Kansanedustajat jotka pakottavat murhaan

Julkaistu 5 12 2015 - 12:42 by Keijo

Jaa |

Suuri häpeä suomelle, kun ei ainoastaan murhata lapsia kohtuun vaan jopa pakotetaan niitä jotka ei sitä halua tekemään se.
Niin kuin se tuli ilmi eduskunnan äänestyksessä 4.12.2015 joka voit katsoa tästä linkistä

Puolueet jotka halusivat hyväksyä “Terveydenhuollon henkilökunnalle lakisääteinen oikeus kieltäytyä elämän lopettamisesta vakaumuksellisista syistä”

Kristillisdemokraattinen eduskuntaryhmä 5/5 siis kaikki
Perussuomalaisten eduskuntaryhmä 16/37 siis 16
Keskustan eduskuntaryhmä 12/49 siis 12

Ne häpeälliset puolueet, joista ei ainutkaan halunnut antaa oikeutta kieltäytyä elämän lopettamisesta vakaumuksellisista syistä ovat,:

Kansallisen kokoomuksen eduskuntaryhmä
Sosialidemokraattinen eduskuntaryhmä
Vihreä eduskuntaryhmä
Vasemmistoliiton eduskuntaryhmä
Ruotsalainen eduskuntaryhmä

Joten tämä antaa vähän kuvaa minkälainen eduskunta meillä on, ja miksi siunaukset ovat kaukana, tämähän on suoranaista kristittyjen vainoa.
Onneksi vainojakin voi paeta vielä kun on rajat auki.

Silloin Nebukadnessar lausui ja sanoi: “Kiitetty olkoon Sadrakin, Meesakin ja Abednegon Jumala, joka lähetti enkelinsä ja pelasti palvelijansa, jotka häneen turvasivat eivätkä totelleet kuninkaan käskyä, vaan antoivat ruumiinsa alttiiksi, ennemmin kuin palvelivat kumartaen rukoilivat muuta jumalaa kuin omaa Jumalaansa. (Danielin kirja 3:28)

Jumala sanoo “ÄLÄ MURHAA, ja sen käskyn Hän vielä itse henkilökohtaisesti kirjoitti kivitauluun, niin kuinka kauan te kansanedustajat pidätte pilkkananne Hänen Sanaansa, tehkää parannus kun vielä voitte, tulee päivä jolloin ei sitä enää voi tehdä.

Kommentoi

Enkelit puhuvat minulle

Julkaistu 3 12 2015 - 20:58 by Keijo

Jaa |

“Don’t be afraid. The Father has sent me to bring a message for you to bring to your church and the world.” – Angel Gabriel

“Älä pelkää. Isä on lähettänyt minut tuomaan viestin sinulle, viedäksesi seurakuntaasi ja maailmaan.” – Enkeli Gabriel

Siis 1978 Jumala lähetti Enkeli Gabrieli ja muita enkeleitä Roland Buckin luo, ja hän sai useita kertoja tavata heidät yhteensä n.50 tuntia.
Kuva ja Sana julkaisi kirjan suomennettuna, mutta sitä ei ole enää saatavissa, muutoin kun enlannin-espanjan-romanian-ja-bulgarian kielillä, tiedostoina jotka voit ladata ilmaiseksi TÄÄLTÄ

Myös voit kunnella tai ladata myös ilmaiseksi Roland Buckin englanninkielisiä puheita TÄÄLTÄ

Ja vielä enemmän asiasta löydä etusivulta linkeistä TÄÄLTÄ

Valtavan hyvä viesti !!!

Kommentoi

Kaksi uutta Profetiaa

Julkaistu 1 12 2015 - 19:03 by Keijo

Jaa |

30.11.2015 PROFETIA:
ERITTÄIN RAJU MAANJÄRISTYS ISKEE ETELÄ-AMERIKKAANPROFEETTA DR. OWUOR

MASSIIVINEN TAIVAAN VIERAILU TULEE LASKEUTUMAAN HERÄTYS- JA PARANTUMISKOKOUKSEEN KENIAANPROFEETTA DR. OWUOR

Tuohon tilaisuuteen 29.12.-4.1 on menossa suomalaisia ja jos koet niin sinullakin on tilaisuus mennä edullisesti sinne koska:
Kaikki hotellimajoituksesi, kaikki aamiaiset, lounaat ja illalliset, kaikki kuljetukset kentältä hotellille ja kokouspaikoille on maksettu ja hoidettu puolestasi siunauksena. Ainoastaan sinun tulee ostaa itse lentolippu Helsinki-Nairobi välille. HERRAN Väkevä Profeetta toimii isäntänämme ja kaikki on hyvin organisoitua ja turvallisuusjärjestelyt huippuluokkaa. Kansainvälisiä vieraita on tulossa useita satoja ympäri maailmaa sekä iso ryhmä myös Suomesta.

Repent Finland

Kommentoi

Hän voi sääliä meidän heikkouksiamme

Julkaistu 1 12 2015 - 17:02 by Keijo

Jaa |

Kun meillä siis on suuri ylimmäinen pappi, läpi taivasten kulkenut, Jeesus, Jumalan Poika, niin pitäkäämme kiinni tunnustuksesta. Sillä ei meillä ole sellainen ylimmäinen pappi, joka ei voi sääliä meidän heikkouksiamme, vaan joka on ollut kaikessa kiusattu samalla lailla kuin mekin, kuitenkin ilman syntiä. Käykäämme sentähden uskalluksella armon istuimen eteen, että saisimme laupeuden ja löytäisimme armon, avuksemme oikeaan aikaan.
(Kirje heprealaisille 4:14-16)

Tahtoisin ennenkaikkea kiinnittää huomion tuhon sanaan SÄÄLIÄ
Sillä jos ihmisellä on heikkouksia, niin Jeesuksen Kristuksen asenne siihen on sääli.
Ja Hän on kaikkien ihmisten vapahtaja, varsinkin uskovien.

Syyllisyys tuhoaa ihmistä, siksi saatanaa sanotaan syyttäjäksi, ei kannata kantaa mistään huonoa omaatuntoa, vaan mennä armoistuimen eteen ja kertoa Herralle heikkoutensa ja näin saada avuksi armo, oikeaan aikaan.

Lainaisin Enkelit puhuvat minulle kirjasta sivulta 21:

“Kun annan anteeksi, en unohda vain asiaa, jonka olen antanut anteeksi, vaan unohdan myös antaneeni anteeksi.
Ehkä pian tulet Jumalan kasvojen eteen ja sanot: Herra, minun on vaikea lähestyä Sinua, sillä tiedän tämän olevan jo kymmenes kerta, kun annat minulle anteeksi.
Voitko kuitenkin antaa anteeksi vielä kerran?
Silloin Jumala katsoo sinua ja sanoo: Mistä oikein puhut? En muista mitään tuollaista, en yhtään mitään.
Mitä Minuun tulee, sinä olet asialla ensimmäistä kertaa.
Tiesitkö että Jumalan anteeksianto on tälläinen?

Suosittelisin jokaista lukemaan tuon kirjan jossa Roland Buck kertoo 1978 tapahtuneista enkelien kohtaamisesta ja viestistä jonka Jumala lähetti heidän kauttaa, saman enkeli Gabrielin joka myös Marialle ilmestyi.
Siis Kuvan ja Sanan kustantama kirja Enkelit puhuvat minulle Roland Buck

Englanninkielisen version voi ladata vaikka puhelimeen ilmaiseksi täältä

Tai siirry suoraan lukemaan tänne

Kommentoi

Itsetyydytys on syntiä

Julkaistu 30 11 2015 - 02:49 by Keijo

Jaa |

Tässä sanoja aiheeseen liittyen.

Kaksi ihmislajia tekee paljon syntiä, ja kolmas tuottaa päällensä vihan. Himosta hehkuva sielu on kuin palava tuli: se ei sammu, ennenkuin on niellyt itsensä. Ihminen, joka tekee huorin omassa ruumiissaan ei herkeä, ennenkuin tuli on palanut loppuun.
(Apokryfikirjat Siirak 23:16)

Paetkaa haureutta. Kaikki muu synti, mitä ikinä ihminen tekee, on ruumiin ulkopuolella; mutta haureuden harjoittaja tekee syntiä omaa ruumistansa vastaan. Vai ettekö tiedä, että teidän ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli, joka Henki teissä on ja jonka te olette saaneet Jumalalta, ja ettette ole itsenne omat? Sillä te olette kalliisti ostetut. Kirkastakaa siis Jumala ruumiissanne.
(1 Kirje korinttilaisille 6:18-20)

Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset, eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa. Ja tuommoisia te olitte, jotkut teistä; mutta te olette vastaanottaneet peson, te olette pyhitetyt, te olette vanhurskautetut meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja meidän Jumalamme Hengessä.
(1 Kirje korinttilaisille 6:9-11)

Mutta haureutta ja minkäänlaista saastaisuutta tai ahneutta älköön edes mainittako teidän keskuudessanne – niinkuin pyhien sopii – älköön myös rivoutta tai tyhmää lorua tai ilvehtimistä, jotka ovat sopimattomia, vaan paremmin kiitosta. Sillä sen te tiedätte ja tunnette, ettei yhdelläkään haureellisella eikä saastaisella eikä ahneella – sillä hän on epäjumalanpalvelija – ole perintöosaa Kristuksen ja Jumalan valtakunnassa. Älköön kukaan pettäkö teitä tyhjillä puheilla, sillä semmoisten tähden kohtaa Jumalan viha tottelemattomuuden lapsia; älkää siis olko niihin osallisia heidän kanssaan. Ennen te olitte pimeys, mutta nyt te olette valkeus Herrassa. Vaeltakaa valkeuden lapsina – sillä kaikkinainen hyvyys ja vanhurskaus ja totuus on valkeuden hedelmä – ja tutkikaa, mikä on otollista Herralle; älköönkä teillä olko mitään osallisuutta pimeyden hedelmättömiin tekoihin, vaan päinvastoin nuhdelkaakin niistä. Sillä häpeällistä on jo sanoakin, mitä he salassa tekevät;
(Kirje efesolaisille 5:3-12)

eikä mikään luotu ole hänelle näkymätön, vaan kaikki on alastonta ja paljastettua hänen silmäinsä edessä, jolle meidän on tehtävä tili. Kun meillä siis on suuri ylimmäinen pappi, läpi taivasten kulkenut, Jeesus, Jumalan Poika, niin pitäkäämme kiinni tunnustuksesta. Sillä ei meillä ole sellainen ylimmäinen pappi, joka ei voi sääliä meidän heikkouksiamme, vaan joka on ollut kaikessa kiusattu samalla lailla kuin mekin, kuitenkin ilman syntiä. Käykäämme sentähden uskalluksella armon istuimen eteen, että saisimme laupeuden ja löytäisimme armon, avuksemme oikeaan aikaan.
(Kirje heprealaisille 4:13-16)

Kommentoi

Jumala itse kirjoitti nämä sanat

Julkaistu 21 11 2015 - 18:16 by Keijo

Jaa |

5 Mooseksen kirja 5:1-22
(1) Ja Mooses kutsui kokoon kaiken Israelin ja sanoi heille: “Kuule, Israel, nämä käskyt ja oikeudet, jotka minä tänä päivänä julistan teidän korvienne kuullen. Oppikaa ne ja noudattakaa niitä tarkoin.
(2) Herra, meidän Jumalamme, teki liiton meidän kanssamme Hoorebilla.
(3) Herra ei tehnyt tätä liittoa meidän isiemme kanssa, vaan meidän kanssamme, jotka olemme tässä tänä päivänä, kaikkien meidän kanssamme, jotka nyt elämme.
(4) Kasvoista kasvoihin Herra puhui teidän kanssanne vuorelta, tulen keskeltä.
(5) Minä seisoin silloin Herran ja teidän välillänne ja ilmoitin teille Herran sanan, sillä te pelkäsitte tulta ettekä nousseet vuorelle. Hän sanoi:
(6) ‘Minä olen Herra, sinun Jumalasi, joka vein sinut pois Egyptin maasta, orjuuden pesästä.
(7) Älä pidä muita jumalia minun rinnallani.
(8) Älä tee itsellesi jumalankuvaa, älä mitään kuvaa, älä niistä, jotka ovat ylhäällä taivaassa, älä niistä, jotka ovat alhaalla maan päällä, äläkä niistä, jotka ovat vesissä maan alla.
(9) Älä kumarra niitä äläkä palvele niitä. Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, olen kiivas Jumala, joka kostan isien pahat teot lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen, niille, jotka minua vihaavat;
(10) mutta teen laupeuden tuhansille, jotka minua rakastavat ja pitävät minun käskyni.
(11) Älä turhaan lausu Herran, sinun Jumalasi, nimeä, sillä Herra ei jätä rankaisematta sitä, joka hänen nimensä turhaan lausuu.
(12) Ota vaari lepopäivästä, niin että sen pyhität, niinkuin Herra, sinun Jumalasi, on sinua käskenyt.
(13) Kuusi päivää tee työtä ja toimita kaikki askareesi;
(14) mutta seitsemäs päivä on Herran, sinun Jumalasi, sapatti; silloin älä mitään askaretta toimita, älä sinä älköönkä sinun poikasi tai tyttäresi, sinun palvelijasi tai palvelijattaresi, sinun härkäsi, aasisi tai muu juhtasi älköönkä muukalaisesi, joka sinun porteissasi on, että palvelijasi ja palvelijattaresi saisivat levätä niinkuin sinäkin.
(15) Ja muista, että itse olit orjana Egyptin maassa ja että Herra, sinun Jumalasi, vei sinut sieltä pois väkevällä kädellä ja ojennetulla käsivarrella. Sentähden Herra, sinun Jumalasi, käski sinun viettää lepopäivän.
(16) Kunnioita isääsi ja äitiäsi, niinkuin Herra, sinun Jumalasi, on sinua käskenyt, että kauan eläisit ja menestyisit siinä maassa, jonka Herra, sinun Jumalasi, sinulle antaa.
(17) Älä tapa.
(18) Älä tee huorin.
(19) Älä varasta.
(20) Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi.
(21) Älä himoitse lähimmäisesi vaimoa. Älä halaja lähimmäisesi huonetta, älä hänen peltoansa, älä hänen palvelijaansa, palvelijatartansa, härkäänsä, aasiansa, äläkä mitään, mikä on lähimmäisesi omaa.’
(22) Nämä sanat Herra puhui koko teidän seurakunnallenne vuorelta, tulen ja synkkien pilvien keskeltä, suurella äänellä, eikä siihen enempää lisännyt. Ja Hän kirjoitti ne kahteen kivitauluun ja antoi ne minulle.

Muun osan Raamattua Hän puhui Profeettojen kautta, saneli ja antoi kuvina ja tietona ihmisille.

Kirje heprealaisille 1:1-2
(1) Sittenkuin Jumala muinoin monesti ja monella tapaa oli puhunut isille profeettain kautta,
(2) on Hän näinä viimeisinä päivinä puhunut meille Pojan kautta, jonka Hän on pannut kaiken perilliseksi, jonka kautta Hän myös on maailman luonut

Kommentoi

Näky profetia 12.11.2015

Julkaistu 13 11 2015 - 13:06 by Keijo

Jaa |

Näky: “Suomenlippu puoli tangossa, lipun alaosa oli veressä.”
Sana: “Älkää pitäkö liian itsestäänselvyytenä Suomen kansan itsenäisyyttä.”

Näky ja siihen liittyvä sana oli tullut kaksi kertaa.
Voit katsoa ja kuunnella sen täältä kohdassa kun ohjelmaa on kulunut 12 minuuttia.

Kommentoi

Profetia 4.11.2015 DR.Owuor

Julkaistu 6 11 2015 - 02:08 by Keijo

Jaa |

Katso tästä suomeksi tekstitetty 10 minuutin sanoma, tämän ajan Profeetalta, joka kulkee Elian hengessä, arvostan suuresti iankaikkisuusarvojen oikeaan arvoon asettamista.

Kommentoi

Jeesus tulee pian–Mutta sitä ennen

Julkaistu 31 10 2015 - 02:01 by Keijo

Jaa |

“Jeesus tulee pian. – Mutta sitä ennen Hän, jolla on valta taivaassa ja maanpäällä, vie meidät, karjalan siirtokansan, vielä entisille kotimaille Karjalaan” Mikko Reponen kirjoitti 3.1.1947

1936 Mikko Reponen huusi Viipurin tuomiokirkossa : “Viipurin tuho on lähellä, kolmen vuoden kuluttua on tämä temppeli raunioina ja vieraan vallan sotajoukot marssivat kaupungin katuja. Kun poliisi tuli hakemaan häntä pois Reponen huusi vielä Nyt viedään Mikkoa, mutta kohta teitä kaikkia. Kirkostakaan ei jää kuin kivijalka.”

Reponen ennusti 1947 “…kyllä karjala saadaan takaisin, vaan hänelle ei ole ilmoitettu aikaa. Nyt se saadaan lahjaksi eikä sodalla, ja Venäjä tulee meidän ystäväksemme”

Olen aikaisemminkin kirjoittanut tästä, mm. 2009 mutta koska aikaisempi sanoma toteutui tarkalleen, niin miten on sitten toisen sanoman?

Kommentoi

Kiittämään Mika Niikon puolesta

Julkaistu 22 10 2015 - 22:21 by Keijo

Jaa |

1.Minä kehoitan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta,
2. kuningasten ja kaiken esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa.
3. Sillä se on hyvää ja otollista Jumalalle, meidän vapahtajallemme,
4. joka tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden. 1.Tim.2

Hyvä että jollakin löytyy selkärankaa, eikä ole niinkuin ruoko jota tuuli huojuttaa.

Katso video Mika Niikko piti hyvän puheen eduskunnassa

Kommentoi [1]

Päivän Sana

Jeesuksen Nasaretilaisen, Hänet, joka vaelsi ympäri ja teki hyvää ja paransi kaikki perkeleen valtaan joutuneet

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta