Profetia 4.11.2015 DR.Owuor

Julkaistu 6 11 2015 - 02:08 by Keijo

Jaa |

Katso tästä suomeksi tekstitetty 10 minuutin sanoma, tämän ajan Profeetalta, joka kulkee Elian hengessä, arvostan suuresti iankaikkisuusarvojen oikeaan arvoon asettamista.

Kommentoi

Jeesus tulee pian–Mutta sitä ennen

Julkaistu 31 10 2015 - 02:01 by Keijo

Jaa |

“Jeesus tulee pian. – Mutta sitä ennen Hän, jolla on valta taivaassa ja maanpäällä, vie meidät, karjalan siirtokansan, vielä entisille kotimaille Karjalaan” Mikko Reponen kirjoitti 3.1.1947

1936 Mikko Reponen huusi Viipurin tuomiokirkossa : “Viipurin tuho on lähellä, kolmen vuoden kuluttua on tämä temppeli raunioina ja vieraan vallan sotajoukot marssivat kaupungin katuja. Kun poliisi tuli hakemaan häntä pois Reponen huusi vielä Nyt viedään Mikkoa, mutta kohta teitä kaikkia. Kirkostakaan ei jää kuin kivijalka.”

Reponen ennusti 1947 “…kyllä karjala saadaan takaisin, vaan hänelle ei ole ilmoitettu aikaa. Nyt se saadaan lahjaksi eikä sodalla, ja Venäjä tulee meidän ystäväksemme”

Olen aikaisemminkin kirjoittanut tästä, mm. 2009 mutta koska aikaisempi sanoma toteutui tarkalleen, niin miten on sitten toisen sanoman?

Kommentoi

Kiittämään Mika Niikon puolesta

Julkaistu 22 10 2015 - 22:21 by Keijo

Jaa |

1.Minä kehoitan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta,
2. kuningasten ja kaiken esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa.
3. Sillä se on hyvää ja otollista Jumalalle, meidän vapahtajallemme,
4. joka tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden. 1.Tim.2

Hyvä että jollakin löytyy selkärankaa, eikä ole niinkuin ruoko jota tuuli huojuttaa.

Katso video Mika Niikko piti hyvän puheen eduskunnassa

Kommentoi [1]

Mitkä 7 asiaa tapahtuu ennen Herran tulemusta (näky 1933)

Julkaistu 17 10 2015 - 16:17 by Keijo

Jaa |

Kesäkuussa 1933. Herra Jeesus puhui minulle ja sanoi, että tulemus oli lähestymässä, mutta että ennenkuin Hän tulisi, seitsemän suurta tapahtumaa tulisi tapahtumaan. Kirjoitin ne kaikki ylös ja tuona aamuna annoin eteenpäin Herran ilmestyksen.

1.Ensimmäinen näky oli se, että Mussolini tulisi miehittämään Etiopian ja tämä kansakunta tulisi lankeamaan hänen jalkoihinsa. Tietenkin tuo näky synnytti joitakin jälkikaikuja, ja jotkut olivat hyvin vihaisia, kun sanoin sen, eivätkä halunneet uskoa sitä. Mutta se tapahtui tuolla tavoin. Hän vain meni sinne uudenaikaisine aseineen ja otti komennon. Maan asukkailla ei ollut mitään mahdollisuutta vastus taa. Mutta näky myöskin kertoi, että Mussolinilla tulisi olemaan kauhea loppu hänen oman kansansa käännyttyä häntä vastaan. Kävi niin, että se tapahtui tarkasti siten, kuin olin sanonut sen tapahtuvan.

2.Seuraava näky kertoi etukäteen, että itävaltalainen, nimeltään Adolf Hitler, nousisi Saksan diktaattoriksi ja että hän tulisi vetämään maailman sotaan. Näky näytti Siegfrid-linjan, ja kuinka meidän joukoillamme tulisi olemaan kauhea aika sen ylittämisessä. Sitten näky näytti, että Hitlerin loppu tulisi olemaan salaperäinen.

3.Kolmas näky käsitteli maailmanpolitiikkaa, sillä se näytti minulle, että tulisi olemaan kolme suurta ISMiä; fasismi, natsismi ja kommunismi, mutta että kolmas tulisi nielemään kaksi ensimmäistä. Ääni kehoitti: “TARKKAILE VENÄJÄÄ, TARKKAILE VENÄJÄÄ. Pidä silmäsi pohjoisen kuninkaassa.”

4.Neljäs näky näytti suuria edistysaskeleita tieteessä, jotka tulisivat toisen maailmansodan jälkeen. Se päättyi näyllä autosta, jossa oli kattona muovikupla, ja se kiisi kauniita valtateitä pitkin kauko-ohjauksen alaisena, niin että ihmiset näyttivät istuvan tässä autossa ilman ohjauspyörää ja he pelasivat jonkinlaista peliä huvitellaksensa.

5.Viides näky käsitteli aikamme moraaliongelmaa, keskittyen enimmäkseen naisten ympärille. Jumala näytti minulle, että naiset alkoivat tulla ulos asemastaan silloin, kun heille annettiin äänioikeus. Sitten he leikkasivat hiuksensa, mikä merkitsi sitä, etteivät he enää olleet miehen alaisia, vaan vaativat joko tasavertaisia, tai useissa tapauksissa enemmän kuin tasavertaisia oikeuksia. He omaksuivat miehen vaatetuksen, ja edelleen he vähensivät vaatetustaan, kunnes viimeinen kuva, jonka näin, oli nainen, joka oli alaston lukuunottamatta pientä viikunapuunlehden tapaista esiliinaa. Tämän näyn yhteydessä näin hirvittävää turmeltuneisuutta ja koko maailman moraalisen tilanteen.

6.Sitten kuudennessa näyssä nousi USA:ssa esiin mitä kaunein, mutta julma nainen. Hän piti ihmisiä täydellisessä hallinnassaan. Uskoin, että tämä mahdollisesti oli roomalaiskatolisen kirkon nousu, vaikka tiesinkin, että se saattoi olla mahdollisesti näky jostakin naisesta, joka nousisi suurella voimalla USA:ssa naisten äänestämänä.

7.Viimeinen, eli seitsemäs näky, oli se, jossa kuulin mitä kauheimman räjähdyksen. Kun käännyin katsomaan, en nähnyt muuta kuin pirstaleita, kraatereita ja savua yli koko Amerikan.

Näiden näkyjen perusteella, yhdessä nopeiden muutosten kanssa, jotka ovat pyyhkäisseet maailmaa viimeisinä viitenäkymmenenä vuotena, MINÄ SANON ENNALTA (en profetoi), että nämä näyt tulisivat kaikki täyttymään vuoteen 1977 mennessä. Ja vaikka moni voi ajatella, että tämä on edesvastuuton lausunto kun tiedetään, että Jeesus sanoi, ettei kukaan ihminen tiedä päivää eikä tuntia, minä silti pidän kiinni tästä ennustuksesta vielä nyt kolmenkymmenen vuoden päästä. Sillä Jeesus EI sanonut, ettei kukaan ihminen tiedä vuotta, kuukautta tai viikkoa, jolloin Hänen tulemuksensa täyttyy. Minä siis toistan: minä vilpittömästi uskon ja ylläpidän käsitystäni, miehenä, joka tuntee Jumalan Sanan jumalallisen innoituksen kanssa, että vuoden 1977 pitäisi päättää maailmanjärjestelmät, ja ennakoida tuhatvuotista valtakuntaa.

William Marrion Branham Esitys seitsemästä seurakuntajaksosta vuodelta 1965

HUOMAA se mikä on Jumalan ilmoitusta ja mikä profeetan omaa selitystä, sillä profeetat erehtyvät välillä selityksissään ta luuloissaan, niinkuin tässäkin (1977) mutta heitä luut sopasta ja syö liha. Keijo

Kommentoi [1]

Tempauksen jälkeen?

Julkaistu 13 10 2015 - 01:03 by Keijo

Jaa |

Millaista tulee olemaan?

Tämä on hän, josta on kirjoitettu: lähetän sanansaattajani ennen Sinua, Sinun edelläsi, ennen Sinun päivääsi, ennen Sinun tulemustasi.

Lue voimakas artikkeli täältä

Kommentoi

Näky 12.10.2015

Julkaistu 12 10 2015 - 23:46 by Keijo

Jaa |

Tänään rukoushetkessä eräs veli näki näyn: “Oli pihalla monta ruumisarkkua pitkät rivit ja ihmiset pajon työskenteli valkoisten joulutähtien kanssa” ja näyn ohessa tuli sanat “tämän kansan kohtalohetket ovat nyt käsillä” (ei ole tietoa minkä kansan)

Kommentoi

Syntymästään saakka 38v näkee

Julkaistu 12 10 2015 - 12:24 by Keijo

Jaa |

Katso Monica Chebet oli syntymästään saakka täysin sokea 38 vuoden ajan Lue Johanneksen evankeliumin luku 9

Vaikuttava suomeksi tekstitetty lyhyt videopätkä ihmeestä joka tapahtui 2015 Profeetta D.R.Owuorin tilaisuudessa, kiitos Jeesukselle Kristukselle.

profetoimista älkää halveksuko, mutta koetelkaa kaikki, pitäkää se, mikä hyvää on;
(1 Kirje tessalonikalaisille 5:20-21)

Kommentoi

Iankaikkiset arvot kunniaan.

Julkaistu 9 10 2015 - 23:10 by Keijo

Jaa |

Lähetin tämän lehden mielipidesivulle , mutta ei ainakaan tällä viikolla julkaistu, joten laitoin sen tähän armon blokiin Lisäys 6.11.2015 artikkeli julkaistiinkin seuraavalla viikolla mutta vähän lyhennettynä ja eri otsikolla “ pakolaisista vain pakoloisia”

Iankaikkiset arvot kunniaan.

Hämmästyttävää lukea uskovien kirjoituksia jotka tekevät pakolaisista vain pakoloisia, ja vaikka loisia olisikin niin meillä kristityllä jos kenelläkään pitäisi olla syytä iloon, kun maista joissa harvalla on ollut tilaisuus kuulla iankaikkisesta elämästä, saa tulla Suomeen jossa sitä on runsaasti tarjolla ja myös helpompi vastaanottaa.

Yhden pakolaisen arvo on paljon enemmän kuin koko maailman miljardit eurot, eurot katoavat mutta pakolaiset pysyvät iankaikkisesti.
Mutta missä he ovat iankaikkisesti, siihen voivat vaikuttaa sinä ja minä.
Ei haittaa vaikka Suomessa moskeijan kovaäänisestä soisivat aamu viideltä kutsut rukoukseen, ehkäpä se herättäisi kristityt myös rukoilemaan.
Älkäämme mukautuko tämän maailman median mukaan vaan, iankaikkisten
tosiasioiden mukaan. Toivottavasti ei meihin sovelleta Paavalin kirjettä:

“kun estävät meitä puhumasta pakanoille heidän pelastumiseksensa. Näin he yhäti täyttävät syntiensä mittaa…” 1 Kirje tessalonikalaisille 2:16)

Kommentoi

Herra, teidän Jumalanne rakastaa muukalaista

Julkaistu 27 09 2015 - 13:22 by Keijo

Jaa |

Älä sorra äläkä ahdista muukalaista, sillä te olette itse olleet muukalaisina Egyptin maassa. (2 Mooseksen kirja 22:21)

Muukalaista älä sorra, sillä te tiedätte muukalaisen mielialan, koska itsekin olette olleet muukalaisina Egyptin maassa. (2 Mooseksen kirja 23:9)

Jos veljesi sinun luonasi köyhtyy eikä jaksa pysyä pystyssä, tue häntä samoinkuin muukalaista tai loista; hän eläköön luonasi. (3 Mooseksen kirja 25:35)

Kun muukalainen asuu luonasi teidän maassanne, älkää sortako häntä. Muukalainen, joka asuu teidän luonanne, olkoon niinkuin maassa syntynyt teikäläinen. Rakasta häntä niinkuin itseäsi, sillä tekin olitte muukalaisina Egyptin maassa. Minä olen Herra, teidän Jumalanne. (3 Mooseksen kirja 19:33-34)

Sillä Herra, teidän Jumalanne, on jumalain Jumala ja herrain Herra, suuri, voimallinen ja peljättävä Jumala, joka ei katso henkilöön eikä ota lahjusta, joka hankkii orvolle ja leskelle oikeuden ja joka rakastaa muukalaista ja antaa hänelle ruuan ja vaatteen. Sentähden rakastakaa muukalaista, sillä te olette itse olleet muukalaisina Egyptin maassa. (5 Mooseksen kirja 10:17-19)

Vaan jos te todella parannatte vaelluksenne ja tekonne, jos te todella teette oikeuden niin toiselle kuin toisellekin, ette sorra muukalaista, orpoa ja leskeä, ette vuodata viatonta verta tässä paikassa ettekä seuraa muita jumalia turmioksenne, (Jeremian kirja 7:5-6)

“Näin sanoo Herra Sebaot: Tuomitkaa oikea tuomio, tehkää laupeus ja olkaa armahtavaiset kukin veljellenne, leskeä, orpoa, muukalaista ja kurjaa älkää sortako, älkääkä miettikö mielessänne pahaa, kukin veljeänsä vastaan.
(Sakarjan kirja 7:9-10)

Kommentoi

Turvapaikanhakijoiden kohtelu

Julkaistu 19 09 2015 - 13:59 by Keijo

Jaa |

90-vuotias norjalaisnainen sai näyn vuonna 1968

“Kansaa köyhistä maista virtaa Eurooppaan. He tulevat myös Skandinaviaan ja Norjaan. Kansa (Norja, oma lisäykseni) ei pidä siitä, että he ovat täällä ja tulevat olemaan kovia heitä kohtaan. Heitä tullaan kohtelemaan yhä enemmän kuin juutalaisia ennen sotaa. Silloin meidän syntimme mitta on täyttynyt. Tämä tapahtuu aivan ennen Jeesuksen paluuta – ja ennen kuin kolmas maailmansota syttyy.”

Kommentoi [1]

Päivän Sana

Herran voima vaikutti, niin että Hän paransi sairaat.

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta