Minä etsin miestä

Julkaistu 27 07 2014 - 12:34 by Keijo

Jaa |

Tai naista joka maksaa yksinään koko olympiastadionin vuokran.
Tai siis Jumala hänen kauttansa, sehän on pikku juttu, niinkuin Paavali sanoi:

Jumala, joka on tehnyt maailman ja kaikki, mitä siinä on, Hän, joka on taivaan ja maan Herra, ei asu käsillä tehdyissä temppeleissä, eikä Häntä voida ihmisten käsillä palvella, ikäänkuin Hän jotakin tarvitsisi, Hän, joka itse antaa kaikille elämän ja hengen ja kaiken. (Apostolien teot 17:24-25)

On armoa kun Jumala antaa meille jotain tehtäväksi, se on lahjaa Häneltä, kun meillä on mahdollisuus tai tilaisuus kulkea Hänen teitään.
Olisi mukava kun ei tarvitsisi kerätä kolehtia tilaisuuksissa jotka on kohdistettu ennen kaikkea ihmisten pelastukseksi.

Kommentoi

David Herzog mediassa

Julkaistu 23 07 2014 - 19:52 by Keijo

Jaa |

Rukoilin että Olumpiastadionin tilaisuuksista olisi valtamediassa, ja kiitos Jumalalle näin on tapahtunut.

21.7 Iltalehti
21.7 Metrolehti
23.7 HS
24.7. Metrolehti
25.7 RadioRock 1 englanninkielinen/english
25.7 RadioRock 2 englanninkielinen/english
25.7 Iltalehti
26.7 Iltasanomat
26.7 Iltasanomat
26.7 HS
28.7 Iltasanomat

Kommentoi

Selkeä Jumalan kansan Raamattu käännös

Julkaistu 15 07 2014 - 02:27 by Keijo

Jaa |

Me tiedämme, että laki on hyvä, kun sitä käytetään lain [tarkoituksen] mukaisesti.
Eihän lakia ole pantu vanhurskaalle, vaan kurittomille, niskoitteleville, jumalattomille, syntisille, epähurskaille ja epäpyhille, isänsä ja äitinsä murhaajille,
haureellisille, homoseksuaaleille ja lesbolaisille,* ihmiskauppiaille, valehtelijoille, valapattoisille ja kaikelle muulle, mikä on tervettä oppia vastaan –
1 Tim. 1:8-10
(Homo on parempi sana kuin miehimys, mutta ehkä valapatto sanaa ei kaikki ymmärrä )

Kommentoi

Katso tämä 2 minuutin video

Julkaistu 11 07 2014 - 23:40 by Keijo

Jaa |

Enkeli pelastaa varmalta kuolemalta? ….. Tästä vielä selkeämmin

Kommentoi

Laki on hyvä

Julkaistu 11 07 2014 - 23:08 by Keijo

Jaa |

Mutta me tiedämme, että laki on hyvä, kun sitä lain mukaisesti käytetään ja tiedetään, että lakia ei ole pantu vanhurskaalle, vaan laittomille ja niskoitteleville, jumalattomille ja syntisille, epähurskaille ja epäpyhille, isänsä tappajille ja äitinsä tappajille, murhamiehille, haureellisille, miehimyksille, ihmiskauppiaille, valhettelijoille, valapattoisille ja kaikelle muulle, mikä on tervettä oppia vastaan –
(1 Kirje Timoteukselle 1:8-10)

Kommentoi

Paetkaa haureutta

Julkaistu 6 07 2014 - 12:25 by Keijo

Jaa |

Te olette kuulleet sanotuksi: ‘Älä tee huorin’. Mutta minä sanon teille: jokainen, joka katsoo naista himoiten häntä, on jo sydämessään tehnyt huorin hänen kanssansa. Jos sinun oikea silmäsi viettelee sinua, repäise se pois ja heitä luotasi; sillä parempi on sinulle, että yksi jäsenistäsi joutuu hukkaan, kuin että koko ruumiisi heitetään helvettiin. Ja jos sinun oikea kätesi viettelee sinua, hakkaa se poikki ja heitä luotasi; sillä parempi on sinulle, että yksi jäsenistäsi joutuu hukkaan, kuin että koko ruumiisi menee helvettiin. On sanottu: ‘Joka hylkää vaimonsa, antakoon hänelle erokirjan’. Mutta minä sanon teille: jokainen, joka hylkää vaimonsa muun kuin huoruuden tähden, saattaa hänet tekemään huorin, ja joka nai hyljätyn, tekee huorin.
(Matteuksen evankeliumi 5:27-32)

Syntejä on monenlaisia, mutta yhteinen ominaisuus on niillä se että ne vievät ihmisen kadotukseen ja turmiooon, kuitenkin Apostoli Paavali eritysesti sanoi haureudesta uskovaisille, sillä eiväthän pelastumattomat ole Pyhän Hengen temppeleitä.:

Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset, (1 Kirje korinttilaisille 6:9)

Paetkaa haureutta. Kaikki muu synti, mitä ikinä ihminen tekee, on ruumiin ulkopuolella; mutta haureuden harjoittaja tekee syntiä omaa ruumistansa vastaan. Vai ettekö tiedä, että teidän ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli, joka Henki teissä on ja jonka te olette saaneet Jumalalta, ja ettette ole itsenne omat? Sillä te olette kalliisti ostetut. Kirkastakaa siis Jumala ruumiissanne.
(1 Kirje korinttilaisille 6:18-20)

Älkäämmekä harjoittako haureutta, niinkuin muutamat heistä haureutta harjoittivat, ja heitä kaatui yhtenä päivänä kaksikymmentä kolme tuhatta.
(1 Kirje korinttilaisille 10:8)

Tämä, mikä tapahtui heille, on esikuvallista ja on kirjoitettu varoitukseksi meille, joille maailmanaikojen loppukausi on tullut. Sentähden, joka luulee seisovansa, katsokoon, ettei lankea. (1 Kirje korinttilaisille 10:11-12)

Ohjeet seurakunnassa esiintyville artikkelissa vähän lisää asiasta, tarjoammeko seurakunnassa Eämän leipää vai silmänruokaa?

Kommentoi

Lauri ”Late” Johansson Narinkkatorilla 31.7.2014

Julkaistu 3 07 2014 - 20:12 by Keijo

Jaa |

Joukko entisiä rikollisia ja kovanaamoja esiintyy Ex-Criminal Day -tapahtumassa Narinkkatorilla Helsingissä 31.7.2014. Kello 12 alkavan tilaisuuden tunnetuimmat puhujat ovat elinkautista istuva kolmoismurhaaja Lauri ”Late” Johansson ja nyrkkeilyn raskaansarjan Suomen mestaruuden Tony Halmetta vastaan 1996 voittanut Jukka ”Käpylän Pyöveli” Järvinen.

Mielenkiintoisimpiin puhujiin lukeutuu pankkiryöstöjä tehtaillut Lasse Ainasoja, jonka aseella Ruotsin pääministeri Olof Palme murhattiin. Ainasoja vapautettiin Ruotsissa kaikista syytteistä, kun hän kertoi poliisille Palmen murha-aseen sijainnin. Puhujat kertovat elämänmuutoksesta, jonka usko Jeesukseen on saanut aikaan.

Kello 18 asti kestävän Ex-Criminal Dayn musiikissa palvelevat kitaristilegenda Jukka Tolonen, Heidi Johansson, Petri Kammonen sekä Kuningaskalastaja Ilpo Salon johdolla.

Päivän iäkkäin puhuja on 87-vuotias Antti Sainio, joka yritti räjäyttää itsensä dynamiitilla, heräsi ruumishuoneella ja on sen jälkeen johtanut yli 2000 vankia uskoon. Kampissa Jumalan voimasta kertovat myös Ruotsin alamaailmaa paljon evankelioineet Raimo Rahnasto ja Heikki Lindqvist, entinen väkivaltarikollinen Martti Stenbacka, monta kertaa vankilassa istunut nuori romanijulistaja Leif Schwarz sekä muita entisiä ja nykyisiä linnakundeja ja -mimmejä.

Ex-Criminal Dayn järjestää Citymission, joka on Vapaa evankeliumiyhdistys ry:n toimintamuoto ja toimii yhteiskristillisesti eri seurakuntien ja kirkkojen kanssa. Tapahtuma kuvataan AlfaTV:lle. Lisätietoa Citymissionista löytyy osoitteessa www.citymission.fi.

Lisätietoa: Ali Niemelä Citymission / Vapaa evankeliumiyhdistys ry
045 873 9150 citymissio@luukku.com www.citymission.fi

Kommentoi

Mitä on homous/lesbous

Julkaistu 1 07 2014 - 21:12 by Keijo

Jaa |

Roomalaiskirjeen mukaan se on:
luonnonvastainen sukupuoliyhteys

häpeällinen himo

saastaisuus

säädyttömyys

ruumiin häpäisy

Juuda 1:7 myös varoittaa kirjeessään sen seurauksista: “Niin kävi myös Sodoman ja Gomorran ja muiden sen seudun kaupunkien, jotka samalla tavoin antautuivat siveettömyyden ja luonnonvastaisten himojen valtaan: niiden saama rangaistus on varoittava esimerkki, joka muistuttaa ikuisesta tulesta.”

Korinttolaiskirje 5:9 mukaan he eivät pelastu (paitsi tietenkin jos tekevät parannuksen ja uskovat sekä vastaanottavat Jeesuksen Kristuksen pelastajana ja Herrana)

3 Mooseksen kirjan 18:22 mukaan se on kauhistus Jumalan edessä.
Samoin 3 Moos 20:13 mukaan se on kauhistuttava teko.

Kommentoi [1]

Katso todella siunaava video!

Julkaistu 25 06 2014 - 18:06 by Keijo

Jaa |

Katso Ihmeiden Jumala luo uskoa ja lepoa elämään.

Kommentoi

Näky: Vilja lakoaa raesateessa 23.6.2014

Julkaistu 24 06 2014 - 07:16 by Keijo

Jaa |

Olimme rukoilemassa Maanantaina 23.6.2014 klo19-20 jolloin ystäväni näki näyn “kullankeltaisista viljavainioista ja kuinka taivas synkkeni tullen mustaksi ja raesade löi viljan lakoon ja se tuhoutui.”

Kysymys? Jos se on otettava kirjaimellisesti niin maatamme kohtaa puutteen ajat, enkä sitä yhtään ihmettelisi, kun muutama tuhat homoa vetää kirouksen koko kansan niskaan ja valtio on siihen osallinen salliessaan laittomuuden iljetyksen maassamme.
Puhumattakaan muista laittomuuksista , lasten tappamisista aborttien kautta joita on jo murhattu puoli miljoonaan lain sen salliessa, sodassa kuoli 90.000 mutta itse olemme jo tappaneet omia kansalaisia 500.000 ja tämä viattoman veren velka kasvaa koko ajan, lisäksi haureuden hyväksyminen ja Jumalan Sanan arvojen epäkunnioitus sekä ahneus (joka on epäjumalan palvelusta) on vallannut yrityksiä ja kansan palvelijoita.

Jos Jumala ei rankaise suomea niin hänen pitää kohta pyytää sodomalta anteeksi että tuhosi sen.Mutta vielä nytkin voimme kansana nöyrtyä tehdä parannusta ja anoa anteeksiantoa, jos Herra vielä tätä kansaa armahtaisi, lainsäätäjien, HALLITUKSEN TÄYTYY TEHDÄ PARANNUS.

Ettekö pelkää Minua, sanoo Herra, ettekö vapise Minun edessäni, joka olen pannut hiekan meren rajaksi, ikuiseksi määräksi, jonka ylitse se ei pääse; ja vaikka se kuohuu, ei se mitään voi, ja vaikka sen aallot pauhaavat, eivät ne sen ylitse pääse? Mutta tällä kansalla on uppiniskainen ja tottelematon sydän; he ovat poikenneet ja menneet pois. Eivätkä he sano sydämessänsä: “Peljätkäämme Herraa, Jumalaamme, joka antaa sateen, syyssateen ja kevätsateen ajallansa, ja säilyttää meille elonkorjuun määräviikot”. Teidän pahat tekonne käänsivät nämä pois, ja teidän syntinne estivät teitä saamasta hyvää.
(Jeremian kirja 5:22-25)

Voi niitä, jotka vetävät perässänsä rangaistusta turhuuden köysillä, synnin palkkaa kuin vaunujen valjailla; niitä, jotka sanovat: “Joutukoon pian Hänen tekonsa, että me sen näemme; täyttyköön ja tapahtukoon Israelin Pyhän aivoitus, että me sen tiedämme!” Voi niitä, jotka sanovat pahan hyväksi ja hyvän pahaksi, jotka tekevät pimeyden valkeudeksi ja valkeuden pimeydeksi, jotka tekevät karvaan makeaksi ja makean karvaaksi!
(Jesajan kirja 5:18-20)

Ymmärtäkää, te kansan järjettömät, ja te tomppelit – milloin te tulette järkiinne? Joka on korvan istuttanut, Hänkö ei kuulisi? Joka on silmän luonut, Hänkö ei näkisi? Joka kansat kasvattaa, Hänkö ei rankaisisi, Hän, joka ihmisille opettaa tiedon
(Psalmien kirja 94:8-10)

Kommentoi [2]

Päivän Sana

Mutta Aabraham rukoili Jumalaa, ja Jumala paransi Abimelekin ja hänen vaimonsa ja hänen orjattarensa, niin että he synnyttivät lapsia.

Kategoriat


Kirjat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta