Anne Lindellin uni elokuussa 1997

(Tämä on kopioitu Jouko Pihon profetia 2 sivulta )

Esipuhe 22.5.2011, Anne Lindell:

Olen aikaisemmin julkaissut pienen otteen tästä enneunestani Helsingin Sanomien  mielipidesivuilla, kahdestikin, mutta eri vuosina, ja nyt aivan äskettäin julkaisin otteen blogissani, koska nyt eletään parhaillaan tätä enneuneni aikaa. Se seikka, että asiat Euroopassa ja maailmalla ovat menneet niin kuin ovat menneet, palautti mieleeni nyt taasen ja jälleen kerran tämän enneuneni vuodelta 1997 ja minusta tuntui tärkeältä laittaa se tännekin. Jos enneuneni pitää paikkansa, ja taloudellinen katastrofi on tosiasia, niin EU tulee myös hajoamaan ja kaatuu omaan mahdottomuuteensa, sillä se on talous– ja rahaliitto ja perustuu nimenomaan jäsenmaiden talouden vakauteen.

Anne Lindellin enneuni v. 1997, Euroopan ja muun maailman paha talouskatastrofi

On elokuu v. 1997 ja näin seuraavan unen. Unessa istuin hämärtyvässä illassa eräänlaisella kaiteella ankealla ja betonisella pihamaalla ja katsoin keski-ikäisen miehen kanssa isoa kylttiä varastomaisen rakennuksen tai kenties hylätyn hallin suurten ulko-ovien yläpuolella. Kyltissä luki sanat  ”Förråd” (suom. Varasto). Mies puhui hiljaisella äänellä, pää painuksissa alaspäin, hieman tuskaisesti, mutta kuitenkin rauhallisesti ja  melkein kuiskaten:  "Ruokavarastoja täytyy täydentää, myös siemenviljaa, perunoita ja siemeniä on oltava varastossa tuleville vuosille." Sanoin, että kyllähän meillä nyt ruokaa riittää, sitähän on jo yli tarpeen. "Niin nyt", sanoi mies,  "mutta entä kun maailmalla alkaa valtava liikehdintä? Mikään silloin ei oikein toimi. Pakolaisten vuoksi Suomen väkiluku on silloin aivan toista kuin nyt,ja osaa vainotaan. Aivan 2000-luvun alussa  tulee olemaan samaan aikaan yhtäällä ääretöntä rikkautta ja hyvinvointia ja toisaalla nälänhätää ja pahoinvointia. Eritoten vuodet 2008 ja 2009 tulevat olemaan rikkaalle Yhdysvalloille ja joillekin Euroopan Välimeren maille todella vaikeata laman aikaa. Kreikassa paljastuu pahoja väärinkäytöksiä, jotka johtavat Kreikan valtion ja kansan suuriin kärsimyksiin, ja perässä tulevat seuraavassa järjestyksessä vuoden 2011 kesästä lähtien Portugali, Espanja ja Italia. Häikäilemättömät väärinkäytökset  tulevat julki ja näissä maissa kaikki tulevat kärsimään eräitten harvojen valtaapitävien henkilöitten petoksista. Näissä maissa ihmiset saavat kokea uudestaan ja jopa pahempana sen mitä oli Euroopassa 1990-luvun alussa, koska näihin maihin alkaa virrata satojatuhansia pakolaisia, jotka järkyttävät muutenkin heidän heikkoa talouspohjaansa. Lopulta Italian tilanne puhkaisee todella pahan kriisin kaikkialla Euroopassa ja kaikilla sektoreilla: rahamaailmassa, työllisyydessä, ruokapulassa, pakolaisongelmassa. Italialaiset eivät edes kykene valvomaan rajojaan, joten ei-toivottujen ainesten virtaaminen Afrikasta jopa Euroopan pohjoisosiin on valtavaa. Lohdutukseksi meille suomalaisille, että sillä hetkellä niin Suomessa kuin muualla Skandinaviassakin ovat asiat muuta maailmaa paremmin. Norjaa aletaan kadehtia, ja yhtäkkiä kaikki muut Euroopan valtiot haluaisivat olla yhtä kauaskatseisia ja  riippumattomia kuin norjalaiset."

Huokaisin ja sanoin: "Minnekä me sitten voisimme paeta, Ruotsiin, Norjaan?" Mies sanoi, että ei kannata paeta ... yritetään vain selvitä jotenkin. Mies otti minua molemmista olkapäistä kiinni lujalla otteella ja sanoi: "Me kestetään – uskotko?" Nyökkäsin kyyneleet silmissä. Mies nousi ylös ja lähti kävelemään hartiat kumarassa poispäin. Tähän heräsin.

Omia mietteitäni heti herättyäni.

Uskon, että Jumala ilmoittaa uhan ja vaaran edellä profeetallisesti ihmisille jollain tavoin ennakkoon näyttämällä unessa tai näyssä eräänlaisia ennakkovaroituksia, koska me olemme ilmeisesti menossa kohti todella vaikeita  aikoja, jolloin kaikkialla maailmassa tulee olemaan valtava  puute elintarvikkeista, niin myös täällä rikkaassa Skandinaviassa. Ja aivan ilmeistä on, että meillä on tuolloin vielä  suhteellisen hyvin asiat, kun taas etelämpänä Eurooppaa ja Afrikkaa asiat ovat aivan katastrofaalisella tasolla. Siellä on ihmisten mahdotonta elää. Luulenpa, että  suuret pakolaisvirrat alkavat Italian kautta, sillä  Italiahan on aika lähellä maantieteellisesti Afrikkaa. Ehkä Afrikkaan tule niin laaja nälänhätä, ja  että niin suuret ihmismassat lähtevät liikkeelle, että niitä pidätä enää mikään. En tiedä, mutta jotain todella pahaa siellä kyllä kumminkin tapahtuu. Jeesus sanoi, että meidän tulee valvoa ja seurata merkkejä, joten otaksun, että Jeesuksen omille kristityille annetaan jonkinlainen selvä merkki, jonka vain he ymmärtävät, että ”nyt se alkaa” ... lopun aika. Tämä minun enneunenikin oli ehkä myös jonkinlainen ennakkovaroitus. Eikö Jeesus sanonutkin, että lopunajoilla jopa lapset ja nuoretkin ennustavat.