Puhutteleva uni

Julkaistu 25 06 2013 - 08:11 by Keijo

Jaa |

Laitoin facebookiin hiljattain näkemäni unen, mutta kun eilen kuuntelin saarnaa puhelimestani (jossa on monta kymmentä W.M.Branhamin saarnaa), hämmästyin kun kuulin vahvistuksen unelleni, joka oli seuraava:

“Tänään 10.6.2013 näin unessa :
olin saanut kuvattua yliluonnollisia merkkejä , joita sitten valtion korkeimmat viranomaiset tutkivat ja tunnustivat niiden olevan aitoja. Sitten ääni sanoi :
“Branhamin sanoma on yhä voimassa , saarnaa vanhurskautta, älä oppia”
johon havahduin heräsin.

Kun Profeetta Owuor tuli suomeen julistamaan, havaitsin sanomassa olevan todellisen profeetan sanomaa, kehoitusta vanhurskauteen, siis vanhurskaaseen elämään Jumalan Sanan “direktiivin” mukaan sekä sisäisen että ulkonaisen ihmisen.

Unessani olin saanut kuvattua yliluonnollisesta patsaasta, ja nyt kun eilen kuulin kuinka FBI ynnä muut tahot olivat vakuuttuneita aitoudesta, niin laitan tähän 3min 38s mp3 tiedoston jossa se mainitaan, saarnassa “tänä päivänä tämä kirjoitus on käynyt toteen”

W.Branham oli todellinen Jumalan Profeetta vaikka hän menikin pieleen opeissaan mielestäni ja monen muunkin mielestä, mutta jotkut ovat sentähden nimittäneet häntä vääräksi profeetaksi, jota hän ei suinkaan ollut, jätä opit pois niinkuin lihakeitosta luut ja syö sanoma vanhurskaudesta ja uskosta, tässä mp3 klippi tiedon sanoja kuinka tiedon sanojen lahja toimi voimakkaasti hänessä , eikä hän niissä koskaan erehtynyt.

Tässä kokonaisuudessaan saarnat joista klipit on otettu:
W.M.Branham Yhdistettynä ja W.M.Branham Tänä päivänä

Kommentoi

Vältä tuomitsemista ja halveksumista

Julkaistu 24 06 2013 - 19:14 by Keijo

Jaa |

Tässä valtavan hyvät ohjeet:

Heikkouskoista hoivatkaa, rupeamatta väittelemään mielipiteistä. Toinen uskoo saavansa syödä kaikkea, mutta toinen, joka on heikko, syö vihanneksia. Joka syö, älköön halveksiko sitä, joka ei syö; ja joka ei syö, älköön tuomitko sitä, joka syö, sillä Jumala on ottanut hänet hoivaansa. Mikä sinä olet tuomitsemaan toisen palvelijaa? Oman isäntänsä edessä hän seisoo tai kaatuu; mutta hän on pysyvä pystyssä, sillä Herra on voimallinen hänet pystyssä pitämään.

Toinen pitää yhden päivän toista parempana, toinen pitää kaikki päivät yhtä hyvinä; kukin olkoon omassa mielessään täysin varma. Joka valikoi päiviä, se valikoi Herran tähden; ja joka syö, se syö Herran tähden, sillä hän kiittää Jumalaa; ja joka ei syö, se on Herran tähden syömättä ja kiittää Jumalaa.

Sillä ei kukaan meistä elä itsellensä, eikä kukaan kuole itsellensä. Jos me elämme, niin elämme Herralle, ja jos kuolemme, niin kuolemme Herralle. Sentähden, elimmepä tai kuolimme, niin me olemme Herran omat. Sillä sitä varten Kristus kuoli ja heräsi eloon, että hän olisi sekä kuolleitten että elävien Herra.

Mutta sinä, minkätähden sinä tuomitset veljeäsi? Taikka sinä toinen, minkätähden sinä halveksit veljeäsi? Sillä kaikki meidät asetetaan Jumalan tuomioistuimen eteen. Sillä kirjoitettu on: “Niin totta kuin minä elän, sanoo Herra, minun edessäni pitää jokaisen polven notkistuman ja jokaisen kielen ylistämän Jumalaa”. Niin on siis meidän jokaisen tehtävä Jumalalle tili itsestämme. Älkäämme siis enää toisiamme tuomitko, vaan päättäkää pikemmin olla panematta veljenne eteen loukkauskiveä tai langetusta.

Minä tiedän ja olen varma Herrassa Jeesuksessa, ettei mikään ole epäpyhää itsessään; vaan ainoastaan sille, joka pitää jotakin epäpyhänä, sille se on epäpyhää. Mutta jos veljesi tulee murheelliseksi ruokasi tähden, niin sinä et enää vaella rakkauden mukaan. Älä saata ruuallasi turmioon sitä, jonka edestä Kristus on kuollut.

Älkää siis antako sen hyvän, mikä teillä on, joutua herjattavaksi; sillä ei Jumalan valtakunta ole syömistä ja juomista, vaan vanhurskautta ja rauhaa ja iloa Pyhässä Hengessä. Joka tässä kohden palvelee Kristusta, se on Jumalalle otollinen ja ihmisille kelvollinen. Niin tavoitelkaamme siis sitä, mikä edistää rauhaa ja keskinäistä rakentumistamme.

Älä ruuan tähden turmele Jumalan työtä. Kaikki tosin on puhdasta, mutta sille ihmiselle, joka syö tuntoansa loukaten, se on pahaa. Hyvä on olla lihaa syömättä ja viiniä juomatta ja karttaa sitä, mistä veljesi loukkaantuu tai joutuu lankeemukseen tai heikoksi tulee. Pidä sinä itselläsi Jumalan edessä se usko, mikä sinulla on. Onnellinen on se, joka ei tuomitse itseään siitä, minkä hän oikeaksi havaitsee; mutta joka epäröi ja kuitenkin syö, on tuomittu, koska se ei tapahdu uskosta; sillä kaikki, mikä ei ole uskosta, on syntiä.
(Room 14:1-23)

Kommentoi

Kuinka uskoa?

Julkaistu 24 06 2013 - 08:34 by Keijo

Jaa |

Usko Jumalaan, on myös uskoa Hänen Sanaansa, (riivaajatkin uskovat Jumalaan )
Usko Jumalan Sanaan, on ehdottoman arvovallan ja kunnioituksen antamista sille mitä Jumala on ilmoittanut.
Kuinka paljon yleinen mielipide tai perityt käsitykset vaikuttavatkaan ihmisiin.
Jos esimerkiksi tahdot tietää mikä kaste on oikea, niin silloin lue Apostolien teoista, milloin ja miten opetuslapset toteuttivat Jumalan Sanaa tässä asiassa?
Ihmiset vähättelee :ei se niin tärkeää ole
Mikä sitten on tärkeää , kuka sen päättää, ihminen vai Jumala?
Entä onko pitkä tukka miehelle häpeäksi? Kuinka kirjanoppineet tämän selittäisi? Juhani Karvinen ainakin hyvin selvittää asiaa.
Kuka päättää pituuden? Kuinka pitkä tukka oli Jeesuksella?
Rakkaus ei tuomitse ,mutta usko ottaa kaikesta sanasta vaarin.
Joistakin asioista voi sanoa, “mitä se sinuun koskee, katso itse eteesi.”
Mutta joihinkin me joudumme puuttumaan ja ne ovat.
Jotkut asiat ovat ikään kuin testejä kuinka paljon me kunnioitamme Jumalan Sanaa.

Ja jos joku kuulee Minun sanani eikä niitä noudata, niin häntä en Minä tuomitse; sillä en Minä ole tullut maailmaa tuomitsemaan, vaan pelastamaan maailman. Joka katsoo Minut ylen eikä ota vastaan Minun sanojani, hänellä on tuomitsijansa: se sana, jonka Minä olen puhunut, se on tuomitseva hänet viimeisenä päivänä.
(Joh 12:47-48)

Kommentoi

Siunaus Raamatun kasteessa

Julkaistu 19 06 2013 - 17:02 by Keijo

Jaa |

Kun meillä oli vieraana ulkomaalainen nuori nainen, joka halusi ottaa kasteen, niinkuin Raamatussa , eikä ollut tilaisuutta mennä seurakuntaamme kasteelle,niin kastoimme hänet kotonamme kylpyammeessa Jeesuksen Kristuksen nimeen , ja rukoilimme , jolloin Jumalan siunaus todella voimakkaana tuli hänen yllensä.

Emme tehneet sitä minkään seurakunnan kaavan mukaan , vain ainoastaan Raamatun kaavan mukaan, ja jos et tiedä mikä se on, niin lue Apostolien teot, kuinka apostolit toteuttivat Herran Jeesuksen Kristuksen käskyä.
Me teimme sen kaavan mukaan ja siunaus oli suuri.
“Jumalan Sana ja Pyhä Henki ohjaa näin suoraan”

Tämä asia tuo julki sen ketkä kastajat todella uskovat ja kunnioittavat Jumalan Sanaa ja ketkä jotain muuta. Siis on kysymys kastajista, sillä eihän moni kastettava paljon tiedä Raamatusta.

Ristiretkeläiset “noudattivat” Sanaa tehden opetuslapsia kastamalla väkisin, vaikka eihän kastamalla tehdä opetuslapsia vaan Jumalan Sanan julistuksella.
Kaste on vapaaehtoinen, uskon kuuliaisuuden askel, kastettavalle ja kastajalle.

Kysyin lapsenlapsiltani : että miksi ne ihmiset paranivat, jotka katsoivat Mooseksen tekemään vaskikäärmeeseen ja sain vastauksen, “koska he katsoivat” johon sanoin ettei sen takia, vaan siksi koska he tekivät niinkuin Jumala oli sanonut.

Ja sitähän kaste ennenkaikkea on, uskon kuuliaisuutta Jumalan Sanalle, vaikka sillä onkin monta muutakin merkitystä.
On hyvä mennä vaikka Helluntaiseurakuntaan kasteelle, sillä sinne voi kutsua myös pelastumattomia tuttuja , jolloin hekin saavat mahdollisuuden kuulla ilosanoman.

Esimerkiksi jos menee vaikka Helsingin Saalemiin kasteelle ( hienossa kastealtaassa ), niin voi edelleen olla kirkon jäsen jos haluaa, kuitenkin liittyen samalla Saalem Seurakuntaan, vain silloin jos liittyy Helluntaikirkkoon ei voi olla jonkun toisen kirkon jäsen.

Varsinkin jos olet vain väestörekisterissä, niin silloin kannattaa liittyä Helluntaikirkkoon, Liittyessäsi Helluntaikirkkoon tulee väestötietojärjestelmään merkintä siihen kuulumisesta, etkä enää ole “uskontokuntiin kuulumaton” virallisissa rekistereissä.

Helsingin Siiloan seurakunnassa pääset samantien kasteelle kun menet sinne (kylpyammeessa) , ja he myös rukoilevat jokaisen kasteelle haluavan puolesta että hän saa Pyhän Hengen, ja sitä seuraavan kiellilläpuhumisen lahjan myös, tietääkseeni jokainen saa.

Kommentoi

Iankaikkinen synti

Julkaistu 16 06 2013 - 20:08 by Keijo

Jaa |

Totisesti minä sanon teille: kaikki synnit annetaan ihmisten lapsille anteeksi, pilkkaamisetkin, kuinka paljon pilkannevatkin; mutta joka pilkkaa Pyhää Henkeä, se ei saa ikinä anteeksi, vaan on vikapää iankaikkiseen syntiin.”
(Mar 3:28-29)

On kielen synti, toki voimme myös kirjoittaa ja se on sama.
Mutta on hyvä tietää kuinka me voimme välttää tämän maailmankaikkeuden vaarallisimman asian.

1.Perusasenne : olkaamme nöyriä, ja etsikäämme nöyryyttä, sillä ilman sitä ihminen kovettaa sydämensä, on kova ja helposti alkaa arvostelemaan ja tuomitsemaan, oikeita asioita jotka eivät näytä hänen silmissään oikeilta , vaeltakaamme pyhässä arkuudessa ja Jumalan pelossa.

2. Älkäämme milloinkaan halveksiko, tai pilailko Pyhän Hengen, ja Hänen lahjojensa ja voimavaikutustensa kustannuksella, vaikka ne tulevat saviastioiden kautta, ovat ne korkeasti pyhiä.

3.Älkäämme uskoko ketään joka puhuu pahaa tai väittää vääräksi jotain, olkoonpa sitten saarnaaja, profeetta tai muu asiantuntija,
ellei meillä ole Raamatun Sanan ja huomaa: myös Hengen todistusta asiasta. (sillä myös paholainen käyttää Raamattua) on hyvin tärkeää itse lukea paljon Raamattua, mutta Pyhä Henki johtaa meidät kaikkeen totuuteen jos hiljennymme ja odotamme Häntä, koski asia mitä hyvänsä, sillä onhan Jeesus sen luvannut ja se on varmaa.

Yhteenvetona: siis varmin tapa välttää iankaikkinen synti on se , ettei puhu pahaa kenestäkään ihmisestä tai seurakunnasta tai heidän toiminnastaan.

auttavia jakeita myös on:
..joka Häntä herjattaessa ei herjannut takaisin, joka kärsiessään ei uhannut, vaan jätti asiansa Sen haltuun, joka oikein tuomitsee,
(1Pi 2:23)

Niin kehoitan siis minä, joka olen vankina Herrassa, teitä vaeltamaan, niinkuin saamanne kutsumuksen arvo vaatii, kaikessa nöyryydessä ja hiljaisuudessa ja pitkämielisyydessä kärsien toinen toistanne rakkaudessa
(Efe 4:1-2)

Älkää sentähden lausuko mitään tuomiota, ennenkuin aika on, ennenkuin Herra tulee, joka myös on saattava valoon pimeyden kätköt ja tuova ilmi sydänten aivoitukset; ja silloin kukin saa kiitoksensa Jumalalta.
(1Kor 4:5)

Kiitos Jumalalle jo edesmenneistä palvelijoistaan W.M.Branhamista, K.E.Haginista, Kathryn Kuhlmanista jne. ja monista muista jotka toimivat Pyhässä Hengessä, sekä myös niistä Pyhässä Hengessä toimivista palvelijoista jotka vielä elävät mm.
Reinhard Bonnke , Dr.Owuor, T.L.Osborn, Benny Hinn, Morris Cerullo, Pirkko Jalovaara, jne.
Kiitos Jumalalle heistä. mutta kaikki kunnia ja ylistys kuuluu Jumalalle meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta , nyt ja iankaikkisesti!

Kommentoi [2]

Naisten pukeutuminen

Julkaistu 15 06 2013 - 01:16 by Keijo

Jaa |

Ja miksi ei miestenkin, varsinkin näin kesällä Suomessa, jokaisen kannattaa kuulla 1 minuutti asiasta, 50 vuoden takaa , siis tästä 1 minuutin mp3

Kommentoi

Jumalanpilkkaa kirkoissa

Julkaistu 13 06 2013 - 16:39 by Keijo

Jaa |

Nostin tämän ylös, koska tämän viikon Ristin voitto lehti, julkaisi mielipidepalstalla kirjoitukseni , ja siihen olisi hyvä lisäys,” hirvittävän kauhistuksen kustannus”: (paljonkohan on kahden homolähetin kustannukset vuodessa)

Seurakunta on nyt Laodikean ajassa , se näkyy jo siitä kuinka Jumalan Sanaa .
Tunnustava kirkko, on asettanut piispoiksi , papeiksi ja lähetystyöntekijöiksi, lesboja, homoja ja luonnottomuuksia tekevät. Voiko olla selvempää todistusta kirkon kammottavasta tilasta, joka asettaa valoa näyttämään ihmiset jotka itse elävät pimeydessä “jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.”
(Room 1:32)

Ja Laodikean seurakunnan enkelille kirjoita: ‘Näin sanoo Amen, se uskollinen ja totinen todistaja, Jumalan luomakunnan alku: Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä palava; oi, jospa olisit kylmä tai palava! Mutta nyt, koska olet penseä, etkä ole palava etkä kylmä, olen minä oksentava sinut suustani ulos.
(Ilm 3:14-16)

Jumala tulee vielä oksentamaan kirkot ulos, jotka eivät tee parannusta , ja yhteiskunta tulee riisumaan ne paljaaksi. Porttokirkon kohtalo on sinetöity.

Ja hän sanoi minulle: “Vedet, jotka sinä näit, tuolla, missä portto istuu, ovat kansoja ja väkijoukkoja ja kansanheimoja ja kieliä. Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ja peto, ne vihaavat porttoa ja riisuvat hänet paljaaksi ja alastomaksi ja syövät hänen lihansa ja polttavat hänet tulessa. Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät.
(Ilm 17:15-17)

Kommentoi [1]

Este uskolle?

Julkaistu 12 06 2013 - 17:08 by Keijo

Jaa |

Minä olen tullut Isäni nimessä, ja te ette ota minua vastaan; jos toinen tulee omassa nimessään, niin hänet te otatte vastaan. Kuinka te voisitte uskoa, te, jotka otatte vastaan kunniaa toinen toiseltanne, ettekä etsi sitä kunniaa, mikä tulee häneltä, joka yksin on Jumala? (Joh 5:43-44)

Siis kaikkein ensimmäiseksi olemme Jeesuksen Kristuksen edustajia!
Yli kaiken meidän pitäisi aina antaa kaikki kunnia ja ylistys Jeesukselle Kristukselle.

Mutta mitä se tarkoittaa käytännössä, koska jo se että hengitämme on Jumalan armoa, – “Sillä kuka voi syödä ja kuka nauttia ilman minua?” – (Saarnaaja. 2:25)

Tässä oli kysymys siitä ettei Jeesuksella ollut uskonnollisten ryhmien suosituksia, eikä korkeaa ammattiarvonimeä, Hän vain tuli Isänsä nimessä, ja Hän sanoi:

Mutta minulla on todistus, joka on suurempi kuin Johanneksen; sillä ne teot, jotka Isä on antanut minun täytettävikseni, ne teot, jotka minä teen, todistavat minusta, että Isä on minut lähettänyt. (Joh 5:36)

Kuitenkin on hyvä muistaa että on oikein ja hyvä antaa kiitosta ja tunnustusta.

Mutta me pyydämme teitä, veljet, antamaan tunnustuksenne niille, jotka tekevät työtä teidän keskuudessanne ja ovat teidän johtajanne Herrassa ja neuvovat teitä, sekä pitämään heitä erinomaisen rakkaina heidän työnsä tähden. Eläkää rauhassa keskenänne. (1Te 5:12-13)

Vanhimpia, jotka seurakuntaa hyvin hoitavat, pidettäköön kahdenkertaisen kunnian ansainneina, varsinkin niitä, jotka sanassa ja opetuksessa työtä tekevät. Sillä Raamattu sanoo: “Älä sido puivan härän suuta”, ja: “Työmies on palkkansa ansainnut”. Älä ota huomioosi syytettä vanhinta vastaan, ellei ole kahta tai kolmea todistajaa. (1Ti 5:17-19)

Oikeastaa tässä kunnian voi ennemminkin kääntää kaksinkertaisen toimeentulon, niinkuin selviää seuraavasta kohdasta : Sillä Raamattu sanoo: “Älä sido puivan härän suuta”, ja: “Työmies on palkkansa ansainnut”. (tee-maý)

Rahan antaminen on myös kunnioittamista (Matt 5:14-15) (Sn 3:9)

Kommentoi

Tulvat tulevat pahenemaan

Julkaistu 10 06 2013 - 18:59 by Keijo

Jaa |

Kun katselee aikaisempia ennustuksia niin ymmärtää tämän.

20.06.1998 Samuel Doctorian
Minä näin Euroopan jokia tulvivan ja peittävän miljoonia koteja ja miljoonia ihmisiä hukkui —- Minä näin tulvia kaikkialla Skandinaviassa. Minä katsoin etelään ja minä näin Espanjan ja Portugalin olevan suuressa nälänhädässä ja hävityksessä. Monet tulevat kuolemaan nälkään Espanjassa ja Portugalissa.

2007 Larry Randolph 2013 vuosi jolloin kauheudet alkavat

13.04.2012
Prophecy of Horrific Floods Coming to The Earth – Dr. Owuor

Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.”
Jeesus (Luuk 21:28)

Kommentoi

Uni ylösotosta - Jeesus hakee pian omansa

Julkaistu 7 06 2013 - 16:17 by Keijo

Jaa |

9 minuutin video jossa nainen kertoo vaikuttavasta unestaan, tekstitetty suomeksi.
Voit katsoa sen tästä

Kommentoi

Päivän Sana

Kategoriat

Edesmenneet - Toivoa toivottomuuteen
Kirjat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta