Helluntaipäivän siunaus

Julkaistu 16 05 2014 - 21:03 by Keijo

Jaa |

Joskus kuulee sanottavan että Pyhä Henki vuodatettiin koska uskovaiset rukoilivat.
Mutta uskoisin ennen kaikkea että, Pyhä Henki vuodatettiin koska Jumala oli sanonut että näin tulisi tapahtumaa, ja se oli jo varjokuvana esitetty Mooseksen kirjassa.

Niinkuin myös tempaus tulee tapahtumaan, ei siksi että rukoillaan sen tapahtuvan, vaan siksi koska Jumala on näin sanonut, eikä sitä voi mikään estää.

Ja kun te seisotte ja rukoilette, niin antakaa anteeksi, jos kenellä teistä on jotakin toistansa vastaan, että myös teidän Isänne, joka on taivaissa, antaisi teille anteeksi teidän rikkomuksenne.” (Markuksen evankeliumi 11:25)

Jumala on ilmoittanut että Suomeen tulee valtava herätys jo vuosikymmeniä sitten, mutta vasta nyt me näemme sen tapahtuvan, voimme mennä odotuksella kokouksiin sillä yhtä-äkkiä…. , siksi koska Jumala on näin päättänyt niin…

teidät kastetaan Pyhässä Hengessä…
teidän päällenne puetaan voima korkeudesta…
niin te saatte voiman…

Kommentoi [1]

Kumare dokumentti

Julkaistu 16 05 2014 - 14:49 by Keijo

Jaa |

Netflix:ssä on mielenkiintoinen dokumentti Kumare , on hyvin opettavainen niille jotka ihailevat joogaa ja idänuskontoja, ja myös kristityille jotka koroittavat väärällä tavalla ihmistä. Traileri

Mutta te älkää antako kutsua itseänne rabbiksi, sillä yksi on teidän opettajanne, ja te olette kaikki veljiä. Ja isäksenne älkää kutsuko ketään maan päällä, sillä yksi on teidän Isänne, hän, joka on taivaissa. Älkääkä antako kutsua itseänne mestareiksi, sillä yksi on teidän mestarinne, Kristus.
(Matteuksen evankeliumi 23:8-10)

Kommentoi

Dr.Owuor Suomessa maaliskuussa 2015

Julkaistu 7 05 2014 - 00:00 by Keijo

Jaa |

Dr.Owuor haluaa siunata Suomea parantumiskokouksella.
Repent Finland
Ja Pietarissa Venäjällä 21-23.11 2014 Покайтесь России

Kommentoi [1]

15.5.2016 Tempaus / Rapture?

Julkaistu 6 05 2014 - 22:37 by Keijo

Jaa |

Sain kuulla mielenkiintoisen unen , jossa eräs sisar näki että tempaus tapahtui 15.5 sunnuntaina, joten seuraava sunnuntai on 2016, seuraavat 2022 , 2033 , 2044 jne.

Jeesus sanoi:
Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin. (Matteuksen evankeliumi 24:36)
Mutta tämän unen tulkitsee, tässähän on valinnanvaraa, kun ei tiedä vuotta niin ei tiedä päivääkään vaikka tietääkin.

Linkki Muinaisia ennustuksia (Lisätty 16.5.2014)

Kommentoi [2]

Enkelit Suomen rajalla

Julkaistu 6 05 2014 - 08:27 by Keijo

Jaa |

Toukokuun alussa suomessa vieraillut John Fenn näki enkelit seisomassa vieri vieressä Suomen rajalla. Joten olkaa Suomalaiset ihan rauhassa.

Kommentoi [2]

Missä ovat lähettäjät?

Julkaistu 27 04 2014 - 22:55 by Keijo

Jaa |

Hudson Taylorita kysyi kiinalainen uskoon tullut Lee että kuinka kauan oli englannissa tiedetty Jeesuksesta, ja Hudson joutui häpeillen tunnustamaan:“satoja vuosia”
johon Lee sanoi suunnilleen jotenkin näin:Miksi ette aikaisemmin tulleet, Isäni kuoli kaksikymmentä vuotta sitten ja hän etsi kovasti Jumalaa”

Myös korealainen Choo Thomas oli järkyttynyt kun näki äitinsä tuonelassa, ja kertoi äitinsä olleen hyvä ihminen mutta budhalainen, joka kuoli nuorena sairauteen,eikä hän ollut koskaan kuullut Jeesuksesta.

Kuinka valitettavia kohtaloita, miksi ei kukaan ollut heille kertonut?
Vastaus löytyy roomalaiskirjeestä luvusta 10:

Sillä “jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu”. Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet’? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa? Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? Niinkuin kirjoitettu on: “Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!” (Kirje roomalaisille 10:13-15)

Lähettäjien puute on valtava, maailma kristittyjen varoista on 0,1% mennyt saavuttamattomien kansojen saavuttamiseen, joita sentään on yli 2 miljardia, seurakuntien varoista 87% on mennyt omaan työhön ja 12% muualla jo saavutettujen kansojen keskellä tehtävään työhön ja vain 1% siihen tärkeimpään eli saavuttamattomien kansojen saavuttamiseen.
Lähetystyöntekijöistäkin 80% tekee työtä jo saavutettujen kansojen keskellä ja vain 20% niiden keskellä joilla ei ole tilaisuutta kuulla iankaikkisen elämän lahjasta.

Suurin osa meistä kristityistä on lähettäjiä, ja se on tärkeintä mitä me voimme tehdä, on ehdottomasti ensisijaisen tärkein tehtävä auttaa niitä jotka vievät evankeliumia saavuttamattomiin kyliin ja kaupunkeihin.
Hyvin harva meistä itse voi mennä.
“Miksi kukaan saisi kuulla evankeliumia kaksi kertaa ennenkuin jokainen on saanut kuulla edes kerran” Tilastoja englanniksi

Kommentoi [1]

Marjo Raatikaisen uni 21.4.2014

Julkaistu 23 04 2014 - 22:40 by Keijo

Jaa |

22.4.2014
Marjo Raatikaisen uni 21.4.2014

Näin aamulla unen, että Suomeen tuli tosi kova maanjäristys. Tiet hävisivät vierestäni ja vedet nousivat. Iso pyörremyrsky teki isoja syviä kuoppia maahan. Merellä myrskysi todella kovaa. Juoksin ulos ja pidin erään talon ovenkahvasta kiinni. Se oli aivan kamalaa. Huusin Jeesusta avuksi.

Pihon profetiasivulta kopioin tämän, kun maanjäristystä suomeen ovat ennustaneet myös Merikapteeni Jukka.T.Nieminen ja Profeetta Timothy Sherman.

Kommentoi [3]

RUSSIA WAR PROPHECY!!! | T.B. Joshua

Julkaistu 23 04 2014 - 22:37 by Keijo

Jaa |

YouTube Julkaistu 7.3.2014
On Sunday 29th December 2013, Prophet T.B. Joshua said this, “In the mighty name of Jesus Christ we pray. Pray for the nation, Russia because I am seeing war coming against them. I don’t know where the war comes from. Their leader will face opposition. Pray for them.”

The President of Malawi, Joyce Banda was among the congregants who listened to the prophecy live and direct. When God speaks, the wise listen!

Kommentoi

Miksi Jeesus kauhistui kiirastorstaina ?

Julkaistu 15 04 2014 - 16:38 by Keijo

Jaa |

Matt. 12:40 …Ihmisen Poika oleva maan povessa kolme päivää ja kolme yötä.

Matt. 17:12 …Samoin myös Ihmisen Poika saa kärsiä heiltä.”

Matt. 17:22 …”Ihmisen Poika annetaan ihmisten käsiin,

Matt. 20:18 “Katso, me menemme ylös Jerusalemiin, ja Ihmisen Poika annetaan ylipappien ja kirjanoppineitten käsiin, ja he tuomitsevat hänet kuolemaan

Matt. 26:2 “Te tiedätte, että kahden päivän perästä on pääsiäinen; silloin Ihmisen Poika annetaan ristiinnaulittavaksi“.

Jeesus tiesi kaiken mitä Hänelle tuli tapahtumaan, sen Hän myöhemmin selitti opetuslapsille mitä Hänestä kaikissa kirjoituksissa oli sanottu.
Mutta kun se hetki lopulta koitti, niin Hän alkoi kauhistua ja tulla tuskaan, niin kuin jokainen joka tietää itsellensä tapahtuvan kohta jotain kauheaan voi kauhistua.

Jeesuksen tuska oli niin suuri, että hikipisarat olivat suuria kuin veripisarat, mutta ne eivät olleet verta, vaan “tuskanhiki”.

Jeesus kyllä tiesi jo lapsena että Hän saa mennä ristiinnaulittavaksi, mutta kun se hetki viimein koitti, niin Hän alkoi kauhistua ja tulla tuskaan sanoen opetuslapsille:

Mat 26:38 Silloin Hän sanoi heille: “Minun sieluni on syvästi murheellinen, kuolemaan asti; olkaa tässä ja valvokaa minun kanssani”.

Jeesus kyllä muisti lapsesta saakka kuinka Hän oli luomassa koko maailmankaikkeutta ja kuinka Hän taivaissa enkelien kanssa oli ollut vuosituhansia, ne eivät olleet pyyhkiytyneet Hänen muististaan kun hän tuli ihmiseksi.

Hebr. 2:14 Koska siis lapsilla on veri ja liha, tuli Hänkin niistä yhtäläisellä tavalla osalliseksi, että Hän kuoleman kautta kukistaisi sen, jolla oli kuolema vallassaan, se on: perkeleen,

Heb 10:5 Sentähden Hän maailmaan tullessaan sanoo: “Uhria ja antia sinä et tahtonut, mutta ruumiin sinä Minulle valmistit;

Joh 8:57-58 Niin juutalaiset sanoivat hänelle: “Et ole vielä viidenkymmenen vuoden vanha, ja olet nähnyt Aabrahamin!”
Jeesus sanoi heille: “Totisesti, totisesti minä sanon teille: ennenkuin Aabraham syntyi, olen minä ollut”.

Joh_6:38,42 Sillä minä olen tullut taivaasta, en tekemään omaa tahtoani, vaan hänen tahtonsa, joka on minut lähettänyt…
ja he sanoivat: “Eikö tämä ole Jeesus, Joosefin poika, jonka isän ja äidin me tunnemme? Kuinka hän sitten sanoo: ‘Minä olen tullut alas taivaasta‘?”

Hän syntyi ihmiseksi meidän tähtemme, jotta Hän voisi meidät pelastaa, muuten Hänen ei olisi tarvinnut syntyä ihmiseksi, alennustilan ruumiiseen.
Ja kun Jeesus tiesi että muutaman tunnin kuluttua tämä ruumis missä Hän nyt asui, joutuu kärsimään kovia kipuja, niin että sitä hakataan, revitään parrasta, ruoskitaan ja lopulta lävistetään nauloilla roikkumaan ristinpuuhun, niin Hän alkoi kauhistua ja tulla tuskaan, puhumattakaan siitä tuskasta mitä Hän koki kun Jumala hylkäsi Hänet, kun Hänet tehtiin synniksi jotta me tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi.

Kiitetty olkoon meidän Herramme ja pelastajamme Jeesus Kristus.

Kommentoi

Venäjä ei ole Goog?

Julkaistu 14 04 2014 - 20:48 by Keijo

Jaa |

Osmo Haavisto kirjoittaa kirjassaan ISRAEL AJASSA JA IÄISYYDESSÄ
Sivulla 30 “Esimerkiksi Gogin sotaa koskevassa kertomuksessa on mainittu todellisia kansoja (Hes.38,39). Näin kuvataan tulevaisuudessa olevaa hengellistä tapahtumaa. Muutamia vuosikymmeniä sitten Neuvostoliitto liitettiin usein erheellisesti ennustuksiin.”

Kommentoi [3]

Päivän Sana

Kun tämä oli tapahtunut, tulivat muutkin sairaat, mitä saarella oli, ja heidät parannettiin.

Kategoriat


Kirjat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta