Profeetta Dr.Owuorin kokouksista

Julkaistu 21 04 2013 - 20:44 by Keijo

Jaa |

Tapaus tulee olemaan todennäköisesti ennen kuulumaton ja vavisuttava, sillä kyseessä on yksi kaikkein tunnetuimpia profeettoja koko maailmassa. Dr. Owuor johtaa seurakuntaa, jossa on 10 miljoonaa jäsentä maailmanlaajuisesti. Hänen profeetalliset ilmoituksensa kansakunnille ovat osuneet täsmällisesti, kuten kävi Haitissa ja useissa muissakin maissa, joissa on ollut katastrofeja. Etelä -Koreassa hän kävi ennustamassa, että rekka-auton päällä on ohjus ja jollei seurakunta tee parannusta ja rukoile, se ammutaan Etelä-Koreaan. Tuloksena tulee olemaan valtaisa katastrofi koko valtion sähkönjakelujärjestelmässä. Yllättäen sitten onkin jo tullut selväksi, että ydinkärki keskimatkan ohjuksella on suunnattu Pohjois -Koreasta Etelä -Koreaan. Hän kuitenkin monin esimerkein korosti Jumalan uskollisuutta armahtajana, jos vain parannus tehdään. Esimerkiksi kaiken tuhoava maanjäristys voi jäädä harmittomaksi jyrähdykseksi, jos kansa kääntyy. Jyrähdys kuitenkin tulee, jotta kaikki tietävät, että profeetta on ollut Jumalasta.

Heikkohermoisten kannattaa varautua siihen, että Suomi voi saada epämiellyttävän viestin, jonka tarkoituksena on kuitenkin saada kansakunta järkiinsä ja parannuksen tekoon. Sen on alettava uskovista. Maailmallisuus, avioerot, ahneus ja jopa seksuaaliperversiot ovat lisääntyneet yhä liberaalimman ajattelutavan saavuttaessa alaa. Suomeen verrattuna Etelä-Korea on hyperkristillinen maa, ja jos se saa tällaisen tuomion, miten sitten käy pakanallisen Suomen?

Tämä on kopioitu porvoonsana.fi uutiset sivulta täällä se on kokonaisuudessaan

Kommentoi

Surullista

Julkaistu 19 04 2013 - 19:26 by Keijo

Jaa |

Subject: VS:Ilmoitus
Hei
Kiitän viestistäsi.
-lehden linjauksen mukaan:
Valitettavasti emme voi laittaa lehteemme ilmoitusta hengellisestä tapahtumasta, jos tapahtuman järjestäjänä ei ole joku luotettava, suomalainen seurakuntayhteisö. Ilmoituksessa tulee myös mainita tämän yhteisön nimi.

Tämä siis oli ilmoitus:

Profeetta Dr. Owuor Helsingissä 17.-19.5
Sokeat saaneet näkönsä ja rammat kävelleet.
Varaa paikkasi p.045-2603677 tai mieluummin:
www.armo.info/profeetta.html Tervetuloa!

Ps. ilmoitusta saa vapaasti levittää, vaikka johonkin lehteen…

Kommentoi

Tuleeko sota Etelä-Koreaan?

Julkaistu 16 04 2013 - 08:58 by Keijo

Jaa |

30.6.2010 Profeetta Dr. David Owuor näki ja kuuli Jumalan sanovan tämä.
Tämän sanoman voit katsella englannin/korean kielellä tästä War coming to South korea Prophecy
Ohjukset Etelä-Koreaan Prophecy Of Missiles Coming To Hit South Korea
Mutta että uni toistui faraolle, se tietää, että Jumala on asian varmasti päättänyt ja että Jumala antaa sen pian tapahtua. (1Mo 41:32)

Mitäköhän Jumala antaa Profeetalle, kun hän tulee Suomeen toukokuussa, jotain valtavaa on tulossa.

Tein myös Profeetasta sivun armo.infon sivulle tänne

Kommentoi [2]

Ennakko "varaus"

Julkaistu 9 04 2013 - 22:58 by Keijo

Jaa |

PROFEETTA DR. OWUOR tilaisuuksiin Helsingissä 17-19.5.2013
Pitkän matkan takaa tulevia varten haluamme mahdollistaa pääsyn , jotta ei turhaan aja satoja kilometrejä , huomatakseen vain ettei pääsekään sisään, näin:
Etukäteen ilmoittautuneille (mainitse päivät ja lähetä viesti repentfinland@gmail.com ) on mahdollisuus sisäänpääsyyn jos tulevat viimeistään 40 min ennen tilaisuutta , sen jälkeen kaikki pääsevät sisään jos mahtuu, ja myös läheltä tulevat saavat ilmoittautua. Vapaa pääsy

PÄIVITYS 9.4.2013 Huomaa kun ilmoittaudut, niin laita sukunimi ensin ja päivät esim näin. Virtanen Matti Kuopio pe,la,su sähköpostilla: repentfinland@gmail.com Kiitos

Päivitys 23.4 “40 min. aikaisemmin”

Kommentoi

PROFEETTA DR. OWUOR "INFO"

Julkaistu 7 04 2013 - 04:48 by Keijo

Jaa |

Täällä enemän Profeetasta myös useita videoita, se on englanniksi, mutta voithan käyttää Googlen kääntäjää (Helsingissä 17.-19.5.2013)

Kommentoi

Hammaslääkärissä

Julkaistu 5 04 2013 - 22:00 by Keijo

Jaa |

Olin tänään hammaslääkärissä ja laitoin tämän jotta hammaslääkäri löytää heti, sillä kerroin että blogissa on isonpana hammaskuva jonka näytin kännykästäni.
Onhan se mielenkiintoista kun voi katsoa millä tavalla Jumala niitä hampaita korjaa, ehkä hammaslääkäri voi oppia jotain siitä, sillä onhan työn suunnittelu ja toteutus maailman parhaimman hammaslääkärin tekemä.
“Osmo Haaviston saarna Hampaiden parantuminen mp3 ja lisäksi 5 minuutin tosikertomus Elina Holapan todistus kuinka hampaat paikkautuivat kotona mp3

Tästä voi ladata Willard Fullerin pdf.kirjan, jonka palvelustyön kautta on 40.000 saanut hammasihmeensä
Willard Fuller homepage

Jos klikkaat kuvaa, näet sen suurenpana, Leena Santalle Jumalan tekemä ihme.

Täällä aikaisempi artikkeli
Lisäsin tähän kommenteista:

Itselläni on ollut myös 2 Herralta saatua paikkaa jotka ovat nyt muovipusissa tallessa, koska hampaat paikkojen alta ovat hajoneet ja jouduttu poistamaan. Viimeisin hammas oli hyvin tulehtunut kun menin sen kanssa päivystävälle hammaslääkärille, kun hän sitten poisti “kruunun”, eli Herralta saadun paikan, niin yksitotisesti hän vain kysyi haluanko pitää paikan koska se on kultaa, johon kipuni keskeltä voihkaisin juu, pidän sen muistona, koska sain sen Jeesukselta rukouksessa, nuori hammaslääkäri ikäänkuin jähmettyi, ja hän (varmaan tahtomattaankin) huudahti; MITÄ? Minä vaan siihen uudellen; sain sen Jeesukselta aikoinaan rukouksessa. Poika oli ihan hiljaa, ja katseli minua kuin arvioiden olenko terve vai..:)jäi miettimään asiaa.
Eka “paikka” poistettiin aijemmin, jolloin naislääkäri ensin kysyi samoin, haluanko säilyttää paikan, koska kultaisena se on arvokas? Sanoin juu, itseasiassa sain sen rukouksessa Herralta, ja kerroin hiukan taustaa, johon lekuri sitten päätti että ehkä se ei olekkaan kultaa:(…eli ei voinut suostua uskomaan. Kuitenkin itse tiedän ettei minulla/meillä ollut rahaa kultapaikkoihin, ja koska ne sinne ilmestyivät rukousten tuloksena takahampaisiin ja kestivät varmaan 10 v ainakin, siis hampaat joissa nuo paikat oli, Herran hyvyyttä ja ihme, suloinen todistus yliluonnollisen luonnollisuudesta.Rakas Jeesus.

Kommentoi

PROFEETTA DR. OWUOR SUOMESSA

Julkaistu 3 04 2013 - 04:46 by Keijo

Jaa |

Kopioin täältä sivuilta tämän huippu ilmoituksen:
Lainaus:
PROFEETTA DR. OWUOR SUOMESSA
Maaliskuun 25. 2013 Profeetta David Owuor Ylistys HERRALLE!

Olemme saaneet olla omin silmin todistamassa Kenian VALTAVAA LOPUN AJAN HERÄTYSTÄ! Sairaita paranee rekkalasteittain ja ihmiset uudistuvat uskossaan. Herätys on lähtenyt liikkeelle PROFEETTA DR. OWUORIN REPENTANCE&HOLINESS ministrystä. JUMALA on voidellut profeetan julistamaan JEESUKSEN lähellä olevaa toista tulemista ja raivaamaan HERRALLE tietä. Kun hän saa profetian, niin se laitetaan samantien nettiin ja YouTubeen. Voit itse käydä seuraamassa, kuinka hänen profetiansa ovat toteutuneet sanatarkasti. Hänen Kings Outreach – seurakuntaan kuuluu jo yli 10 miljoonaa ihmistä yksin Keniassa.

PROFEETTA DR. OWUOR on tulossa Helsinkiin 17.-19.5. 2013. Tervetuloa kuuntelemaan profetallista ja PYHÄN HENGEN voitelemaa JUMALAN SANAA Suomelle!
Nettisivut

Seminaarit Helsingissä, Hotelli Haagan auditoriossa
perjantai 17.5.2013 klo 18-21
lauantai 18.5.2013 klo 14-19
sunnuntai 19.5.2013 klo 14-19
Seminaarivieraille hotelliyöpymisestä alennusta! Seminaariin on vapaa pääsy, mutta tule ajoissa, sillä tilaa vain 270:lle henkilölle!
Siunaavin terveisin, Anna Anttila & tiimi”
Lainauksen loppu

Kommentoi

Mitä Jeesus teki kuuroille

Julkaistu 1 04 2013 - 19:50 by Keijo

Jaa |

Niin hän vastasi ja sanoi heille: “Menkää ja kertokaa Johannekselle, mitä olette nähneet ja kuulleet: sokeat saavat näkönsä, rammat kävelevät, pitaliset puhdistuvat, kuurot kuulevat, kuolleet herätetään, köyhille julistetaan evankeliumia. Ja autuas on se, joka ei loukkaannu minuun.” (Luk 7:22-23)

Ja ihmiset hämmästyivät ylenmäärin ja sanoivat: “Hyvin hän on kaikki tehnyt: kuurot Hän saa kuulemaan ja mykät puhumaan”. (Mar 7:37)

Jeesus vastasi: “Ei tämä tehnyt syntiä eivätkä hänen vanhempansa, vaan Jumalan tekojen piti tuleman hänessä julki. (Joh 9:3) ps. tämä oli kyllä sokea , mutta voi soveltaa muuhunkin.

Kuulevan korvan ja näkevän silmän – molemmat on Herra luonut. (Snl 20:12)

Jeesus Kristus on sama tänään. Hebr.13:8 “Minä Herra en muutu”

Kommentoi

Kuuroille

Julkaistu 1 04 2013 - 19:27 by Keijo

Jaa |

Lisäsin tämän kategorian helpottamaan löytämään niitä asiota joissa Jumala, varsinkin kuulolle on tehnyt muutoksia, sain ajatuksen kun minun piti miettiä minkä linkin lähetän ihmiselle joka ei kuule, sillä uskohan tulee kuulemisesta vaikka “kuulisimme” silmiemme kautta.

Tässä ensimmäinen, video, jossa kohdassa 3minuutin jälkeen kerrotaan kuinka 60 henkilöä sai kuulon.
Yliluonnollista ohjelma n:26 Renny ja Marina McLean osa 2
Saarnaajapariskunta kertoo luovista ihmeistä, joita Herran antamat rukouksen ja parantamisen armolahjat saavat aikaan.

Ja tässä hyvä suomalaisen todistus kirjoitettuna:
Jumalan ihmeitä Suomessa – Synnyin kuuromykkänä
Nyt kuulen ja puhun — Jumala paransi minut

Kommentoi [2]

Ehtoollinen, uskon kosketuskohta

Julkaistu 28 03 2013 - 07:57 by Keijo

Jaa |

Raamatussa on hyvin monia uskon kosketuskohtia, mutta yksi on ylitse kaiken,
ja se on Ehtoollinen.

Kun otamme ehtoollista Jeesuksen muistoksi, muistuttaa se meitä siitä kalliista hinnasta millä meidät on ostettu, tavaran hinta voi kertoa jotakin tavaran arvosta.
“Te olette kalliisti ostetut”

Ehtoollisella kun syömme leivän ja juomme viinin, niin se kertoo osallisuudesta:

Siunauksen malja, jonka me siunaamme, eikö se ole osallisuus Kristuksen vereen? Se leipä, jonka murramme, eikö se ole osallisuus Kristuksen ruumiiseen? Koska leipä on yksi, niin me monet olemme yksi ruumis; sillä me olemme kaikki tuosta yhdestä leivästä osalliset. (1Ko 10:16-17)

Ehtoollinen muistuttaa kaikkien uskovien olevan yhtä, Jumalalla on vain yksi perhe.
Niin ehtoollinen muistuttaa myös että Hänen haavainsa kautta meidät on pelastettu ja parannettu 100%sesti. Olemme osallisia.

Kun otat ehtoollista keskity kiittämään vaikka ajatuksissasi Jeesusta Hänen kuolemastaan ja kiitä myös siitä että Hänen haavojensa kautta sinä olet saanut pelastuksen ja parantumisen, sillä näin sanoo Jumala:

Mutta totisesti, meidän sairautemme Hän kantoi, meidän kipumme Hän sälytti päällensä. Me pidimme Häntä rangaistuna, Jumalan lyömänä ja vaivaamana, mutta Hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli Hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja Hänen haavainsa kautta me olemme parannetut. (Jes 53:4-5)

Tule kiittämään Jeesusta vaikka Helsingin Saalemiin Näkinkuja 3,
Pyörätuoleillakin pääsee helposti saliin kun ei ole mitään portaita, ja ihmisiä mahtuu pitkälle toista tuhatta, olet sydämellisesti tervetullut!

Kommentoi

Päivän Sana

Kategoriat

Edesmenneet - Toivoa toivottomuuteen
Kirjat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta