Siunaus Raamatun kasteessa

Julkaistu 19 06 2013 - 17:02 by Keijo

Jaa |

Kun meillä oli vieraana ulkomaalainen nuori nainen, joka halusi ottaa kasteen, niinkuin Raamatussa , eikä ollut tilaisuutta mennä seurakuntaamme kasteelle,niin kastoimme hänet kotonamme kylpyammeessa Jeesuksen Kristuksen nimeen , ja rukoilimme , jolloin Jumalan siunaus todella voimakkaana tuli hänen yllensä.

Emme tehneet sitä minkään seurakunnan kaavan mukaan , vain ainoastaan Raamatun kaavan mukaan, ja jos et tiedä mikä se on, niin lue Apostolien teot, kuinka apostolit toteuttivat Herran Jeesuksen Kristuksen käskyä.
Me teimme sen kaavan mukaan ja siunaus oli suuri.
“Jumalan Sana ja Pyhä Henki ohjaa näin suoraan”

Tämä asia tuo julki sen ketkä kastajat todella uskovat ja kunnioittavat Jumalan Sanaa ja ketkä jotain muuta. Siis on kysymys kastajista, sillä eihän moni kastettava paljon tiedä Raamatusta.

Ristiretkeläiset “noudattivat” Sanaa tehden opetuslapsia kastamalla väkisin, vaikka eihän kastamalla tehdä opetuslapsia vaan Jumalan Sanan julistuksella.
Kaste on vapaaehtoinen, uskon kuuliaisuuden askel, kastettavalle ja kastajalle.

Kysyin lapsenlapsiltani : että miksi ne ihmiset paranivat, jotka katsoivat Mooseksen tekemään vaskikäärmeeseen ja sain vastauksen, “koska he katsoivat” johon sanoin ettei sen takia, vaan siksi koska he tekivät niinkuin Jumala oli sanonut.

Ja sitähän kaste ennenkaikkea on, uskon kuuliaisuutta Jumalan Sanalle, vaikka sillä onkin monta muutakin merkitystä.
On hyvä mennä vaikka Helluntaiseurakuntaan kasteelle, sillä sinne voi kutsua myös pelastumattomia tuttuja , jolloin hekin saavat mahdollisuuden kuulla ilosanoman.

Esimerkiksi jos menee vaikka Helsingin Saalemiin kasteelle ( hienossa kastealtaassa ), niin voi edelleen olla kirkon jäsen jos haluaa, kuitenkin liittyen samalla Saalem Seurakuntaan, vain silloin jos liittyy Helluntaikirkkoon ei voi olla jonkun toisen kirkon jäsen.

Varsinkin jos olet vain väestörekisterissä, niin silloin kannattaa liittyä Helluntaikirkkoon, Liittyessäsi Helluntaikirkkoon tulee väestötietojärjestelmään merkintä siihen kuulumisesta, etkä enää ole “uskontokuntiin kuulumaton” virallisissa rekistereissä.

Helsingin Siiloan seurakunnassa pääset samantien kasteelle kun menet sinne (kylpyammeessa) , ja he myös rukoilevat jokaisen kasteelle haluavan puolesta että hän saa Pyhän Hengen, ja sitä seuraavan kiellilläpuhumisen lahjan myös, tietääkseeni jokainen saa.

Kommentoi

Iankaikkinen synti

Julkaistu 16 06 2013 - 20:08 by Keijo

Jaa |

Totisesti minä sanon teille: kaikki synnit annetaan ihmisten lapsille anteeksi, pilkkaamisetkin, kuinka paljon pilkannevatkin; mutta joka pilkkaa Pyhää Henkeä, se ei saa ikinä anteeksi, vaan on vikapää iankaikkiseen syntiin.”
(Mar 3:28-29)

On kielen synti, toki voimme myös kirjoittaa ja se on sama.
Mutta on hyvä tietää kuinka me voimme välttää tämän maailmankaikkeuden vaarallisimman asian.

1.Perusasenne : olkaamme nöyriä, ja etsikäämme nöyryyttä, sillä ilman sitä ihminen kovettaa sydämensä, on kova ja helposti alkaa arvostelemaan ja tuomitsemaan, oikeita asioita jotka eivät näytä hänen silmissään oikeilta , vaeltakaamme pyhässä arkuudessa ja Jumalan pelossa.

2. Älkäämme milloinkaan halveksiko, tai pilailko Pyhän Hengen, ja Hänen lahjojensa ja voimavaikutustensa kustannuksella, vaikka ne tulevat saviastioiden kautta, ovat ne korkeasti pyhiä.

3.Älkäämme uskoko ketään joka puhuu pahaa tai väittää vääräksi jotain, olkoonpa sitten saarnaaja, profeetta tai muu asiantuntija,
ellei meillä ole Raamatun Sanan ja huomaa: myös Hengen todistusta asiasta. (sillä myös paholainen käyttää Raamattua) on hyvin tärkeää itse lukea paljon Raamattua, mutta Pyhä Henki johtaa meidät kaikkeen totuuteen jos hiljennymme ja odotamme Häntä, koski asia mitä hyvänsä, sillä onhan Jeesus sen luvannut ja se on varmaa.

Yhteenvetona: siis varmin tapa välttää iankaikkinen synti on se , ettei puhu pahaa kenestäkään ihmisestä tai seurakunnasta tai heidän toiminnastaan.

auttavia jakeita myös on:
..joka Häntä herjattaessa ei herjannut takaisin, joka kärsiessään ei uhannut, vaan jätti asiansa Sen haltuun, joka oikein tuomitsee,
(1Pi 2:23)

Niin kehoitan siis minä, joka olen vankina Herrassa, teitä vaeltamaan, niinkuin saamanne kutsumuksen arvo vaatii, kaikessa nöyryydessä ja hiljaisuudessa ja pitkämielisyydessä kärsien toinen toistanne rakkaudessa
(Efe 4:1-2)

Älkää sentähden lausuko mitään tuomiota, ennenkuin aika on, ennenkuin Herra tulee, joka myös on saattava valoon pimeyden kätköt ja tuova ilmi sydänten aivoitukset; ja silloin kukin saa kiitoksensa Jumalalta.
(1Kor 4:5)

Kiitos Jumalalle jo edesmenneistä palvelijoistaan W.M.Branhamista, K.E.Haginista, Kathryn Kuhlmanista jne. ja monista muista jotka toimivat Pyhässä Hengessä, sekä myös niistä Pyhässä Hengessä toimivista palvelijoista jotka vielä elävät mm.
Reinhard Bonnke , Dr.Owuor, T.L.Osborn, Benny Hinn, Morris Cerullo, Pirkko Jalovaara, jne.
Kiitos Jumalalle heistä. mutta kaikki kunnia ja ylistys kuuluu Jumalalle meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta , nyt ja iankaikkisesti!

Kommentoi [2]

Naisten pukeutuminen

Julkaistu 15 06 2013 - 01:16 by Keijo

Jaa |

Ja miksi ei miestenkin, varsinkin näin kesällä Suomessa, jokaisen kannattaa kuulla 1 minuutti asiasta, 50 vuoden takaa , siis tästä 1 minuutin mp3

Kommentoi

Jumalanpilkkaa kirkoissa

Julkaistu 13 06 2013 - 16:39 by Keijo

Jaa |

Nostin tämän ylös, koska tämän viikon Ristin voitto lehti, julkaisi mielipidepalstalla kirjoitukseni , ja siihen olisi hyvä lisäys,” hirvittävän kauhistuksen kustannus”: (paljonkohan on kahden homolähetin kustannukset vuodessa)

Seurakunta on nyt Laodikean ajassa , se näkyy jo siitä kuinka Jumalan Sanaa .
Tunnustava kirkko, on asettanut piispoiksi , papeiksi ja lähetystyöntekijöiksi, lesboja, homoja ja luonnottomuuksia tekevät. Voiko olla selvempää todistusta kirkon kammottavasta tilasta, joka asettaa valoa näyttämään ihmiset jotka itse elävät pimeydessä “jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.”
(Room 1:32)

Ja Laodikean seurakunnan enkelille kirjoita: ‘Näin sanoo Amen, se uskollinen ja totinen todistaja, Jumalan luomakunnan alku: Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä palava; oi, jospa olisit kylmä tai palava! Mutta nyt, koska olet penseä, etkä ole palava etkä kylmä, olen minä oksentava sinut suustani ulos.
(Ilm 3:14-16)

Jumala tulee vielä oksentamaan kirkot ulos, jotka eivät tee parannusta , ja yhteiskunta tulee riisumaan ne paljaaksi. Porttokirkon kohtalo on sinetöity.

Ja hän sanoi minulle: “Vedet, jotka sinä näit, tuolla, missä portto istuu, ovat kansoja ja väkijoukkoja ja kansanheimoja ja kieliä. Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ja peto, ne vihaavat porttoa ja riisuvat hänet paljaaksi ja alastomaksi ja syövät hänen lihansa ja polttavat hänet tulessa. Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät.
(Ilm 17:15-17)

Kommentoi [1]

Este uskolle?

Julkaistu 12 06 2013 - 17:08 by Keijo

Jaa |

Minä olen tullut Isäni nimessä, ja te ette ota minua vastaan; jos toinen tulee omassa nimessään, niin hänet te otatte vastaan. Kuinka te voisitte uskoa, te, jotka otatte vastaan kunniaa toinen toiseltanne, ettekä etsi sitä kunniaa, mikä tulee häneltä, joka yksin on Jumala? (Joh 5:43-44)

Siis kaikkein ensimmäiseksi olemme Jeesuksen Kristuksen edustajia!
Yli kaiken meidän pitäisi aina antaa kaikki kunnia ja ylistys Jeesukselle Kristukselle.

Mutta mitä se tarkoittaa käytännössä, koska jo se että hengitämme on Jumalan armoa, – “Sillä kuka voi syödä ja kuka nauttia ilman minua?” – (Saarnaaja. 2:25)

Tässä oli kysymys siitä ettei Jeesuksella ollut uskonnollisten ryhmien suosituksia, eikä korkeaa ammattiarvonimeä, Hän vain tuli Isänsä nimessä, ja Hän sanoi:

Mutta minulla on todistus, joka on suurempi kuin Johanneksen; sillä ne teot, jotka Isä on antanut minun täytettävikseni, ne teot, jotka minä teen, todistavat minusta, että Isä on minut lähettänyt. (Joh 5:36)

Kuitenkin on hyvä muistaa että on oikein ja hyvä antaa kiitosta ja tunnustusta.

Mutta me pyydämme teitä, veljet, antamaan tunnustuksenne niille, jotka tekevät työtä teidän keskuudessanne ja ovat teidän johtajanne Herrassa ja neuvovat teitä, sekä pitämään heitä erinomaisen rakkaina heidän työnsä tähden. Eläkää rauhassa keskenänne. (1Te 5:12-13)

Vanhimpia, jotka seurakuntaa hyvin hoitavat, pidettäköön kahdenkertaisen kunnian ansainneina, varsinkin niitä, jotka sanassa ja opetuksessa työtä tekevät. Sillä Raamattu sanoo: “Älä sido puivan härän suuta”, ja: “Työmies on palkkansa ansainnut”. Älä ota huomioosi syytettä vanhinta vastaan, ellei ole kahta tai kolmea todistajaa. (1Ti 5:17-19)

Oikeastaa tässä kunnian voi ennemminkin kääntää kaksinkertaisen toimeentulon, niinkuin selviää seuraavasta kohdasta : Sillä Raamattu sanoo: “Älä sido puivan härän suuta”, ja: “Työmies on palkkansa ansainnut”. (tee-maý)

Rahan antaminen on myös kunnioittamista (Matt 5:14-15) (Sn 3:9)

Kommentoi

Tulvat tulevat pahenemaan

Julkaistu 10 06 2013 - 18:59 by Keijo

Jaa |

Kun katselee aikaisempia ennustuksia niin ymmärtää tämän.

20.06.1998 Samuel Doctorian
Minä näin Euroopan jokia tulvivan ja peittävän miljoonia koteja ja miljoonia ihmisiä hukkui —- Minä näin tulvia kaikkialla Skandinaviassa. Minä katsoin etelään ja minä näin Espanjan ja Portugalin olevan suuressa nälänhädässä ja hävityksessä. Monet tulevat kuolemaan nälkään Espanjassa ja Portugalissa.

2007 Larry Randolph 2013 vuosi jolloin kauheudet alkavat

13.04.2012
Prophecy of Horrific Floods Coming to The Earth – Dr. Owuor

Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.”
Jeesus (Luuk 21:28)

Kommentoi

Uni ylösotosta - Jeesus hakee pian omansa

Julkaistu 7 06 2013 - 16:17 by Keijo

Jaa |

9 minuutin video jossa nainen kertoo vaikuttavasta unestaan, tekstitetty suomeksi.
Voit katsoa sen tästä

Kommentoi

Kuinka suuren metsän se sytyttää

Julkaistu 5 06 2013 - 14:10 by Keijo

Jaa |

Kuinka paljon vaikuttaakaan paha puhe.
Jos höyhentyynyn höyhenet heittää ilmaan tuulisella säällä, niin vaikea on niitä enää kerätä takaisin.
Näin voi olla myös meidän sanojemme kanssa.

Niin kuin C.H. Mac Intosh joskus kirjoitti Neljäs Mooseksen kirja 12
jos emme ole voineet keksiä hyvää veljessämme ja palvelustoverissamme – puhukaamme hänestä vain armoistuimen edessä

On hyvä aina muistaa että synti, jota ei saa anteeksi, ei tässä maailmassa , eikä tulevassa, niin se tehdään kielellä. (Matt:12)

Ei kannata riskeerata iankaikkisuuttaan, miljardeja, miljardeja vuosia, jne.
On parempi olla hiljaa kuin “loistaa” kielellänsä ja mennä helvettiin

Samoin myös kieli on pieni jäsen ja voi kuitenkin kerskata suurista asioista. Katso, kuinka pieni tuli, ja kuinka suuren metsän se sytyttää!
(Jaak 3:5)

Suosittelen kaikille luettavaksi C.H. Mac Intoshin Mooseksen kirjojen selitysteokset. (täällä englanniksi) Olen ne itsekin kaikki lukenut (suomenkielellä) muutaman kerran, puhdasta ja hyvää, rakentavat uskoa ja Herran pelkoa.

Kommentoi

Tyhmät neitsyet

Julkaistu 3 06 2013 - 12:40 by Keijo

Jaa |

Tyhmien neitsyeiden (uskovien) tuntomerkkejä ovat:

ja rupeaa lyömään kanssapalvelijoitaan ja syö ja juo juopuneiden kanssa,
(Matt 24:49)

Joka uskoo Poikaan, sillä on iankaikkinen elämä; mutta joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä.”
(Joh 3:36)

Joka sanoo valkeudessa olevansa, mutta vihaa veljeänsä, se on yhä vielä pimeydessä.
(1Joh 2:9)

Jotka lihan vallassa ovat, ne eivät voi olla Jumalalle otolliset.
(Rom 8:8)

Sillä jos te lihan mukaan elätte, pitää teidän kuoleman; mutta jos te Hengellä kuoletatte ruumiin teot, niin saatte elää.
(Rom 8:13)

Pyrkikää rauhaan kaikkien kanssa ja pyhitykseen, sillä ilman sitä ei kukaan ole näkevä Herraa;
(Heb 12:14)

Tiedän että ihminen pelastuu yksin armosta, niinkuin ryöväri ristillä.
Mutta jotkut kääntävät armon irstaudeksi, ja toiset eivät pysy armossa

Me saamme vastaanottaa armon, lahjavanhurskauden 100%:sena lahjana.
Mutta me säilytämme sen ainoastaan seuraamalla Jeesusta Kristusta.

Ja niin hän, vaikka oli Poika, oppi siitä, mitä Hän kärsi, kuuliaisuuden, ja kun oli täydelliseksi tullut, tuli Hän iankaikkisen autuuden aikaansaajaksi kaikille, jotka ovat hänelle kuuliaiset
(Heb 5:8-9)

Kommentoi [4]

Tiedoitus: Profeetta Owuor

Julkaistu 3 06 2013 - 05:27 by Keijo

Jaa |

Suurin osa tiedoituksista, uutisista ,videoista ja artikkeleista jotka koskevat Profeetta Owuoria, siirtyy uusille sivuille. repentfinland.fi laitoin linkin, alas blogin vasempaan reunaan. ULKOISET LINKIT Profeetta Dr.Owuor

Kommentoi

Päivän Sana

Kategoriat

Edesmenneet - Toivoa toivottomuuteen
Kirjat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta