Olen nähnyt valtavat parantumiset, joita tulee tapahtumaan

Julkaistu 12 12 2014 - 19:56 by Keijo

Jaa |

Olen nähnyt valtavat parantumiset, joita tulee tapahtumaan tässä kokouksessa. Olen nähnyt ennen näkemättömän ja vertaansa vailla olevan JUMALAN Vierailun tulevan tähän kokoukseen Nakurussa.

Näen paljon rampoja nousevan ja lähtevän kävelemään kun HERRA tuo minut stadionille. Monia sokeita silmiä avautumaan, todella monia, useat sokeat ihmiset tulevat näkemään. Todella paljon rampojen pyörätuoleja tulee lojumaan hylättyinä. Näen monien rampojen nousevan ylös ja alkavan kävelemään hyläten kainalosauvansa. Näen monien kuurojen korvien avautuvan ja niistä tulee niin herkkiä, niin herkkiä, he eivät voi kestää ääntä. Kun sokeat silmät avautuvat, niin näen, että sokeat eivät voi kestää valoa, valoa on aivan liikaa heille. He sulkevat silmänsä, koska he eivät ole koskaan ennen nähneet. He ovat eläneet pimeydessä ja pimeyden maailmassa. Näen paljon kuuroja korvia avautuvan. Monet heistä, jotka eivät pysty puhumaan, mykät, näen heidän alkavan puhumaan ensimmäistä kertaa ja selkeästi. Näen jopa rampoja lapsia kävelevän ympäriinsä ja näen selkäydin ongelmien paranevan. He jotka ovat tuotu kokoukseen vuoteenomina paareilla nousevat ylös ja lähtevät kävelemään. Näen myös halvaantuneet nousevan ylös suoristellen käsiään ja hyppivän ilosta, koska HERRAN KIRKKAUS on vieraillut ja parantaa heidät. Näen myös haavaumien paranevan, veri-ongelmat, leukemia, syövät, diabetes, korkea verenpaine, vakavat isot syöpäkasvaimet tulevat häviämään näkyvästi.

Näen HERRAN tekevän väkeviä, väkeviä parantumisia. Luulen, että tämä on luomisihme tämä jalka, tämän nuoren miehen vasen jalka, pojan, pienen pojan ruohikolla, hän on ruohikolla. Jalka tulee paranemaan ruohikolla, tämä rampa jalka paranee ja kääntyy eteenpäin. Luulisin, että se oli väärinpäin kääntyneenä taaksepäin, mutta nyt tulee kääntymään oikein päin ja se paranee. HERRA tulee kirjaimellisesti tekemään luomisihmeitä tässä kokouksessa. Näen, että tässä kokouksessa sisäelimet paranevat, sydänsairaudet paranevat. HERRA tulee parantamaan sydämiä, tekemään ihmiset kokonaisiksi, maksa, munuaiset, HÄN parantaa keuhkoja. HÄN tulee parantamaan aivoja, mieleltään sairastuneet tulevat paranemaan. Näen valtavia historiallisia parantumisia, monia muita sairauksia, verenvuototautia ja naisia, joiden kohdut olivat sulkeutuneet ja lopultakin he tulevat raskaaksi ja HERRA laittaa hymyn heidän huulilleen.

HERRA JUMALA on puhunut kanssani tästä tulevasta Nakurun grand mega Herätyskouksesta ja se tulee olemaan historiallinen tämän vuoden lopussa. HERRA tulee parantamaan HÄNEN kansaansa ilmaiseksi. Siellä ei tulla keräämään ollenkaan kolehtia. Kuten tavallista aina, niin kukaan ei tule maksamaan yhtäkään penniä! HERRA tulee siunaamaan ja rakastamaan HÄNEN kansaansa valtavalla historiallisella Viimeisten päivien vierailulla. (Profeetta Dr.Owuor)

suomennos profetiasta 12.12.2014. Profeetta Dr Owuor. Klikaa tästä

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA KENIAAN!

Suomesta on lähdössä taas ryhmä Kenian uuden vuoden megasuureen Herätys- ja Parantumiskokoukseen. Matka-aika 29.12.2014 – 4.1.2015. HERRAN VÄKEVÄ PROFEETTA DR OWUOR tulee maksamaan puolestasi hotellimajoituksesi, ruokasi ja huolehtimaan kaikista kuljetuksista Kenian päässä. Sinun tulee ainoastaan ostaa lentolippusi. Parantumiskokousten jälkeen on vielä Pastorikonferenssi 2.1. Paikka on Nakuru, Kenia. Jos haluat mukaan, niin ota yhteyttä: repentfinland@gmail.com ja kerromme lisää! TERVETULOA mukaan!

www.repentfinland.fi

Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille. (Aamoksen kirja 3:7)

Niin Jeesus vastasi ja sanoi heille: “Totisesti, totisesti minä sanon teille: Poika ei voi itsestänsä mitään tehdä, vaan ainoastaan sen, minkä Hän näkee Isän tekevän; sillä mitä Isä tekee, sitä myös Poika samoin tekee. Sillä Isä rakastaa Poikaa ja näyttää Hänelle kaikki, mitä Hän itse tekee; ja Hän on näyttävä Hänelle suurempia tekoja kuin nämä, niin että te ihmettelette.
(Johanneksen evankeliumi 5:19-20)

UUSI ENNUSTUS SAMASTA ASIASTA 15.12.2014 Klikkaa tästä

Kommentoi

Verojen väärinkäyttö

Julkaistu 11 12 2014 - 17:11 by Keijo

Jaa |

On hyvin jumalatonta käyttää verorahoja sukupuolenvaihdosleikkaukseen ja kun samaan aikaan monet odottavat pääsyä leikkaukseen terveytensä takia.
On aivan hirvittävää miten nykyinen valtion johto köyhdyttää ja tuo kirousta kansalle näillä kirotuilla säädöksillä.
Veroilla kunnostetaan ja valaistaan tiet , pidetään turvallisuutta ja palveluja kansalaisille ynm. mutta missä menee raja, miten ihmeessä pitäisi kustantaa tuollaisia hirveitä asioita jotka ovat syntiä.

Samoin abortin tekemisen pakko on todella saatanallista, terveydenhoidon alan pitäisi auttaa ihmisiä eikä suinkaan vaatia heitä tappamaan lapsia, on tämä aivan hirveetä mitä meidän yhteiskunnassa säädetään.
Mitäköhän Jumala ajattelee tästä kaikesta laillisesta laittomuudesta, mitä hallitus luulette, mitä on odotettavissa suomeen? Ellette tee parannusta!

Joka kansat kasvattaa, Hänkö ei rankaisisi, Hän, joka ihmisille opettaa tiedon?
(Psalmien kirja 94:10)

Katso, vanhurskas saa palkkansa maan päällä, saati sitten jumalaton ja syntinen.
(Sananlaskujen kirja 11:31)

Maa on saastunut asukkaittensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt, hyljänneet iankaikkisen liiton. Sentähden kirous kalvaa maata, ja sen asukkaat syystänsä kärsivät; sentähden maan asukkaat kuumuudesta korventuvat, ja vähän jää ihmisiä jäljelle.
(Jesajan kirja 24:5-6)

Kansanedustajat hyljätkää Jumalattomuus, Kunnioittakaa Jumalaa ja tehkää parannus, niin ehkä vielä saamme armoa ja siunauksen.

Kommentoi

70 vuotta rauhaa

Julkaistu 6 12 2014 - 23:42 by Keijo

Jaa |

27.4.1945 Oli sodan viimeinen päivä Suomessa ja siitä lähtien olemme saaneet olla ilman sotaa, siis 27.4.2015 tulee siitä kuluneeksi 70 vuotta, rauhaa.
Se olkoon kiitospäivä.

Kommentoi [2]

Näky 6.12.2014 Suomesta

Julkaistu 6 12 2014 - 23:17 by Keijo

Jaa |

Olin malmin saalemissa itsenäisyydenpäivän rukoustilaisuudessa jossa eräs etiopialainen veli kertoi näystään jonka hän oli saanut rukoillessaan suomen puolesta, jotenkin suunilleen näin:

Näkyi kartta jossa oli eri monia maita, niin Suomi irroitettiin kartasta ja nostettiin siitä erilleen, tuotiin lähemmäksi ja suomen rajoilla oli kaikkialla tuli yltympäriinsä, tuli joka oli kullanhohtoinen.

Ja musta veljemme kertoi mitä Pyhä Henki oli sanonut hänelle: “miksi tämä kansa pelkää, kun Herra on meidän kanssamme” ja hän antoi seuraavan jakeen osan:

Mikä olet sinä, suuri vuori, Serubbaabelin edessä? Lakeudeksi sinä!
(Sakarjan kirja 4:7)

Kommentoi [2]

Sentähdenhän te verojakin maksatte

Julkaistu 1 12 2014 - 21:47 by Keijo

Jaa |

Homojen liittäminen avioliittolakiin myös maksaa.
taloudelliset vaikutukset jäävät merkitykseltään vähäisiksi
Kustannusarvio Väestörekisterikeskus 170 000€
Eläketurvakeskus “muutamia kymmeniä tuhansia”
Keva 30 000€
Verohallinto 52 000€
Kela 147 000€ ( siis yhteensä vain noin puoli miljoonaa euroa )

Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; (Kirje roomalaisille 13:3)

Sentähdenhän te verojakin maksatte. Sillä he ovat Jumalan palvelusmiehiä, ahkeroiden virassansa juuri sitä varten. (Kirje roomalaisille 13:6)

Tähän täytyy kyllä lisätä tämä, koska jotkut hallitusmiehet tuntuvat olevan saatanan palvelijoita:

Mutta Pietari ja muut apostolit vastasivat ja sanoivat: “Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä. (Apostolien teot 5:29)

Kommentoi

Suomeen hyökätään? Tässä syylliset

Julkaistu 1 12 2014 - 20:37 by Keijo

Jaa |

Kansanedustajien pitäsi edustaa kansalle hyvää, mutta nämä tekevät päinvastoin, tuomalla kirouksen suomeen, mukana mm. pääministeri Stubb.
Eduskunnan äänestystulos 28.11.2014 Katso tästä

Myös katso:105 kunnian päivää vs. 105 Sodoman ääntä

Kommentoi

Homous ei ole pahin synti

Julkaistu 29 11 2014 - 00:17 by Keijo

Jaa |

Monet kauhistuvat homoutta niinkuin se olisi jokin hirvittävä synti, mutta on paljon pahempia syntejä Jumalan silmissä, homous on vain luonnoton synti joka kadottaa ihmisen, tuoden tuomion niinkuin muutkin synnit, mutta aviorikos on paljon pahempaa, sillä homot vahingoittavat itseään synnillänsä ja siitä on helppo tehdä parannus.
Mutta avionrikkoja ei ainoastaan vahingoita itseään vaan myös puolisoa ja lapsia, ja vaikka tekisikin parannuksen, niin seuraukset muita ihmisiä kohtaan ovat pitkäaikaisia ja pahoja.
Aviorikos ja hylkääminen ovat todella pahoja syntejä, joita pitäisi kauhistua vielä enemmän.

Mielestäni annetaan aivan liikaa huomiota homoille ja lesboille joita on vain murto-osa suomen kansasta, paljon suurempi joukko avionrikkojia ja lapsen surmaajia tuo kirousta kansallemme.
Parisuhdelaki hyväksyttiin 28.9.2001, ja se astui voimaan 1.3.2002
Tietenkin toivon että nyt hyväksytty “avioliittolaki” ei tule voimaan, ja Jumalanhan on aivan helppo se estää, rukousvastaus voikin tulla myöhemmin, mutta ehkä tämä tapahtui että suomen syntivelka tulisi täyteen.

Ja neljännessä polvessa sinun jälkeläisesi palaavat tänne takaisin; sillä amorilaisten syntivelka ei ole vielä täysi.” (1 Mooseksen kirja 15:16)

Tekel: sinut on vaa’alla punnittu ja köykäiseksi havaittu. (Danielin kirja 5:27)

Kommentoi [2]

Harold Eatmon:erittäin tärkeä profetia Suomelle 17.11.2014

Julkaistu 28 11 2014 - 18:20 by Keijo

Jaa |

Tunnettu kansainvälinen profeetta Harold Eatmon puhuu erittäin tärkeän profeetallisen sanoman Suomelle Senaatintorilla Helsingissä. KATSO TÄSTÄ

Wake up! Important prophecy for Finland 17.11.2014 Welknown, international profet Harold Eatmon speaks a very important profetic word to Finland at Senate Square Helsinki

Tämä on taas minun ajatukseni:
Nyt kun suomen valtio on tänään 28.11 purkanut muuria jumalattomalla lailla, niin se on uusi naula suomen arkkuun, enää puuttu Israelin kiroaminen EU:ssa, jossa suomi on mukana, EU:ssa tapahtuvassa äänestyksessä 2014 sillä sillä tökitään Jumalaa silmään ja siitähän ei kukaan tykkää, joten onko nauloja tulossa suomen arkkuun, niin sen me kohta näemme.

Sillä näin sanoo Herra Sebaot: Kunniaksensa Hän on lähettänyt minut pakanakansojen luokse, jotka ovat teitä saalistaneet. Sillä joka teihin koskee, se koskee Hänen silmäteräänsä. (Sakarjan kirja 2:8)

joka muuria purkaa, sitä puree käärme. (Saarnaajan kirja 10:8)

Minä etsin heidän joukostansa miestä, joka korjaisi muurin ja seisoisi muurinaukossa Minun edessäni maan puolesta, etten Minä sitä hävittäisi, mutta En löytänyt. (Hesekielin kirja 22:30)

Kommentoi [1]

Minä en heitä ulos

Julkaistu 24 11 2014 - 00:03 by Keijo

Jaa |

Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.’
Ja Laodikean seurakunnan enkelille kirjoita: ‘Näin sanoo Amen, se uskollinen ja totinen todistaja, Jumalan luomakunnan alku: Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä palava; oi, jospa olisit kylmä tai palava! Mutta nyt, koska olet penseä, etkä ole palava etkä kylmä, olen minä oksentava sinut suustani ulos.
(Johanneksen ilmestys 3:13-16)

Tässä tyypillinen esimerkki, jae jonka Herra antoi seurakunnalle, siis kysymys on seurakunnan tilasta, seurakunnan jonka Herra oksentaa ulos sen penseyden takia.
On kirkkoja joissa hyväksytään homopapit ynm. ja vaikka siellä voi olla yksilöuskovia joissa on Herran Henki, niin seurakunta on kuollut.

Sillä Jumala ei milloinkaan ketään lastansa heitä ulos, oli sitten palava, penseä, tai kylmä, mutta seurakunnat Hän hylkää siis “oksentaa”.

Kaikki, minkä Isä antaa Minulle, tulee Minun tyköni; ja sitä, joka Minun tyköni tulee, Minä en heitä ulos. (Johanneksen evankeliumi 6:37)

Kommentoi

Vaarallisin huume on LSD

Julkaistu 20 11 2014 - 06:04 by Keijo

Jaa |

Kun aikoinaan käytin huumeita vaikka enimmäkseen anfetamiinia, niin kokemukseni niiden vaarallisuudesta (kun ei puhuta koukkuun joutumisesta) niin ehdottomasti vaarallisin huume on LSD, sillä siitä voi jo ensimmäisestä annoksesta mennä sekaisin koko loppuelämäksi,( esim. Liisa Tallgrenin poika) kyllähän ne muutkin eri asteisia vaaroja tuo, mutta varsinkin ne jotka aiheuttavat hallusinaatioita, koska silloin voi tehdä mitä tahansa. Kerrankin kun olimme imppaamassa tolua, jota olimme kirjapainon tynnyreistä hakeneet, niin näin hallusinaation että maasta aukeni luukku ja hirviö tuli maan alta, johon reagoin niin että löin sitä hirviötä, sen jälkeen kaverini aina pelkäsi minua koska olin lyönyt häntä (koska olin luullut häntä hirviöksi) jos olisi ollut jokin ase niin varmaan olisin ampunut sen, sillä minulla ei ollut mitään todellisuuden tajua sillä hetkellä.
Joten jos saatanan sanansaattajat vähättelevät huumeen vaarallisuutta, niin älä usko.
Suurin osa kaikista kavereistani on kuollut ennenaikaisesti, ilman huumeita ne vieläkin eläisivät, enkä itsekkään missään tapauksessa olisi enää hengissä, ellei Jeesus Kristus olisi pelastanut minua ja vapauttanut lopullisesti kaikista saatanallisista huumeista liki 40 vuotta sitten, kiitos Jumalalle.

36. Jos siis Poika tekee teidät vapaiksi, niin te tulette todellisesti vapaiksi.

43. Minkätähden te ette ymmärrä minun puhettani? Sentähden, että te ette kärsi kuulla minun sanaani.
44. Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.
45. Mutta minua te ette usko, sentähden että Minä sanon totuuden.
Johanneksen evankeliumi luku 8

Kommentoi

Päivän Sana

"Näin sanoo Herra: Minä olen parantanut tämän veden; siitä ei enää tule kuolemaa eikä keskenmenoa."

KategoriatKirjat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta