Jumala iloitsee sinun ilostasi

Julkaistu 21 08 2014 - 01:49 by Keijo

Jaa |

Siis jos olet ottanut vastaan Jeesuksen Kristuksen, tullen Jumalan lapseksi (Joh.1:12)

Niin Jumala Isänä, iloitsee enemmän sinun ilostasi, kuin siitä mitä teet Hänelle.
Rakastavat vanhemmat iloitsevat kun heidän lapsellaan on onni ja ilo.
Kuinka paljoa enemmän Jumala, joka yksin on hyvä.

Sentähden, rakkaat ja ikävöidyt veljeni, te minun iloni ja kruununi, seisokaa näin Herrassa lujina, rakkaat! (Kirje filippiläisille 4:1)

Ja Minä iloitsen heistä, siitä että teen heille hyvää; Minä istutan heidät tähän maahan uskollisesti, kaikesta sydämestäni ja kaikesta sielustani. (Jeremian kirja 32:41)

Tämän Minä olen teille puhunut, että Minun iloni olisi teissä ja teidän ilonne tulisi täydelliseksi. (Johanneksen evankeliumi 15:11)

Tähän asti te ette ole anoneet mitään Minun nimessäni; anokaa, niin te saatte, että teidän ilonne olisi täydellinen. (Johanneksen evankeliumi 16:24)

Jos siis te, jotka olette pahoja,osaatte antaa lapsillenne hyviä lahjoja, kuinka paljoa ennemmin teidän Isänne, joka on taivaissa, antaa sitä, mikä hyvää on, niille, jotka sitä Häneltä anovat! (Matteuksen evankeliumi 7:11)

Kommentoi [1]

Sisareni tytär parani

Julkaistu 7 08 2014 - 00:51 by Keijo

Jaa |

Olympiastadionilla heinäkuussa 2014 katso tästä Suvi kertoo siitä 10min

Kommentoi

Erillaisia Profeettoja

Julkaistu 27 07 2014 - 23:21 by Keijo

Jaa |

Ja Herra sanoi: “Kuulkaa minun sanani. Jos keskuudessanne on profeetta, niin minä ilmestyn hänelle näyssä, puhun hänen kanssaan unessa. Niin ei ole minun palvelijani Mooses, hän on uskollinen koko minun talossani; hänen kanssaan minä puhun suusta suuhun, avoimesti enkä peitetyin sanoin, ja hän saa katsella Herran muotoa. Miksi ette siis peljänneet puhua minun palvelijaani Moosesta vastaan?”
(4 Mooseksen kirja 12:6-8)

Kommentoi

Olympiastadionin kokoukset 26-27.7.2014

Julkaistu 27 07 2014 - 22:27 by Keijo

Jaa |

Tänään oli viimeinen kokous olympiastadionilla, josta vieläkin innokkaana siunattuna tahdon kirjoittaa, nimittäin oli todella siunattua, oli hienoa olla Pyhän Hengen kirkkauden läsnäolossa ja vapaudessa, todella kiitos kaikille järjestäjille.

Eikö ketään ihmetytä miksi uskonnollinen maailma on tehnyt paljon työtä varoittaakseen David Hertzogista, pitkästä aikaa sain olla todella siunatuissa kokouksissa, vaikka onhan meillä Saalemissa ihan mukavia kokouksia kun Herra jatkuvasti vetää ihmisiä sinne pelastumaan, mutta Pyhän Hengen voima ja vapaus sekä sanoma ja parantumiset olivat stadionilla sitä luokkaa että kyllä olisi kannattanut eri seurakuntien pastorien olla mukana saamassa Herralta lisää siunausta.

Kannattaa varoa niitä jotka puhuvat pahaa David Hertzogista, sillä jotkut heistä ovat jo saattaneet tehdä anteeksiantamattoman synnin ja koittavat muitakin ohjata siihen.
Kavahtakaa heitä.

Todistan David Hertzogista että hän on Pyhässä Hengessä Jeesuksen Kristuksen suorapuheinen palvelija, joka ei uskonnollisuutta kumarra, ja minä kyllä tunnen Pyhän Hengen , saman Hengen joka vaikuttaa Helsingin Saalemissa, Kenian herätyksessä, Siiloanissa (sanon koska niissä olen ollut) ja meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen armosta olen lähes 40 vuoden aikana saanut johdattaa muutamia tuhansia pelastukseen, ja myös Pyhän Hengen vastaanottamiseen ja joitakin terveyteen.
En tietenkään minä itse, vaan Jeesus Kristus, joka asuuu minussa ja on verellänsä minut lunastanut ja vapauttanut, kaikki kiitos ja kunnia Hänelle.

Kommentoi [2]

Minä etsin miestä

Julkaistu 27 07 2014 - 12:34 by Keijo

Jaa |

Tai naista joka maksaa yksinään koko olympiastadionin vuokran.
Tai siis Jumala hänen kauttansa, sehän on pikku juttu, niinkuin Paavali sanoi:

Jumala, joka on tehnyt maailman ja kaikki, mitä siinä on, Hän, joka on taivaan ja maan Herra, ei asu käsillä tehdyissä temppeleissä, eikä Häntä voida ihmisten käsillä palvella, ikäänkuin Hän jotakin tarvitsisi, Hän, joka itse antaa kaikille elämän ja hengen ja kaiken. (Apostolien teot 17:24-25)

On armoa kun Jumala antaa meille jotain tehtäväksi, se on lahjaa Häneltä, kun meillä on mahdollisuus tai tilaisuus kulkea Hänen teitään.
Olisi mukava kun ei tarvitsisi kerätä kolehtia tilaisuuksissa jotka on kohdistettu ennen kaikkea ihmisten pelastukseksi.

Kommentoi

David Herzog mediassa

Julkaistu 23 07 2014 - 19:52 by Keijo

Jaa |

Rukoilin että Olumpiastadionin tilaisuuksista olisi valtamediassa, ja kiitos Jumalalle näin on tapahtunut.

21.7 Iltalehti
21.7 Metrolehti
23.7 HS
24.7. Metrolehti
25.7 RadioRock 1 englanninkielinen/english
25.7 RadioRock 2 englanninkielinen/english
25.7 Iltalehti
26.7 Iltasanomat
26.7 Iltasanomat
26.7 HS
28.7 Iltasanomat

Kommentoi

Selkeä Jumalan kansan Raamattu käännös

Julkaistu 15 07 2014 - 02:27 by Keijo

Jaa |

Me tiedämme, että laki on hyvä, kun sitä käytetään lain [tarkoituksen] mukaisesti.
Eihän lakia ole pantu vanhurskaalle, vaan kurittomille, niskoitteleville, jumalattomille, syntisille, epähurskaille ja epäpyhille, isänsä ja äitinsä murhaajille,
haureellisille, homoseksuaaleille ja lesbolaisille,* ihmiskauppiaille, valehtelijoille, valapattoisille ja kaikelle muulle, mikä on tervettä oppia vastaan –
1 Tim. 1:8-10
(Homo on parempi sana kuin miehimys, mutta ehkä valapatto sanaa ei kaikki ymmärrä )

Kommentoi

Katso tämä 2 minuutin video

Julkaistu 11 07 2014 - 23:40 by Keijo

Jaa |

Enkeli pelastaa varmalta kuolemalta? ….. Tästä vielä selkeämmin

Kommentoi

Laki on hyvä

Julkaistu 11 07 2014 - 23:08 by Keijo

Jaa |

Mutta me tiedämme, että laki on hyvä, kun sitä lain mukaisesti käytetään ja tiedetään, että lakia ei ole pantu vanhurskaalle, vaan laittomille ja niskoitteleville, jumalattomille ja syntisille, epähurskaille ja epäpyhille, isänsä tappajille ja äitinsä tappajille, murhamiehille, haureellisille, miehimyksille, ihmiskauppiaille, valhettelijoille, valapattoisille ja kaikelle muulle, mikä on tervettä oppia vastaan –
(1 Kirje Timoteukselle 1:8-10)

Kommentoi

Paetkaa haureutta

Julkaistu 6 07 2014 - 12:25 by Keijo

Jaa |

Te olette kuulleet sanotuksi: ‘Älä tee huorin’. Mutta minä sanon teille: jokainen, joka katsoo naista himoiten häntä, on jo sydämessään tehnyt huorin hänen kanssansa. Jos sinun oikea silmäsi viettelee sinua, repäise se pois ja heitä luotasi; sillä parempi on sinulle, että yksi jäsenistäsi joutuu hukkaan, kuin että koko ruumiisi heitetään helvettiin. Ja jos sinun oikea kätesi viettelee sinua, hakkaa se poikki ja heitä luotasi; sillä parempi on sinulle, että yksi jäsenistäsi joutuu hukkaan, kuin että koko ruumiisi menee helvettiin. On sanottu: ‘Joka hylkää vaimonsa, antakoon hänelle erokirjan’. Mutta minä sanon teille: jokainen, joka hylkää vaimonsa muun kuin huoruuden tähden, saattaa hänet tekemään huorin, ja joka nai hyljätyn, tekee huorin.
(Matteuksen evankeliumi 5:27-32)

Syntejä on monenlaisia, mutta yhteinen ominaisuus on niillä se että ne vievät ihmisen kadotukseen ja turmiooon, kuitenkin Apostoli Paavali eritysesti sanoi haureudesta uskovaisille, sillä eiväthän pelastumattomat ole Pyhän Hengen temppeleitä.:

Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset, (1 Kirje korinttilaisille 6:9)

Paetkaa haureutta. Kaikki muu synti, mitä ikinä ihminen tekee, on ruumiin ulkopuolella; mutta haureuden harjoittaja tekee syntiä omaa ruumistansa vastaan. Vai ettekö tiedä, että teidän ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli, joka Henki teissä on ja jonka te olette saaneet Jumalalta, ja ettette ole itsenne omat? Sillä te olette kalliisti ostetut. Kirkastakaa siis Jumala ruumiissanne.
(1 Kirje korinttilaisille 6:18-20)

Älkäämmekä harjoittako haureutta, niinkuin muutamat heistä haureutta harjoittivat, ja heitä kaatui yhtenä päivänä kaksikymmentä kolme tuhatta.
(1 Kirje korinttilaisille 10:8)

Tämä, mikä tapahtui heille, on esikuvallista ja on kirjoitettu varoitukseksi meille, joille maailmanaikojen loppukausi on tullut. Sentähden, joka luulee seisovansa, katsokoon, ettei lankea. (1 Kirje korinttilaisille 10:11-12)

Ohjeet seurakunnassa esiintyville artikkelissa vähän lisää asiasta, tarjoammeko seurakunnassa Eämän leipää vai silmänruokaa?

Kommentoi

Päivän Sana

Minä sanoin: "Herra, ole minulle armollinen, paranna minun sieluni, sillä minä olen tehnyt syntiä Sinua vastaan."

Kategoriat


Kirjat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta