Miten pelastutaan?

Julkaistu 21 09 2016 - 18:59 by Keijo

Jaa |

Vastaus löytyy Raamatusta, (ennenkaikkea uudesta testamentista)

Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on Hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.
(Rom 10:9-10)

Ja hän vei heidät ulos ja sanoi: “Herrat, mitä minun pitää tekemän, että minä pelastuisin?“ Niin he sanoivat: “Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi”.
(Apt 16:30-31)

Kun he tämän kuulivat, saivat he piston sydämeensä ja sanoivat Pietarille ja muille apostoleille: “Miehet, veljet, mitä meidän pitää tekemän?” Niin Pietari sanoi heille: “Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan.
(Apt 2:37-38)

Kommentoi

"Seurataan Hillary Clintonia"

Julkaistu 18 09 2016 - 12:12 by Keijo

Jaa |

Näin sanoi eräs kommentoija blogin kirjoituksessa vuodelta 2007 Hilary Clinton ja tempaus

Pidän Profeetta William Branhamin ennustusta vuodelta 1933 varteenotettavana

Muut kirjoitukset asian tiimoilta ovat:

9.9.2008 Näyttää siltä ettei Jeesus

19.1.2013 Matti Kettunen, vain hetki, Jeesus tulee

9.2.2014 Matti Kettunen sanomat mp3

13.8.2015 Usa:n presidentti ja tempaus

Clintoniin viittaavia artikkeleja on enemmänkin Blogissa myös riemuvuoden 5777 (alkaa siis 3.10.2016) pohjalta tuolta voi katsella

Kommentoi

Pyhyyden monet kasvot

Julkaistu 5 09 2016 - 12:55 by Keijo

Jaa |

Kun on ollut puhetta varsinkin naisten epäsiveästä pukeutumisesta, niin se ei ole ollut aiheetonta, vaikka sitä aina on ollut, mutta näin lopunaikoina vielä enemmän. Saatana haluaa riisua naiset, eikä siitä enää paljon puutu.
Parannuksen teko on helppoa , senkus vain muuttaa vatteensa ja sillä siisti.

Pukeutuminen pyhyyteen ulkonaisesti on helppoa , mutta pukeutuminen pyhyyteen sisäisesti vaatii paljon enemmä ja on Jumalan silmissä kallis, Jeesuskin sanoi:

Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te puhdistatte maljan ja vadin ulkopuolen, mutta sisältä ne ovat täynnä ryöstöä ja hillittömyyttä! Sinä sokea fariseus, puhdista ensin maljan sisus, että sen ulkopuolikin tulisi puhtaaksi! Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te olette valkeiksi kalkittujen hautojen kaltaisia: ulkoa ne kyllä näyttävät kauniilta, mutta ovat sisältä täynnä kuolleitten luita ja kaikkea saastaa! Samoin tekin ulkoa kyllä näytätte ihmisten silmissä hurskailta, mutta sisältä te olette täynnä ulkokultaisuutta ja laittomuutta.
(Mat 23:25-28)

Joten emme voi jättää tätä huomioimatta:

Pukeutukaa siis te, jotka olette Jumalan valituita, pyhiä ja rakkaita, sydämelliseen armahtavaisuuteen, ystävällisyyteen, nöyryyteen, sävyisyyteen, pitkämielisyyteen, kärsikää toinen toistanne ja antakaa toisillenne anteeksi, jos kenellä on moitetta toista vastaan. Niinkuin Herrakin on antanut teille anteeksi, niin myös te antakaa. Mutta kaiken tämän lisäksi pukeutukaa rakkauteen, mikä on täydellisyyden side.
(Kol 3:12-14)

Älköön teidän kaunistuksenne olko ulkonaista, ei hiusten palmikoimista eikä kultien ympärillenne ripustamista eikä koreihin vaatteisiin pukeutumista, vaan se olkoon salassa oleva sydämen ihminen, hiljaisen ja rauhaisan hengen katoamattomuudessa; tämä on Jumalan silmissä kallis.
(1Pi 3:3-4)

Samoin te, nuoremmat, olkaa vanhemmille alamaiset ja pukeutukaa kaikki keskinäiseen nöyryyteen, sillä “Jumala on ylpeitä vastaan, mutta nöyrille Hän antaa armon”.
(1Piet. 5:5)

Kommentoi

D.R.Owuor profetiat 3.9.2016

Julkaistu 4 09 2016 - 22:00 by Keijo

Jaa |

PROFETIA 3.9.2016 – Osa 1: VAKAVA KONFLIKTI SUPERVALTOJEN VÄLILLÄ TULOSSA TAPAHTUMAAN KIINAN TUKIKOHDALLA

PROFETIA 3.9.2016 – Osa 2: HISTORIALLISISTA TULVISTA TULOSSA KONGO-KINSHASAAN

Read on... · Kommentoi [2]

Uni 31.8.2016

Julkaistu 3 09 2016 - 21:01 by Keijo

Jaa |

Kun en päässyt kirjoittamaan Blogiin untani, niin sain kuitenkin laitettua sen Facebookkiin, josta sen nyt kopioin tänne. Vaikuttavinta unessa oli se tunne mikä minulla unessa oli, se oli niin voimakas että muistan se tarkasti, ja sanon, jos todella pääsee näin tapahtumaan, niin ei se ole mukavaa kenellekkään.

“Näin viime yönä unta että ohjus lensi talomme yli ja räjähti Helsingissä, synnyttäen tulimeren ja sitten näin marssivia vanhempia miehiä, joille nuoret nauroivat.
Selitykseni: Ellei Suomen seurakunnat tee parannusta sisäisessä ja ulkonaisessa, Jumalan Sanan halliten puheitamme ja asenteitamme, alkaen pukeutumistamme ja asenteistamme syntiin , esim, kaikkinainen moraalittomuus , homouden synnin väheksyminen, abortit, haureudet, menettäen suolan itsestään, niin kuritus voi olla hyvinkin lähellä kansaamme joka elää mukavammin kuin 88% maailmaa, kuitenkin kiittämättömänä ja Jumalan mielipiteestä välittämättä. Rukous ei ikuisesti siirrä rangaistusta, vain parannuksen teko joka alkaa seurakunnasta.
Unessa nuoret nauroivat: Jonka ajattelin tarkoittavan sitä, että vanhemmat ihmiset ymmärtävät tilanteen vakavuuuden.”

Kommentoi

Profeetta D.R.Owuorin tilaisuudessa

Julkaistu 3 09 2016 - 20:34 by Keijo

Jaa |

Tulin tänään Afrikasta, Herran voimallisen Profeetan D.R.Owuorin kokouksista,
ja vaikka paljon sokeita sai näkönsä, kuurot kuulonsa ja monet rammat ynm. paranivat, niin silti yhdessä pienemmäsä tilaisuudessa missä eräs nainen alkoi kehumaan, niin D.R.Owuor vastasi “että olen vai orja ( siis Kristuksen orja.)

On aina niitä jotka katsovat välikappaleeseen enemmän kuin Jumalaan.
Hän kuitenkin ansaitsee kunnioituksen kaikesta mitä on tehnyt. (siis ei Hän vaan Kristus Hänessä.)
Itse olen tavannut D.R.Owuoria monta kertaa ja havainnut Hänet Hyväsydämiseksi ja Nöyräksi Jumalanmieheksi.
Sain myös itse kokouksissa kokea Herran Voimakasta kosketusta, ja huomasin Jumalan Tulen olevan läsnä.
Olen iloinen jos Herra lähettää Hänet Huhtikuussa Suomeen.
Hän on Mies, Jumalan lähettämä, ja ansaitsee paljon enemmän kunnioitusta kuin monet Presidentit ja Kuninkaat.

Sillä ne, jotka ovat hyvin palvelleet, saavuttavat itselleen kunnioitettavan aseman ja suuren pelottomuuden uskossa, Kristuksessa Jeesuksessa.
(1Tim 3:13)

Kommentoi

Miksi W.M.Branham kuoli?

Julkaistu 3 09 2016 - 19:19 by Keijo

Jaa |

Ajattelin ennen että Herra salli sentähden Branhamin kuolla, ettei Branham enempää opettaisi väärin, mutta olin näköjään väärässä. Jumala sallii aika paljon ihmisten opillisia erehdyksiä, jos he rakastavat Jeesusta Kristusta ja pitävät Häntä ainoana pelastajana ja tienä Jumalan yhteyteyteen.

Tulin uusiin ajatuksiin koska Branham itse sanoi näyssä Maurice Sklarille 2008:

They were trying to turn the worship to me, and God wouldn’t allow it, so I had to go home.

He yrittivät kääntää palvonnan minulle ja Jumala ei salli sitä, joten minun piti mennä kotiin.

Joten me itse olemme syyllisiä jos me laitamme lankeemuskiven veljellemme tai sisarellemme, kun kohdistamme palvonnan mikä kuuluu Jumalalle, heille.
Siksi laitan tähän Raamatun jakeet muistuttamaan siitä.

Smith Wigglesworth joka meni Herran luo 87 vuotiaana tuli surulliseksi viimeisenä elinkuukautenaan sanoessaan seuraavasti;” Tänään postissani minulla on kutsu Australiaan, yksi kutsu Intiaan ja Ceyloniin ja yksi Amerikkaan. Ihmisillä on silmänsä minussa.” Surullisena hän alkoi itkeä: ”Wigglesworth rassukka! Mikä virhe onkaan, että ihmiset katsovat minuun. Jumala ei koskaan jaa kunniaansa. Hän ottaa minut pois näyttämöltä.”
7 päivää myöhemmin hän kuoli palatessaan hautajaisista ilman tuskia hengähtäen syvään.

Kun kansa näki, mitä Paavali oli tehnyt, korottivat he äänensä ja sanoivat lykaoniankielellä: “Jumalat ovat ihmishahmossa astuneet alas meidän luoksemme”.
(Apostolien teot 14:11)

Mutta kun apostolit Barnabas ja Paavali sen kuulivat, repäisivät he vaatteensa ja juoksivat ulos kansanjoukkoon, huusivat ja sanoivat:
Miehet, miksi te näin teette? Mekin olemme ihmisiä, yhtä vajavaisia kuin te, ja julistamme teille evankeliumia, että te kääntyisitte noista turhista jumalista elävän Jumalan puoleen, joka on tehnyt taivaan ja maan ja meren ja kaikki, mitä niissä on. (Apostolien teot 14:14-15)

Mutta te älkää antako kutsua itseänne rabbiksi, sillä yksi on teidän opettajanne, ja te olette kaikki veljiä. Ja isäksenne älkää kutsuko ketään maan päällä, sillä yksi on teidän Isänne, hän, joka on taivaissa. Älkääkä antako kutsua itseänne mestareiksi, sillä yksi on teidän mestarinne, Kristus. Vaan joka teistä on suurin, se olkoon teidän palvelijanne. Mutta joka itsensä ylentää, se alennetaan; ja joka itsensä alentaa, se ylennetään. (Mat 23:8-12)

Olkaa veljellisessä rakkaudessa helläsydämiset toisianne kohtaan; toinen toisenne kunnioittamisessa kilpailkaa keskenänne.
(Rom 12:10)

Kommentoi

Valtava eksytys Suomessa

Julkaistu 19 08 2016 - 22:03 by Keijo

Jaa |

Olen hämmästynyt kuinka herkästi Suomessa monet kirjanoppineet ja myös seurakuntalaiset on arvostellut Pyhän Hengen työtä ja vaikutusta, nimittäen sitä pahan hengen työksi, se on valtavaa eksytystä, kun ei ymmärrä että Jumalan voima kun koskettaa ihmisiä ja niii monille tapahtuu ihmeellisiä asioita tai rektioita. Varokaa sisaret ja veljet sellaisia puhujia ja kirjoituksia.

Olen kaatuillut, parantunut, iloinnut ja löytänyt itseni lattialta kokouksessa Pyhän Hengen voiman vaikutuksesta, paitsi hurmoksissa en ole vielä ollut niinkuin Pietari, ja rakastan edelleen Herraani Jeesusta Kristusta joka on minun ainoa vanhurskauteni ja pelastajani. En tunnusta muuta Herraa kuin Jeesuksen Kristuksen, joka on lihaan tullut Messias, Voideltu, Totinen Jumala.

Kyllä joillekkin voisi soittaa Unohtumaton ilta ensimmäiset sanat.
Sillä missä on elämää siellä on liikettä, hautausmaalla ja synnytys-sairaalassa on eri liike.

MISTÄ LÖYTYY VIISAUS ? sen voit lukea Jobin kirjan luvusta 28

Kommentoi [1]

Älkää tuomitko

Julkaistu 15 08 2016 - 09:40 by Keijo

Jaa |

Jotkut sanovat että William Branham oli väärä profeetta, vaikka hän oli oikea Herran profeetta joka oli joissakin opetuksissaan väärässä, mutta profetoimisessaan ja tiedon sanoissa niin oikeassa.
En tiedä ketään Jumalan miestä joka olisi niin paljon opettanut asioita joista olen eri mieltä, kuin William Branham, ja kuitenkin kunnioitan häntä miehenä joka toimi Pyhässä Hengessä parantaen ja pelastaen ihmisiä (siis ei hän vaan Kristus hänessä)

Itse paranin kerran kuunnellessani hänen kasettiansa, sekä Jumalan nainen Kerttu Sopanen, kertoi parantuneensa vaikeasta ihottumasta, kun sai rukousliinan häneltä.
Maurice Sklar näki näyssä Branhamin joka sanoi“sinä tiedät ettei kaikki se mitä puhuin ja opetin ollut oikein” You know, not everything I said and taught was right (voit lukea korostetun tekstin täältä )

Meille on annettu vastuu tuntea itse Jumalan Sana ja asettaa se kaiken yläpuolelle.
Emme kuitenkaan saa sanoa ketään vääräksi tai väärässä hengessä toimivaksi, vaikka hän saarnaisi jostain virheellisesti.
On hämmästyttävää kuinka julkisesti suomessa puhutaan pahaa eri Jumalan palvelijoista sekä seurakunnista ja eksytetään ihmisiä pelkäämään ja parjaamaan heitä.

“Se joka teistä on synnitön se heittäköön ensimmäisen kiven”

se joka teistä erehtymätön se heittäköön ensimmäisen kiven

se joka teistä on virheetön se heittäköön ensimmäisen kiven

Kommentoi [1]

SARAH OLI TÄYSIN SOKEA, RAMPA & MYKKÄ - NYT TÄYSIN PARANTUNUT

Julkaistu 15 08 2016 - 09:29 by Keijo

Jaa |

SARAH OLI TÄYSIN SOKEA, RAMPA & MYKKÄ – NYT TÄYSIN PARANTUNUT

Murtunut selkä & selkäydinvamma paranivat, elokuu 2015 Kenia

TÄÄLLÄ lisäksi lukuisia ajankohtaisia parantumisia profetioita ja sanomia!

Mikä parasta TEKSTITETTY SUOMEKSI

Kommentoi

Päivän Sana

Ja Pietari sanoi hänelle: "Aineas, Jeesus Kristus parantaa sinut; nouse ja korjaa vuoteesi." Ja kohta hän nousi.

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta