Maurice Sklarin sanoma kesäkuussa 2014

Julkaistu 11 06 2014 - 02:12 by Keijo

Jaa |

Näin sanoo Herra:

”Messiaan morsiamen herätys on alkanut. Tämä tulee olemaan maan päällä ilmaisemani armon suuri loppunäytös. Tämä on salaisuus, jonka olen kätkenyt ja paljastanut vain muutamille palvelijoilleni seurakuntakauden aikana.

Tietäkää, että minä VOITAN aina. Olen antanut lopunajan Elian viitat 1000 profeetalle, jotka minä olen valmistanut ja pitänyt piilossa tähän hetkeen asti.

Katsokaa mitä tulen tekemään. Ihmeitä, parantumisia, kuolleista heräämisiä, halvaantuneiden jalkojen ja käsien kasvamista ja vahvistumista, luovia ihmeitä, jotka tyrmistyttävät maailman, tullaan näkemään televisiossa. Herätykset saavat kokonaiset kaupungit ja alueet uskomaan minuun. Kaikki väenpaljous ei mahdu edes stadioneille. Näiden miesten kautta tulevat ilmestyksen lahjat toimimaan niin tarkasti ja voimakkaasti, että presidentit, kuninkaat ja rikkaat mahtimiehet lankeavat kasvoilleen ja huutavat: ”HERRA, HÄN ON JUMALA!”

Minä murskaan Amerikan ja muiden kansojen jokaisen epäjumalan lopunajan palvelijoideni kautta.

Aika on täyttynyt – lopunajan Elia-profeetat ovat vihdoinkin tulleet.”

Tämä oli julkaistu Pihon sivuilla ja tästä pääset suoraan Maurice Sklarin sivuille.

Kommentoi [2]

Ohjeet seurakunnissa esiintyville

Julkaistu 1 06 2014 - 10:54 by Keijo

Jaa |

Sinun todistuksesi ovat aivan vahvat, pyhyys on sinun huoneellesi arvollinen, Herra, hamaan aikojen loppuun. (Psalmien kirja 93:5)

että, jos viivyn, tietäisit, miten tulee olla Jumalan huoneessa, joka on elävän Jumalan seurakunta, totuuden pylväs ja perustus. (1 Kirje Timoteukselle 3:15)

Jos sinun oikea silmäsi viettelee sinua, repäise se pois ja heitä luotasi; sillä parempi on sinulle, että yksi jäsenistäsi joutuu hukkaan, kuin että koko ruumiisi heitetään helvettiin. (Matteuksen evankeliumi 5:29)

Naisten pitää ottaa huomioon siveys ja samoin miesten, pukeutumisessa,
TV antoi hyvät ohjeet vierailevalle naisjulistajalle, ja niitä ohjeita kaivattaisi myös seurakunnassa esiintyville, koska he ovat esimerkkejä ja ovat uskovien esikuvia.

How to wear during broadcasting?
Please avoid small prints or stripes as they do not look really good in camera. Normal, tidy clothes are just fine.
Ladys, please pay attention that your skirts are not too short (should be to the knees) and that the necklines are small enough.

Kommentoi [2]

Kerttu Sopasen saarna 1981

Julkaistu 29 05 2014 - 21:51 by Keijo

Jaa |

Tänään löysin tämän saarnan jonka Saalemin lähetystyöntekijä, todellinen Herran palvelijatar, piti veljensä seurakunnassa Siiloanissa, monesti kävin Kertun kotona ja hänen sydämellään oli ennenkaikkea saavuttamattomat ja paikalliset työntekijät , varmaan olisi Profeetta Owuor pitänyt tästä saarnasta, niin parannuksen teon ääni kaikuu.
Joten kannattaa kuunnella Israelin Pyhä ja epäjumalat

Kommentoi

Olympiastadionilla 26-27.7 Jeesus ilmestyy !

Julkaistu 27 05 2014 - 17:09 by Keijo

Jaa |

Hyvä kun pidetään jossain muualla kun vain kirkossa, tilaisuudet joissa ihmisilla on mahdollisuus kohdata Herra Jeesus Kristus pelastajana ja parantajana.
Jo nyt rukoilemme että Jumala kohtaa jokaista ihmistä joka tulee stadionin kokouksiin.
Ja yhdyn myös opetuslasten rukoukseen stadionin tilaisuuksien puolesta.

Sen kuultuansa he yksimielisesti korottivat äänensä Jumalan puoleen …… Ja nyt, Herra, katso heidän uhkauksiansa (ja suomalaisten kirjanoppineiden parjausta) ja anna palvelijaisi kaikella rohkeudella puhua sinun sanaasi; ja ojenna kätesi, niin että sairaat parantuvat ja tunnustekoja ja ihmeitä tapahtuu sinun pyhän Poikasi Jeesuksen nimen kautta.”
(Apostolien teot 4:24-30)

Kommentoi

Helluntaipäivän siunaus

Julkaistu 16 05 2014 - 21:03 by Keijo

Jaa |

Joskus kuulee sanottavan että Pyhä Henki vuodatettiin koska uskovaiset rukoilivat.
Mutta uskoisin ennen kaikkea että, Pyhä Henki vuodatettiin koska Jumala oli sanonut että näin tulisi tapahtumaa, ja se oli jo varjokuvana esitetty Mooseksen kirjassa.

Niinkuin myös tempaus tulee tapahtumaan, ei siksi että rukoillaan sen tapahtuvan, vaan siksi koska Jumala on näin sanonut, eikä sitä voi mikään estää.

Ja kun te seisotte ja rukoilette, niin antakaa anteeksi, jos kenellä teistä on jotakin toistansa vastaan, että myös teidän Isänne, joka on taivaissa, antaisi teille anteeksi teidän rikkomuksenne.” (Markuksen evankeliumi 11:25)

Jumala on ilmoittanut että Suomeen tulee valtava herätys jo vuosikymmeniä sitten, mutta vasta nyt me näemme sen tapahtuvan, voimme mennä odotuksella kokouksiin sillä yhtä-äkkiä…. , siksi koska Jumala on näin päättänyt niin…

teidät kastetaan Pyhässä Hengessä…
teidän päällenne puetaan voima korkeudesta…
niin te saatte voiman…

Kommentoi [1]

Kumare dokumentti

Julkaistu 16 05 2014 - 14:49 by Keijo

Jaa |

Netflix:ssä on mielenkiintoinen dokumentti Kumare , on hyvin opettavainen niille jotka ihailevat joogaa ja idänuskontoja, ja myös kristityille jotka koroittavat väärällä tavalla ihmistä. Traileri

Mutta te älkää antako kutsua itseänne rabbiksi, sillä yksi on teidän opettajanne, ja te olette kaikki veljiä. Ja isäksenne älkää kutsuko ketään maan päällä, sillä yksi on teidän Isänne, hän, joka on taivaissa. Älkääkä antako kutsua itseänne mestareiksi, sillä yksi on teidän mestarinne, Kristus.
(Matteuksen evankeliumi 23:8-10)

Kommentoi

Dr.Owuor Suomessa maaliskuussa 2015

Julkaistu 7 05 2014 - 00:00 by Keijo

Jaa |

Dr.Owuor haluaa siunata Suomea parantumiskokouksella.
Repent Finland
Ja Pietarissa Venäjällä 21-23.11 2014 Покайтесь России

Kommentoi [1]

15.5.2016 Tempaus / Rapture?

Julkaistu 6 05 2014 - 22:37 by Keijo

Jaa |

Sain kuulla mielenkiintoisen unen , jossa eräs sisar näki että tempaus tapahtui 15.5 sunnuntaina, joten seuraava sunnuntai on 2016, seuraavat 2022 , 2033 , 2044 jne.

Jeesus sanoi:
Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin. (Matteuksen evankeliumi 24:36)
Mutta tämän unen tulkitsee, tässähän on valinnanvaraa, kun ei tiedä vuotta niin ei tiedä päivääkään vaikka tietääkin.

Linkki Muinaisia ennustuksia (Lisätty 16.5.2014)

Kommentoi [2]

Enkelit Suomen rajalla

Julkaistu 6 05 2014 - 08:27 by Keijo

Jaa |

Toukokuun alussa suomessa vieraillut John Fenn näki enkelit seisomassa vieri vieressä Suomen rajalla. Joten olkaa Suomalaiset ihan rauhassa.

Kommentoi [2]

Missä ovat lähettäjät?

Julkaistu 27 04 2014 - 22:55 by Keijo

Jaa |

Hudson Taylorita kysyi kiinalainen uskoon tullut Lee että kuinka kauan oli englannissa tiedetty Jeesuksesta, ja Hudson joutui häpeillen tunnustamaan:“satoja vuosia”
johon Lee sanoi suunnilleen jotenkin näin:Miksi ette aikaisemmin tulleet, Isäni kuoli kaksikymmentä vuotta sitten ja hän etsi kovasti Jumalaa”

Myös korealainen Choo Thomas oli järkyttynyt kun näki äitinsä tuonelassa, ja kertoi äitinsä olleen hyvä ihminen mutta budhalainen, joka kuoli nuorena sairauteen,eikä hän ollut koskaan kuullut Jeesuksesta.

Kuinka valitettavia kohtaloita, miksi ei kukaan ollut heille kertonut?
Vastaus löytyy roomalaiskirjeestä luvusta 10:

Sillä “jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu”. Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet’? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa? Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? Niinkuin kirjoitettu on: “Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!” (Kirje roomalaisille 10:13-15)

Lähettäjien puute on valtava, maailma kristittyjen varoista on 0,1% mennyt saavuttamattomien kansojen saavuttamiseen, joita sentään on yli 2 miljardia, seurakuntien varoista 87% on mennyt omaan työhön ja 12% muualla jo saavutettujen kansojen keskellä tehtävään työhön ja vain 1% siihen tärkeimpään eli saavuttamattomien kansojen saavuttamiseen.
Lähetystyöntekijöistäkin 80% tekee työtä jo saavutettujen kansojen keskellä ja vain 20% niiden keskellä joilla ei ole tilaisuutta kuulla iankaikkisen elämän lahjasta.

Suurin osa meistä kristityistä on lähettäjiä, ja se on tärkeintä mitä me voimme tehdä, on ehdottomasti ensisijaisen tärkein tehtävä auttaa niitä jotka vievät evankeliumia saavuttamattomiin kyliin ja kaupunkeihin.
Hyvin harva meistä itse voi mennä.
“Miksi kukaan saisi kuulla evankeliumia kaksi kertaa ennenkuin jokainen on saanut kuulla edes kerran” Tilastoja englanniksi

Kommentoi [1]

Päivän Sana

Paranna minut, Herra, niin minä parannun, auta minua, niin olen autettu. Sillä sinä olet minun ylistykseni.

Kategoriat


Kirjat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta