttiiksi kaikkien meidän edestämme, kuinka hän ei lahjoittaisi meille kaikkea muutakin hänen kanssansa? (Kirje roomalaisille 8:31-32)

Kommentoi

Kunnallisvaalit 2017

Julkaistu 31 03 2017 - 10:36 by Keijo

Nyt kun on vaalit menossa, suosittelen jokaista äänestämään niitä joiden arvot perustuvat Jumalan Sanaan, joita on paljon mm. KD puolueessa. Itse tunnen vuosikymmenien ajalta Matti Sandénin No: 582 jota äänestän, ja jos et tiedä ketä äänestät Helsingissä, niin suosittelen häntä.

Matti Sandèn

Matti Sandenin Paranin reumasta ja muita videoita

Kommentoi

KAIKKI ihmiset pelastuisivat

Julkaistu 20 03 2017 - 08:07 by Keijo

Jumala tahtoo että KAIKKI ihmiset pelastuisivat, siis KAIKKI, se on JUMALAN TAHTO.

Minä kehoitan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuningasten ja kaiken esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa. Sillä se on hyvää ja otollista Jumalalle, meidän vapahtajallemme, joka tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden. Sillä yksi on Jumala, yksi myös välimies Jumalan ja ihmisten välillä, ihminen Kristus Jeesus,
(1 Kirje Timoteukselle 2:1-5)

Sillä “jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu“. Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa? Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? Niinkuin kirjoitettu on: “Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!”
(Kirje roomalaisille 10:13-15)

Kommentoi

Sinut vapautuksesi hetki on lähellä

Julkaistu 19 03 2017 - 15:52 by Keijo

Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.”
(Luukkaan evankeliumi 21:28)

Jeesuksen Kristuksen tulemus on aivan käsillä

Kaikki kärsimys, suru, kuolema, sairaus, ahdistus, pelko, jne. haihtuu
kun Jeesus tulee. Kaikki muuttuu valtavasti, aivan kohta.

Kommentoi

Suomen valtion Jumalaa pilkkaavat lait

Julkaistu 17 03 2017 - 12:30 by Keijo

Nyt kun on laadittu lakeja jotka pilkkaavat Korkeimman Jumalan Pyhää Sanaa, niin eipä ole isommatkaan valtakunnat voineet estää omaa rangaistustaan.

Joskus nopeasti ja joskus viiveellä, kun valtion syntivelka täyttyy (nyt kovaa vauhtia)

Sinä kuningas! Korkein Jumala antoi sinun isällesi Nebukadnessarille kuninkuuden, voiman, kunnian ja valtasuuruuden. Ja sen voiman tähden, jonka hän oli hänelle antanut, vapisivat kaikki kansat, kansakunnat ja kielet ja pelkäsivät hänen edessään. Hän tappoi, kenen hän tahtoi, hän jätti henkiin, kenen hän tahtoi, hän ylensi, kenen hän tahtoi, hän alensi, kenen hän tahtoi. Mutta kun hänen sydämensä paisui ja hänen henkensä kävi korskeaksi ja ylpeäksi, syöstiin hänet kuninkaalliselta valtaistuimeltansa, ja hänen kunniansa otettiin häneltä pois. Hänet ajettiin pois ihmisten seasta, ja hänen sydämensä tuli eläinten sydämen kaltaiseksi; hänen asuntonsa oli villiaasien parissa, ja hän joutui syömään ruohoa niinkuin raavaat; hänen ruumiinsa kastui taivaan kasteesta, kunnes hän tuli tuntemaan, että korkein Jumala hallitsee ihmisten valtakuntaa ja asettaa sen päämieheksi, kenen hän tahtoo. Mutta sinä, hänen poikansa Belsassar, et ole nöyryyttänyt sydäntäsi, vaikka tämän kaiken tiesit; vaan sinä olet korottanut itsesi taivaan Herraa vastaan: hänen huoneensa astiat on tuotu sinun eteesi, ja sinä ja sinun ylimyksesi, sinun puolisosi ja sivuvaimosi olette juoneet niistä viiniä, ja sinä olet ylistänyt hopeisia ja kultaisia, vaskisia, rautaisia, puisia ja kivisiä jumalia, jotka eivät näe, eivät kuule eivätkä mitään tiedä. Mutta sitä Jumalaa, jonka kädessä on sinun henkesi ja kaikki sinun tiesi, sinä et ole kunnioittanut. Sentähden on tämä käsi lähetetty hänen tyköänsä ja tämä kirjoitus kirjoitettu. Ja tämä on kirjoitus, joka on tuonne kirjoitettu: ‘Mene, mene, tekel, ufarsin’. Ja tämä on sen selitys: mene merkitsee: Jumala on laskenut sinun valtakuntasi luvun ja on tehnyt siitä lopun. Tekel: sinut on vaa’alla punnittu ja köykäiseksi havaittu. Peres: sinun valtakuntasi on pirstottu ja annettu meedialaisille ja persialaisille.” Silloin Belsassar antoi käskyn, että Daniel oli puettava purppuraan ja kultakäädyt pantava hänen kaulaansa ja julistettava, että hän oli oleva yksi valtakunnan kolmesta valtamiehestä. Samana yönä tapettiin Belsassar, kaldealaisten kuningas, ja Daarejaves, meedialainen, sai haltuunsa valtakunnan ollessaan noin kuudenkymmenen kahden vuoden ikäinen.
(Danielin kirja 5:18-31)

Kommentoi

Päivän Sana

Hän lähetti sanansa ja paransi heidät ja pelasti heidät haudasta.

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta