Nyt on herätyksen aika

Julkaistu 6 01 2016 - 21:23 by Keijo

Jaa |

Meidän ei tarvitse odottaa ensivuoteen, sillä uskon että nyt me saamme vihdoinkin nähdä voimallisen Pyhän Hengen vuodatuksen maassamme, niin että Apostolinen rukous tulee nyt toteutumaan Suomessa, kiitetty olkoon Herran Pyhä Nimi.
Kirjoitan tämän siksi koska tänään rukouskokouksessa tuli profetian sanomassa tätä.
Siis NYT tapahtuu, meidän ei tarvitse odottaa ensivuotta.

Apostolinen rukous:
Sen kuultuansa he yksimielisesti korottivat äänensä Jumalan puoleen ja sanoivat: “Herra, sinä, joka olet tehnyt taivaan ja maan ja meren ja kaikki, mitä niissä on! Sinä, joka Pyhän Hengen kautta, isämme Daavidin, sinun palvelijasi, suun kautta, olet puhunut: ‘Miksi pakanat pauhaavat ja kansat turhia ajattelevat? Maan kuninkaat nousevat, ja ruhtinaat kokoontuvat yhteen Herraa ja hänen Voideltuansa vastaan.’ Sillä totisesti, tässä kaupungissa kokoontuivat sinun pyhää Poikaasi Jeesusta vastaan, jonka sinä olet voidellut, sekä Herodes että Pontius Pilatus pakanain ja Israelin sukukuntain kanssa, tekemään kaiken, minkä sinun kätesi ja päätöksesi oli edeltämäärännyt tapahtuvaksi. Ja nyt, Herra, katso heidän uhkauksiansa ja anna palvelijaisi kaikella rohkeudella puhua sinun sanaasi; ja ojenna kätesi, niin että sairaat parantuvat ja tunnustekoja ja ihmeitä tapahtuu sinun pyhän Poikasi Jeesuksen nimen kautta.”
(Apostolien teot 4:24-30)

Kommentoi

Hyvää uutta 2016 vuotta

Julkaistu 31 12 2015 - 17:21 by Keijo

Jaa |

Siis toivotan sinulle joka tämän luet, Jumalalla on hyvä tahto sinua kohtaan!

“Kunnia Jumalalle korkeuksissa, ja maassa rauha ihmisten kesken, joita kohtaan Hänellä on hyvä tahto!”

Cлава в вышних Богу, и на земле мир, в человеках благоволение!

Kommentoi

Jumala rakastaa ihmistä

Julkaistu 14 12 2015 - 11:47 by Keijo

Jaa |

Mutta Jumala vihaa syntiä, ja Hän on meille kertonut mikä on syntiä, kaikki väärys on syntiä, mutta on myös haureus, veren syöminen, homous jne. syntiä, vaikka niitä ei maailmassa pidetäkkään syntinä, miksi?

Jumala rakastaa joukkomurhaaja Anders Breivikiä joka tappoi 77 ihmistä suunnitelmallisesti, mutta vihaa sitä mitä hän teki.
Jumala rakastaa isis joukkojen ihmisiä jotka tappavat Hänen lapsiaan ja muita, mutta Jumala vihaa sitä mitä he tekevät.

Synnillä on aina seuraukset, niistä joutuu tuomiolle jokainen kerran, mutta myös tuomiot on jo säädetty maapallolle ja paholaiselle, ja niitä pöytäkirjoja voi lukea ilmestyskirjasta sekä profeetoista.
Ne tuomiot ovat todella kovia. Syy ei ole ilmastonmuutoksen vaan synnin.

Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi. Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.
Joh.3:17-18)

Tämä laulu kertoo hyvin sen että Jumala rakastaa homoja mutta ei homoutta.
Siis Jumala rakastaa syntisiä mutta ei syntiä, ja siksi synti pitää hyljätä, siis tehdä parannus. Ja parannusta syntien anteeksisaamiseksi on julistettava Jeesuksen Kristuksen nimessa kaikille kansoille.

Kommentoi [1]

Tärkeä johtaja tulee kuolemaan.

Julkaistu 11 12 2015 - 13:38 by Keijo

Jaa |

PROFETIA TÄRKEÄN ULKOMAALAISEN JOHTAJAN KUOLEMASTAPROFEETTA DR. OWUOR

Joskus Jumala etukäteen ilmoittaa jonkun kuoleman, niinkuin esimerkiksi Hiskian, unissa olen kyllä itsekkin nähnyt kuolemaa, mutta en niistä puhu, ainoastaan rukoilen koska mun unet eivät ole yhtä luotettavia kuin Profeetan, mutta kerran kyllä Jumala ilmoitti profetian hengen kautta, kun olin rukoilemassa mökillämme punkaharjulla.
Minulle hyvin läheisen Jumalan naisen, Veeran kuolemasta, jonka sitten merkitsin ylös raamattuuni. Seuraavana päivänä soitin ja sain kuulla hänen menneen kirkkauteen ja merkitsin sen taas Raamattuni sivuun, josta tämä kuva on. Jumalalla oli oma syynsä, miksi hän ilmoitti sen minulle, jonka uskon ymmärtäväni.

Kommentoi [1]

Kirjani ladattavissa / Download

Julkaistu 10 12 2015 - 17:49 by Keijo

Jaa |

Jumalan sanaa terveydeksi, To Hades and Heaven ja Jumalan lahja kirjat on vapaasti ladattavissa täältä , kun taas painettuna voi tilata amazonista.

Kommentoi

Kiitos Sari Tanukselle

Julkaistu 8 12 2015 - 14:08 by Keijo

Jaa |

Jonka ajama hyvä asia Terveydenhuollon henkilökunnalle lakisääteinen oikeus kieltäytyä elämän lopettamisesta vakaumuksellisista syistä paljasti eduskunnan todellisen tila.
On aivan järkyttävää että eduskunnastamme löytyy niin monta ihmistä, jotka ovat valmiina pakottamaan toisia murhaamaan, voi mitä pimeyttä.

Tämä on peloittava asia, ja jos ei eduskunnassa tapahdu herätystä tai muutosta, saamme odottaa Jumalan rakkautta toisessa muodossa tälle maalle, koska rukoilemme suomen puolesta.

He tappavat leskiä ja muukalaisia ja murhaavat orpoja. Ja he sanovat: “Ei Herra sitä näe, ei Jaakobin Jumala sitä huomaa”. Ymmärtäkää, te kansan järjettömät, ja te tomppelit – milloin te tulette järkiinne? Joka on korvan istuttanut, hänkö ei kuulisi? Joka on silmän luonut, hänkö ei näkisi? Joka kansat kasvattaa, hänkö ei rankaisisi, hän, joka ihmisille opettaa tiedon? Herra tuntee ihmisten ajatukset; sillä he ovat kuin tuulen henkäys. Autuas se mies, jota sinä, Herra, kuritat ja jolle sinä opetat lakisi,
(Psalmi 94:6-12)

Poikani, älä pidä Herran kuritusta halpana äläkä kyllästy hänen rangaistukseensa; sillä jota Herra rakastaa, sitä hän rankaisee, niinkuin isä poikaa, joka hänelle rakas on.
(Sn 3:11-12)

Kommentoi

Kansanedustajat jotka pakottavat murhaan

Julkaistu 5 12 2015 - 12:42 by Keijo

Jaa |

Suuri häpeä suomelle, kun ei ainoastaan murhata lapsia kohtuun vaan jopa pakotetaan niitä jotka ei sitä halua tekemään se.
Niin kuin se tuli ilmi eduskunnan äänestyksessä 4.12.2015 joka voit katsoa tästä linkistä

Puolueet jotka halusivat hyväksyä “Terveydenhuollon henkilökunnalle lakisääteinen oikeus kieltäytyä elämän lopettamisesta vakaumuksellisista syistä”

Kristillisdemokraattinen eduskuntaryhmä 5/5 siis kaikki
Perussuomalaisten eduskuntaryhmä 16/37 siis 16
Keskustan eduskuntaryhmä 12/49 siis 12

Ne häpeälliset puolueet, joista ei ainutkaan halunnut antaa oikeutta kieltäytyä elämän lopettamisesta vakaumuksellisista syistä ovat,:

Kansallisen kokoomuksen eduskuntaryhmä
Sosialidemokraattinen eduskuntaryhmä
Vihreä eduskuntaryhmä
Vasemmistoliiton eduskuntaryhmä
Ruotsalainen eduskuntaryhmä

Joten tämä antaa vähän kuvaa minkälainen eduskunta meillä on, ja miksi siunaukset ovat kaukana, tämähän on suoranaista kristittyjen vainoa.
Onneksi vainojakin voi paeta vielä kun on rajat auki.

Silloin Nebukadnessar lausui ja sanoi: “Kiitetty olkoon Sadrakin, Meesakin ja Abednegon Jumala, joka lähetti enkelinsä ja pelasti palvelijansa, jotka häneen turvasivat eivätkä totelleet kuninkaan käskyä, vaan antoivat ruumiinsa alttiiksi, ennemmin kuin palvelivat kumartaen rukoilivat muuta jumalaa kuin omaa Jumalaansa. (Danielin kirja 3:28)

Jumala sanoo “ÄLÄ MURHAA, ja sen käskyn Hän vielä itse henkilökohtaisesti kirjoitti kivitauluun, niin kuinka kauan te kansanedustajat pidätte pilkkananne Hänen Sanaansa, tehkää parannus kun vielä voitte, tulee päivä jolloin ei sitä enää voi tehdä.

Kommentoi

Enkelit puhuvat minulle

Julkaistu 3 12 2015 - 20:58 by Keijo

Jaa |

“Don’t be afraid. The Father has sent me to bring a message for you to bring to your church and the world.” – Angel Gabriel

“Älä pelkää. Isä on lähettänyt minut tuomaan viestin sinulle, viedäksesi seurakuntaasi ja maailmaan.” – Enkeli Gabriel

Siis 1978 Jumala lähetti Enkeli Gabrieli ja muita enkeleitä Roland Buckin luo, ja hän sai useita kertoja tavata heidät yhteensä n.50 tuntia.
Kuva ja Sana julkaisi kirjan suomennettuna, mutta sitä ei ole enää saatavissa, muutoin kun enlannin-espanjan-romanian-ja-bulgarian kielillä, tiedostoina jotka voit ladata ilmaiseksi TÄÄLTÄ

Myös voit kunnella tai ladata myös ilmaiseksi Roland Buckin englanninkielisiä puheita TÄÄLTÄ

Ja vielä enemmän asiasta löydä etusivulta linkeistä TÄÄLTÄ

Valtavan hyvä viesti !!!

Kommentoi

Kaksi uutta Profetiaa

Julkaistu 1 12 2015 - 19:03 by Keijo

Jaa |

30.11.2015 PROFETIA:
ERITTÄIN RAJU MAANJÄRISTYS ISKEE ETELÄ-AMERIKKAANPROFEETTA DR. OWUOR

MASSIIVINEN TAIVAAN VIERAILU TULEE LASKEUTUMAAN HERÄTYS- JA PARANTUMISKOKOUKSEEN KENIAANPROFEETTA DR. OWUOR

Tuohon tilaisuuteen 29.12.-4.1 on menossa suomalaisia ja jos koet niin sinullakin on tilaisuus mennä edullisesti sinne koska:
Kaikki hotellimajoituksesi, kaikki aamiaiset, lounaat ja illalliset, kaikki kuljetukset kentältä hotellille ja kokouspaikoille on maksettu ja hoidettu puolestasi siunauksena. Ainoastaan sinun tulee ostaa itse lentolippu Helsinki-Nairobi välille. HERRAN Väkevä Profeetta toimii isäntänämme ja kaikki on hyvin organisoitua ja turvallisuusjärjestelyt huippuluokkaa. Kansainvälisiä vieraita on tulossa useita satoja ympäri maailmaa sekä iso ryhmä myös Suomesta.

Repent Finland

Kommentoi

Hän voi sääliä meidän heikkouksiamme

Julkaistu 1 12 2015 - 17:02 by Keijo

Jaa |

Kun meillä siis on suuri ylimmäinen pappi, läpi taivasten kulkenut, Jeesus, Jumalan Poika, niin pitäkäämme kiinni tunnustuksesta. Sillä ei meillä ole sellainen ylimmäinen pappi, joka ei voi sääliä meidän heikkouksiamme, vaan joka on ollut kaikessa kiusattu samalla lailla kuin mekin, kuitenkin ilman syntiä. Käykäämme sentähden uskalluksella armon istuimen eteen, että saisimme laupeuden ja löytäisimme armon, avuksemme oikeaan aikaan.
(Kirje heprealaisille 4:14-16)

Tahtoisin ennenkaikkea kiinnittää huomion tuhon sanaan SÄÄLIÄ
Sillä jos ihmisellä on heikkouksia, niin Jeesuksen Kristuksen asenne siihen on sääli.
Ja Hän on kaikkien ihmisten vapahtaja, varsinkin uskovien.

Syyllisyys tuhoaa ihmistä, siksi saatanaa sanotaan syyttäjäksi, ei kannata kantaa mistään huonoa omaatuntoa, vaan mennä armoistuimen eteen ja kertoa Herralle heikkoutensa ja näin saada avuksi armo, oikeaan aikaan.

Lainaisin Enkelit puhuvat minulle kirjasta sivulta 21:

“Kun annan anteeksi, en unohda vain asiaa, jonka olen antanut anteeksi, vaan unohdan myös antaneeni anteeksi.
Ehkä pian tulet Jumalan kasvojen eteen ja sanot: Herra, minun on vaikea lähestyä Sinua, sillä tiedän tämän olevan jo kymmenes kerta, kun annat minulle anteeksi.
Voitko kuitenkin antaa anteeksi vielä kerran?
Silloin Jumala katsoo sinua ja sanoo: Mistä oikein puhut? En muista mitään tuollaista, en yhtään mitään.
Mitä Minuun tulee, sinä olet asialla ensimmäistä kertaa.
Tiesitkö että Jumalan anteeksianto on tälläinen?

Suosittelisin jokaista lukemaan tuon kirjan jossa Roland Buck kertoo 1978 tapahtuneista enkelien kohtaamisesta ja viestistä jonka Jumala lähetti heidän kauttaa, saman enkeli Gabrielin joka myös Marialle ilmestyi.
Siis Kuvan ja Sanan kustantama kirja Enkelit puhuvat minulle Roland Buck

Englanninkielisen version voi ladata vaikka puhelimeen ilmaiseksi täältä

Tai siirry suoraan lukemaan tänne

Kommentoi

Päivän Sana

Ja Hänen tykönsä pyhäkössä tuli sokeita ja rampoja, ja Hän paransi heidät.

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta