Eksytyksen valepuku

Julkaistu 15 07 2016 - 23:44 by Keijo

Jaa |

On joitakin opettajia ja julistajia jotka valistavat ihmisiä mikä on eksytystä ja väärää.
Monesti heissä on jumalisuuden ulkokuori, siis ovat hurskailta.
Mutta heidän suustaan lähtee sammakoita, Pyhän Hengen Voiman vaikutuksia kohtaan, sekä he lyövät kanssapalvelijoitaan, mutta jokainen puu tunnetaan hedelmistään.
Kuitenkin pahinta mitä tiedän, on ohjata ihmisiä asennoitumaan Pyhää Henkeä vastaan ja näin rakentaa kompastusta heidän eteensä, niin että he voivat langeta jopa iankaikkisen syntiin.

Seurakunnassa jossa täytyin Pyhällä Hengellä ensimmäistä kertaa 1975, opetettiin että kaatuminen ei ole Jumalasta, jopa Raamattutunti pidettiin “kaatuminen Jumalan Sanan valossa” pappi Eeli kaatui ja kuoli…jne.

Myös kun Niilo Yli-Vainio kuoli, niin pastorimme kertoi että Herra oli hänelle ilmoittanut että “kaatamiset loppuu.”

Ihmiset olivat kyllä täyttyneet oikeasti Pyhällä Hengellä, mutta kuitenkin samalla opetettiin Pyhää Henkeä vastaan ja se sai monet väärään asenteeseen.

Pastorimme oli hyväsydäminen mies ja rakastin häntä, mutta kuitenkin nyt olen oppinut tuntemaan kuinka hyvätkin saarnaajat ovat väärässä ja se ei tee heistä eksyttäjiä, niin kuin toiset väittävät, vain erehtyväisiä Jumalan palvelijoita.
Ja kuitenkin sain myöhemmin kokea “kaatumisen” Pyhän Hengen kautta, kun Pekka Karjalainen rukoili puolestani.

Sentähden älä usko sokeasti kehenkään, vaan kysy itse Jumalalta sillä Hän on luvannut vastata jokaiselle.

On suuri varoitusmerkki kun jostain aletaan puhumaan pahaa, ole varuillasi.
Jumalalla on vai yksi perhe ja yksi ruumis täällä maan päällä.

Tämän minä olen kirjoittanut teille niistä, jotka teitä eksyttävät. Mutta te – teissä pysyy se voitelu, jonka olette Häneltä saaneet, ja te ette ole kenenkään opetuksen tarpeessa; vaan niinkuin Hänen voitelunsa opettaa teitä kaikessa, niin se opetus on myös totta eikä ole valhetta; ja niinkuin se on opettanut teitä, niin pysykää hänessä. Ja nyt, lapsukaiset, pysykää Hänessä, että meillä Hänen ilmestyessään olisi turva eikä meitä häpeällä karkoitettaisi pois Hänen tyköänsä Hänen tulemuksessaan. Jos tiedätte, että Hän on vanhurskas, niin te ymmärrätte, että myös jokainen, joka vanhurskauden tekee, on Hänestä syntynyt.
(1Jo 2:26-29)

Mutta kun Hän tulee, totuuden Henki, johdattaa Hän teidät kaikkeen totuuteen. Sillä se, mitä Hän puhuu, ei ole Hänestä itsestään; vaan minkä Hän kuulee, sen Hän puhuu, ja tulevaiset Hän teille julistaa.
(Joh 16:13)

Minulla on siis kerskaukseni Kristuksessa Jeesuksessa palvellessani Jumalaa; sillä minä en rohkene puhua mistään muusta kuin siitä, mitä Kristus, saattaakseen pakanat kuuliaisiksi, on minun kauttani vaikuttanut sanalla ja teolla,
(Rom 15:17-18)

Sillä jos joku luulee jotakin olevansa, vaikka ei ole mitään, niin hän pettää itsensä. Mutta tutkikoon kukin omat tekonsa, ja silloin hänen kerskaamisensa on vain siinä, mitä hän itse on, ei siinä, mitä toinen on;
(Gal 6:3-4)

Kommentoi

Romahdus alkaa Saksasta?

Julkaistu 13 07 2016 - 00:16 by Keijo

Jaa |

Alkuperäinen kokonaisuudessaan täällä

täällä aikaisempi sanoma

Jukka K. Piirosen muistiinpanoja Leo Mellerin tilaisuudesta

Olin illalla 1.9.2015 Leo Mellerin tilaisuudessa Jyväskylässä ja kuulin järisyttäviä asioita.

Kolme suurta asiaa nousi illassa esille. Ensiksi, Meller on saanut selvitettyä sen, mistä maasta David Wilkerson ennusti länsimaiden talousromahduksen alkavan. Yhdysvalloissa ollessaan Meller oli saanut käsiinsä David Wilkersonin pitämän puheen nauhoituksen ja saanut luvan yhden kerran esittää sen yleisölle Suomessa. Nauhoitteella Wilkerson paljastaa maan nimen, josta talousromahdus alkaa. Se on Saksa. Kun romahdus tapahtuu, yhdysvaltalaisilla on kaksi viikkoa aikaa nostaa rahansa pankista. Sen jälkeen pankkeja ei ilmeisesti enää ole. Muistelen kuitenkin, että ennustuksen mukaan pankit ovat suljettuina kolme kuukautta ja kun ne jälleen avautuvat, kaikki rahat kannattaa käyttää lähetystyöhön.

Eli tästä eteenpäin ei enää tarvitse arvuutella valtion nimeä. Mikäli David Wilkersonin profetia toteutuu, Saksa tulee menemään konkurssiin.”

Kommentoi [1]

Jeesus tulee pelastamaan Israelin

Julkaistu 12 07 2016 - 23:44 by Keijo

Jaa |

Minä kokoan kaikki pakanat sotaan Jerusalemia vastaan. Kaupunki valloitetaan, talot ryöstetään, naiset raiskataan, ja puoli kaupunkia lähtee pakkosiirtolaisuuteen, mutta jäljelle jäävää kansaa ei hävitetä kaupungista.
(Sak 14:2)

Ja Herra on lähtevä liikkeelle ja sotiva näitä pakanoita vastaan, niinkuin sotimispäivänänsä, taistelun päivänä.
(Sak 14:3)

Hänen jalkansa seisovat sinä päivänä Öljymäellä, joka on Jerusalemin edustalla itää kohti. Ja Öljymäki halkeaa kahtia idästä länteen hyvin suureksi laaksoksi: toinen puoli mäkeä siirtyy pohjoiseen ja toinen puoli etelään päin.
(Sak 14:4)

Ja te pakenette minun mäkieni väliseen laaksoon, sillä mäkien välinen laakso on ulottuva Asaliin asti. Te pakenette, niinkuin pakenitte maanjäristystä Ussian, Juudan kuninkaan, päivinä. Ja Herra, minun Jumalani, tulee; kaikki pyhät sinun kanssasi.
(Sak 14:5)

Ja tämä on oleva vitsaus, jolla Herra rankaisee niitä kansoja, jotka sotivat Jerusalemia vastaan: hän mädättää siltä kansalta lihan, kun se vielä seisoo jaloillaan, sen silmät mätänevät kuopissansa, ja sen kieli mätänee sen suussa.
(Sak 14:12)

Samoin on vitsaus kohtaava hevosia ja muuleja ja kameleja ja aaseja ja kaikkea karjaa, mitä niissä leireissä on – samankaltainen vitsaus.
(Sak 14:15)

Kommentoi

Suomea auttamassa

Julkaistu 12 07 2016 - 13:30 by Keijo

Jaa |

Tuon nimistä 1940 painettu kirjaa lueskelin, ja yllätyin kuinka paljon Ruotsalaiset auttoivat Suomea sodan aikana, kyllähän nytkin ovat ottaneet pakolaisia vastaan jopa ongelmiin saakka.
Se on kuitenkin Jumalan silmissä hyvä asia kun autetaan hädänalaisia, vaikka löytyy seassa kovasydämisiä hyväksikäyttäjiä.
Mutta se ei tee tyhjäksi sitä tosiasiaa että on paljon ahdingon alaisia ja siunattu on se kansa joka hyvää tekee.
Ikävä kyllä Suomessa on joukko ihmisiä jotka ovat sokeita ihmisten hädälle, jopa uskovienkin joukossa, joissa Minä ja Me ovat etuoikeutettujampia kuin muut.

Eikö sama Jumala ole meitä luonut?

Sn 28:27 Joka köyhälle antaa, se ei puutteeseen joudu; mutta joka silmänsä häneltä sulkee, saa kirouksia paljon.

Sn 19:17. Joka vaivaista armahtaa, se lainaa Herralle, ja Hän maksaa jälleen hänen hyvän tekonsa.

1 Tim 6:6. Ja suuri voitto onkin jumalisuus yhdessä tyytyväisyyden kanssa.
7. Sillä me emme ole maailmaan mitään tuoneet, emme myös voi täältä mitään viedä;
8. mutta kun meillä on elatus ja vaatteet, niin tyytykäämme niihin.

Meille Suomalaisillehan on jo annettu VALTAVA etuoikeus saada vastaanottaa iankaikkinen elämä, mikä taas puuttuu monista maista.
Sen suurempaa onnea EI OLE, kuin omistaa iankaikkinen elämä

Kommentoi

David Wilkersonin näky 1973

Julkaistu 10 07 2016 - 19:11 by Keijo

Jaa |

Tuntuu kovin ajankohtaiselta.
Tässä kuvassa kappale Näky kirjasta, painettu 1974
Ovet auki 1990 ja ovet kiinni 2016 ? Lyhyen aikaa siis 26 vuotta.

(Klikkaa kuvaa)

Kommentoi [1]

Laki voimaan 22.7.2016

Julkaistu 9 07 2016 - 13:33 by Keijo

Jaa |

Tämän Hannele Suorttin Patmos-sivulla olleen artikkelin mukaan, ei ole montaa päivää vapautta viedä vapaasti iankaikkista elämää niille joilla ei sitä ole. Kyllä se on suuri synti ja aivan kauheaa, kyllä juopot, varkaat, miehimykset, ynm. ovat pikku syntejä tuohon verrattuna, kun estävät meitä puhumasta ihmisille heidän pelastumiseksensa miljardien vuosien kärsimyksestä.

Kommentoi

Venäjän terroristilaki ?

Julkaistu 7 07 2016 - 21:23 by Keijo

Jaa |

Laki jonka allekirjoitettiin 7.7.2016 Koskee laajasti asioita eikä lehdistä löydy tietoa alla olevasta.
Mutta tuolta löytyy

“Venäjän pääuutiskanavalla juuri kerrottiin, että presidentti Putin on allekirjoittanut uuden ankaran uskonnollista toimintaa koskevan lakiesityksen ilman muutoksia. Venäjän evankelisten kirkkokuntien johtajat olivat vedonneet presidentti Putiniin, että hän ei allekirjoittaisi lakiestystä sellaisenaan.
LAIN KIRKKOJA KOSKEVAT PÄÄKOHDAT TIIVISTETTYNÄ:
1) Kaikki keskustelu Jumalasta ei-uskovan henkilön kanssa luetaan lähetystyöksi ja on rangaistava teko.
2) Lähetystyö sallitaan ainoastaan erityisellä hallituksen myöntämällä luvalla. Esimerkki: Jos matkustat junalla ja kerrot vierustoverille uskostasi ilman kirjallista lupaa olet lainrikkoja ja sinut korjataan poliisin huostaan loppumatkan ajaksi ja saat 50 000 ruplan sakon (800 €).
3) Uskonnollinen toiminta ei ole sallittu yksityiskodeissa. Suurin osa protestanttisista seurakunnista (noin 7 000 seurakuntaa) asuinrakennuksissa. Rakennuslupia seurakunnille ei ole juuri myönnetty.
4) Kansalaisilla on velvollisuus ilmoittaa viranomaisille naapurissa havaitusta uskonnollisesta toiminnasta . Ilmiannon jättäminen on rangaistava teko.
5) Omassa kodissa voidaan rukoilla, lukea Raamattua, mutta ei uskosta osattoman henkilön läsnä ollessa. Tuolloin olet lain rikkoja ja sinut rangaistaan.
6) Jos kirkko on ostanut yleisiessä käytössä olevan kiinteistön kohdetta ei voida muuttaa uskonnolliseksi kokoontumispaikaksi.
7) Kirkon rakennuksissa ei ole sallittua kutsua ihmisiä kääntymään Jumalan puoleen.
8) Jumalanpalvelukset ovat sallittuja, mutta ei-uskovan johdattaminen Kristuksen seuraajaksi on vastoin lakia.
9) Ulkomaiset vieraat eivät saa puhua kirkoissa tai uskonnollisissa tilaisuuksissa ellei heillä ole “työlupa” Venäjän viranomaisilta
10) Jos ulkomaalainen ystävä tai sukulainen haluaa kertoa uskostaan kodissa, vieras sakotetaan ja karkotetaan Venäjältä.”
Lähde facebook Hannu Haukka

vaan ovat kaikkien ihmisten vihollisia, kun estävät meitä puhumasta pakanoille heidän pelastumiseksensa. Näin he yhäti täyttävät syntiensä mittaa. 1Tess.2

Jumala ei katso henkilöön, siitä hyvänä esimerkkinä Herodes

23. Mutta heti löi häntä Herran enkeli, sentähden ettei hän antanut kunniaa Jumalalle; ja madot söivät hänet, ja hän heitti henkensä.
24. Mutta Jumalan sana menestyi ja levisi.
Apt 12

Kommentoi

Mikä on syntiä?

Julkaistu 6 07 2016 - 18:50 by Keijo

Jaa |

Kaikki vääryys on syntiä, sitten on myös juopottelu, haureus, aviorikos, Jumalanpilkka, ja monet sellaiset asiat joita tämän maailmanajan ihmiset eivät pidä syntinä, niinkuin esim.

18. Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,
19. sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
20. Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
21. koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
22. Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
23. ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
24. Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,
25. nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
26. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
27. samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
28. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
1938

Sen vuoksi Jumala on jättänyt heidät mielihalujensa valtaan sellaiseen saastaisuuteen, että he keskinäisissä suhteissaan häpäisevät oman ruumiinsa. 25. He ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen, he ovat kunnioittaneet ja palvelleet luotua eivätkä Luojaa – olkoon hän ikuisesti ylistetty, aamen. 26. Siksi Jumala on jättänyt heidät häpeällisten himojen valtaan. Naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen, 27. ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan. Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan.
28. Koska he eivät ole antaneet arvoa Jumalan tuntemiselle, on Jumala jättänyt heidät arvottomien ajatusten valtaan, tekemään sellaista mikä ei sovi.
1992

Kommentoi

Ikuisen elämän lähde

Julkaistu 3 07 2016 - 16:36 by Keijo

Jaa |

Jeesus Kristus sanoi:
mutta joka juo Minun antamaani vettä, ei enää koskaan ole janoissaan. Siitä vedestä, jota Minä annan,tulee hänessä lähde, joka kumpuaa ikuisen elämän vettä.”
Johanneksen evankeliumi Luku 4 jae 14

On ihmeellistä että jokainen Jeesukseen Kristukseen uskova on iankaikkisen elämän lähde, josta jokainen halukas voi juoda vettä, joka sisältää, ei mineraaleja vaan jotain paljon parempaa, ikuisen elämän, ikuisen ilon , ikuisen rauhan, ikuisen terveyden, ja paljon muuta, miten valtavan hyvää vettä.

On ihmeellistä ajatella että suomessakin on kymmeniä tuhansia lähteitä joista saa ikuisen elämän vettä.
Jos minä olisin Jumala niin sijoittaisin näitä lähteitä jokaiseen kaupunkiin ja kylään, sekä veisin näitä lähteitä niihin maihin jossa niitä ei ole, edes yksi lähde jokaiseen kaupunkiin, se tuntuisi reilulta.

Kommentoi

Veli Anteron näky 27.6.2016

Julkaistu 28 06 2016 - 09:20 by Keijo

Jaa |

Eilen rukoushetkessämme Antero näki kuinka Suomen rajat olivat tulessa, ja ymmärsimme sen herätyksen tulena ja myös voi soveltaa Sak.2:9:

“Minä olen tulimuuri sen ympärillä – sanoo Herra – ja asun sen keskellä täydessä kirkkaudessani.”

Kommentoi

Päivän Sana

parantakaa sairaat siellä ja sanokaa heille: "Jumalan valtakunta on tullut teitä lähelle".

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta